fbpx
Kilimanjaro trekking – Machame ruten

Kilimanjaro – Machame ruten

Machame ruten. Også kaldet Whisky Ruten. Udfordringen på denne rute ligger i den hurtige stigning. På 24 timer når vi op på en højde på mere end 2000 meter.

Om Machame-ruten

På denne rute inviterer vi dig på en uforglemmelig oplevelse, med en fysisk aktivitet. Vi har valgt denne rute, til dig, der ønsker at få en hård fysisk udfordring under din Kilimanjaro trekking. Planlægger du at tage ruten i november, april eller maj, kan du forvente at det regner, hvilket gør ruten endnu hårdere. Ønsker du en lettere rute? Se vores øvrige ruter, der lader dig bestige Kilimanjaro uden knap så mange udfordringer som denne.

Læs mere om Kilimanjaro ruterne.

Yderligere information om ruten

Når det kommer til Kilimanjaro trekking, er Machame ruten den mest populære rute for de mere erfarne bestigere. Ruten er ikke speciel svær, men har stejlt terræn, hvor du under trekket bevæger dig op og ned. Her kræves der en god fysisk udholdenhed. På grund af stigningerne, har ruten fået kaldenavnet ‘Whisky-Ruten’. Med de naturskønne omgivelser der følger ruten, er ruten blevet forholdsvis populær, og har derfor mere trafik end Rongai & Lemosho-ruterne. Denne rute kan gøres på 6 dage. Men har du aldrig været oppe i disse højder før, anbefaler vi, at du følger dette program. Her har vi indsat 1 ekstra dag, så din krop har nemmere ved at vende sig til højderne.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler og inkluderer både fly, hoteller, nævnte måltider og daglige udflugter. Ønsker du at ændre rejsen, tilføje flere dage, opgradere hoteller eller måske skræddersy din helt egen rejse? Kontakt os og få et tilbud.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

11 dage

1 - 15 pers.

Sværhedsgrad: Hård

Sværhedsgrad: Hård (T4)

Denne rute er den hårdeste rute af dem alle. Rutens konstante stigning gør, at vi hurtigt kommer op i højderne. Det betyder, at den både er fysisk hård, men og krævende, da risiko for højdesyge kan komme hurtigere. Ruten er ikke svær, men dens stigninger gør, at vi karakteriserer den som ‘Meget hård’, På ruten trekker vi mellem 6-7 timer pr dag. Dagen, hvor vi skal til toppen, varer knap 14 timer.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T4

Fra pris:15.499 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Derfor skal du vælge denne rute

 • Flybillet tur/retur
 • Transport til og fra lufthavn i Tanzania
 • Hotelophold før/efter bjergbestigning
 • 2 personers telt
 • Indgangs gebyrer til nationalparker
 • Helpension & vand under vandringen
 • Lokal engelsktalende guide
 • Lokal engelsktalende portør
 • Lokal engelsktalende kok
 • Transport til og fra bjerget
 • Borde, stole og køkkenredskaber til måltider

Følgende er ikke inkluderet i rejsen

 • Rejseforsikring
 • Visa
 • Drikkepenge
 • Vaccination

Ruten er hård, men ikke svær

På denne rute vandrer du højt, men sover lavt. Stigninger er hårde, men ikke svære. Pga. dens hårdhed kaldes den ‘Whisky-ruten’.

Gode akklimatiserings muligheder

På grund af rutens stigninger, tilbyder den gode akklimatiserings muligheder.

Den smukkeste rute

Ruten siges at være den smukkeste af dem alle, på grund af den skidtende natur man passerer undervejs.

Til dig der ønsker en fysisk hård udfordring

Vi anbefaler denne rute, til dig, der har været oppe i højderne før og/eller ønsker en hårdere fysisk udfordring.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark med mellemlanding(er) undervejs.

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse.

