fbpx
Bestig Kilimanjaro – Rongai ruten

Kilimanjaro – Rongai ruten

Et fantastisk Kilimanjaro trek til dig der brænder for en udfordring. Denne rute er til dig, der ønsker at bestige Kilimanjaro med en behagelig stigning og uden for mange folk.

Rejsens beskrivelse

Denne rute tager dig forbi Tanzanias næsthøjeste punkt, Mawenzi, og du har under trekket en fantastisk udsigt til bjergets regnskov. Ruten har ikke så meget trafik, på grund af en længere kørsel til rutens start gate. Glæd dig til et Kilimanjaro trek i verdensklasse.

Om Rongai-ruten

Rongai ruten er den eneste rute, der starter fra Kilimanjaros nordlige del. I og med at ruten er placeret på den nordlige del af bjerget, er den i læ for regn. Dette gør ruten ideel i regnsæsonen. Den lave mængde regn betyder dog mindre naturomgivelser. Ruten tager dig forbi Tanzanias næsthøjeste punkt, Mawenzi, hvilket bliver et af de smukkeste steder undervejs på ruten. Den behagelige stigning, som ruten også har, gør, at din krop gradvist får lov til at vænne sig til højderne. Dermed får du en nem og tryg tur til bjergets top, Uhuru Peak. Ruten kan gøres på 6 dage. Men har du aldrig været oppe i disse højder før, anbefaler vi, at du følger dette program. Her har vi indlagt en ekstra dag, så din krop vender sig til højderne og du dermed får den bedst muligt oplevelse.

Læs mere om Kilimanjaro ruterne. Vi anbefaler også, at du læser vores indslag der omhandler rejser til Kiliamanjaro.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler og inkluderer både fly, hoteller, nævnte måltider og daglige udflugter. Ønsker du at ændre rejsen, tilføje flere dage, opgradere hoteller eller måske skræddersy din helt egen rejse? Kontakt os og få et tilbud.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

9 dage

2 personer

Sværhedsgrad: Hård

Sværhedsgrad: Hård (T4)

Dette Kilimanjaro trek er et af de letteste, på grund af dens behagelige stigning undervejs. Hver trek varer 6-7 timer pr. dag. Dagen, hvor vi når toppen af Kilimanjaro, varer ca. 14 timer.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

Hård

Fra pris:14.997 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Derfor skal du vælge denne rute

 • Flybillet tur/retur
 • Transport til og fra lufthavn i Tanzania
 • Hotelophold før/efter bjergbestigning inkl. morgenmad på ankomstdagen.
 • 2 personers telt
 • Indgangs gebyrer til nationalparker
 • Helpension & vand under vandringen
 • Lokal engelsktalende guide
 • Lokal engelsktalende portør
 • Lokal engelsktalende kok
 • Transport til og fra Kilimanjaro
 • Borde, stole og køkkenredskaber til måltider

Følgende er ikke inkluderet i rejsen

 • Visa
 • Vaccination
 • Drikkepenge
 • Rejseforsikring

Ruten er den eneste rute der starter fra nord

Dette gør ruten til et oplagt valg under regntiden, da den er i læ for regnen.

En fantastisk udsigt til Kilimanjaro hele vejen

Ruten giver dig en fantastisk udsigt til Kilimanjaro. Desuden runder du Mwenzi Peak. 

Ruten har væsentlig mindre trafik end øvrige ruter

Da ruten ligger på Kilimanjaros nordlige side, tager det lidt længere tid at køre frem til ruten gate. Det gør ruten mindre attraktiv for de fleste.

Behagelige stigninger undervejs

Ruten er forholdsvis nem, da stigningerne er ret behagelige. 

En ekstra dag til akklimatisering

Vi har indlagt en ekstra dag til akklimatisering, så du får den ultimative oplevelse, i et tempo der passer dig.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer. Eventyret starter imorgen.
Rigtig god fornøjelse!

Dag 02 - Velkommen til Tanzania

Hjerteligt velkommen til Tanzania!  Når du ankommer til lufthavnen, bliver du taget imod af vores engelsktalende chauffør, som arrangerer din bagage og kører dig til Keys Hotel i Moshi Town.  Efter du har checket ind på hotellet, vil vores engelsktalende lokalguide give en briefing om de næste dages trekking og gennemgå dit udstyr.  Resten af dagen kan du slappe af ved poolen eller udforske Moshis byliv.  Vi ønsker dig god fornøjelse! Hjerteligt velkommen til Tanzania!

