fbpx
costa rica hike

Vandring i Costa Rica

Oplev det bedste af Costa Rica. Vi kommer helt tæt på naturen med en 2-dages vandretur, oplever eksotiske dyr i det fri, og får et autentisk indblik i livet på landet.

Rejsens beskrivelse

På denne tur gør du både noget godt for dig selv, de lokale og dyrene, mens du oplever Costa Rica i al sin pragt: Du skal besøge naturreservater, være frivillig på et rehabiliteringscenter for vilde dyr, trekke gennem små landsbyer i både jungle- og bjergterræn og ud og se, hvordan de lokale lever på landet. For at sikre, at roen også når at indfinde sig hos dig, inden du skal hjem igen, tilbringer du de sidste tre dage i den populære strandby Santa Teresa, som særligt er populær blandt surfere og yogaudøvere. På denne rejse oplever du altså nogle af landets mest kendte regnskove indefra. Mellem de forskellige vandreture, går nogle af dagene med kør-selv ferie, så du har den tid du trænger, til at tage fantastiske billeder af Costa Ricas landskab.

Se flere af vores trekking rejser.

En rejse til fordel for alle

Vi besøger rehabiliteringscenteret ‘Proyecto Asis‘, der tager sig af truede dyrearter og får senere et indblik i den lokale hverdag, når vi besøger Don Simón og hans kone. Når vi ankommer til San Luis, Monteverde, bliver det tid til at tage vandreskoene på. De næste to dage står på trekking fra San Luis til Veracruz (13 km) og den næste dag, videre fra Veracruz til Guacimal (8 km). Resten af rejsen står på afslapning i skønne Santa Teresa. Denne rejse er perfekt for dig, der ønsker en vandring i Costa Rica, støtte op om dyrevelfærdet, få et glimt af det lokale landbrug og opleve landets fascinerende naturlandskaber.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

2 personer

Sværhedsgrad: Moderat

Sværhedsgrad: Moderat (T2)

Denne rejse inkluderer længere trekkingture. Det længste trek er på knap 13 km. Terræn varierer fra skov til sletter og kan være vådt og glat i tilfælde af regn. Gode sko er påkrævet. Eventuelt vandrestøvler. Almindelig god fysisk form er et krav.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T2

Fra pris:18.599 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Al nævnt transport i køretøj med aircondition
 • Alle nævnte bådture
 • Billeje Daihatsu Bego 4×4 inkl forsikring, GPS og/eller wifi
 • Hotelophold på nævnte hoteller og lodges
 • Engelsktalende lokalguide på nævnte udflugter
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 15 x morgenmad (dag 3-17)
 • 1 x frokost (dag 10)
 • 1 x middag (dag 10)
 • Alle nævnte udflugter
 • Trekking tilladelser
 • Alle nævnte bådture
 • Alle National Park gebyrer
 • Alle gebyrer og skatter

Følgende er ikke inkluderet i rejsen

 • Forsikring på bilnøgle, GPS og wifi under billeje (dag 6-8)
 • Valgfrie udflugter
 • Bådbillet fra Puntarenas – Paquera (2 USD pr. person)
 • Vaccination
 • Indrejsetilladelse (ESTA)

Hovedstaden, San José

Vi starter rejsen i hovedstaden San José. Her venter dig et hav af gastronomi og spændende kultur.

Tortuguero National Park

Vælg selv om du vil på en fantastisk vandring i junglen, eller opleve naturen fra en kano.

La Fortunas mange muligheder

Oplev Costa Ricas dovendyr i den frie natur, se junglen fra oven, når du vandrer over hængebroerne eller trek til La Fortuna vandfaldet og ta’ en dukkert.

Monteverdes tropiske tågeskov

Grib chancen og oplev Monteverdes smukke tågeskov. Her er der blandt andet mulighed for zip-lining.