Dag 02 - Velkommen til Tanzania

Hjerteligt velkommen til Tanzania!  Når du ankommer til lufthavnen, bliver du taget imod af vores engelsktalende chauffør, som arrangerer din bagage og kører dig til Keys Hotel i Moshi Town.  Efter du har checket ind på hotellet, vil vores engelsktalende lokalguide give en briefing om de næste dages trekking og gennemgå dit udstyr.  Resten af dagen kan du slappe af ved poolen eller udforske Moshis byliv.  Vi ønsker dig god fornøjelse! Hjerteligt velkommen til Tanzania!

Efter du har modtaget din bagage, bliver du mødt af vores engelsktalende lokalguide, som kører dig til dit hotel i Moshi. Efter du har checket ind på hotellet, vil vores guiden gennemgå de næste dages trekking samt dit udstyr. Resten af dagen er på egen hånd. Anvend den på at udforske Moshi, eller slap af ved hotellets pool – der er frit slag. I morgen begynder vi på Kilimanjaro trekket.

Vi ønsker dig en god tur!

Dag 03 - Machame Gate – Machame Camp

Machame rutenEfter en tidlig morgenmad på hotellet bliver du hentet og kørt til Machame Gate. Imens du registrerer dig i Tanzania National Park (TANAPA), arrangerer portørerne bagagen og det du skal have med. Når registreringen er fuldført, starter vi eventyret! Du starter med at vandre i regnskoven, hvor du kan forvente regn, mudder, tåge og dyreliv. Chancen er stor for at støde på de finurlige og smukke colobusaber, som holder til i regnskoven. Når du er halvvejs igennem dagens vandring, vil der være et frokoststop. Herefter fortsætter vi mod Machame Camp. Vi ankommer til campen sent på eftermiddagen eller tidligt på aftenen. Portørerne og kokken går i forvejen og ankommer, inden du når frem. Her vil de have slået dit telt op for dig, kogt drikkevand og forberedt lidt snacks. Efter vi har slappet lidt af og vasket os, bliver der serveret varm aftensmad. Efter maden hopper vi ind i teltene og sover.

Vandring
6 timer / 5,5 km

Højde
1490 – 2980 meter

Dag 04 - Machame Camp – Shira Camp

Efter morgenmaden bevæger vi os ud af regnskoven og fortsætter i hedelandskab.  Her krydser vi mange strømme og går på stenet terræn helt frem til Shira-plateauet. Ligesom i går, bliver dine telte sat op for dig, og portørerne vil forberede drikkevand til dig. Inden middagen bliver serveret, nyder vi lidt snacks.  Vær forberedt på, at natten bliver kold, da temperaturen kommer under frysepunktet.Vi starter med en gang morgenmad. Herefter bevæger vi os ud af regnskoven og fortsætter nu i hedelandskab. Undervejs krydser vi flere strømme og går på stenet terræn helt frem til Shira-plateauet. Ligesom i går, bliver dine telte sat op for dig, og portørerne vil forberede drikkevand til dig. Inden middagen bliver serveret, nyder vi lidt snacks. Vær forberedt på, at natten bliver kold, da temperaturen kommer under frysepunktet.

Vandring: 6 timer / 5,5 km

Højde: 2980 – 3840 meter

Dag 05 - Shira Camp – Lava Tower – Barranco Camp

Vi spiser en tidlig morgenmad, inden vi bevæger os væk fra heden og ud i ørkenens stenede landskab.  Efter 5 timers vandrig mod øst, står du ansigt til ansigt mod lava tårnet ”Lava Tower”. Her bliver der serveret frokost, og vi får mulighed for at bestige lava tårnet, hvis vejret tillader det.  Når man når lava tårnet, er det normalt så småt at kunne mærke, at man er oppe i højden, i form af hovedpine og lidt åndedrætsbesvær. Efter frokost forlader vi lava tårnet og går nedad mod Barranco Campsite.  Efter 2 timers vandring ankommer vi til dalen, hvor campen ligger.  Drikkevand og vaskevand bliver forberedt til os.  Middagen bliver serveret, mens vi nyder den spektakulære solnedgang. Efter morgenmad bevæger vi os væk fra heden og ud i ørkenens stenede landskab.