Når du ankommer til lufthavnen, bliver du taget imod af vores engelsktalende chauffør, som arrangerer din bagage og kører dig til Keys Hotel i Moshi Town. Efter du har checket ind på hotellet, vil vores engelsktalende lokalguide give en briefing om de næste dages trekking og gennemgå dit udstyr. Resten af dagen kan du slappe af ved poolen eller udforske Moshis byliv. Vi ønsker dig god fornøjelse!

Overnatning: Key Hotel

Dag 03 - Nale Moru Gate – Simba Camp

Efter en tidlig morgenmad på hotellet bliver du hentet og kørt til Nale Moru Gate.  Imens du registrerer dig i Tanzania National Park (TANAPA), arrangerer portørerne bagagen og det du skal have med.  Efter din registrering begynder eventyret!  Du starter med at vandre i et skovområde, hvor du kan forvente regn, mudder, tåge og dyre-liv. Bl.a. finder du her i regnskoven de finurlige og smukke colobusaber. Når du er halvvejs igennem dagens vandring, vil der være et frokoststop. Herefter fortsætter vi mod Simba Camp, som vi kommer til sent på eftermiddagen eller tidligt på aftenen.  Portørerne og kokken går i forvejen og ankommer, inden du når frem. Her vil de have slået dit telt op for dig, kogt drikkevand og forberedt lidt snacks. Efter vi har slappet lidt af og vasket os, bliver der serveret varm aftensmad.  Efter maden hopper vi ind i teltene og soverEfter en tidlig morgenmad på hotellet bliver du hentet og kørt til Nale Moru Gate. Imens du registrerer dig i Tanzania National Park (TANAPA), arrangerer portørerne bagagen og det du skal have med. Efter din registrering begynder eventyret! Du starter med at vandre i et skovområde, hvor du kan forvente regn, mudder, tåge og dyre-liv. Bl.a. finder du her i regnskoven de finurlige og smukke colobusaber. Når du er halvvejs igennem dagens vandring, vil der være et frokoststop. Herefter fortsætter vi mod Simba Camp, som vi kommer til sent på eftermiddagen eller tidligt på aftenen. Portørerne og kokken går i forvejen og ankommer, inden du når frem. Her vil de have slået dit telt op for dig, kogt drikkevand og forberedt lidt snacks. Efter vi har slappet lidt af og vasket os, bliver der serveret varm aftensmad. Efter maden hopper vi ind i teltene og sover.

Vandring: 3 – 4 timer / 6,5 km
Højde: 1950 – 2600 meter
Overnatning: Telt

Dag 04 - Simba Camp – Second Caves Camp

I dag står vi sent op og bevæger os op til campen Second Caves i roligt tempo.  Her modtager du en varm frokost og har resten af eftermiddagen og aftenen til at slappe af.  Dagen i dag bliver hovedsageligt brugt til akklimatisering, så kroppen vender sig til højderne stille og roligt.I dag står vi sent op og bevæger os op til campen Second Caves i roligt tempo. Her modtager du en varm frokost og har resten af eftermiddagen og aftenen til at slappe af. Dagen i dag bliver hovedsageligt brugt til akklimatisering, så kroppen vender sig til højderne stille og roligt.

Vandring: 3 timer / 6 km
Højde: 2700 – 3450 meter
Overnatning: Telt

Dag 05 - Second Caves Camp – Kikelewa Camp

Efter morgenmad bevæger vi os mod Kibo, og ankommer til Kikelewa Camp der ligger i en højde af ca. 3600 meter.  Her begynder udsigterne for alvor at åbne sig op, og du får hurtigt følelsen af, at du befinder dig på et kæmpe bjerg!  Vand er at finde i strømmen nede foran campen. Du bliver dog nødt til at vandre lidt nedad for at finde det. .Efter morgenmad bevæger vi os mod Kibo, og ankommer til Kikelewa Camp der ligger i en højde af ca. 3600 meter. Her begynder udsigterne for alvor at åbne sig op, og du får hurtigt følelsen af, at du befinder dig på et kæmpe bjerg! Vand er at finde i strømmen nede foran campen. Du bliver dog nødt til at vandre lidt nedad for at finde det.

