fbpx
Costa Rica: Aktiv ferie og eksotiske dyr

Proyecto Asis og aktive vulkaner

Oplev Costa Ricas fascinerende dyreliv og smukke natur – og støt samtidig op om Costa Ricas dyrevelfærd når vi besøger Proyecto Asis.

Rejsens beskrivelse

Kom på et eventyr uden lige, når vi besøger Costa Ricas regnskove, oplever aktive vulkaner i National Park Rincón de la Vieja og besøger et rehabilitationscenter. På denne rejse gør du altså noget godt for både dig selv og for dyrene, samtidig med, at du oplever fortryllende Costa Rica i al sin pragt. For at sikre at roen også når at indfinde sig, inden vi skal hjem igen, tilbringer vi de sidste to dage i den lille strandby Playa Samara, hvor vi kan slappe af på stranden, bade og dykke.

En rejse til fordel for dig & dyrene

Nogle af dagene går med trekking i skovterræn, mens andre dage inkluderer transport og kør-selv ferie. På rejsen er vi både fysisk aktive, oplever dyr i deres naturlige habitat, og støtter en god sag til fordel for Costa Ricas dyreliv – herunder dovendyret, når vi besøger Proyecto Asis. Proyacto Asis rehabiliterer truede dyrearter, og slipper dem løs i naturen efter rehabiliteringsprocessen. Besøget i Proyecto Asis er inkluderet i rejsens pris og går ubeskåret til Proyecto Asis og deres arbejde for dyrene. Med dit besøg, og dit frivillige arbejde, er du med til at støtte op om projektet.

Ferie i Costa Rica med god samvittighed.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler og inkluderer både fly, hoteller, nævnte måltider og daglige udflugter. Ønsker du at ændre rejsen, tilføje flere dage, opgradere hoteller eller måske skræddersy din helt egen rejse? Kontakt os og få et tilbud.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

2 personer

Sværhedsgrad: Let

Sværhedsgrad: Let (T1)

Denne rejse inkluderer trekking i skov, jungle og bjergterræn. Gode sko er påkrævet samt tøj der kan tåle at blive beskidt. Trekking distancer: Mellem 4-7 km.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T1

Fra pris:16.997 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Al nævnt transport i køretøj med aircondition
 • Alle nævnte bådture
 • Billeje Daihatsu Bego 4×4 inkl forsikring, GPS og/eller wifi (dag 6-8)
 • Ophentning af lejebil i Monteverde efter lejeperiode
 • Hotelophold på nævnte hoteller og lodges
 • Engelsktalende lokalguide på nævnte udflugter
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 15 x morgenmad (dag 3-17)
 • 1 x frokost (dag 10)
 • 1 x middag (dag 10)
 • Alle nævnte udflugter
 • Trekking tilladelser
 • Alle National Park gebyrer
 • Indgang til Proyecto Asis
 • Frivilligt arbejde i Proyecto Asis

Følgende er ikke inkluderet i rejsen

 • Forsikring på bilnøgle, GPS og wifi under billeje
 • Valgfrie udflugter
 • Bådbillet fra Puntarenas – Paquera (2 USD pr. person)
 • Vaccination
 • Indrejsetilladelse (ESTA)

Hovedstaden, San José

Vi starter rejsen i hovedstaden San José. Her venter dig et hav af gastronomi og spændende kultur.

At støtte dyrene i Proyecto Asis

Du får en hel dag i selskab med Proyecto Asis personalet. Sammen med dem, tager du dig af rehabiliteringscenteres dyr.

Tortuguero National Parks dyreliv

Kom på en fantastisk vandretur i den frodige naturpark, og oplev skovens beboere i deres naturlige habitat.

Monteverdes tropiske tågeskov

Oplev den berømte tågeregnskov i Monteverde. Her lever et væld af spændende dyrearter. 

Costa Ricas smukke områder på en kør-selv tur

Vi arrangerer en lejebil til dig mellem La Fortuna, Monteverde og Liberia. Bestem selv hvor mange fotostop du vil have undervejs. Bilen er selvfølgelig inkl. forsikring, GPS og/eller wifi.