Efter 5 timers vandring mod øst, står du ansigt til ansigt mod lava tårnet ”Lava Tower”. Her bliver der serveret frokost, og tillader vejret det, kan vi bestige tårnet. Når man når lava tårnet, er det normalt så småt at kunne mærke, at man er oppe i højden, i form af hovedpine og lidt åndedrætsbesvær.

Efter frokost forlader vi lava tårnet og går nedad mod Barranco Campsite. Efter 2 timers vandring ankommer vi til dalen, hvor campen ligger. Drikkevand og vaskevand bliver forberedt til os. Middagen bliver serveret, mens vi nyder den spektakulære solnedgang.

Vandring
7 timer / 10 km

Højde
3840 – 4630 – 3950 meter

Dag 06 - Barranco Camp – Karanga Camp

Denne dag byder på en kort vandretur, netop for at akklimatisere yderligere.  Efter en tidlig morgenmad, er det tid til at bestige den store Barranco-mur, der på engelsk hedder The Great Barranco Wall.  På afstand kan det godt se meget svært ud, men ofte siger bjergbestigere, at det ikke var så slemt, som det så ud.  Når du når op på toppen af muren, har du en fantastisk udsigt til Heim Glacier, og du befinder dig over skyerne.  Herefter fører stien dig op og ned i Karanga-dalen, indtil du når Karanga Camp.  Her får du aftensmad og overnatter.Denne dag byder på en kort vandretur, netop for at akklimatisere yderligere. Efter en tidlig morgenmad, er det tid til at bestige den store Barranco-mur, der på engelsk hedder The Great Barranco Wall.

På afstand kan det godt se meget svært ud, men de fleste siger, at det ikke var så slemt, som det så ud, efter at have bestiget den. Når du når op på toppen af muren, kan du se frem til en dejlig udsigt til Heim Glacier. Du befinder dig også over skyerne, så der vil være mulighed for at tage nogle fantastiske billeder.  Herefter fører stien dig ned i Karanga-dalen, indtil du når Karanga Camp. Her får du aftensmad og overnatter.

Vandring
4 – 5 timer / 5,5 km

Højde
3950 – 4218 – 3950 meter

Dag 07 - Karanga Camp – Barafu Camp

Efter morgenmaden fortsætter du opad.  Stien integrerer nu med Mweka-ruten, som er den vi tager, når vi skal ned ad bjerget igen. Under vandringen ankommer du til Barafu Hut, som er det sidste vandstop på ruten, da der ikke er noget vand i Barafu Camp, som er dagens destination.  Ordet ”barafu” betyder ”is” på Swahili, og campen er placeret på en stenet bjergryg.  Teltene bliver her udsat for sten og vind, og det er vigtigt, at man lærer campen at kende, inden det bliver mørkt.  Aftensmaden bliver serveret tidligt, så der er mulighed for at slappe af og sove, inden vi – ved midnat – bevæger os mod toppen af Kilimanjaro.  Vi anbefaler, at man går i seng senest kl. 19:00.Efter morgenmaden fortsætter du opad. Stien integrerer nu med Mweka-ruten, som er den vi tager, når vi skal ned ad bjerget igen. Under vandringen ankommer du til Barafu Hut, som er det sidste vandstop på ruten, da der ikke er noget vand i Barafu Camp, som er dagens destination.

Ordet ”barafu” betyder ”is” på Swahili, og campen er placeret på en stenet bjergryg. Teltene bliver her udsat for sten og vind, og det er vigtigt, at man lærer campen at kende, inden det bliver mørkt. Aftensmaden bliver serveret tidligt, så der er mulighed for at slappe af og sove, inden vi – ved midnat – bevæger os mod toppen af Kilimanjaro.

Vi anbefaler, at man går i seng senest kl. 19:00.

