fbpx
Livet på landet i Costa Rica

Kør selv ferie i Costa Rica

Oplev Costa Ricas højdepunkter, og få samtidig et glimt af hverdagen hos de lokale bønder, når vi besøger en lokal familie.

Rejsens beskrivelse

På denne rejse kommer du rundt til forskellige naturreservater, hvor du får set både regnskov, bjerge og Arenal vulkanen. For at sikre, at roen også når at indfinde sig hos dig, inden du skal hjem igen, tilbringer du de sidste to dage i den lille strandby Playa Samara, hvor du kan slappe af på stranden, bade og dykke. En del af rejsen inkluderer en lokalguide, og en del er på egen hånd. Ferie med Formål har arrangeret bil til dig, som du får leveret en af de første dage. Vores lokalguide hjælper dig med at få bilen. Vi har ligeledes indsat nogle valgfrie dagsture, som du kan tilmelde dig.

En rejse til fordel for alle

Indimellem oplevelserne, besøger vi en lokal sukkerbønne og hans kone, der glædeligt deler en masse spændende information om livet på landet. Desuden besøger vi en kendt kaffeplantage, der producerer den kendte ‘La Bella Tica’. Som prikken over i’et, er vi fysisk aktive, når vi går på opdagelse i flere regnskove og oplever det fascinerende dyreliv, Costa Rica har at byde på. Denne rejse er perfekt til dig, der ønsker at opleve de bedste steder i Costa Rica, og samtidig nyde landet på egen hånd, da nogle af dagene byder på en klassisk kør selv rejse.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

Ubegrænset

Sværhedsgrad: Let

Sværhedsgrad: Let (T1)

Denne rejse inkluderer trekking i skovterræn. Nogle ruter foregår via naturstier. I tilfælde af regn, kan terrænet være vådt og glat. Valgfrie udflugter indebærer desuden trekking i skov-og bjergterræn. På rejsen kan alle være med. Medbring gode sko og tøj der kan tåle at blive beskidt.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T1

Fra pris:16.999 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Al nævnt transport i køretøj med aircondition
 • Billeje Daihatsu Bego 4×4 inkl forsikring, GPS og/eller wifi
 • Hotelophold på nævnte hoteller og lodges
 • Engelsktalende lokalguide på nævnte udflugter
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 15 x morgenmad (dag 3-17)
 • 1 x frokost (dag 10)
 • 1 x middag (dag 10)
 • Alle nævnte udflugter
 • Trekking tilladelser
 • Alle National Park gebyrer
 • Indgang til La Bella Tica
 • Besøg hos Don Simón
 • Alle gebyrer og skatter

Følgende er ikke inkluderet i rejsen

 • Forsikring på bilnøgle, GPS og wifi under billeje
 • Valgfrie udflugter
 • Bådbillet fra Puntarenas – Paquera (2 USD pr. person)
 • Vaccination
 • Indrejsetilladelse (ESTA)

Hovedstaden, San José

Vi starter rejsen i hovedstaden San José. Her venter dig et hav af gastronomi og spændende kultur.

En god kop kaffe!

Costa Rica er kendt for deres kaffe produktion. Under rejsen besøger vi derfor La Bella Tica, hvor vi lærer om kaffeproduktionen.

Et besøg hos Don Simón og hans kone

Vi besøger den lokale landmand, Don Simon, og hans kone der fortæller os lidt om livet i San Luis. Desuden får vi et indblik i deres sukkerproduktion.

Tortuguero National Parks dyreliv

Kom på en fantastisk vandretur i den frodige naturpark, og oplev skovens beboere i deres naturlige habitat.

Monteverdes tropiske tågeskov

Grib chancen og tag på en spændende jungle safari i Monteverdes tågeskov. Se om du kan spotte den farverige fugl ‘Quetzal‘.

Costa Ricas smukke områder på en kør-selv tur

Vi arrangerer en lejebil til dig mellem La Fortuna, Monteverde og Liberia. Bestem selv hvor mange fotostop du vil have undervejs. Bilen er selvfølgelig inkl. forsikring, GPS og/eller wifi.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark. Undervejs vil der være mindst en mellemlanding.