Aktive vulkaner ved Rincón de la Vieja

Oplev kogende mødderpøle, vandhuller og minivulkaner i Rincón de la Vieja. Husk kameraet!

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark. Undervejs vil der være mindst en mellemlanding.

Afhængig af flyafgang, lander vi i Costa Rica i aften eller imorgen. Ankommer vi samme dag, vil resten af dagen være på egen hånd, og velkomstmødet i San José vil ske den efterfølgende dag.

Rigtig god tur!

Dag 02 - Velkommen til Costa Rica
Velkommen til Costa Rica! Vores lokale, engelsktalende chauffør står klar til at tage imod dig uden for lufthavnen (han har et skilt med dit navn på med, så du kan finde ham). Chaufføren kører dig til dit hotel i San José og giver dig de billetter, du får brug for på turen, sammen med et kort og information om Costa Rica. Turen til hotellet tager ca. 40 minutter.

Velkommen til San José

Velkommen til Costa Rica! Vores lokale, engelsktalende chauffør står klar til at tage imod dig uden for lufthavnen (han har et skilt med dit navn på med, så du kan finde ham). Chaufføren kører dig til dit hotel i San José og giver dig de billetter, du får brug for på turen, sammen med et kort og information om Costa Rica. Turen til hotellet tager ca. 40 minutter.

Overnatning: Aranjuez

Dag 03 - Velkomstmøde i San José

Velkommen til San José, Costa Rica.

Efter morgenmaden bliver du kørt til vores lokale partners kontor i Costa Rica. Her får du en kop god kaffe, som du kan nyde, mens de lokale eksperter øser ud af tips og anbefalinger til din tur. Det er også her, du skal stille spørgsmål og komme af med eventuel tvivl i forbindelse med turens program. Eftermiddagen kan du bruge på at slappe af – eller du kan tage med på en ”Eat & Walk”-tur rundt i San José. På turen du også hører du om byens seværdigheder, historie og hemmeligheder.San José, som er Costa Ricas hovedstad, ligger centralt i landet 1.200 meter over havet. Byen er det økonomiske, politiske og kulturelle centrum for landet. I midten af byen finder du et helt kvarter med museer, og er du på jagt efter kulturelle og gastronomiske oplevelser, så er kvartererne Barrio Amón og Barrio Escalante bestemt et besøg værd. Byen er smuk og behagelig at gå rundt i, og den har mange charmerende gader og parker.

Overnatning: Aranjuez.

Dag 04 - Mod Tortuguero National Park
I dag bliver du hentet tidligt om morgenen og kørt til en lille havn midt i en bananplantage. Herfra sejler du i ca. en time til Tortuguero National Park. Allerede på sejlturen dertil får du en fornemmelse af den smukke natur, som du har i vente i parken. Ved ankomst til Tortuguero har du kun en lille gåtur tilbage, før du når dit hotel, som ligger ud til lagunen nær centrum af den smukke landsby. Hotel: Miss Junie’s, superior-værelse eller tilsvarende.

Costa Rican Caiman i Tortuguero National Park

I dag bliver du hentet tidligt om morgenen og kørt til en lille havn midt i en bananplantage. Herfra sejler du i ca. en time til Tortuguero National Park. Allerede på sejlturen dertil får du en fornemmelse af den smukke natur, som du har i vente i parken. Ved ankomst til Tortuguero har du kun en lille gåtur tilbage, før du når dit hotel, som ligger ud til lagunen nær centrum af den smukke landsby.

Overnatning: Miss Junie’s.

Dag 05 - Tortuguero National Park - på egen hånd

Du kan tage på vandretur i parken sammen med en certificeret, lokal guide. Han eller hun vil tage dig med ud og opleve det fantastiske liv, der er at finde i den tropiske regnskov. I dag har vi ikke planlagt nogle aktiviteter for dig, og du har derfor hele dagen til at gå på opdagelse i Tortugueros overdådige jungle på egen hånd. Tag eventuelt på en ud af to valgfrie ture:

Vandretur i regnskoven: Du kan tage på vandretur i parken sammen med en certificeret, lokal guide. Han eller hun vil tage dig med ud og opleve det fantastiske liv, der er at finde i den tropiske regnskov.