Costa Ricas smukke områder på en kør-selv tur

Vi arrangerer en lejebil til dig mellem La Fortuna og Monteverde. Bestem selv hvor mange fotostop du vil have undervejs. Bilen er selvfølgelig inkl. forsikring, GPS og/eller wifi. 

Ophold på Santa Teresa

Vi afrunder ferien med et 3-dages ophold på Santa Teresa. Her er der mulighed for både surfing, yoga og ren afslapning.

Puerto Viejo de Sarapiquí

Vi besøger Puerto Viejo de Sarapiquí som ligger i Costa Ricas nordlige sletter. Afprøv en riverrafting, en klassisk kakao-tur blandt kakaoplantager eller tag ud i junglen og oplev dyrelivet om dagen – eller natten.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark. Undervejs vil der være mindst en mellemlanding.

Afhængig af flyafgang, lander vi i Costa Rica i aften eller imorgen. Lander du samme dag, vil resten af dagen være på egen hånd, og velkomstmødet i San José vil foregår den efterfølgende dag.

Rigtig god tur!

Dag 02 - Velkommen til Costa Rica
Velkommen til Costa Rica! Vores lokale, engelsktalende chauffør står klar til at tage imod dig uden for lufthavnen (han har et skilt med dit navn på med, så du kan finde ham). Chaufføren kører dig til dit hotel i San José og giver dig de billetter, du får brug for på turen, sammen med et kort og information om Costa Rica. Turen til hotellet tager ca. 40 minutter.

Velkommen til San José

Velkommen til Costa Rica! Vores lokale, engelsktalende chauffør står klar til at tage imod dig uden for lufthavnen (han har et skilt med dit navn på med, så du kan finde ham). Chaufføren kører dig til dit hotel i San José og giver dig de billetter, du får brug for på turen, sammen med et kort og information om Costa Rica. Turen til hotellet tager ca. 40 minutter.

Overnatning: Aranjuez

Dag 03 - Velkomstmøde i San José

Velkommen til San José, Costa Rica.

Efter morgenmaden bliver du kørt til vores lokale partners kontor i Costa Rica. Her får du en kop god kaffe, som du kan nyde, mens de lokale eksperter øser ud af tips og anbefalinger til din tur. Det er også her, du skal stille spørgsmål og komme af med eventuel tvivl i forbindelse med turens program. Eftermiddagen kan du bruge på at slappe af – eller du kan tage med på en ”Eat & Walk”-tur rundt i San José. På turen du også hører du om byens seværdigheder, historie og hemmeligheder.

Overnatning: Aranjuez.

Dag 04 - Puerto Viejo de Sarapiquí - på egen hånd

Puerto Viejo de Sarapiquí, som ligger på de nordlige sletter i Costa Rica, er et regnskovsområde, som byder på sprudlende, frodig plantevækst, og som er kendt for dets fantastiske fugleliv – og dermed for at være et paradis for ornitologer. Sarapiquí-floden er hertil kendt for at være en god flod at riverrafte på. I Puerto Viejo de Sarapiquí er der en række valgfrie aktiviteter, som du kan deltage i: •	Guidet tur i Tirimbina (dag): Tag afsted på en vandretur uden guide i naturreservatet Tirimbina, hvor forskning i regnskov og økoturisme går hånd i hånd. Indgangen til dette fascinerende naturreservat ligger for enden af en lang hængebro, som kryder Sarapiquí-floden – så allerede på vejen ind får du din første spændende oplevelse. •	Guidet tur i Tirimbina (nat): Tag på nattetur i Tirimbina og oplev det fantastiske og fascinerende natteliv, der findes i junglen. •	Chokoladetur: Tag med på chokoladeturen, hvor du lærer alt om kakaotræet og dets frugter – og om, hvordan man laver chokolade. Hotel: Ara Ambigua, standard dobbeltværelse eller tilsvarende. Puerto Viejo de Sarapiquí, som ligger på de nordlige sletter i Costa Rica, er et regnskovsområde, som byder på sprudlende, frodig plantevækst, og som er kendt for dets fantastiske fugleliv – og dermed for at være et paradis for ornitologer. Sarapiquí-floden er hertil kendt for at være en god flod at riverrafte på. I Puerto Viejo de Sarapiquí er der en række valgfrie aktiviteter, som du kan deltage i:

Guidet tur i Tirimbina (dag): Tag afsted på en vandretur uden guide i naturreservatet Tirimbina, hvor forskning i regnskov og økoturisme går hånd i hånd. Indgangen til dette fascinerende naturreservat ligger for enden af en lang hængebro, som kryder Sarapiquí-floden – så allerede på vejen ind får du din første spændende oplevelse.

Guidet tur i Tirimbina (nat): Tag på nattetur i Tirimbina og oplev det fantastiske og fascinerende natteliv, der findes i junglen.

Chokoladetur: Tag med på chokoladeturen, hvor du lærer alt om kakaotræet og dets frugter – og om, hvordan man laver chokolade.

Hotel: Ara Ambigua, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Dag 05 - Kør-selv: Mod La Fortuna
Du kan tage på vandretur i parken sammen med en certificeret, lokal guide. Han eller hun vil tage dig med ud og opleve det fantastiske liv, der er at finde i den tropiske regnskov. I dag skal du afsted til området La Fortuna. Køreturen dertil tager ca. 2 timer og går over de nordlige sletter gennem ananas-, kassava-, og papayaplantager.

Hotel: Arenal Country Inn, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Dag 06 - Frivilligt arbejde i Proyecto Asis
Kun en halv times kørsel fra La Fortuna ligger rehabiliteringscenteret Proyecto Asis, hvor du i dag skal være frivillig – og du kan godt forberede dig på en helt særlig oplevelse. Proyecto Asis blev oprettet i 2002 og er en organisation, som beskytter det vilde dyreliv og naturen i området. Hertil sikrer de en positiv kulturel udveksling gennem bl.a. naturundervisning. Ulovlig handel med vilde dyr er et problem verden over, og desværre er Costa Rica ikke en undtagelse herfor. Tusindvis af arter bliver holdt fanget og behandlet forkert, og når det bliver opdaget, bliver de konfiskeret som ulovlige kæledyr. Asis tager imod disse dyr samt dyr, som er blevet forladt, syge eller hjemløse på grund af naturkatastrofer. Som frivillig hos Asis får du en unik mulighed for at nyde Costa Ricas skønhed, samtidig med at du møder en masse spændende dyr og lærer om det arbejde, du hjælper dem med at udføre på centeret: Rehabilitering og forbedring af dyrenes livskvalitet. I løbet af dit besøg får du en kort introduktion til Proyecto Asis fra én af de professionelle, der er ansat på centeret. Her får du både dyrenes baggrundshistorie og instruktion i hvordan du skal tilberede deres mad og fodre dem. Du får også en uddybning af forskellen på de to arter af dovendyr: Det totåede og det tretåede dovendyr. Og så får du selvfølgelig også mulighed for at se dyrene helt tæt på i løbet af dagen. Bl.a. vil du på centeret kunne se tukaner, arapapegøjer, aber, navlesvin og næsebjørne. Men besøget er selvfølgelig ikke kun en god oplevelse for dig. Den hjælp, du yder, er værdsat og gør en reel forskel. Når du tilbereder mad og laver legetøj og designer aktiviteter, som gør fodringen mere interessant for dyrene, er du med til at sikre lidt ekstra forkælelse i dyrenes hverdag. Når dagens program er slut, vil du forlade centeret med mere viden om det lokale dyreliv – og en masse flotte billeder af de dyr, du har mødt. Dette besøg anbefales til alle aldre – og især til børnefamilier. Hotel: Arenal Country Inn, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.Proyecto Asis blev oprettet i 2002 og er en organisation, som beskytter det vilde dyreliv og naturen i området. Hertil sikrer de en positiv kulturel udveksling gennem bl.a. naturundervisning.