Vandring
3 – 4 timer / 3,5 km

Højde
3950 – 4600 meter

Dag 08 - Barafu Camp – Uhuru Peak - Mweka Camp

Guiden vækker dig kl. 23:30 (dag 06) og byder på te og lidt snacks, inden vi bevæger os op mod toppen.  Ruten tager os i en nordvestlig retning, og underlaget består af løse småsten. De fleste bjergbestigere mener, at denne dag er den hårdeste både fysisk og psykisk.  Efter ca. 6 timers vandring, når du Stella Point og befinder dig i en højde af 5685 meter. Stella Point er er det punkt på kraterkanten, hvorfra du igen får fast grund under fødderne. Efter at have nydt en smuk solopgang, fortsætter vi opad i ca. 2 timer langs en snebelagt sti – op til toppen af Kilimanjaro, Uhuru Peak.  Du er nu nået til tops, og du befinder dig på Uhuru Peak.  Du får tid til at tage nogle billeder og nyde en kop te, inden vi igen bevæger os nedad mod Barafu. Vandringen ned til Barafu tager ca. 3 timer.  Ved Barafu-campen får du tid til at hvile dig og nyde en varm frokost.  Når du har spist, fortsætter vi ned til Mweka Hut. Her bevæger vi os på Mweka-ruten, som går gennem småsten, klipper og heder, og som ender i regnskoven. Mweka Camp er placeret i den øverste del af regnskoven. Her kan du igen forvente regn, mudder og tåge.  Middag bliver serveret, og i overnatter i campen.Guiden vækker dig kl. 23:30 (dag 06) og byder på te og lidt snacks, inden vi bevæger os op mod toppen.

Ruten tager os i en nordvestlig retning, og underlaget består af løse småsten.
De fleste bjergbestigere mener, at denne dag er den hårdeste både fysisk og psykisk.

Efter ca. 6 timers vandring, når du Stella Point og befinder dig i en højde af 5685 meter. Stella Point er er det punkt på kraterkanten, hvorfra du igen får fast grund under fødderne. Efter at have nydt en smuk solopgang, fortsætter vi opad i ca. 2 timer langs en snebelagt sti – op til toppen af Kilimanjaro, Uhuru Peak. Du er nu nået til tops, og du befinder dig på Uhuru Peak.

 

Du får tid til at tage nogle billeder og nyde en kop te, inden vi igen bevæger os nedad mod Barafu. Vandringen ned til Barafu tager ca. 3 timer. Ved Barafu-campen får du tid til at hvile dig og nyde en varm frokost. Når du har spist, fortsætter vi ned til Mweka Hut. Her bevæger vi os på Mweka-ruten, som går gennem småsten, klipper og heder, og som ender i regnskoven. Mweka Camp er placeret i den øverste del af regnskoven. Her kan du igen forvente regn, mudder og tåge. Middag bliver serveret, og i overnatter i campen.

Vandring 
10 – 14 timer / 15 km

Højde
4600 – 5895 – 3100 meter

Dag 09 - Mweka Camp – Mweka Gate

Efter en velfortjent morgenmad, fejrer de lokale bestigningen med en masse sang og dans. Det er her lommepenge uddeles til lokalguide, portører og kok.  Efter fejringen bevæger vi os yderligere 6 timer nedad, til vi kommer til Mweka-gaten. Her modtager du af et certifikat på din bestigning.  Dem, der nåede Stella Point, modtager et grønt certifikat.  Dem, der nåede Uhuru Peak, modtager et guldcertifikat.   Efter du har modtaget dit certifikat, går vi det sidste stykke (3 km) ned til Mweka Village.  Her får du serveret en varm frokost, hvorefter du bliver kørt til Moshi, hvor et langt, varmt bad venter dig.Efter en velfortjent morgenmad, fejrer de lokale bestigningen med en masse sang og dans. Det er her lommepenge uddeles til lokalguide, portører og kok.

Efter fejringen bevæger vi os yderligere 6 timer nedad, til vi kommer til Mweka-gaten.
Her modtager du af et certifikat på din bestigning. Dem, der nåede Stella Point, modtager et grønt certifikat. Dem, der nåede Uhuru Peak, modtager et guldcertifikat. Efter du har modtaget dit certifikat, går vi det sidste stykke (3 km) ned til Mweka Village. Her får du serveret en varm frokost, hvorefter du bliver kørt til Moshi, hvor et langt, varmt bad venter dig.