Kanotur: Tag på en afslappet kanotur sammen med en certificeret, lokal guide. Padl afsted langs åer, der er så smalle, at du kan røre planterne, der vokser på bredden.

OBS: Fra juli til oktober bygger de grønne skildpadder redder på stranden i parken. I denne periode kan du booke en tur, hvor en guide tager dig med ud og ser dem kravle hen over sandet og bygge redde. Turen booker du på hotellet.

Overnatning: Miss Junie’s

Dag 06 - Puerto Viejo de Sarapiquí (Puerto Viejo) - på egen hånd

I dag skal du ud og sejle i en time, køre i bus i en time og selv køre bil i en time, for at komme til Puerto Viejo de Sarapiquí. Når du ankommer, er der en række valgfrie aktiviteter, som du kan deltage i:

Gåtur i Tirimbina (dag): Tag afsted på en vandretur uden guide i naturreservatet Tirimbina, hvor forskning i regnskov og økoturisme går hånd i hånd. Indgangen til dette fascinerende naturreservat ligger for enden af en lang hængebro, som kryder Sarapiquí-floden – så allerede på vejen ind får du din første spændende oplevelse.

Guidet tur i Tirimbina (nat): Tag på nattetur i Tirimbina og oplev det fantastiske og fascinerende natteliv, der findes i junglen.

Chokoladetur: Tag med på chokoladeturen, hvor du lærer alt om kakaotræet og dets frugter – og om, hvordan man laver chokolade.

Riverrafting: Tag på et adrenalinkick af en riverraftingtur i Sarapiqui-floden i gummibåd.
Hotel: Ara Ambigua, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Hotel: Ara Ambigua.

Dag 07 - Fra Puerto Viejo de Sarapiquí til La Fortuna
I dag skal du afsted til området La Fortuna. Køreturen dertil tager ca. 2 timer og går over de nordlige sletter gennem ananas-, kassava-, og papayaplantager.

Arenal vulkanen

I dag skal du afsted til området La Fortuna. Køreturen dertil tager ca. 2 timer og går over de nordlige sletter gennem ananas-, kassava-, og papayaplantager.

Hotel: Arenal Country Inn

Dag 08 - La Fortuna – frivilligt arbejde på rehabiliteringscenteret Preoyecto Asis

Kun en halv times kørsel fra La Fortuna ligger rehabiliteringscenteret Proyecto Asis, hvor du i dag skal være frivillig – og du kan godt forberede dig på en helt særlig oplevelse. Proyecto Asis blev oprettet i 2002 og er en organisation, som beskytter det vilde dyreliv og naturen i området. Hertil sikrer de en positiv kulturel udveksling gennem bl.a. naturundervisning. Ulovlig handel med vilde dyr er et problem verden over, og desværre er Costa Rica ikke en undtagelse herfor. Tusindvis af arter bliver holdt fanget og behandlet forkert, og når det bliver opdaget, bliver de konfiskeret som ulovlige kæledyr. Asis tager imod disse dyr samt dyr, som er blevet forladt, syge eller hjemløse på grund af naturkatastrofer.

Som frivillig hos Asis får du en unik mulighed for at nyde Costa Ricas skønhed, samtidig med at du møder en masse spændende dyr og lærer om det arbejde, du hjælper dem med at udføre på centeret: Rehabilitering og forbedring af dyrenes livskvalitet. I løbet af dit besøg får du en kort introduktion til Proyecto Asis fra én af de professionelle, der er ansat på centeret. Her får du både dyrenes baggrundshistorie og instruktion i hvordan du skal tilberede deres mad og fodre dem. Du får også en uddybning af forskellen på de to arter af dovendyr: Det totåede og det tretåede dovendyr. Og så får du selvfølgelig også mulighed for at se dyrene helt tæt på i løbet af dagen. Bl.a. vil du på centeret kunne se tukaner, arapapegøjer, aber, navlesvin og næsebjørne. Men besøget er selvfølgelig ikke kun en god oplevelse for dig. Den hjælp, du yder, er værdsat og gør en reel forskel. Når du tilbereder mad, laver legetøj og designer aktiviteter, som gør fodringen mere interessant for dyrene, er du med til at sikre lidt ekstra forkælelse i dyrenes hverdag.

