fbpx
Kilimanjaro trekking – Machame ruten

Kilimanjaro – Marangu ruten

På denne rute kombinerer vi en uforglemmelig oplevelse, med en fysisk aktivitet, til dig, der elsker at være i naturen. Denne rute er til dig, der ønsker bestige Kilimanjaro med lidt ekstra komfort.

Om Marangu-ruten

Marangu-ruten er den eneste rute der tilbyder hytter at sove i fremfor telte. Dette gør komforten mere behagelig end øvrige ruter, hvor man sover i telt. Ruten er ligeledes idéel til dig der skal bestige Kilimanjaro første gang, og måske ikke er så vant til at trekke i højderne.

Om Marangu-ruten

Marangu ruten, eller ”Coca Cola-ruten”, som den også bliver kaldt, er en af de mest populære ruter, når det gælder Kilimanjaro bestigning. Ruten er nemlig unik, da den tilbyder ekstra komfort undervejs i form af hytter (frem for telte). Desuden kan du købe snacks og drikkelse undervejs. Overnatning i hytterne, foregår på en almindelig madras. Dette ser de fleste som en fordel, hvis man ønsker ekstra komfort eller rejser i regnsæsonen. Som en ekstra oplevelse besøger vi Mawenzi- og Kibo-toppene. Denne rute kan gøres på 5 dage. Men har du aldrig været oppe i disse højder før, anbefaler vi, at du følger dette program. Her har vi indlagt en ekstra dag, så din krop vender sig til højderne og du dermed får den bedst muligt oplevelse. Læs mere om Kilimanjaro ruterne.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler og inkluderer både fly, hoteller, nævnte måltider og daglige udflugter. Ønsker du at ændre rejsen, tilføje flere dage, opgradere hoteller eller måske skræddersy din helt egen rejse? Kontakt os og få et tilbud.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

12 dage

1 - 15 pers.

Sværhedsgrad: Hård

Sværhedsgrad: Hård (T4)

På denne Kilimanjaro bestigning trekker vi mellem 6-7 timer pr dag. Dagen, hvor vi skal til toppen, varer knap 14 timer. Ruten er den letteste af dem alle. Erfaring i højder er ikke et krav. God fysisk form og mental viljestyrke kræves.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T4

Fra pris:13.499 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Derfor skal du vælge denne rute

 • Flybillet tur/retur
 • Transport til og fra lufthavn i Tanzania
 • Hotelophold før/efter bjergbestigning m. morgenmad inkluderet på ankomstdagen.
 • Hytter til overnatning under bjergbestigningen
 • Indgangs gebyrer til nationalparker
 • Helpension & vand under vandringen
 • Lokal engelsktalende guide
 • Lokal engelsktalende portør
 • Lokal engelsktalende kok
 • Transport til og fra bjerget
 • Certifikat for bestigningen
 • Borde, stole og køkkenredskaber til måltider

Følgende er ikke inkluderet i rejsen

 • Visa
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccination

Ekstra komfort

På grund af hytterne, tilbyder denne rute lidt ekstra komfort undervejs. 

Den letteste rute

På grund af den gradvise stigning, er ruten den letteste. Deraf kaldenavnet ‘Coca-Cola ruten.’

En ekstra dag til akklimatisering

Vi inkluderer en ekstra dag til akklimatisering, så du nemmere vender dig til højderne. 

En oplevelse for livet

At bestige Kilimanjaro, er en drøm for mange. Vores lokale repræsentanter sørger for, at du får en behagelig tur til toppen af Afrikas tag.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark med minimum 1 mellemlanding undervejs.

Vi ønsker dig en rigtig god rejse.

Dag 02 - Velkommen til Tanzania

Hjerteligt velkommen til Tanzania!  Når du ankommer til lufthavnen, bliver du taget imod af vores engelsktalende chauffør, som arrangerer din bagage og kører dig til Keys Hotel i Moshi Town.  Efter du har checket ind på hotellet, vil vores engelsktalende lokalguide give en briefing om de næste dages trekking og gennemgå dit udstyr.  Resten af dagen kan du slappe af ved poolen eller udforske Moshis byliv.  Vi ønsker dig god fornøjelse! Hjerteligt velkommen til Tanzania!