Vandring: 3 – 4 timer / 6,5 km
Højde: 3450 – 3600 meter
Overnatning: Telt

Dag 06 - Kikelewa Camp – Mawenzi Tarn Camp
I dag vil du opleve en kortere – men stejl – tur til Mawenzi Tarn Camp.  Ude på heden vil du opleve eksotiske planter, såsom ”giant lobelia” og ”giant groundsel”.  Når vi når frem til campen, får du rigeligt med tid til at vende dig til højderne. Du får serveret en varm middag samt frisk vand til at vaske dig i.  Sidst, men ikke mindst, skal du her være forberedt på en uimodståelig solnedgang. I dag vil du opleve en kortere – men stejl – tur til Mawenzi Tarn Camp. Ude på heden vil du opleve eksotiske planter, såsom ”giant lobelia” og ”giant groundsel”. Når vi når frem til campen, får du rigeligt med tid til at vende dig til højderne. Du får serveret en varm middag samt frisk vand til at vaske dig i. Sidst, men ikke mindst, skal du her være forberedt på en uimodståelig solnedgang.

Vandring: 3-4 timer / 6 km
Højde: 3600 – 4330 meter
Overnatning: Telt

Dag 07 - Mawenza Tarn Camp – Kibo Hut

Efter morgenmaden fortsætter vi opad i østlig retning på en halvdags vandring til Kibo Hut.  Kibo Hut er placeret i ”sadlen” – hvilket man kalder det alpine ørkenområde, som ligger mellem toppene af Mawenzi og Kibo.  Der er ikke noget vand i denne camp, men du har mulighed for at købe drikkevand og sodavand på campens kontor. Det er i nat, vi skal vandre videre til toppen. Derfor bliver en tidlig aftensmad serveret, og vi anbefaler, at du går i seng senest kl. 19:00. Efter morgenmaden fortsætter vi opad i østlig retning på en halvdags vandring til Kibo Hut. Kibo Hut er placeret i ”sadlen” – hvilket man kalder det alpine ørkenområde, som ligger mellem toppene af Mawenzi og Kibo. Der er ikke noget vand i denne camp, men du har mulighed for at købe drikkevand og sodavand på campens kontor. Det er i nat, vi skal vandre videre til toppen. Derfor bliver en tidlig aftensmad serveret, og vi anbefaler, at du går i seng senest kl. 19:00.

Vandring: 4-5 timer / 9 km
Højde: 4330 – 4700 meter
Overnatning: Telt

Dag 08 - Kibo Hut – Uhuru Peak – Horombo Hut

Guiden vækker dig kl. 23:30 (dag 05) og byder på te og lidt snacks, inden vi bevæger os op mod toppen.  På vej mod Hans Meyer Cave er stien meget stenet. Når vi når Hans Meyer Cave, fortsætter vi mod Gillman’s point.  Vi befinder os nu i en højde af 5681 meter. At nå til dette punkt er en enorm præstation, da vejen er stejl, stenet og i meget højt oppe.  Gillman’s point ligger i kraterranden, og herfra vil du ofte opleve, at stien mod toppen, Uhuru Peak, er dækket af sne.   Du er nu nået til tops, og du befinder dig på på toppen af Afrika - Uhuru Peak - 5895 meters højde. At nå toppen af Afrikas højeste bjerg er nummer 1 på rigtig manges to do-list! Du får tid til at tage nogle billeder og nyde en kop te, inden vi bevæger og nedad mod Horombi Hut igen.   Vi starter med at gå til Kibo Hut, hvilket tager ca. 3 timer.  Her hviler vi og nyder en frokost, inden vi bevæger os til Horombu Hut, hvor vi spiser aftensmad, vasker os og overnatter. Guiden vækker dig kl. 23:30 (dag 05) og byder på te og lidt snacks, inden vi bevæger os op mod toppen. På vej mod Hans Meyer Cave er stien meget stenet. Når vi når Hans Meyer Cave, fortsætter vi mod Gillman’s point. Vi befinder os nu i en højde af 5681 meter. At nå til dette punkt er en enorm præstation, da vejen er stejl, stenet og i meget højt oppe. Gillman’s point ligger i kraterranden, og herfra vil du ofte opleve, at stien mod toppen, Uhuru Peak, er dækket af sne. Du er nu nået til tops, og du befinder dig på på toppen af Afrika – Uhuru Peak – 5895 meters højde. At nå toppen af Afrikas højeste bjerg er nummer 1 på rigtig manges to do-list! Du får tid til at tage nogle billeder og nyde en kop te, inden vi bevæger og nedad mod Horombi Hut igen. Vi starter med at gå til Kibo Hut, hvilket tager ca. 3 timer. Her hviler vi og nyder en frokost, inden vi bevæger os til Horombu Hut, hvor vi spiser aftensmad, vasker os og overnatter.