Afhængig af flyafgang, lander vi i Costa Rica i aften eller imorgen. Ankommer vi samme dag, vil resten af dagen være på egen hånd og velkomstmødet i San José sker den efterfølgende dag. 

Rigtig god tur!

Dag 02 - Velkommen til Costa Rica
Velkommen til Costa Rica! Vores lokale, engelsktalende chauffør står klar til at tage imod dig uden for lufthavnen (han har et skilt med dit navn på med, så du kan finde ham). Chaufføren kører dig til dit hotel i San José og giver dig de billetter, du får brug for på turen, sammen med et kort og information om Costa Rica. Turen til hotellet tager ca. 40 minutter.

Velkommen til San José

Velkommen til Costa Rica! Vores lokale, engelsktalende chauffør står klar til at tage imod dig uden for lufthavnen (han har et skilt med dit navn på med, så du kan finde ham). Chaufføren kører dig til dit hotel i San José og giver dig de billetter, du får brug for på turen, sammen med et kort og information om Costa Rica. Turen til hotellet tager ca. 40 minutter.

Overnatning: Aranjuez

Dag 03 - Velkomstmøde i San José

Velkommen til San José, Costa Rica.

Efter morgenmaden bliver du kørt til vores lokale partners kontor i Costa Rica. Her får du en kop god kaffe, som du kan nyde, mens de lokale eksperter øser ud af tips og anbefalinger til din tur. Det er også her, du skal stille spørgsmål og komme af med eventuel tvivl i forbindelse med turens program. Eftermiddagen kan du bruge på at slappe af – eller du kan tage med på en ”Eat & Walk”-tur rundt i San José. På turen du også hører du om byens seværdigheder, historie og hemmeligheder.

San José, som er Costa Ricas hovedstad, ligger centralt i landet 1.200 meter over havet. Byen er det økonomiske, politiske og kulturelle centrum for landet. I midten af byen finder du et helt kvarter med museer, og er du på jagt efter kulturelle og gastronomiske oplevelser, så er kvartererne Barrio Amón og Barrio Escalante bestemt et besøg værd. Byen er smuk og behagelig at gå rundt i, og den har mange charmerende gader og parker.

Overnatning: Aranjuez.

Dag 04 - Mod Tortuguero National Park
I dag bliver du hentet tidligt om morgenen og kørt til en lille havn midt i en bananplantage. Herfra sejler du i ca. en time til Tortuguero National Park. Allerede på sejlturen dertil får du en fornemmelse af den smukke natur, som du har i vente i parken. Ved ankomst til Tortuguero har du kun en lille gåtur tilbage, før du når dit hotel, som ligger ud til lagunen nær centrum af den smukke landsby. Hotel: Miss Junie’s, superior-værelse eller tilsvarende.

Costa Rican Caiman i Tortuguero National Park

I dag bliver du hentet tidligt om morgenen og kørt til en lille havn midt i en bananplantage. Herfra sejler du i ca. en time til Tortuguero National Park. Allerede på sejlturen dertil får du en fornemmelse af den smukke natur, som du har i vente i parken. Ved ankomst til Tortuguero har du kun en lille gåtur tilbage, før du når dit hotel, som ligger ud til lagunen nær centrum af den smukke landsby.

Overnatning: Miss Junie’s.

Dag 05 - Tortuguero National Park - på egen hånd

Du kan tage på vandretur i parken sammen med en certificeret, lokal guide. Han eller hun vil tage dig med ud og opleve det fantastiske liv, der er at finde i den tropiske regnskov. I dag har vi ikke planlagt nogle aktiviteter for dig, og du har derfor hele dagen til at gå på opdagelse i Tortugueros overdådige jungle på egen hånd.

Valgfrie ture:

Vandretur i regnskoven: Du kan tage på vandretur i parken sammen med en certificeret, lokal guide. Han eller hun vil tage dig med ud og opleve det fantastiske liv, der er at finde i den tropiske regnskov.

Kanotur: Tag på en afslappet kanotur sammen med en certificeret, lokal guide. Padl afsted langs åer, der er så smalle, at du kan røre planterne, der vokser på bredden.

OBS: Fra juli til oktober bygger de grønne skildpadder redder på stranden i parken. I denne periode kan du booke en tur, hvor en guide tager dig med ud og ser dem kravle hen over sandet og bygge redde. Turen booker du på hotellet.