Vi ankommer til lufthavnen, og bliver taget imod af vores engelsktalende chauffør, som arrangerer din bagage og kører dig til Keys Hotel i Moshi Town. Efter du har checket ind på hotellet, vil vores engelsktalende lokalguide give en briefing om de næste dages trekking og gennemgå dit udstyr.

Resten af dagen kan du bruge på at lade batterierne op ved hotellets pool, eller gå på opdagelse i Moshis byliv.  Imorgen begynder vi på Kilimanjaro trekket. Vi ønsker dig god fornøjelse!

Dag 03 - Marangu Gate – Mandara Hut

Kilimanjaro bestigningEfter en tidlig morgenmad på hotellet bliver du hentet og kørt til Marangu Gate. Imens du registrerer dig i Tanzania National Park (TANAPA), arrangerer portørerne bagagen og det du skal have med. Efter din registrering begynder eventyret!

Du starter med at vandre i regnskoven, hvor du kan forvente regn, mudder, tåge og dyreliv. Bl.a. finder du her i regnskoven de finurlige og smukke colobusaber. Når du er halvvejs igennem dagens vandring, vil der være et frokoststop. Herefter fortsætter vi mod Mandara Huts, som vi kommer til sent på eftermiddagen eller tidligt på aftenen. Portørerne og kokken går i forvejen og ankommer, inden du når frem. Her vil de have kogt drikkevand og forberedt lidt snacks. Efter vi har slappet lidt af og vasket os, bliver der serveret varm aftensmad. 

Efter maden hopper vi ind i hytterne og sover.

Vandring
3 – 4 timer / 8 km

Højde
1980 – 2700 meter

Dag 04 - Mandara Hut – Horombo Hut

Mandara Hut – Horombo Hut Efter morgenmaden bevæger vi os ud af regnskoven og fortsætter i hedelandskab. Vi passerer Moundi-krateret, hvor du får mulighed for at vandre op og nyde en enestående udsigt udover Kibo-krateret.  Ude på heden vil du opleve eksotiske planter, såsom ”giant lobelia” og ”giant groundsel”.  Efter ca. 6 timers vandring når vi frem til Horombu Hut, som er placeret på et mindre plateau.  Også i dag forbereder vores kok og portører både drikkevand og vand til at vaske os i.  Der bliver serveret både snacks og god aftensmad. I nat skal du være forberedt på, at det bliver koldt, da temperaturen falder til under frysepunktet. Efter morgenmaden bevæger vi os ud af regnskoven og fortsætter i hedelandskab.
Vi passerer Moundi-krateret, hvor du får mulighed for at vandre op og nyde en enestående udsigt udover Kibo-krateret. Ude på heden vil du opleve eksotiske planter, såsom ”giant lobelia” og ”giant groundsel”.

Efter ca. 6 timers vandring når vi frem til Horombu Hut, som er placeret på et mindre plateau. Også i dag forbereder vores kok og portører både drikkevand og vand til at vaske os i. Der bliver serveret både snacks og god aftensmad. I nat skal du være forberedt på, at det bliver koldt, da temperaturen falder til under frysepunktet.

Vandring
6 timer / 12 km

Højde
2700 – 3720 meter

Dag 05 - Akklimatisering ved Horombo Hut

Vi anvender dagen til ren og skær akklimatisering, for at give dig den bedst mulige oplevelse resten af turen, uden højdesyge.Vi anvender dagen til ren og skær akklimatisering, for at give dig den bedst mulige oplevelse resten af turen, uden højdesyge.