Vandring
3 timer / 10 km

Højde
3100 – 1980 meter

Dag 10 - Hjemrejse

Har du ikke kombineret Kilimanjaro med en safarirejse eller en ferie på Zanzibar, bliver du kørt til lufthavnen efter morgenmaden.   Med dig hjem har du ikke bare en oplevelse for livet – du har opnået et mål, som rigtig mange ønsker at opnå i deres liv.   Du har besteget Kilimanjaro til fods. Ikke bare Afrikas højeste bjerg, men verdens højeste fritstående bjerg.   Skal vi ikke bare sige, at du kan rejse hjem med god samvittighed?Har du ikke kombineret Kilimanjaro med en safarirejse eller en ferie på Zanzibar, bliver du kørt til lufthavnen efter morgenmaden.

Med dig hjem har du ikke bare en oplevelse for livet – du har opnået et mål, som rigtig mange ønsker at opnå i deres liv. Du har besteget Kilimanjaro til fods. Ikke bare Afrikas højeste bjerg, men verdens højeste fritstående bjerg.

Skal vi ikke bare sige, at du kan rejse hjem med god samvittighed?

Dag 11 - Ankomst til Danmark

Vi ankommer til Danmark.  Vi håber, at du har haft en fantastisk oplevelse.  Vi håber at se dig igen! Vi ankommer til Danmark. Vi håber, at du har haft en fantastisk oplevelse. Tak for denne gang. 

Indkvarteringer

På denne rute overnatter du i telte. For at gøre turen nemmest mulig for dig, hjælper vores portører med at bære teltene fra lejr til lejr. Herefter opsætter de teltene til dig. Klik på billedet nedenfor for mere information.

Keys Hotel, Moshi

★★★

Efter morgenmaden fortsætter vi opad i østlig retning på en halvdags vandring til Kibo Hut. Kibo Hut er placeret i ”sadlen” – hvilket man kalder det alpine ørkenområde, som ligger mellem toppene af Mawenzi og Kibo. Der er ikke noget vand i denne camp, men du har mulighed for at købe drikkevand og sodavand på campens kontor. Det er i nat, vi skal vandre videre til toppen. Derfor bliver en tidlig aftensmad serveret, og vi anbefaler, at du går i seng senest kl. 19:00.

Teltlejre, Kilimanjaro

Kombiner med en safarirejse i Tanzania

Ved du allerede nu, at du skal til Tanzania for at bestige Kilimanjaro? Jamen hvorfor så ikke kombinere bjergbestigningen med en safarirejse i Tanzania, nu hvor du alligevel befinder dig lige ved siden af verdens bedste nationalparker? Det behøver ikke være en safarirejse på mere end 3-4 dage der skal til, for at få en perfekt afrunding på Kilimanjaro trekket. Ferie med Formål har skræddersyet 2 safari rejse eksempler, der vil være den perfekte afslutning på dit Kilimanjaro trek.

Læs mere nedenfor.

Ønsker du en anden safarirejse? Kontakt os – så skræddersyer vi den perfekte afslutning på bjergbestigningen!

Rejse til Cape Town & Victoria Falls

3-dages safari i Ngorongoro Krateret & Serengeti

Priser

Fra 8699 ,- pr. person ved 2 personer med delt indkvartering

Fra 7199 ,- pr. person ved 4 personer med delt indkvartering

Dette er inkluderet
 • Hotelovernatning i Arusha på dag 01
 • Overnatning i lodges på dag 02. 03 & 04
 • Alle indgangsgebyrer i nationalparker
 • Halvpension på dag 01 & 04
 • Helpension på dag 02 & 03
 • Indgang og gebyr til Nogorongoro krateret
 • Engelsktalende chauffør og guide
 • Alle nævnte game drives
 • Safari i 4×4 Landcruiser med pop-up tag
 • Vand under safari turen
 • Transport til lufthavn
Dag 01 - Ankomst til Arusha

Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv. Rigtig god fornøjelse.Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv.

Rigtig god fornøjelse.