Når dagens program er slut, vil du forlade centeret med mere viden om det lokale dyreliv – og en masse flotte billeder af de dyr, du har mødt. Dette besøg anbefales til alle aldre – og især til børnefamilier.

Bemærk: Dette er et rehabiliteringscenter – ikke en zoologiskhave. Du vil opleve, at nogle af dyrene er i bur, og det kan være, at dyrene er svære at få øje på. Ferie med Formål har nøje udvalgt rehabiliteringscentrene, med udgangspunkt på i, at dyrene slippes fri i naturen. Du kan med fordel læse mere om rehabilitationscentrene på siden om vores rejser

Hotel: Arenal Country Inn

Dag 09 - La Fortuna - på egen hånd
I dag besøger vi Arenal vulkanen. På turen går du fra et fantastisk udsigtspunkt ved vulkanen hen over El Arenals sider og forbi størknede lavafloder. Turen i dag kan du få med eller uden et besøg ved én af de varme kilder omkring vulkanen, alt efter hvad du ønsker. Du kan også kombinere denne tur med en sejltur over Lake Arenal.

Arenal vulkanen

I dag har du hele dagen til at deltage i nogle af de mange aktiviteter, området har at byde på:

Guidet vandretur i National Park Arenal: Turen kan du få med eller uden et besøg ved én af de varme kilder omkring vulkanen, alt efter hvad du ønsker. Du kan også kombinere denne tur med en sejltur over Lake Arenal. På turen går du fra et fantastisk udsigtspunkt ved vulkanen hen over El Arenals sider og forbi størknede lavafloder.

Dovendyrstur: Dovendyret er ét af de dyr, som næsten er blevet symbol på Costa Rica, og på denne tur udforsker du dens naturlige habitat fra en minivan sammen med en engelsktalende guide. Guiden hjælper dig med at spotte dovendyrene – og chancerne for at spotte minimum ét dovendyr er gode. Er du heldig, spotter du både det totåede og det tretåede dovendyr i løbet af turen.

Vandretur til smukt vandfald: På denne tur kommer du ud på en stejl vandring op ad bakke. På toppen bliver du belønnet med en forfriskende svømmetur tæt ved det majestætiske La Fortuna Waterfall.

Vandretur over hængebroer: I regnskoven danner en serie af stier et sammenhængende stisystem, som, hvis du når hele vejen rundt, fører dig over 16 broer, heraf en del hængebroer. Broerne er i forskellige højder, og det giver dig muligheder for at opleve regnskoven fra forskellige vinkler. Fra nogle af broerne ser du skoven i fugleperspektiv, hvilket giver nogle helt fantastiske udsiger.

Hotel: Arenal Country Inn

Dag 10 - Mod Monteverde, San Luis
Turen til Monteverde fører dig gennem meget forskelligartede naturlandskaber: Fra den varme, sydlige del af de nordlige lavlande til de kolde, tågede bjerge i Monteverde. Du kører rundt om den smukke sø Lake Arenal, hvorefter du kører gennem byen Tilarán. Fra Tilarán kører du ad grusveje til Santa Elena, som er hovedbyen i området. Herfra fortsætter du turen til det lille, landlige samfund San Luis, hvor du skal tilbringe de næste dage.

Tågeskoven i Monteverde

Turen til Monteverde fører dig gennem meget forskelligartede naturlandskaber: Fra den varme, sydlige del af de nordlige lavlande til de kolde, tågede bjerge i Monteverde. Du kører rundt om den smukke sø Lake Arenal, hvorefter du kører gennem byen Tilarán. Fra Tilarán kører du ad grusveje til Santa Elena, som er hovedbyen i området. Herfra fortsætter du turen til det lille, landlige samfund San Luis, hvor du skal tilbringe de næste dage.

