fbpx
Shira-Camp-1-scaled

Kilimanjaro – Lemosho ruten

På denne rute kombinerer vi en uforglemmelig oplevelse, med en fysisk aktivitet, til dig, der elsker at være aktiv i naturen. Denne rute er til dig, der ønsker at få en fysisk udfordring under bjergbestigningen.

Rejsens beskrivelse

Dette trek tager dig med på den smukkeste af alle ruter på Kilimanjaro. Lemosho ruten er den nyeste rute, og byder derfor på en mere eller mindre uberørt natur. Ligesom Rongai ruten ligger indgangen til Lemosho ruten lidt længere væk sammenlignet med de øvrige ruter. Det betyder, at trafikken er væsentlig mindre på denne rute.

Se flere rejser til Kilimanjaro.

Om Lemosho-ruten

Lemosho ruten siges at være den smukkeste af alle ruter. Lige så vel som Rongai-ruten, ligger indgangen til Lemosho-ruten lidt længere væk, hvilket gør, at trafikken på ruten er mere begrænset. Dette gør, at du kan kombinere den smukke skiftende natur med en mere eller mindre privat tur, uden alt for mange andre deltagere. Desuden er ruten en af de nyeste ruter, hvilket gør, at du oplever en smuk og forholdsvis uberørt natur. Med en uberørt rute og med dens længde, gør det ruten en anelse sværere end øvrige ruter. Denne rute kan gøres på 6 og 7 dage. Men har du aldrig været oppe i disse højder før, anbefaler vi, at du følger dette program. Programmet er på 8 dage, så din krop vender sig til højderne og du dermed får den bedst muligt oplevelse. Du kan også finde andre Kilimanjaro ruter ved at klikker her.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler og inkluderer både fly, hoteller, nævnte måltider og daglige udflugter. Ønsker du at ændre rejsen, tilføje flere dage, opgradere hoteller eller måske skræddersy din helt egen rejse? Kontakt os og få et tilbud.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

12 dage

1 - 15 personer

Sværhedsgrad: Hård

Sværhedsgrad: Hård (T4)

Denne Kilimanjaro tur gåes via en af de absolut smukkeste ruter, da den er forholdsvis ny dermed nærmest uberørt. Med en næsten uberørt natur, følger også vanskeligheder i terrænet, da stierne ikke er gået til. Lemosho ruten er Kilimanjaros længste rute, og har en konstant, behagelig stigning hele vejen frem til toppen. Trek varer 6-8 timer pr. dag. Dagen, hvor vi når til tops, varer 14 timer.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T4

Fra pris:17.399 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Derfor skal du vælge denne rute

 • Flybillet tur/retur
 • Transport til og fra lufthavn i Tanzania
 • Hotelophold før/efter bjergbestigning m. morgenmad inkluderet på ankomstdagen.
 • Indgangs gebyrer til nationalparker
 • Helpension & vand under vandringen
 • Lokal engelsktalende guide
 • Lokal engelsktalende portør
 • Lokal engelsktalende kok
 • Transport til og fra bjerget
 • Borde, stole og køkkenredskaber til måltider
 • 2 personers telt

Det er muligt at overnatte i single-telt såfremt du rejser alene. 

Følgende er ikke inkluderet i rejsen

 • Drikkepenge
 • Visum
 • Afbestillings/rejseforsikring
 • Alt som ikke er nævnt under ‘inkluderet’

En rute med mindre trafik

På grund af rutens længde, er den mindre trafikkeret end øvrige ruter. 

Ny og forholdsvis uberørt rute

Ruten er den nyeste rute på Kilimanjaro. Derfor er den også forholdsvis uberørt i terrænet. 

Gode muligheder for akklimatisering

På grund af rutings kontinuerlige stigninger, er der gode muligheder for akklimatisering undervejs. 

Fantastiske udsigter undervejs

Ruten er en af de ruter, hvor du får de bedste panorama udsigter undervejs.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer. Eventyret starter imorgen.
Rigtig god fornøjelse!