Vandring: 14 timer / 20 km
Højde: 4700 – 5895 – 3720 meter
Overnatning: Telt

Dag 09 - Horombo Hut – Marangu Gate

Efter en velfortjent morgenmad, fejrer de lokale bestigningen med en masse sang og dans. Det er her drikkepenge uddeles til lokal-guide, portører og kok.  Efter fejringen bevæger vi os yderligere 6 timer nedad, til vi kommer til Marangu Gate. Her modtager du af et certifikat på din bestigning.  Dem, der nåede Stella Point, modtager et grønt certifikat.  Dem, der nåede Uhuru Peak, modtager et guldcertifikat.   Efter du har modtaget certifikaterne, kører vi tilbage til Moshi, hvor et langt, varmt bad venter dig. Efter en velfortjent morgenmad, fejrer de lokale bestigningen med en masse sang og dans. Det er her drikkepenge uddeles til lokal-guide, portører og kok. Efter fejringen bevæger vi os yderligere 5-6 timer nedad, til vi kommer til Marangu Gate. Her modtager du af et certifikat på din bestigning. Dem, der nåede Stella Point, modtager et grønt certifikat. Dem, der nåede Uhuru Peak, modtager et guldcertifikat. Efter du har modtaget certifikaterne, kører vi tilbage til Moshi, hvor et langt, varmt bad venter dig.

Vandring: 5-6 timer / 20 km
Højde: 3720-1980 meter
Overnatning: Key Hotel

Dag 10 - Hjemrejse
Har du ikke kombineret Kilimanjaro trekket med en safari, vil du blive kørt til lufthavnen. Her starter hjemrejsen til Danmark.Har du ikke kombineret Kilimanjaro trekket med en safari, vil du blive kørt til lufthavnen. Her starter hjemrejsen til Danmark.

Vi ønsker dig en god hjemrejse.

Dag 11 - Ankomst til Danmark

Tusind tak for denne gang!Vi ankommer til Danmark efter en oplevelse for livet.

Tusind tak for denne gang!

Indkvarteringer

På denne rute overnatter du i telte. For at gøre turen nemmest mulig for dig, hjælper vores portører med at bære teltene fra lejr til lejr. Herefter opsætter de teltene til dig. Klik på billedet nedenfor for mere information.

Keys Hotel, Moshi

★★★

Efter morgenmaden fortsætter vi opad i østlig retning på en halvdags vandring til Kibo Hut. Kibo Hut er placeret i ”sadlen” – hvilket man kalder det alpine ørkenområde, som ligger mellem toppene af Mawenzi og Kibo. Der er ikke noget vand i denne camp, men du har mulighed for at købe drikkevand og sodavand på campens kontor. Det er i nat, vi skal vandre videre til toppen. Derfor bliver en tidlig aftensmad serveret, og vi anbefaler, at du går i seng senest kl. 19:00.

Teltlejre, Kilimanjaro

Kombiner med en safarirejse i Tanzania

Ved du allerede nu, at du skal til Tanzania for at bestige Kilimanjaro? Jamen hvorfor så ikke kombinere bjergbestigningen med en safarirejse i Tanzania, nu hvor du alligevel befinder dig lige ved siden af verdens bedste nationalparker? Det behøver ikke være en safarirejse på mere end 3-4 dage der skal til, for at få en perfekt afrunding på Kilimanjaro trekket. Ferie med Formål har skræddersyet 2 safari rejse eksempler, der vil være den perfekte afslutning på dit Kilimanjaro trek.

Læs mere nedenfor.

Ønsker du en anden safarirejse? Kontakt os – så skræddersyer vi den perfekte afslutning på bjergbestigningen!

Safari og Zanzibar i Tanzania

3-dages safari i Ngorongoro Krateret & Serengeti

Priser

Fra 8699 ,- pr. person ved 2 personer med delt indkvartering

Fra 7199 ,- pr. person ved 4 personer med delt indkvartering

Dette er inkluderet
 • Hotelovernatning i Arusha på dag 01
 • Overnatning i lodges på dag 02. 03 & 04
 • Alle indgangsgebyrer i nationalparker
 • Halvpension på dag 01 & 04
 • Helpension på dag 02 & 03
 • Indgang og gebyr til Nogorongoro krateret
 • Engelsktalende chauffør og guide
 • Alle nævnte game drives
 • Safari i 4×4 Landcruiser med pop-up tag
 • Vand under safari turen
 • Transport til lufthavn
Dag 01 - Ankomst til Arusha

Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv. Rigtig god fornøjelse.Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv.