Dag 02 - Mod Serengeti National Park

Efter morgenmaden kører vi til Serengeti. Serengeti National Park er det perfekte sted til game drives, hvis man vil opleve nogle af Afrikas store katte – heriblandt leoparden.  Under game drivet er der stor chance for, at du oplever dyrene i det fri fra jeepens åbne tag. I løbet af eftermiddagen ankommer du til dagens destination, nemlig Seronera-dalen i det centrale Serengeti-område.  Her vil du overnatte i et telt designet i ægte safari-stil.  Aftensmaden vil blive serveret midt på savannen – en såkladt ”African Bush”-middag.  Vi overnatter på Serengeti Sound of Silence Tented Camp. Her får du et 50 kvm. værelse i form af et telt – bygget i ægte safari stil – til rådighed. Værelset er udstyret med toilet & bad. Kingsize seng. En mindre markterresse gør det nemt for dig, at nyde den spektakulære solnedgang.  Afhængig af hvornår du vælger at rejse, kan et andet hotel blive anvendt – men i samme standard. Efter morgenmaden kører vi til Serengeti. Serengeti National Park er det perfekte sted til game drives, hvis man vil opleve nogle af Afrikas store katte – heriblandt leoparden.

Under game drivet er der stor chance for, at du oplever dyrene i det fri fra jeepens åbne tag. I løbet af eftermiddagen ankommer du til dagens destination, nemlig Seronera-dalen i det centrale Serengeti-område. Her vil du overnatte i et telt designet i ægte safari-stil. Aftensmaden vil blive serveret midt på savannen – en såkladt ”African Bush”-middag. Vi overnatter på Serengeti Sound of Silence Tented Camp. Her får du et 50 kvm. værelse i form af et telt – bygget i ægte safari stil – til rådighed. Værelset er udstyret med toilet & bad. Kingsize seng. En mindre markterresse gør det nemt for dig, at nyde den spektakulære solnedgang.

Afhængig af hvornår du vælger at rejse, kan et andet hotel blive anvendt – men i samme standard.

Dag 03 - På safari i Serengeti

Efter morgenmaden fortsætter vi eventyret i Serengeti National Park.  I løbet af dagen vil du opleve hundredvis zebraer og vortesvin – og højst sandsynligt også løver, leoparder og geparder.  Frokosten bliver en picnic efterfulgt af endnu et game drive i parken.  Vi fortsætter game drivet frem til solnedgang. Efter morgenmaden fortsætter vi eventyret i Serengeti National Park. I løbet af dagen vil du opleve hundredvis zebraer og vortesvin – og højst sandsynligt også løver, leoparder og geparder. Frokosten bliver en picnic efterfulgt af endnu et game drive i parken.

Vi fortsætter game drivet frem til solnedgang.

Dag 04 - På safari i Serengeti

Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret. Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge. Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer.  Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania. Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden. Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter. Sidst på eftermiddagen kører vi mod Arusha eller lufthavnen, afhængigt af hvad den kommende dag indebærer. Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret. Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge. Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer.

Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania. Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden.

Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter. Sidst på eftermiddagen kører vi mod lufthavnen. Turen går tilbage til Danmark.

3-dages safari i Tarangire, Ngorongoro & Lake Manyara

 

Priser

Fra 5999 ,- pr. person ved 2 personer med delt indkvartering

Fra 4499 ,- pr. person ved 4 personer med delt indkvartering

Dette er inkluderet
 • Hotelovernatning i Arusha på dag 01 & 04
 • Overnatning i lodges på dag 02 & 03 
 • Alle indgangsgebyrer i nationalparker
 • Halvpension på dag 01 & 04
 • Helpension på dag 02 & 03
 • Morgenmad på dag 05
 • Indgang og gebyr til Nogorongoro krateret
 • Engelsktalende chauffør og guide
 • Alle nævnte game drives
 • Safari i 4×4 Landcruiser med pop-up tag
 • Vand under safari turen
 • Transport til lufthavn
Dag 01 - Ankomst til Arusha
Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv. Rigtig god fornøjelse.Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv.

Rigtig god fornøjelse.