Hotel: Miss Junie’s, superior-værelse eller tilsvarende.

Dag 06 - Puerto Viejo de Sarapiquí (Puerto Viejo) - på egen hånd
Tag med på chokoladeturen, hvor du lærer alt om kakaotræet og dets frugter – og om, hvordan man laver chokolade.

Kakao frugter

I dag skal du ud og sejle i en time, køre i bus i en time og selv køre bil i en time, for at komme til Puerto Viejo de Sarapiquí. Når du ankommer, er der en række valgfrie aktiviteter, som du kan deltage i: 

Guidet tur i Tirimbina (dag): Tag afsted på en vandretur uden guide i naturreservatet Tirimbina, hvor forskning i regnskov og økoturisme går hånd i hånd. Indgangen til dette fascinerende naturreservat ligger for enden af en lang hængebro, som kryder Sarapiquí-floden – så allerede på vejen ind får du din første spændende oplevelse.

Guidet tur i Tirimbina (nat): Tag på nattetur i Tirimbina og oplev det fantastiske og fascinerende natteliv, der findes i junglen.

Chokoladetur: Tag med på chokoladeturen, hvor du lærer alt om kakaotræet og dets frugter – og om, hvordan man laver chokolade.

Riverrafting: Tag på et adrenalinkick af en riverraftingtur i Sarapiqui-floden i gummibåd.

Hotel: Ara Ambigua, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Dag 07 - Mod La Fortuna

I dag skal du afsted til området La Fortuna. Køreturen dertil tager ca. 2 timer og går over de nordlige sletter gennem ananas-, kassava-, og papayaplantager.

Arenal vulkanen

I dag har du tid til en lille ekskursion (hvis du har lyst), før vi skal videre til næste destination: La Fortuna. Køreturen dertil tager ca. 2 timer og går over de nordlige sletter gennem ananas-, kassava-, og papayaplantager.

Hotel: Arenal Country Inn, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

 

Dag 08 - La Fortuna på egen hånd

I regnskoven danner en serie af stier et sammenhængende stisystem, som, hvis du når hele vejen rundt, fører dig over 16 broer, heraf en del hængebroer. Broerne er i forskellige højder, og det giver dig muligheder for at opleve regnskoven fra forskellige vinkler. Fra nogle af broerne ser du skoven i fugleperspektiv, hvilket giver nogle helt fantastiske udsiger. Hotel: Arenal Country InnI dag har du hele dagen til at deltage i nogle af de mange aktiviteter, området har at byde på:  

Guidet vandretur i National Park Arenal: Turen kan du få med eller uden et besøg ved én af de varme kilder omkring vulkanen, alt efter hvad du ønsker. Du kan også kombinere denne tur med en sejltur over Lake Arenal. På turen går du fra et fantastisk udsigtspunkt ved vulkanen hen over El Arenals sider og forbi størknede lavafloder.

Dovendyrstur: Dovendyret er ét af de dyr, som næsten er blevet symbol på Costa Rica, og på denne tur udforsker du dens naturlige habitat fra en minivan sammen med en engelsktalende guide.

Guiden hjælper dig med at spotte dovendyrene – og chancerne for at spotte minimum ét dovendyr er gode. Der findes to arter af dovendyr: Det totåede og det tretåede dovendyr. Er du heldig, spotter du begge dele i løbet af turen.

Vandretur til smukt vandfald: På denne tur kommer du ud på en stejl vandring op ad bakke. På toppen bliver du belønnet med en forfriskende svømmetur tæt ved det majestætiske La Fortuna Waterfall.

Vandretur over hængebroer: I regnskoven danner en serie af stier et sammenhængende stisystem, som, hvis du når hele vejen rundt, fører dig over 16 broer, heraf en del hængebroer. Broerne er i forskellige højder, og det giver dig muligheder for at opleve regnskoven fra forskellige vinkler. Fra nogle af broerne ser du skoven i fugleperspektiv, hvilket giver nogle helt fantastiske udsiger.