Overnatning: Arusha Planet Lodge

Dag 02 - Mod Serengeti National Park

Efter morgenmaden kører vi til Serengeti. Serengeti National Park er det perfekte sted til game drives, hvis man vil opleve nogle af Afrikas store katte – heriblandt leoparden.  Under game drivet er der stor chance for, at du oplever dyrene i det fri fra jeepens åbne tag. I løbet af eftermiddagen ankommer du til dagens destination, nemlig Seronera-dalen i det centrale Serengeti-område.  Her vil du overnatte i et telt designet i ægte safari-stil.  Aftensmaden vil blive serveret midt på savannen – en såkladt ”African Bush”-middag.  Vi overnatter på Serengeti Sound of Silence Tented Camp. Her får du et 50 kvm. værelse i form af et telt – bygget i ægte safari stil – til rådighed. Værelset er udstyret med toilet & bad. Kingsize seng. En mindre markterresse gør det nemt for dig, at nyde den spektakulære solnedgang.  Afhængig af hvornår du vælger at rejse, kan et andet hotel blive anvendt – men i samme standard. Efter morgenmaden kører vi til Serengeti. Serengeti National Park er det perfekte sted til game drives, hvis man vil opleve nogle af Afrikas store katte – heriblandt leoparden.

Under game drivet er der stor chance for, at du oplever dyrene i det fri fra jeepens åbne tag. I løbet af eftermiddagen ankommer du til dagens destination, nemlig Seronera-dalen i det centrale Serengeti-område.

Her vil du overnatte i et telt designet i ægte safari-stil.

Aftensmaden vil blive serveret midt på savannen – en såkladt ”African Bush”-middag.

Vi overnatter på Serengeti Sound of Silence Tented Camp. Her får du et 50 kvm. værelse i form af et telt – bygget i ægte safari stil – til rådighed. Værelset er udstyret med toilet & bad. Kingsize seng. En mindre markterresse gør det nemt for dig, at nyde den spektakulære solnedgang.

Afhængig af hvornår du vælger at rejse, kan et andet hotel blive anvendt – men i samme standard.

Overnatning: The Sound of Silence Camp

Dag 03 - På safari i Serengeti

Efter morgenmaden fortsætter vi eventyret i Serengeti National Park.  I løbet af dagen vil du opleve hundredvis zebraer og vortesvin – og højst sandsynligt også løver, leoparder og geparder.  Frokosten bliver en picnic efterfulgt af endnu et game drive i parken.  Vi fortsætter game drivet frem til solnedgang. Efter morgenmaden fortsætter vi eventyret i Serengeti National Park.

I løbet af dagen vil du opleve hundredvis zebraer og vortesvin – og højst sandsynligt også løver, leoparder og geparder.

Frokosten bliver en picnic efterfulgt af endnu et game drive i parken. Vi fortsætter game drivet frem til solnedgang.

Overnatning: The Sound of Silence

Dag 04 - På safari i Serengeti

Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret. Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge. Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer.  Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania. Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden. Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter. Sidst på eftermiddagen kører vi mod Arusha eller lufthavnen, afhængigt af hvad den kommende dag indebærer. Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret.

Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge.

 

Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer.

Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania.
Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden.

Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter.

Sidst på eftermiddagen kører vi mod lufthavnen. Turen går tilbage til Danmark.

3-dages safari i Tarangire, Ngorongoro & Lake Manyara

 

Priser

Fra 5999 ,- pr. person ved 2 personer med delt indkvartering

Fra 4499 ,- pr. person ved 4 personer med delt indkvartering

Dette er inkluderet
 • Hotelovernatning i Arusha på dag 01 & 04
 • Overnatning i lodges på dag 02 & 03 
 • Alle indgangsgebyrer i nationalparker
 • Halvpension på dag 01 & 04
 • Helpension på dag 02 & 03
 • Morgenmad på dag 05
 • Indgang og gebyr til Nogorongoro krateret
 • Engelsktalende chauffør og guide
 • Alle nævnte game drives
 • Safari i 4×4 Landcruiser med pop-up tag
 • Vand under safari turen
 • Transport til lufthavn
Dag 01 - Ankomst til Arusha

Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv. Rigtig god fornøjelse.Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv.