Ulovlig handel med vilde dyr er et problem verden over, og desværre er Costa Rica ikke en undtagelse herfor. Tusindvis af arter bliver holdt fanget og behandlet forkert, og når det bliver opdaget, bliver de konfiskeret som ulovlige kæledyr. Asis tager imod disse dyr samt dyr, som er blevet forladt, syge eller hjemløse på grund af naturkatastrofer.

Som frivillig hos Asis får du en unik mulighed for at nyde Costa Ricas skønhed, samtidig med at du møder en masse spændende dyr og lærer om det arbejde, du hjælper dem med at udføre på centeret: Rehabilitering og forbedring af dyrenes livskvalitet.

I løbet af dit besøg får du en kort introduktion til Proyecto Asis fra én af de professionelle, der er ansat på centeret. Her får du både dyrenes baggrundshistorie og instruktion i hvordan du skal tilberede deres mad og fodre dem. Du får også en uddybning af forskellen på de to arter af dovendyr: Det totåede og det tretåede dovendyr.

Men besøget er selvfølgelig ikke kun en god oplevelse for dig. Den hjælp, du yder, er værdsat og gør en reel forskel. Når du tilbereder mad og laver legetøj og designer aktiviteter, som gør fodringen mere interessant for dyrene, er du med til at sikre lidt ekstra forkælelse i dyrenes hverdag.

Når dagens program er slut, vil du forlade centeret med mere viden om det lokale dyreliv – og en masse flotte billeder af de dyr, du har mødt.
Dette besøg anbefales til alle aldre – og især til børnefamilier.

Hotel: Arenal Country Inn, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Dag 07 - La Fortuna - på egen hånd
Dovendyret er ét af de dyr, som næsten er blevet symbol på Costa Rica, og på denne tur udforsker du dens naturlige habitat fra en minivan sammen med en engelsktalende guide. Guiden hjælper dig med at spotte dovendyrene – og chancerne for at spotte minimum ét dovendyr er gode. Der findes to arter af dovendyr: Det totåede og det tretåede dovendyr. Er du heldig, spotter du begge dele i løbet af turen.

Dovendyret

I dag har du hele dagen til at deltage i nogle af de mange aktiviteter, området har at byde på:

Guidet vandretur i National Park Arenal: Turen kan du få med eller uden et besøg ved én af de varme kilder omkring vulkanen, alt efter hvad du ønsker. Du kan også kombinere denne tur med en sejltur over Lake Arenal. På turen går du fra et fantastisk udsigtspunkt ved vulkanen hen over El Arenals sider og forbi størknede lavafloder.

Dovendyrstur: Dovendyret er ét af de dyr, som næsten er blevet symbol på Costa Rica, og på denne tur udforsker du dens naturlige habitat fra en minivan sammen med en engelsktalende guide. Guiden hjælper dig med at spotte dovendyrene – og chancerne for at spotte minimum ét dovendyr er gode. Er du heldig, spotter du både det totåede og det tretåede dovendyr i løbet af turen.

Vandretur til smukt vandfald: På denne tur kommer du ud på en stejl vandring op ad bakke. På toppen bliver du belønnet med en forfriskende svømmetur tæt ved det majestætiske La Fortuna Waterfall.

Vandretur over hængebroer: I regnskoven danner en serie af stier et sammenhængende stisystem, som, hvis du når hele vejen rundt, fører dig over 16 broer, heraf en del hængebroer. Broerne er i forskellige højder, og det giver dig muligheder for at opleve regnskoven fra forskellige vinkler. Fra nogle af broerne ser du skoven i fugleperspektiv, hvilket giver nogle helt fantastiske udsiger.