Vandring
Ingen

Højde
3720 meter

Dag 06 - Horombo Hut – Kibo Hut

Efter en tidlig morgenmad fortsætter vi opad i alpint ørkenlandskab.  Herfra er der to mulige ruter til Kibo Hut: den øverste rute og den nederste rute.  Den nederste rute er mest populær, da den er 1 time kortere end den øverste rute.  Kibo Hut er placeret i ”sadlen” – hvilket man kalder det alpine ørkenområde, som ligger mellem toppene af Mawenzi og Kibo.  Der er ikke noget vand i denne camp, men du har mulighed for at købe drikkevand og sodavand på campens kontor.  Det er i nat, vi skal vandre videre til toppen.  Derfor bliver en tidlig aftensmad serveret, og vi anbefaler, at du går i seng senest kl. 19:00. Efter en tidlig morgenmad fortsætter vi opad i alpint ørkenlandskab. Herfra er der to mulige ruter til Kibo Hut: den øverste rute og den nederste rute. Den nederste rute er mest populær, da den er 1 time kortere end den øverste rute. Kibo Hut er placeret i ”sadlen” – hvilket man kalder det alpine ørkenområde, som ligger mellem toppene af Mawenzi og Kibo. Der er ikke noget vand i denne camp, men du har mulighed for at købe drikkevand og sodavand på campens kontor.

Det er i nat, vi skal vandre videre til toppen. Derfor bliver en tidlig aftensmad serveret, og vi anbefaler, at du går i seng senest kl. 19:00.

Vandring
6 timer / 9,5 km

Højde
3720 – 4700 meter

Dag 07 - Kibo Hut – Uhuru Peak – Horombo Hut

Guiden vækker dig kl. 23:30 (dag 06) og byder på te og lidt snacks, inden vi bevæger os op mod toppen.  På vej mod Hans Meyer Cave er stien meget stenet. Når vi når Hans Meyer Cave, fortsætter vi mod Gillman’s point. Vi befinder os nu i en højde af 5681 meter. At nå til dette punkt er en enorm præstation, da vejen både er stejl og stenet. Gillman’s point ligger i kraterranden, og herfra vil du ofte opleve, at stien mod toppen, Uhuru Peak, er dækket af sne.   Vi ankommer til Uhuru Peak – toppen af Kilimanjaro og 5895 meter i højden. Du får tid til at tage nogle billeder og nyde en kop te, inden vi bevæger og nedad mod Horombi Hut igen.   Vi starter med at gå til Kibo Hut, hvilket tager ca. 3 timer.  Her hviler vi og nyder en frokost, inden vi bevæger os til Horombu Hut, hvor vi spiser aftensmad, vasker os og overnatter. Guiden vækker dig kl. 23:30 (dag 06) og byder på te og lidt snacks, inden vi bevæger os op mod toppen.

På vej mod Hans Meyer Cave er stien meget stenet. Når vi når Hans Meyer Cave, fortsætter vi mod Gillman’s point. Vi befinder os nu i en højde af 5681 meter. At nå til dette punkt er en enorm præstation, da vejen både er stejl og stenet. Gillman’s point ligger i kraterranden, og herfra vil du ofte opleve, at stien mod toppen, Uhuru Peak, er dækket af sne. Vi ankommer til Uhuru Peak – toppen af Kilimanjaro og 5895 meter i højden. Du får tid til at tage nogle billeder og nyde en kop te, inden vi bevæger og nedad mod Horombi Hut igen. Vi starter med at gå til Kibo Hut, hvilket tager ca. 3 timer. Her hviler vi og nyder en frokost, inden vi bevæger os til Horombu Hut, hvor vi spiser aftensmad, vasker os og overnatter.