Dag 02 - Velkommen til Tanzania

Hjerteligt velkommen til Tanzania!  Når du ankommer til lufthavnen, bliver du taget imod af vores engelsktalende chauffør, som arrangerer din bagage og kører dig til Keys Hotel i Moshi Town.  Efter du har checket ind på hotellet, vil vores engelsktalende lokalguide give en briefing om de næste dages trekking og gennemgå dit udstyr.  Resten af dagen kan du slappe af ved poolen eller udforske Moshis byliv.  Vi ønsker dig god fornøjelse! Hjerteligt velkommen til Tanzania!

Vi ankommer til lufthavnen, og bliver taget imod af vores engelsktalende chauffør, som arrangerer din bagage og kører dig til Keys Hotel i Moshi Town. Efter du har checket ind på hotellet, vil vores engelsktalende lokalguide give en briefing om de næste dages trekking og gennemgå dit udstyr. Resten af dagen kan du bruge på at lade batterierne op ved hotellets pool, eller gå på opdagelse i Moshis byliv.  I morgen begynder vi på Kilimanjaro trekket.

Vi ønsker dig god fornøjelse!

Dag 03 - Londorossi gate – Forest Camp

 

Efter en tidlig morgenmad på dit hotel bliver du hentet og kørt til Londorossi gate.  Imens du registrerer dig i Tanzania National Park (TANAPA), arrangerer portørerne bagagen og det du skal have med.  Efter din registrering begynder eventyret!  Du starter med at vandre i regnskoven, hvor du kan forvente regn, mudder, tåge og dyreliv. Bl.a. finder du her i regnskoven de finurlige og smukke colobusaber. Når du er halvvejs igennem dagens vandring, vil der være et frokoststop. Herefter fortsætter du mod Forest Camp, hvor du ankommer sent på eftermiddagen eller tidligt på aftenen.  Portørerne og kokken går i forvejen og ankommer, inden du når frem. Her vil de have slået dit telt op for dig, kogt drikke-vand og forberedt lidt snacks. Efter vi har slappet lidt af og vasket os, bliver der serveret varm aftensmad.  Efter maden hopper vi ind i teltene og overnatter. Efter en tidlig morgenmad på dit hotel bliver du hentet og kørt til Londorossi gate. Imens du registrerer dig i Tanzania National Park (TANAPA), arrangerer portørerne bagagen og det du skal have med. Efter din registrering begynder eventyret! Du starter med at vandre i regnskoven, hvor du kan forvente regn, mudder, tåge og dyreliv. Bl.a. finder du her i regnskoven de finurlige og smukke colobusaber. Når du er halvvejs igennem dagens vandring, vil der være et frokoststop. Herefter fortsætter du mod Forest Camp, hvor du ankommer sent på eftermiddagen eller tidligt på aftenen. Portørerne og kokken går i forvejen og ankommer, inden du når frem. Her vil de have slået dit telt op for dig, kogt drikke-vand og forberedt lidt snacks. Efter vi har slappet lidt af og vasket os, bliver der serveret varm aftensmad. Efter maden hopper vi ind i teltene og overnatter.

Vandring
3 – 4 timer / 6 km

Højde
2100 – 2750 meter

Dag 04 - Forest Camp – Shira Camp

Du fortsætter langs stien, der så småt fører dig ud af skoven og ud på savannen. Her er der højt græs, enge og vulkanske sten draperet i mos.  Du vandrer videre gennem de frodige bølgende bakker, krydser vandløb og ankommer så til Shira Ridge.  Herfra bevæger du dig stille og roligt ned til Shira 1 Campen.  Her har du en fantastisk udsigt hen over plateauet til Kilimanjaros tinde: Kibo.Du fortsætter langs stien, der så småt fører dig ud af skoven og ud på savannen. Her er der højt græs, enge og vulkanske sten draperet i mos. Du vandrer videre gennem de frodige bølgende bakker, krydser vandløb og ankommer så til Shira Ridge. Herfra bevæger du dig stille og roligt ned til Shira 1 Campen. Her har du en fantastisk udsigt hen over plateauet til Kilimanjaros tinde: Kibo.