Hotel: Rancho de Lelo Ecolodge

Dag 11 - Monteverde - på egen hånd
I dag skal vi på en guidet vandretur i Monteverde. Sammen med en certificeret guide udforsker du dette naturfristed i ca. 2,5 time. Guiden vil undervejs fortælle om de særegne karakteristikker for tågeskove og hjælpe dig med at spotte dyrene, der lever her. Indgangen er gratis, og transport er inkluderet. Din billet til denne tur gælder hele dagen, så efter den guidede tur kan du vandre videre i den smukke, fascinerende skov, hvis du har lyst. Bemærk: Denne tur er også muligt at gøre om natten. Her får du et helt andet indblik i skovens plante- og dyreliv. Rejsen her tager udgangspunkt i en dagstur. Ønsker du at deltage om natten, bedes du meddele Ferie med Formål ved bestilling.

Rødøjede træfrøer

I dag kan du nyde nogle af alle de vidundere, som Monteverde er blevet berømt for i hele verden. Herunder har vi beskrevet tre ud af mange mulige aktiviteter – og vi tillader os at fremhæve et besøg i urtågeskoven som et ”must”.

Guidet vandretur i Monteverde (enten dag eller nat): Tag med på en guidet vandretur i urtågeskoven. Sammen med en certificeret guide udforsker du dette naturfristed i ca. 2,5 time. Guiden vil undervejs fortælle om de særegne karakteristikker for tågeskove og hjælpe dig med at spotte dyrene, der lever her. Indgangen er gratis, og transport er inkluderet. Din billet til denne tur gælder hele dagen, så efter den guidede tur kan du vandre videre i den smukke, fascinerende skov, hvis du har lyst.

Spektakulær svævebanetur (kan kombineres med en hængebrostur): At tage en tur i en svævebane er en oplevelse, der sætter gang i adrenalinen – og på denne tur skal du ikke lave andet! Du svæver du fra trætop til trætop via platforme, der er forbundet af svævebanekabler. Ved hver platform står en guide, som sørger for, at sikkerheden er, som den skal være. Turen starter også med en gennemgang af regler og sikkerhed. Man skal være min. 4 år for at komme med på turen.

Hotel: Cala Lodge

Dag 12 - Fra La Fortuna til Rincón de la Vieja
Den nordøstlige provins Guanacaste er kvægprovinsen i Costa Rica. Her holdes de gamle traditioner i hævd, og rundt omkring i landskabet kan du se ”sabaneros” (Costa Rica-cowboys) ride på deres heste. Det er den tørreste af alle Costa Ricas provinser, fordi der næsten ingen regn falder mellem december og april. I denne periode bliver landskabet helt vissent og gult, og alle træerne smider deres blade. De store, gyldne sandstrande, som provinsen også har, er meget populære blandt turister. I dag skal du køre tilbage til Stillehavsområdet langs Lake Arenal. Når du rammer Pan-American Highway’en, sætter du kurs mod nord til den varme by Liberia, som er hovedstaden for provinsen. Fra Liberia har du kun 45 minutter til dagens destination. I alt skal du i dag køre i bil i 3 timer og 15 minutter.

‘Sabanero’ med sine heste.

Den nordøstlige provins Guanacaste er kvægprovinsen i Costa Rica. Her holdes de gamle traditioner i hævd, og rundt omkring i landskabet kan du se ”sabaneros” (Costa Rica-cowboys) ride på deres heste. Det er den tørreste af alle Costa Ricas provinser, fordi der næsten ingen regn falder mellem december og april. I denne periode bliver landskabet helt vissent og gult, og alle træerne smider deres blade. De store, gyldne sandstrande, som provinsen også har, er meget populære blandt turister.

I dag skal du køre tilbage til Stillehavsområdet langs Lake Arenal. Når du rammer Pan-American Highway’en, sætter du kurs mod nord til den varme by Liberia, som er hovedstaden for provinsen. Fra Liberia har du kun 45 minutter til dagens destination. I alt skal du i dag køre i bil i 3 timer og 15 minutter.