Vandring
10 – 14 timer / 20,5 km

Højde
4700 – 5895 – 3720

Dag 08 - Horombo Hut – Marangu Gate

Horombo Hut – Marangu Gate Efter en velfortjent morgenmad, fejrer de lokale bestigningen med en masse sang og dans. Det er her lommepenge uddeles til lokal-guide, portører og kok.  Efter fejringen bevæger vi os yderligere 6 timer nedad, til vi kommer til Marangu Gate. Her modtager du af et certifikat på din bestigning.  Dem, der nåede Gillman’s Point, modtager et grønt certifikat.  Dem, der nåede Uhuru Peak, modtager et guldcertifikat.   Efter du har modtaget certifikaterne, kører vi tilbage til Moshi, hvor et langt, varmt bad venter dig. Efter en velfortjent morgenmad, fejrer de lokale bestigningen med en masse sang og dans. Det er her lommepenge uddeles til lokal-guide, portører og kok. Efter fejringen bevæger vi os yderligere 6 timer nedad, til vi kommer til Marangu Gate. Her modtager du af et certifikat på din bestigning.

 1. Dem, der nåede Gillman’s Point, modtager et grønt certifikat. 
 2. Dem, der nåede Uhuru Peak, modtager et guldcertifikat.

Efter du har modtaget certifikaterne, kører vi tilbage til Moshi, hvor et langt, varmt bad venter dig.

Vandring
6 timer / 20 km

Højde
3720 – 1980 meter

Dag 09 - Hjemrejse

Har du ikke kombineret Kilimanjaro med en safarirejse eller en ferie på Zanzibar, bliver du kørt til lufthavnen efter morgenmaden.   Med dig hjem har du ikke bare en oplevelse for livet – du har opnået et mål, som rigtig mange ønsker at opnå i deres liv.   Du har besteget Kilimanjaro til fods. Ikke bare Afrikas højeste bjerg, men verdens højeste fritstående bjerg.   Skal vi ikke bare sige, at du kan rejse hjem med god samvittighed?Har du ikke kombineret Kilimanjaro med en safarirejse eller en ferie på Zanzibar, bliver du kørt til lufthavnen efter morgenmaden.

Med dig hjem har du ikke bare en oplevelse for livet – du har opnået et mål, som rigtig mange ønsker at opnå i deres liv. Du har besteget Kilimanjaro til fods. Ikke bare Afrikas højeste bjerg, men verdens højeste fritstående bjerg. Skal vi ikke bare sige, at du kan rejse hjem med god samvittighed?

Dag 10 - Ankomst til Danmark
for livet. Vi håber, at du havde en god tur.Vi ankommer til Danmark efter en oplevelse for livet.

Vi håber, at du havde en god tur.

Indkvarteringer

På denne rute overnatter du i hytter. Det gør, at du får lidt ekstra komfort undervejs. Klik på billederne nedenfor for mere information.

Key Hotel, Moshi

Vi anvender dagen til ren og skær akklimatisering, for at give dig den bedst mulige oplevelse resten af turen, uden højdesyge.

Hytter, Kilimanjaro

Kombiner med en safarirejse i Tanzania

Ved du allerede nu, at du skal til Tanzania for at bestige Kilimanjaro? Jamen hvorfor så ikke kombinere bjergbestigningen med en safarirejse i Tanzania, nu hvor du alligevel befinder dig lige ved siden af verdens bedste nationalparker? Det behøver ikke være en safarirejse på mere end 3-4 dage der skal til, for at få en perfekt afrunding på Kilimanjaro trekket. Ferie med Formål har skræddersyet 2 safari rejse eksempler, der vil være den perfekte afslutning på dit Kilimanjaro trek.

Læs mere nedenfor.

Ønsker du en anden safarirejse? Kontakt os – så skræddersyer vi den perfekte afslutning på bjergbestigningen!