Vandring: 5 – 6 timer / 8 km

Højde: 2750 – 3610 meter

Dag 05 - Shira 1 – Shira 2 – Moir Hut

Denne spektakulære camp, som du skal hen til i dag, er placeret under Kilimanjaros nordlige gletsjere. Turen til Shira 2 camp er en behagelig vandring øst over plateauet mod Kibos hvide tinde.  Campen ligger smukt placeret i englandskab ved bredden af et vandløb.  Herefter fortsætter du mod Moir Hut, som ligger ved foden af Lent Hills.  Herfra er det muligt at tage forskellige mindre gåture, som hjælper med akklimatiseringen.  Shira er et af verdens højeste plateauer. Denne spektakulære camp, som du skal hen til i dag, er placeret under Kilimanjaros nordlige gletsjere. Turen til Shira 2 camp er en behagelig vandring øst over plateauet mod Kibos hvide tinde. Campen ligger smukt placeret i englandskab ved bredden af et vandløb. Herefter fortsætter du mod Moir Hut, som ligger ved foden af Lent Hills. Herfra er det muligt at tage forskellige mindre gåture, som hjælper med akklimatiseringen. Shira er i øvrigt et af verdens højeste plateauer.

Vandring: 6 – 7 timer / 11 km

Højde: 3610- 3840 meter

Dag 06 - Moir Hut – Lava Tower – Barranco Camp

Fra Moir Hut bevæger du dig østpå op ad en bjergkam mod toppen af Kibo.  Undervejs passerer du et kryds, hvorfra du fortsætter i en sydøstlig retning mod Lava Tower, også kaldet ”Shark’s tooth”.  Kort efter Lava Tower ankommer du til det næste kryds, som bringer dig op til Arrow Glacier. Herfra fortsætter du ned til Barranco Hut. Her gør du stop, får aftensmad og overnatter.  Selvom du ved dagens slutning befinder dig i nogenlunde samme højde som ved Moir Hut, er denne dag vigtig ift. akklimatisering, da den er med til at forberede din krop på at nå toppen. Fra Moir Hut bevæger du dig østpå op ad en bjergkam mod toppen af Kibo.

Undervejs passerer du et kryds, hvorfra du fortsætter i en sydøstlig retning mod Lava Tower, også kaldet ”Shark’s tooth”. Kort efter Lava Tower ankommer du til det næste kryds, som bringer dig op til Arrow Glacier. Herfra fortsætter du ned til Barranco Hut. Her gør du stop, får aftensmad og overnatter. Selvom du ved dagens slutning befinder dig i nogenlunde samme højde som ved Moir Hut, er denne dag vigtig ift. akklimatisering, da den er med til at forberede din krop på at nå toppen.

 

Vandring
7 timer / 9 km

Højde
4114 – 4600 – 3950 meter

Dag 07 - Barranco Camp – Karanga Camp

Denne dag byder på en kort vandretur – netop for at akklimatisere yderligere. Efter en tidlig morgenmad, er det tid til at bestige den store Barranco-mur, der på engelsk hedder The Great Barranco Wall. På afstand kan det godt se meget svært ud, men ofte siger bjergbestigere, at det ikke var så slemt, som det så ud. Når du når op på toppen af muren, har du en fantastisk udsigt til Heim Glacier, og du befinder dig over skyerne. Herefter fører stien dig op og ned i Karanga-dalen, indtil du når Karanga Camp. Her får du aftensmad og overnatter.Denne dag byder på en kort vandretur – netop for at akklimatisere yderligere. Efter en tidlig morgenmad, er det tid til at bestige den store Barranco-mur, der på engelsk hedder The Great Barranco Wall.

På afstand kan det godt se meget svært ud, men ofte siger bjergbestigere, at det ikke var så slemt, som det så ud. Når du når op på toppen af muren, har du en fantastisk udsigt til Heim Glacier, og du befinder dig over skyerne. Herefter fører stien dig op og ned i Karanga-dalen, indtil du når Karanga Camp. Her får du aftensmad og overnatter.