Overnatning: Arusha Planet Lodge

Dag 02 - Tarangire National Park

Velkommen til Tarangire National Park. Tarangire Park er med dens store baobab-træer, floden Terangire River og sæson-bestemte sumpe hjem for de største elefantflokke i det nordlige Tanzania. Dyrene samles ved floden, og her kan du - hele året rundt - opleve alt fra elefanter til giraffer, bukke, antiloper og vortesvin.  Derudover huser parken også dyr som bøfler, zebraer og vildsvin – som følges af rovdyr såsom løver.  Er du heldig, kan du også få en leopard eller en gepard at se.  Vi kører på safari i et køretøj med åbent tag, så du nemt kan observere dyrelivet og landskabet.  Efter game drivet kører vi Eileens Tree Lodge, hvor vi overnatter.Velkommen til Tarangire National Park. Tarangire Park er med dens store baobab-træer, floden Terangire River og sæson-bestemte sumpe hjem for de største elefantflokke i det nordlige Tanzania.

Dyrene samles ved floden, og her kan du – hele året rundt – opleve alt fra elefanter til giraffer, bukke, antiloper og vortesvin. Derudover huser parken også dyr som bøfler, zebraer og vildsvin – som følges af rovdyr såsom løver.

Er du heldig, kan du også få en leopard eller en gepard at se. Vi kører på safari i et køretøj med åbent tag, så du nemt kan observere dyrelivet og landskabet.

Efter game drivet kører vi Eileens Tree Lodge, hvor vi overnatter.

Overnatning: Eileens Tree Lodge

Dag 03 - Ngorongoro Krateret

Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret. Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge. Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer. Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania. Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden. Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter. Efter en hyggelig picnic i krateret og flere game-drives tager vi tilbage til Karatu, til vores lodge, hvor vi overnatter. Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret.

Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge. Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer. Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania. Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden.

Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter. Efter en hyggelig picnic i krateret og flere game-drives tager vi tilbage til Karatu, til vores lodge, hvor vi overnatter.

Overnatning: Eileens Tree Lodge

Dag 04 - Lake Manyara National Park

Morgenmaden spiser vi på lodgen, inden vi forlader højlandet og sætter kurs mod Lake Manyara National Park – en af de mindste, men absolut mest elegante, parker i Tanzania. Den lavvandede sø, Lake Manyara, udgør et stort område af Manyara National Park og er et sæsonbestemt hjem for flere tusinde flamingoer – en (pink) udsigt du sent vil glemme! Derudover har parken mere end 500 andre fuglearter og pattedyr. I skoven finder du en masse aber, og græssletterne bliver gæstet af giraffer, zebraer, bøfler og vildsvin. I akacieskov-områderne holder elefanterne og løverne til. Med en strækning på 50 km, som følger den rustgyldne 600 m høje Rift Valley skrænt, er Manyara-søen en naturskøn perle. Ernest Hemingway, som er en af verdens mest kendte forfattere, og som rejste utroligt meget i Afrika, udtalte om området: ”the loveliest I had seen in Africa.” Efter nogle fantastiske game drives i parken forstår du forhåbentlig hvad Hemingway mente. Vi forlader parken og kører tilbage mod Arusha eller Moshi. Overnatning: Key Hotel

Lake Manyara

Morgenmaden spiser vi på lodgen, inden vi forlader højlandet og sætter kurs mod Lake Manyara National Park – en af de mindste, men absolut mest elegante, parker i Tanzania. Den lavvandede sø, Lake Manyara, udgør et stort område af Manyara National Park, og er et sæsonbestemt hjem for flere tusinde flamingoer – en (pink) udsigt du sent vil glemme! Derudover har parken mere end 500 andre fuglearter og pattedyr. I skoven finder du en masse aber, og græssletterne bliver gæstet af giraffer, zebraer, bøfler og vildsvin. I akacieskov-områderne holder elefanterne og løverne til.

Med en strækning på 50 km, som følger den rustgyldne 600 m høje Rift Valley skrænt, er Manyara-søen en naturskøn perle.
Ernest Hemingway, som er en af verdens mest kendte forfattere, og som rejste utroligt meget i Afrika, udtalte om området: ”the loveliest I had seen in Africa.”

Efter Lake Manyara, bliver du kørt til lufthavnen.

 

Indkvarteringer på safari

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i safarirejsernes pris. Klik på ikonerne for at læse mere.

Arusha Planet Lodge

★★

The Sound of Silence Camp

★★★

Arusha Planet Lodge

★★

Eileens Tree Lodge

★★★