Zanzibar og Kilimanjaro – Lemosho ruten inkl. 3 dage på Zanzibar

3-dages safari i Ngorongoro Krateret & Serengeti

Priser

Fra 8699 ,- pr. person ved 2 personer med delt indkvartering

Fra 7199 ,- pr. person ved 4 personer med delt indkvartering

Dette er inkluderet
 • Hotelovernatning i Arusha på dag 01
 • Overnatning i lodges på dag 02. 03 & 04
 • Alle indgangsgebyrer i nationalparker
 • Halvpension på dag 01 & 04
 • Helpension på dag 02 & 03
 • Indgang og gebyr til Nogorongoro krateret
 • Engelsktalende chauffør og guide
 • Alle nævnte game drives
 • Safari i 4×4 Landcruiser med pop-up tag
 • Vand under safari turen
 • Transport til lufthavn
Dag 01 - Ankomst til Arusha

Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv. Rigtig god fornøjelse.Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv.

Rigtig god fornøjelse.

Dag 02 - Mod Serengeti National Park
Efter morgenmaden kører vi til Serengeti. Serengeti National Park er det perfekte sted til game drives, hvis man vil opleve nogle af Afrikas store katte – heriblandt leoparden.  Under game drivet er der stor chance for, at du oplever dyrene i det fri fra jeepens åbne tag. I løbet af eftermiddagen ankommer du til dagens destination, nemlig Seronera-dalen i det centrale Serengeti-område.  Her vil du overnatte i et telt designet i ægte safari-stil.  Aftensmaden vil blive serveret midt på savannen – en såkladt ”African Bush”-middag.  Vi overnatter på Serengeti Sound of Silence Tented Camp. Her får du et 50 kvm. værelse i form af et telt – bygget i ægte safari stil – til rådighed. Værelset er udstyret med toilet & bad. Kingsize seng. En mindre markterresse gør det nemt for dig, at nyde den spektakulære solnedgang.  Afhængig af hvornår du vælger at rejse, kan et andet hotel blive anvendt – men i samme standard. Efter morgenmaden kører vi til Serengeti. Serengeti National Park er det perfekte sted til game drives, hvis man vil opleve nogle af Afrikas store katte – heriblandt leoparden.

Under game drivet er der stor chance for, at du oplever dyrene i det fri fra jeepens åbne tag. I løbet af eftermiddagen ankommer du til dagens destination, nemlig Seronera-dalen i det centrale Serengeti-område.

Her vil du overnatte i et telt designet i ægte safari-stil.

Aftensmaden vil blive serveret midt på savannen – en såkladt ”African Bush”-middag.

Vi overnatter på Serengeti Sound of Silence Tented Camp. Her får du et 50 kvm. værelse i form af et telt – bygget i ægte safari stil – til rådighed. Værelset er udstyret med toilet & bad. Kingsize seng. En mindre markterresse gør det nemt for dig, at nyde den spektakulære solnedgang.

Afhængig af hvornår du vælger at rejse, kan et andet hotel blive anvendt – men i samme standard.

Dag 03 - På safari i Serengeti
Efter morgenmaden fortsætter vi eventyret i Serengeti National Park.  I løbet af dagen vil du opleve hundredvis zebraer og vortesvin – og højst sandsynligt også løver, leoparder og geparder.  Frokosten bliver en picnic efterfulgt af endnu et game drive i parken.  Vi fortsætter game drivet frem til solnedgang. Efter morgenmaden fortsætter vi eventyret i Serengeti National Park.

I løbet af dagen vil du opleve hundredvis zebraer og vortesvin – og højst sandsynligt også løver, leoparder og geparder.

Frokosten bliver en picnic efterfulgt af endnu et game drive i parken. Vi fortsætter game drivet frem til solnedgang.

Dag 04 - På safari i Serengeti

Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret. Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge. Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer.  Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania. Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden. Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter. Sidst på eftermiddagen kører vi mod Arusha eller lufthavnen, afhængigt af hvad den kommende dag indebærer. Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret.

Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge.

 

Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer.

Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania.
Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden.

Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter.

Sidst på eftermiddagen kører vi mod lufthavnen. Turen går tilbage til Danmark.