Vandring
4 – 5 timer / 5,5 km

Højde
3950 – 4235 meter

Dag 08 - Karanga Camp – Barafu Camp

Efter morgenmaden fortsætter du opad.  Stien integrerer nu med Mweka-ruten, som er den vi tager, når vi skal ned ad bjerget igen. Under vandringen ankommer du til Barafu Hut, som er det sidste vandstop på ruten, da der ikke er noget vand i Barafu Camp, som er dagens destination.  Ordet ”barafu” betyder ”is” på Swahili, og campen er placeret på en stenet bjergryg.  Teltene bliver her udsat for sten og vind, og det er vigtigt, at man lærer campen at kende, inden det bliver mørkt.  Aftensmaden bliver serveret tidligt, så der er mulighed for at slappe af og sove, inden vi – ved midnat – bevæger os mod toppen af Kilimanjaro.  Vi anbefaler, at man går i seng senest kl. 19:00.Efter morgenmaden fortsætter du opad. Stien integrerer nu med Mweka-ruten, som er den vi tager, når vi skal ned ad bjerget igen. Under vandringen ankommer du til Barafu Hut, som er det sidste vandstop på ruten, da der ikke er noget vand i Barafu Camp, som er dagens destination. Ordet ”barafu” betyder ”is” på Swahili, og campen er placeret på en stenet bjergryg. Teltene bliver her udsat for sten og vind, og det er vigtigt, at man lærer campen at kende, inden det bliver mørkt. Aftensmaden bliver serveret tidligt, så der er mulighed for at slappe af og sove, inden vi – ved midnat – bevæger os mod toppen af Kilimanjaro. Vi anbefaler, at man går i seng senest kl. 19:00.

Vandring
4 – 5 timer / 3,5 km

Højde
4235 – 4673 meter

Dag 09 - Barafu Camp – Uhuru Peak - Mweka

Guiden vækker dig kl. 23:30 (dag 07) og byder på te og lidt snacks, inden vi bevæger os op mod toppen. Ruten tager os i en nordvestlig retning, og underlaget består af løse småsten. De fleste bjergbestigere mener, at denne dag er den hårdeste både fysisk og psykisk.  Efter ca. 6 timers vandring, når du Stella Point og befinder dig i en højde af 5685 meter. Stella Point er er det punkt på krater-kanten, hvorfra du igen får fast grund under fødderne. Efter at have nydt en smuk sol-opgang, fortsætter vi opad i ca. 2 timer langs en snebelagt sti – op til toppen af Kilimanjaro, Uhuru Peak.  Du er nu nået til tops, og du befinder dig på toppen af Afrika, Uhuru Peak – en højde på 5895 meter.  At nå toppen af Afrikas højeste bjerg er nummer 1 på rigtig manges to do-liste! Du får tid til at tage nogle billeder og nyde en kop te, inden vi igen bevæger os nedad mod Barafu. Vandringen ned til Barafu tager ca. 3 timer.  Ved Barafu-campen får du tid til at hvile dig og nyde en varm frokost.  Når du har spist, fortsætter vi ned til Mweka Hur. Her bevæger vi os på Mweka-ruten, som går gennem småsten, klipper og heder, og som ender i regnskoven. Mweka Camp er placeret i den øverste del af regnskoven. Her kan du igen forvente regn, mudder og tåge.  Middag bliver serveret, og du overnatter i campen.Guiden vækker dig kl. 23:30 (dag 08) og byder på te og lidt snacks, inden vi bevæger os op mod toppen.

Ruten tager os i en nordvestlig retning, og underlaget består af løse småsten. De fleste bjergbestigere mener, at denne dag er den hårdeste både fysisk og psykisk. Efter ca. 6 timers vandring, når du Stella Point og befinder dig i en højde af 5685 meter. Stella Point er er det punkt på krater-kanten, hvorfra du igen får fast grund under fødderne. Efter at have nydt en smuk sol-opgang, fortsætter vi opad i ca. 2 timer langs en snebelagt sti – op til toppen af Kilimanjaro, Uhuru Peak. Du er nu nået til tops, og du befinder dig på toppen af Afrika, Uhuru Peak – en højde på 5895 meter. At nå toppen af Afrikas højeste bjerg er nummer 1 på rigtig manges to do-liste! Du får tid til at tage nogle billeder og nyde en kop te, inden vi igen bevæger os nedad mod Barafu.

Vandringen ned til Barafu tager ca. 3 timer. Ved Barafu-campen får du tid til at hvile dig og nyde en varm frokost. Når du har spist, fortsætter vi ned til Mweka Hur. Her bevæger vi os på Mweka-ruten, som går gennem småsten, klipper og heder, og som ender i regnskoven. Mweka Camp er placeret i den øverste del af regnskoven. Her kan du igen forvente regn, mudder og tåge. Middag bliver serveret, og du overnatter i campen.