Hotel: Arenal Country Inn, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Dag 09 - Fra La Fortuna til Monteverde og videre til San Luis
I dag kører du selv videre til rejsens næste stop: Monteverde. Turen tager ca. 3,5 time og fører dig gennem meget forskelligartede naturlandskaber: Fra den varme, sydlige del af de nordlige lavlande til de kolde, tågede bjerge i Monteverde. Du kører rundt om den smukke sø Lake Arenal, hvorefter du kører gennem byen Tilarán. Fra Tilarán kører du ad grusveje til Santa Elena, som er hovedbyen i området. Herfra fortsætter du turen til det lille, landlige samfund San Luis, hvor du skal tilbringe de næste dage. Hotel: Rancho de Lelo Ecolodge, simpel og rustik lokal lodge i San Luis, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Arenal vulkanen

I dag kører du selv videre til rejsens næste stop: Monteverde. Turen tager ca. 3,5 time og fører dig gennem meget forskelligartede naturlandskaber: Fra den varme, sydlige del af de nordlige lavlande til de kolde, tågede bjerge i Monteverde. Du kører rundt om den smukke sø Lake Arenal, hvorefter du kører gennem byen Tilarán. Fra Tilarán kører du ad grusveje til Santa Elena, som er hovedbyen i området. Herfra fortsætter du turen til det lille, landlige samfund San Luis, hvor du skal tilbringe de næste dage.

Hotel: Rancho de Lelo Ecolodge, simpel og rustik lokal lodge i San Luis, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Dag 10 - Besøg hos Don Simón & La Bella Tica
Flere af de lokale tilbyder services, hvor de deler deres viden og traditioner med turister. I dag skal vi deltage i nogle aktiviteter, som giver dig et indblik i, hvordan de lever i San Luis. Vi starter dagen med at besøge don Simón og hans ”trapiche”, som er en traditionel sukkermølle, som hans familie har brugt til at forarbejde sukkerrør i mange generationer. Fra don Simons finca har vi en fantastisk udsigt til det omkringliggende landskab. Hans kone sælger håndlavede souvenirs, som du kan købe som et minde om turen. Efter besøget hos don Simon spiser vi en traditionel frokost på den lokale ”soda” (frokostrestaurant) i San Luis. Restauranten er ejet af Asociation for the Development of San Luis, som er en organisation, som hjælper de lokale med deres turistprojekter. Alle råvarer, restauranten køber ind, kommer fra lokale landmænd. Monteverde er også berømt for sin højlandskaffe, som er af meget høj kvalitet. Efter frokost tager vi derfor på en tur til den lokale, økologiske kaffeplantage, La Bella Tica. Ejerne af plantagen vil på turen fortælle dig om dyrkningen og forarbejdningen af kaffebønnerne. Du kan købe en pose kaffe med hjem, efter rundvisningen er slut.

La Bella Tica

Flere af de lokale tilbyder services, hvor de deler deres viden og traditioner med turister. I dag skal vi deltage i nogle aktiviteter, som giver dig et indblik i, hvordan de lever i San Luis.
Vi starter dagen med at besøge don Simón og hans ”trapiche”, som er en traditionel sukkermølle, som hans familie har brugt til at forarbejde sukkerrør i mange generationer. Fra don Simons finca har vi en fantastisk udsigt til det omkringliggende landskab. Hans kone sælger håndlavede souvenirs, som du kan købe som et minde om turen.

Efter besøget hos don Simon spiser vi en traditionel frokost på den lokale ”soda” (frokostrestaurant) i San Luis. Restauranten er ejet af Asociation for the Development of San Luis, som er en organisation, som hjælper de lokale med deres turistprojekter.Alle råvarer, restauranten køber ind, kommer fra lokale landmænd. Monteverde er også berømt for sin højlandskaffe, som er af meget høj kvalitet.

Efter frokost tager vi derfor på en tur til den lokale, økologiske kaffeplantage, La Bella Tica. Ejerne af plantagen vil på turen fortælle dig om dyrkningen og forarbejdningen af kaffebønnerne. Du kan købe en pose kaffe med hjem, efter rundvisningen er slut.