3-dages safari i Tarangire, Ngorongoro & Lake Manyara

 

Priser

Fra 5999 ,- pr. person ved 2 personer med delt indkvartering

Fra 4499 ,- pr. person ved 4 personer med delt indkvartering

Dette er inkluderet
 • Hotelovernatning i Arusha på dag 01 & 04
 • Overnatning i lodges på dag 02 & 03 
 • Alle indgangsgebyrer i nationalparker
 • Halvpension på dag 01 & 04
 • Helpension på dag 02 & 03
 • Morgenmad på dag 05
 • Indgang og gebyr til Nogorongoro krateret
 • Engelsktalende chauffør og guide
 • Alle nævnte game drives
 • Safari i 4×4 Landcruiser med pop-up tag
 • Vand under safari turen
 • Transport til lufthavn
Dag 01 - Ankomst til Arusha
Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv. Rigtig god fornøjelse.Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv.

Rigtig god fornøjelse.

Dag 02 - Tarangire National Park
Velkommen til Tarangire National Park. Tarangire Park er med dens store baobab-træer, floden Terangire River og sæson-bestemte sumpe hjem for de største elefantflokke i det nordlige Tanzania. Dyrene samles ved floden, og her kan du - hele året rundt - opleve alt fra elefanter til giraffer, bukke, antiloper og vortesvin.  Derudover huser parken også dyr som bøfler, zebraer og vildsvin – som følges af rovdyr såsom løver.  Er du heldig, kan du også få en leopard eller en gepard at se.  Vi kører på safari i et køretøj med åbent tag, så du nemt kan observere dyrelivet og landskabet.  Efter game drivet kører vi Eileens Tree Lodge, hvor vi overnatter.Velkommen til Tarangire National Park. Tarangire Park er med dens store baobab-træer, floden Terangire River og sæson-bestemte sumpe hjem for de største elefantflokke i det nordlige Tanzania.

Dyrene samles ved floden, og her kan du – hele året rundt – opleve alt fra elefanter til giraffer, bukke, antiloper og vortesvin.

Derudover huser parken også dyr som bøfler, zebraer og vildsvin – som følges af rovdyr såsom løver.

Er du heldig, kan du også få en leopard eller en gepard at se.

Vi kører på safari i et køretøj med åbent tag, så du nemt kan observere dyrelivet og landskabet.

Efter game drivet kører vi Eileens Tree Lodge, hvor vi overnatter.

Dag 03 - Ngorongoro Krateret
Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret. Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge. Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer. Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania. Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden. Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter. Efter en hyggelig picnic i krateret og flere game-drives tager vi tilbage til Karatu, til vores lodge, hvor vi overnatter. Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret.

Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge. Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer. Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania. Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden.

Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter.

Efter en hyggelig picnic i krateret og flere game-drives tager vi tilbage til Karatu, til vores lodge, hvor vi overnatter.

Dag 04 - Lake Manyara National Park
Lake Manyara

Lake Manyara

Morgenmaden spiser vi på lodgen, inden vi forlader højlandet og sætter kurs mod Lake Manyara National Park – en af de mindste, men absolut mest elegante, parker i Tanzania. Den lavvandede sø, Lake Manyara, udgør et stort område af Manyara National Park,

og er et sæsonbestemt hjem for flere tusinde flamingoer – en (pink) udsigt du sent vil glemme! Derudover har parken mere end 500 andre fuglearter og pattedyr. I skoven finder du en masse aber, og græssletterne bliver gæstet af giraffer, zebraer, bøfler og vildsvin. I akacieskov-områderne holder elefanterne og løverne til.

Med en strækning på 50 km, som følger den rustgyldne 600 m høje Rift Valley skrænt, er Manyara-søen en naturskøn perle.
Ernest Hemingway, som er en af verdens mest kendte forfattere, og som rejste utroligt meget i Afrika, udtalte om området: ”the loveliest I had seen in Africa.”

Efter Lake Manyara, bliver du kørt til lufthavnen.

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i safarirejsernes pris. Klik på ikonerne for at læse mere.

Arusha Planet Lodge

★★

The Sound of Silence Camp

★★★

Arusha Planet Lodge

★★

Eileens Tree Lodge

★★★