Vandring
10-14 timer / 15 km

Højde
4673 – 5895 – 3100 meter

Dag 10 - Mweka Camp - Mweka Gate - Moshi

Efter en velfortjent morgenmad, fejrer de lokale bestigningen med en masse sang og dans. Det er her lommepenge uddeles til lokal-guide, portører og kok.  Efter fejringen bevæger vi os yderligere 6 timer nedad, til vi kommer til Mweka-gaten. Her modtager du af et certifikat på din bestigning.  Dem, der nåede Stella Point, modtager et grønt certifikat.  Dem, der nåede Uhuru Peak, modtager et guldcertifikat.   Efter du har modtaget dit certifikat, går vi det sidste stykke (3 km) ned til Mweka Village.  Her får du serveret en varm frokost, hvor-efter du bliver kørt til Moshi, hvor et langt, varmt bad venter dig.Efter en velfortjent morgenmad, fejrer de lokale bestigningen med en masse sang og dans. Det er her lommepenge uddeles til lokal-guide, portører og kok. Efter fejringen bevæger vi os yderligere 6 timer nedad, til vi kommer til Mweka-gaten. Her modtager du af et certifikat på din bestigning. Dem, der nåede Stella Point, modtager et grønt certifikat. Dem, der nåede Uhuru Peak, modtager et guldcertifikat.
Efter du har modtaget dit certifikat, går vi det sidste stykke (3 km) ned til Mweka Village. Her får du serveret en varm frokost, hvor-efter du bliver kørt til Moshi, hvor et langt, varmt bad venter dig.

Vandring: 3 timer / 8,5 km 

Højde: 3100 – 1980 meter

Dag 11 - Hjemrejse

Har du ikke kombineret Kilimanjaro med en safarirejse eller en ferie på Zanzibar, bliver du kørt til lufthavnen efter morgenmaden. Med dig hjem har du ikke bare en oplevelse for livet – du har opnået et mål, som rigtig mange ønsker at opnå i deres liv.   Du har besteget Kilimanjaro til fods. Ikke bare Afrikas højeste bjerg, men verdens højeste fritstående bjerg.   Skal vi ikke bare sige, at du kan rejse hjem med god samvittighed?Har du ikke kombineret Kilimanjaro med en safarirejse eller en ferie på Zanzibar, bliver du kørt til lufthavnen efter morgenmaden. Med dig hjem har du ikke bare en oplevelse for livet – du har opnået et mål, som rigtig mange ønsker at opnå i deres liv. Du har besteget Kilimanjaro til fods. Ikke bare Afrikas højeste bjerg, men verdens højeste fritstående bjerg. Skal vi ikke bare sige, at du kan rejse hjem med god samvittighed?

Dag 12 - Ankomst til Danmark
for livet. Vi håber, at du havde en god tur.Vi ankommer til Danmark efter en oplevelse for livet.

Vi håber, at du havde en god tur.

Indkvarteringer

På denne rute overnatter du i teltlejre. For at gøre turen nemmest mulig for dig, hjælper vores portører med at bære teltene fra lejr til lejr. Under hvert stop opsætter de teltene til dig. Klik på billederne nedenfor for mere information.

Key Hotel, Moshi

Efter morgenmaden fortsætter vi opad i østlig retning på en halvdags vandring til Kibo Hut. Kibo Hut er placeret i ”sadlen” – hvilket man kalder det alpine ørkenområde, som ligger mellem toppene af Mawenzi og Kibo. Der er ikke noget vand i denne camp, men du har mulighed for at købe drikkevand og sodavand på campens kontor. Det er i nat, vi skal vandre videre til toppen. Derfor bliver en tidlig aftensmad serveret, og vi anbefaler, at du går i seng senest kl. 19:00.

Teltlejre, Kilimanjaro

Kombiner med en safarirejse i Tanzania

Ved du allerede nu, at du skal til Tanzania for at bestige Kilimanjaro? Jamen hvorfor så ikke kombinere bjergbestigningen med en safarirejse i Tanzania, nu hvor du alligevel befinder dig lige ved siden af verdens bedste nationalparker? Det behøver ikke være en safarirejse på mere end 3-4 dage der skal til, for at få en perfekt afrunding på Kilimanjaro trekket. Ferie med Formål har skræddersyet 2 safari rejse eksempler, der vil være den perfekte afslutning på dit Kilimanjaro trek.

Læs mere nedenfor.