Hotel: Rinconcito Lodge

Dag 13 - Rincón de la Vieja (6 km) - på egen hånd
Når man befinder sig i denne region, er et besøg i National Park Rincón de la Vieja næsten obligatorisk – og derfor er det præcis her, vi skal hen i dag. Den mest besøgte og spektakulære del af parken er ”Pailas”-sektionen. Her finder du en velvedligeholdt sti på omkring 3 km, som fører dig gennem både skov og åben savanne. På turen kan du se forskellige former for vulkansk aktivitet, heriblandt minivulkaner og kogende mudderpøle og vandhuller. Med lidt held vil du også spotte kapucineraber og brøleaber. OBS: Parken er lukket på mandage. Det anbefales at besøge parken så tidlige på dagen som muligt, da det bliver meget varmt midt på dagen.

Kogende mudder i Rincón de la Vieja

Når man befinder sig i denne region, er et besøg i National Park Rincón de la Vieja næsten obligatorisk. Den mest besøgte og spektakulære del af parken er ”Pailas”-sektionen. Her finder du en velvedligeholdt sti på omkring 3 km, som fører dig gennem både skov og åben savanne. På turen kan du se forskellige former for vulkansk aktivitet, heriblandt minivulkaner og kogende mudderpøle og vandhuller. Med lidt held vil du også spotte kapucineraber og brøleaber. Det kan være en god idé, at tage tøj på, der kan tåle at blive lidt beskidt.

Bemærk: Parken er lukket på mandage. Det anbefales at besøge parken så tidlige på dagen som muligt, da det bliver meget varmt midt på dagen.

Hotel: Rinconcito Lodge

Dag 14 - Fra Monteverde til Samara
I dag skal du ud på en 3,5 times køretur gennem smukke landskaber til landsbyen Playa Samara, som ligger tæt ved en fantastisk badestrand. Hotellet, som du skal bo på, ligger i centrum af byen – og kun 200 meter fra stranden.Hotel: Giada

Samara beach, Costa Rica

I dag skal du ud på en 3,5 times køretur gennem smukke landskaber til landsbyen Playa Samara, som ligger tæt ved en fantastisk badestrand. Hotellet, som du skal bo på, ligger i centrum af byen – og kun 200 meter fra stranden.

Hotel: Giada

Dag 15 & 16 - Samara - på egen hånd

Delfinsafari

De næste to dage skal du slappe af ved stranden i Samara. Vil du gerne ud og opleve lidt mere, er der også masser af aktiviteter, du kan melde dig på:

Kajaktur i mangroven: Tag ud og padl i kajak gennem det rolige vand i mangroven. Guiden, som er med, vil hjælpe dig med at spotte dyreliv og spændende planter, som er særegne for mangrovemiljøet.

Ridning: Tag på ridetur langs stranden og på smukke stier i området.

Kombineret kajak- og snorkletur: Padl i kajak fra kysten til Chora Island, hvor du kan snorkle og se mange spændende og smukke fisk. Padl tilbage til stranden til lækker, friskskåret frugt.

 Du kan også tage et kursus i surfing, eller deltage i en spændende delfinsafari.

Hotel: Giada

Dag 17 - Hjemrejse
Via Pan-American Highway’en og toldvejen ”27” kører du tilbage til Central Valley og den internationale lufthavn. Herfra flyver du hjem til Danmark – eller videre til din næste destination. Ferie med Formål takker dig for at have taget denne rejse, hvor du har været med til at støtte op om dyrelivet og miljøet i Costa Rica – og vi håber, at du har fået uforglemmelige minder med dig hjem i rygsækken. Via Pan-American Highway’en og toldvejen ”27” kører du tilbage til Central Valley og den internationale lufthavn. Herfra flyver du hjem til Danmark – eller videre til din næste destination.
Ferie med Formål takker dig for at have taget denne rejse, hvor du har været med til at støtte op om dyrelivet og miljøet i Costa Rica – og vi håber, at du har fået uforglemmelige minder med dig hjem i rygsækken.
Dag 18 - Hjemkomst til Danmark
Velkommen hjem. Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igenVelkommen hjem.

Vi håber, at du har haft en uforglemmelig ferie.

Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Hotel Aranjuez

★★+

Rinconcito Lodge

★★

Miss Junie's

★★

Hotel Giada

★★★

Ara Ambigua Lodge

★★

Arenal Country Inn

★★★

Rancho de Lelo Ecolodge

★★

Cala Lodge

★★

Proyecto Asis slipper dovendyr fri efter vellykket rehabiliteringsprocess