Hotel: Arenal Country Inn, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Dag 08 - Kør-selv tur mod Monteverde
I dag kører du selv videre til rejsens næste stop: Monteverde. Turen tager ca. 3,5 time og fører dig gennem meget forskelligartede naturlandskaber: Fra den varme, sydlige del af de nordlige lavlande til de kolde, tågede bjerge i Monteverde. Du kører rundt om den smukke sø Lake Arenal, hvorefter du kører gennem byen Tilarán. Fra Tilarán kører du ad grusveje til Santa Elena, som er hovedbyen i området. Herfra fortsætter du turen til det lille, landlige samfund San Luis, hvor du skal tilbringe de næste dage.

Panorama udsigt over Lake Arenal

I dag kører du selv videre til rejsens næste stop: Monteverde. Turen tager ca. 3,5 time og fører dig gennem meget forskelligartede naturlandskaber: Fra den varme, sydlige del af de nordlige lavlande til de kolde, tågede bjerge i Monteverde. Du kører rundt om den smukke sø Lake Arenal, hvorefter du kører gennem byen Tilarán. Fra Tilarán kører du ad grusveje til Santa Elena, som er hovedbyen i området. Herfra fortsætter du turen til det lille, landlige samfund San Luis, hvor du skal tilbringe de næste dage.

Overnatning: Rancho de Lelo Ecolodge

Dag 09 - Monteverde - på egen hånd
Tag med på en guidet vandretur i urtågeskoven. Sammen med en certificeret guide udforsker du dette naturfristed i ca. 2,5 time. Guiden vil undervejs fortælle om de særegne karakteristikker for tågeskove og hjælpe dig med at spotte dyrene, der lever her. Indgangen er gratis, og transport er inkluderet. Din billet til denne tur gælder hele dagen, så efter den guidede tur kan du vandre videre i den smukke, fascinerende skov, hvis du har lyst.

Monteverde

I dag kan du nyde nogle af alle de vidundere, som Monteverde er blevet berømt for i hele verden. Herunder har vi beskrevet tre ud af mange mulige aktiviteter – og vi tillader os at fremhæve et besøg i urtågeskoven som et ”must”.

Guidet vandretur i Monteverde (enten dag eller nat): Tag med på en guidet vandretur i urtågeskoven. Sammen med en certificeret guide udforsker du dette naturfristed i ca. 2,5 time. Guiden vil undervejs fortælle om de særegne karakteristikker for tågeskove og hjælpe dig med at spotte dyrene, der lever her. Indgangen er gratis, og transport er inkluderet. Din billet til denne tur gælder hele dagen, så efter den guidede tur kan du vandre videre i den smukke, fascinerende skov, hvis du har lyst.

Spektakulær svævebanetur (kan kombineres med en hængebrostur): At tage en tur i en svævebane er en oplevelse, der sætter gang i adrenalinen – og på denne tur skal du ikke lave andet! Du svæver du fra trætop til trætop via platforme, der er forbundet af svævebanekabler. Ved hver platform står en guide, som sørger for, at sikkerheden er, som den skal være. Turen starter også med en gennemgang af regler og sikkerhed. Man skal være min. 4 år for at komme med på turen.

Hotel: Rancho de Lelo Ecolodge

Dag 10 - Livet på landet
Flere af de lokale tilbyder services, hvor de deler deres viden og traditioner med turister. I dag skal du deltage i nogle aktiviteter, som giver dig et indblik i, hvordan de lever i San Luis. Du starter dagen med at besøge don Simón og hans ”trapiche”, som er en traditionel sukkermølle, som hans familie har brugt til at forarbejde sukkerrør i mange generationer. Fra don Simons finca har vi en fantastisk udsigt til det omkringliggende landskab. Hans kone sælger håndlavede souvenirs, som du kan købe som et minde om turen. Efter besøget hos don Simon spiser du en traditionel frokost på den lokale ”soda” (frokostrestaurant) i San Luis. Restauranten er ejet af Asociation for the Development of San Luis, som er en organisation, som hjælper de lokale med deres turistprojekter. Alle råvarer, restauranten køber ind, kommer fra lokale landmænd. Monteverde er også berømt for sin højlandskaffe, som er af meget høj kvalitet. Efter frokost skal du derfor på en tur til den lokale, økologiske kaffeplantage, La Bella Tica. Ejerne af plantagen vil på turen fortælle dig om dyrkningen og forarbejdningen af kaffebønnerne – og du kan selvfølgelig købe en pose kaffe med hjem, efter rundvisningen er slut. Hotel: Rancho de Lelo Ecolodge, simpel og rustik lokal lodge i San Luis, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Kaffeplantager