Ønsker du en anden safarirejse? Kontakt os – så skræddersyer vi den perfekte afslutning på bjergbestigningen!

3-dages safari i Ngorongoro Krateret & Serengeti

Priser

Fra 8699 ,- pr. person ved 2 personer med delt indkvartering

Fra 7199 ,- pr. person ved 4 personer med delt indkvartering

Dette er inkluderet
 • Hotelovernatning i Arusha på dag 01
 • Overnatning i lodges på dag 02. 03 & 04
 • Alle indgangsgebyrer i nationalparker
 • Halvpension på dag 01 & 04
 • Helpension på dag 02 & 03
 • Indgang og gebyr til Nogorongoro krateret
 • Engelsktalende chauffør og guide
 • Alle nævnte game drives
 • Safari i 4×4 Landcruiser med pop-up tag
 • Vand under safari turen
 • Transport til lufthavn
Dag 01 - Ankomst til Arusha

Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv. Rigtig god fornøjelse.Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv.

Rigtig god fornøjelse.

Dag 02 - Mod Serengeti National Park
Efter morgenmaden kører vi til Serengeti. Serengeti National Park er det perfekte sted til game drives, hvis man vil opleve nogle af Afrikas store katte – heriblandt leoparden.  Under game drivet er der stor chance for, at du oplever dyrene i det fri fra jeepens åbne tag. I løbet af eftermiddagen ankommer du til dagens destination, nemlig Seronera-dalen i det centrale Serengeti-område.  Her vil du overnatte i et telt designet i ægte safari-stil.  Aftensmaden vil blive serveret midt på savannen – en såkladt ”African Bush”-middag.  Vi overnatter på Serengeti Sound of Silence Tented Camp. Her får du et 50 kvm. værelse i form af et telt – bygget i ægte safari stil – til rådighed. Værelset er udstyret med toilet & bad. Kingsize seng. En mindre markterresse gør det nemt for dig, at nyde den spektakulære solnedgang.  Afhængig af hvornår du vælger at rejse, kan et andet hotel blive anvendt – men i samme standard. Efter morgenmaden kører vi til Serengeti. Serengeti National Park er det perfekte sted til game drives, hvis man vil opleve nogle af Afrikas store katte – heriblandt leoparden.

Under game drivet er der stor chance for, at du oplever dyrene i det fri fra jeepens åbne tag. I løbet af eftermiddagen ankommer du til dagens destination, nemlig Seronera-dalen i det centrale Serengeti-område.

Her vil du overnatte i et telt designet i ægte safari-stil.

Aftensmaden vil blive serveret midt på savannen – en såkladt ”African Bush”-middag.

Vi overnatter på Serengeti Sound of Silence Tented Camp. Her får du et 50 kvm. værelse i form af et telt – bygget i ægte safari stil – til rådighed. Værelset er udstyret med toilet & bad. Kingsize seng. En mindre markterresse gør det nemt for dig, at nyde den spektakulære solnedgang.

Afhængig af hvornår du vælger at rejse, kan et andet hotel blive anvendt – men i samme standard.

Dag 03 - På safari i Serengeti
Efter morgenmaden fortsætter vi eventyret i Serengeti National Park.  I løbet af dagen vil du opleve hundredvis zebraer og vortesvin – og højst sandsynligt også løver, leoparder og geparder.  Frokosten bliver en picnic efterfulgt af endnu et game drive i parken.  Vi fortsætter game drivet frem til solnedgang. Efter morgenmaden fortsætter vi eventyret i Serengeti National Park.

I løbet af dagen vil du opleve hundredvis zebraer og vortesvin – og højst sandsynligt også løver, leoparder og geparder.

Frokosten bliver en picnic efterfulgt af endnu et game drive i parken. Vi fortsætter game drivet frem til solnedgang.

Dag 04 - På safari i Serengeti

Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret. Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge. Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer.  Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania. Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden. Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter. Sidst på eftermiddagen kører vi mod Arusha eller lufthavnen, afhængigt af hvad den kommende dag indebærer. Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret.

Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge.

 

Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer.

Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania.
Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden.

Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter.

Sidst på eftermiddagen kører vi mod lufthavnen. Turen går tilbage til Danmark.