Hotel: Rancho de Lelo Ecolodge, simpel og rustik lokal lodge i San Luis, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Dag 11 - Monteverde - på egen hånd

Tag med på en guidet vandretur i urtågeskoven. Sammen med en certificeret guide udforsker du dette naturfristed i ca. 2,5 time. Guiden vil undervejs fortælle om de særegne karakteristikker for tågeskove og hjælpe dig med at spotte dyrene, der lever her. Indgangen er gratis, og transport er inkluderet. Din billet til denne tur gælder hele dagen, så efter den guidede tur kan du vandre videre i den smukke, fascinerende skov, hvis du har lyst.I dag kan du nyde nogle af alle de vidundere, som Monteverde er blevet berømt for i hele verden. Herunder har vi beskrevet tre ud af mange mulige aktiviteter – og vi tillader os at fremhæve et besøg i urtågeskoven som et ”must”.

Guidet vandretur i Monteverde (enten dag eller nat): Tag med på en guidet vandretur i urtågeskoven. Sammen med en certificeret guide udforsker du dette naturfristed i ca. 2,5 time. Guiden vil undervejs fortælle om de særegne karakteristikker for tågeskove og hjælpe dig med at spotte dyrene, der lever her.

 

Indgangen er gratis, og transport er inkluderet. Din billet til denne tur gælder hele dagen, så efter den guidede tur kan du vandre videre i den smukke, fascinerende skov, hvis du har lyst.

Spektakulær svævebanetur (kan kombineres med en hængebrostur): At tage en tur i en svævebane er en oplevelse, der sætter gang i adrenalinen – og på denne tur skal du ikke lave andet! Du svæver du fra trætop til trætop via platforme, der er forbundet af svævebanekabler. Ved hver platform står en guide, som sørger for, at sikkerheden er, som den skal være. Turen starter også med en gennemgang af regler og sikkerhed. Man skal være min. 4 år for at komme med på turen.

Hotel: Rancho de Lelo Ecolodge, simpel og rustik lokal lodge i San Luis, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Dag 12 - Fra La Fortuna til Rincón de la Vieja
Den nordøstlige provins Guanacaste er kvægprovinsen i Costa Rica. Her holdes de gamle traditioner i hævd, og rundt omkring i landskabet kan du se ”sabaneros” (Costa Rica-cowboys) ride på deres heste. Det er den tørreste af alle Costa Ricas provinser, fordi der næsten ingen regn falder mellem december og april. I denne periode bliver landskabet helt vissent og gult, og alle træerne smider deres blade. De store, gyldne sandstrande, som provinsen også har, er meget populære blandt turister. I dag skal du køre tilbage til Stillehavsområdet langs Lake Arenal. Når du rammer Pan-American Highway’en, sætter du kurs mod nord til den varme by Liberia, som er hovedstaden for provinsen. Fra Liberia har du kun 45 minutter til dagens destination. I alt skal du i dag køre i bil i 3 timer og 15 minutter.

‘Sabanero’ med sine heste.

Den nordøstlige provins Guanacaste er kvægprovinsen i Costa Rica. Her holdes de gamle traditioner i hævd, og rundt omkring i landskabet kan du se ”sabaneros” (Costa Rica-cowboys) ride på deres heste. Det er den tørreste af alle Costa Ricas provinser, fordi der næsten ingen regn falder mellem december og april. I denne periode bliver landskabet helt vissent og gult, og alle træerne smider deres blade. De store, gyldne sandstrande, som provinsen også har, er meget populære blandt turister.

I dag skal du køre tilbage til Stillehavsområdet langs Lake Arenal. Når du rammer Pan-American Highway’en, sætter du kurs mod nord til den varme by Liberia, som er hovedstaden for provinsen. Fra Liberia har du kun 45 minutter til dagens destination. I alt skal du i dag køre i bil i 3 timer og 15 minutter.

Hotel: Rinconcito Lodge

Dag 13 - Rincón de la Vieja (6 km) - på egen hånd
Når man befinder sig i denne region, er et besøg i National Park Rincón de la Vieja næsten obligatorisk – og derfor er det præcis her, vi skal hen i dag. Den mest besøgte og spektakulære del af parken er ”Pailas”-sektionen. Her finder du en velvedligeholdt sti på omkring 3 km, som fører dig gennem både skov og åben savanne. På turen kan du se forskellige former for vulkansk aktivitet, heriblandt minivulkaner og kogende mudderpøle og vandhuller. Med lidt held vil du også spotte kapucineraber og brøleaber. OBS: Parken er lukket på mandage. Det anbefales at besøge parken så tidlige på dagen som muligt, da det bliver meget varmt midt på dagen.