Dag 02 - Tarangire National Park

Velkommen til Tarangire National Park. Tarangire Park er med dens store baobab-træer, floden Terangire River og sæson-bestemte sumpe hjem for de største elefantflokke i det nordlige Tanzania. Dyrene samles ved floden, og her kan du - hele året rundt - opleve alt fra elefanter til giraffer, bukke, antiloper og vortesvin.  Derudover huser parken også dyr som bøfler, zebraer og vildsvin – som følges af rovdyr såsom løver.  Er du heldig, kan du også få en leopard eller en gepard at se.  Vi kører på safari i et køretøj med åbent tag, så du nemt kan observere dyrelivet og landskabet.  Efter game drivet kører vi Eileens Tree Lodge, hvor vi overnatter.Velkommen til Tarangire National Park. Tarangire Park er med dens store baobab-træer, floden Terangire River og sæson-bestemte sumpe hjem for de største elefantflokke i det nordlige Tanzania.

 Dyrene samles ved floden, og her kan du – hele året rundt – opleve alt fra elefanter til giraffer, bukke, antiloper og vortesvin. Derudover huser parken også dyr som bøfler, zebraer og vildsvin – som følges af rovdyr såsom løver. Er du heldig, kan du også få en leopard eller en gepard at se. Vi kører på safari i et køretøj med åbent tag, så du nemt kan observere dyrelivet og landskabet. Efter game drivet kører vi Eileen’s Tree Lodge, hvor vi overnatter.

Dag 03 - Ngorongoro Krateret

Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret. Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge. Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer. Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania. Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden. Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter. Efter en hyggelig picnic i krateret og flere game-drives tager vi tilbage til Karatu, til vores lodge, hvor vi overnatter. Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret. Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge. Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer.

Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania. Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden. Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter. Efter en hyggelig picnic i krateret og flere game-drives tager vi tilbage til Karatu, til vores lodge, hvor vi overnatter.

Dag 04 - Lake Manyara National Park
Morgenmaden spiser vi på lodgen, inden vi forlader højlandet og sætter kurs mod Lake Manyara National Park – en af de mindste, men absolut mest elegante, parker i Tanzania. Den lavvandede sø, Lake Manyara, udgør et stort område af Manyara National Park og er et sæsonbestemt hjem for flere tusinde flamingoer – en (pink) udsigt du sent vil glemme! Derudover har parken mere end 500 andre fuglearter og pattedyr. I skoven finder du en masse aber, og græssletterne bliver gæstet af giraffer, zebraer, bøfler og vildsvin. I akacieskov-områderne holder elefanterne og løverne til. Med en strækning på 50 km, som følger den rustgyldne 600 m høje Rift Valley skrænt, er Manyara-søen en naturskøn perle. Ernest Hemingway, som er en af verdens mest kendte forfattere, og som rejste utroligt meget i Afrika, udtalte om området: ”the loveliest I had seen in Africa.” Efter Lake Manyara, bliver du kørt til lufthavnen.

Lake Manyara

Morgenmaden spiser vi på lodgen, inden vi forlader højlandet og sætter kurs mod Lake Manyara National Park – en af de mindste, men absolut mest elegante, parker i Tanzania. Den lavvandede sø, Lake Manyara, udgør et stort område af Manyara National Park,

og er et sæsonbestemt hjem for flere tusinde flamingoer – en (pink) udsigt du sent vil glemme!

Derudover har parken mere end 500 andre fuglearter og pattedyr.

I skoven finder du en masse aber, og græssletterne bliver gæstet af giraffer, zebraer, bøfler og vildsvin. I akacieskov-områderne holder elefanterne og løverne til.

Med en strækning på 50 km, som følger den rustgyldne 600 m høje Rift Valley skrænt, er Manyara-søen en naturskøn perle.
Ernest Hemingway, som er en af verdens mest kendte forfattere, og som rejste utroligt meget i Afrika, udtalte om området: ”the loveliest I had seen in Africa.”

Efter Lake Manyara, bliver du kørt til lufthavnen.

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i safarirejsernes pris. Klik på ikonerne for at læse mere.

Arusha Planet Lodge

★★

The Sound of Silence Camp

★★★

Arusha Planet Lodge

★★

Eileens Tree Lodge

★★★