3-dages safari i Tarangire, Ngorongoro & Lake Manyara

 

Priser

Fra 5999 ,- pr. person ved 2 personer med delt indkvartering

Fra 4499 ,- pr. person ved 4 personer med delt indkvartering

Dette er inkluderet
 • Hotelovernatning i Arusha på dag 01 & 04
 • Overnatning i lodges på dag 02 & 03 
 • Alle indgangsgebyrer i nationalparker
 • Halvpension på dag 01 & 04
 • Helpension på dag 02 & 03
 • Morgenmad på dag 05
 • Indgang og gebyr til Nogorongoro krateret
 • Engelsktalende chauffør og guide
 • Alle nævnte game drives
 • Safari i 4×4 Landcruiser med pop-up tag
 • Vand under safari turen
 • Transport til lufthavn
Dag 01 - Ankomst til Arusha
Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv. Rigtig god fornøjelse.Efter bjergbestigningen, bliver du kørt til Arusha, hvor du har resten af dagen til at slappe af på hotellet, inden vi imorgen bevæger os ud i Tanzanias smukke dyreliv.

Rigtig god fornøjelse.

Dag 02 - Tarangire National Park
Velkommen til Tarangire National Park. Tarangire Park er med dens store baobab-træer, floden Terangire River og sæson-bestemte sumpe hjem for de største elefantflokke i det nordlige Tanzania. Dyrene samles ved floden, og her kan du - hele året rundt - opleve alt fra elefanter til giraffer, bukke, antiloper og vortesvin.  Derudover huser parken også dyr som bøfler, zebraer og vildsvin – som følges af rovdyr såsom løver.  Er du heldig, kan du også få en leopard eller en gepard at se.  Vi kører på safari i et køretøj med åbent tag, så du nemt kan observere dyrelivet og landskabet.  Efter game drivet kører vi Eileens Tree Lodge, hvor vi overnatter.Velkommen til Tarangire National Park. Tarangire Park er med dens store baobab-træer, floden Terangire River og sæson-bestemte sumpe hjem for de største elefantflokke i det nordlige Tanzania.

Dyrene samles ved floden, og her kan du – hele året rundt – opleve alt fra elefanter til giraffer, bukke, antiloper og vortesvin.

Derudover huser parken også dyr som bøfler, zebraer og vildsvin – som følges af rovdyr såsom løver.

Er du heldig, kan du også få en leopard eller en gepard at se.

Vi kører på safari i et køretøj med åbent tag, så du nemt kan observere dyrelivet og landskabet.

Efter game drivet kører vi Eileens Tree Lodge, hvor vi overnatter.

Dag 03 - Ngorongoro Krateret
Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret. Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge. Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer. Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania. Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden. Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter. Efter en hyggelig picnic i krateret og flere game-drives tager vi tilbage til Karatu, til vores lodge, hvor vi overnatter. Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret.

Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge. Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer. Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania. Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden.

Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter.

Efter en hyggelig picnic i krateret og flere game-drives tager vi tilbage til Karatu, til vores lodge, hvor vi overnatter.

Dag 04 - Lake Manyara National Park
Lake Manyara

Lake Manyara

Morgenmaden spiser vi på lodgen, inden vi forlader højlandet og sætter kurs mod Lake Manyara National Park – en af de mindste, men absolut mest elegante, parker i Tanzania. Den lavvandede sø, Lake Manyara, udgør et stort område af Manyara National Park,

og er et sæsonbestemt hjem for flere tusinde flamingoer – en (pink) udsigt du sent vil glemme!

Derudover har parken mere end 500 andre fuglearter og pattedyr.

I skoven finder du en masse aber, og græssletterne bliver gæstet af giraffer, zebraer, bøfler og vildsvin. I akacieskov-områderne holder elefanterne og løverne til.

Med en strækning på 50 km, som følger den rustgyldne 600 m høje Rift Valley skrænt, er Manyara-søen en naturskøn perle.
Ernest Hemingway, som er en af verdens mest kendte forfattere, og som rejste utroligt meget i Afrika, udtalte om området: ”the loveliest I had seen in Africa.”

Efter Lake Manyara, bliver du kørt til lufthavnen.

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i safarirejsernes pris. Klik på ikonerne for at læse mere.

Arusha Planet Lodge

★★

The Sound of Silence Camp

★★★

Arusha Planet Lodge

★★

Eileens Tree Lodge

★★★