Kogende mudder i Rincón de la Vieja

Når man befinder sig i denne region, er et besøg i National Park Rincón de la Vieja næsten obligatorisk. Her finder du en velvedligeholdt sti på omkring 3 km, som fører dig gennem både skov og åben savanne. På turen kan du se forskellige former for vulkansk aktivitet, heriblandt minivulkaner og kogende mudderpøle og vandhuller. Med lidt held vil du også spotte kapucineraber og brøleaber.

OBS: Parken er lukket på mandage. Det anbefales at besøge parken så tidlige på dagen som muligt, da det bliver meget varmt midt på dagen.

Hotel: Rinconcito Lodge, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Dag 14 - Fra Monteverde til Samara
Ved Playa Samara ligger én af de smukkeste strande i Guanacaste, der med sine vidder og rolige vand inviterer til både slentreture og afslapning. Selve Playa Samara er en lille, autentisk fiskerlandsby med mange små barer og restauranter, som ligger lige ud til stranden. Dermed er du her garanteret en lækker og afslappende oplevelse! I dag skal du ud på en 3,5 times køretur gennem smukke landskaber til landsbyen Playa Samara, som ligger tæt ved en fantastisk badestrand. Hotellet, som du skal bo på, ligger i centrum af byen – og kun 200 meter fra stranden.

Samara stranden

Ved Playa Samara ligger én af de smukkeste strande i Guanacaste, der med sine vidder og rolige vand inviterer til både slentreture og afslapning. Selve Playa Samara er en lille, autentisk fiskerlandsby med mange små barer og restauranter, som ligger lige ud til stranden. Dermed er du her garanteret en lækker og afslappende oplevelse!

I dag skal du ud på en 3,5 times køretur gennem smukke landskaber til landsbyen Playa Samara, som ligger tæt ved en fantastisk badestrand. Hotellet, som du skal bo på, ligger i centrum af byen – og kun 200 meter fra stranden.

Hotel: Giada

Dag 15-16 - Samara på egen hånd

Delfinsafari

De næste to dage skal du slappe af ved stranden i Samara. Vil du gerne ud og opleve lidt mere, er der også masser af aktiviteter, du kan melde dig på:

Kajaktur i mangroven: Tag ud og padl i kajak gennem det rolige vand i mangroven. Guiden, som er med, vil hjælpe dig med at spotte dyreliv og spændende planter, som er særegne for mangrovemiljøet.

Ridning: Tag på ridetur langs stranden og på smukke stier i området.

Kombineret kajak- og snorkletur: Padl i kajak fra kysten til Chora Island, hvor du kan snorkle og se mange spændende og smukke fisk. Padl tilbage til stranden til lækker, friskskåret frugt.

Delfintur: Tag med ud og spot delfiner.

Hotel: Giada, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Dag 17 - Hjemrejse
Via Pan-American Highway’en og toldvejen ”27” kører du tilbage til Central Valley og den internationale lufthavn. Herfra flyver du hjem til Danmark – eller videre til din næste destination. Ferie med Formål takker dig for at have taget denne rejse, hvor du har været med til at støtte op om dyrelivet og miljøet i Costa Rica – og vi håber, at du har fået uforglemmelige minder med dig hjem i rygsækken. Via Pan-American Highway’en og toldvejen ”27” kører du tilbage til Central Valley og den internationale lufthavn. Herfra flyver du hjem til Danmark – eller videre til din næste destination.
Ferie med Formål takker dig for at have taget denne rejse, hvor du har været med til at støtte op om dyrelivet og miljøet i Costa Rica – og vi håber, at du har fået uforglemmelige minder med dig hjem i rygsækken.
Dag 18 - Hjemkomst til Danmark
Velkommen hjem. Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igenVelkommen hjem.

Vi håber, at du har haft en uforglemmelig ferie.

Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Hotel Aranjuez

★★+

Rinconcito Lodge

★★

Miss Junie's

★★

Hotel Giada

★★★

Ara Ambigua Lodge

★★

Arenal Country Inn

★★★

Rancho de Lelo Ecolodge

★★

Cala Lodge

★★