Flere af de lokale tilbyder services, hvor de deler deres viden og traditioner med turister. I dag skal du deltage i nogle aktiviteter, som giver dig et indblik i, hvordan de lever i San Luis.

Du starter dagen med at besøge don Simón og hans ”trapiche”, som er en traditionel sukkermølle, som hans familie har brugt til at forarbejde sukkerrør i mange generationer. Fra don Simons finca har vi en fantastisk udsigt til det omkringliggende landskab. Hans kone sælger håndlavede souvenirs, som du kan købe som et minde om turen.

Efter besøget hos don Simon spiser du en traditionel frokost på den lokale ”soda” (frokostrestaurant) i San Luis. Restauranten er ejet af Asociation for the Development of San Luis, som er en organisation, som hjælper de lokale med deres turistprojekter. Alle råvarer, restauranten køber ind, kommer fra lokale landmænd.

Monteverde er også berømt for sin højlandskaffe, som er af meget høj kvalitet. Efter frokost skal du derfor på en tur til den lokale, økologiske kaffeplantage, La Bella Tica. Ejerne af plantagen vil på turen fortælle dig om dyrkningen og forarbejdningen af kaffebønnerne – og du kan selvfølgelig købe en pose kaffe med hjem, efter rundvisningen er slut.

Hotel: Rancho de Lelo Ecolodge, simpel og rustik lokal lodge i San Luis, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Dag 11 - Trekking fra San Luis til Veracruz (13 km)
Efter en solid morgenmad mødes du med din lokale guide, som du skal trekke sammen med i dag. Med på turen skal du kun have det, du får brug for på de næste to dages trekkingtur – samt den lækre frokost, som ejerne af Rancho de Lela pakker til dig. Turen er i alt 13 km lang og starter i regnskov i 900 meters højde. Ca. halvvejs på ruten tager vi et hvil og spiser frokost ved et smukt udsigtspunkt, hvorfra du har en spektakulær panoramaudsigt ud over Gulf of Nicoya og lavlandet ud mod Stillehavet. Det højeste punkt på dagens rute er 1.300 meter, og ruten slutter i 800 meters højde i den lille landsby Veracruz, hvor du får serveret lækker aftensmad og overnatter i en lokal ”albergue”.

Gulf of Nicoya

Efter en solid morgenmad mødes du med din lokale guide, som du skal trekke sammen med i dag. Med på turen skal du kun have det, du får brug for på de næste to dages trekkingtur – samt den lækre frokost, som ejerne af Rancho de Lela pakker til dig.
Turen er i alt 13 km lang og starter i regnskov i 900 meters højde. Ca. halvvejs på ruten tager vi et hvil og spiser frokost ved et smukt udsigtspunkt, hvorfra du har en spektakulær panoramaudsigt ud over Gulf of Nicoya og lavlandet ud mod Stillehavet. Det højeste punkt på dagens rute er 1.300 meter, og ruten slutter i 800 meters højde i den lille landsby Veracruz, hvor du får serveret lækker aftensmad og overnatter i en lokal ”albergue”.

Overnatning: Albergue Veracruz

Dag 12 - Trek fra Veracruz til Guacimal og kørsel til Puntarenas (8 km)
I dag skal vi ud på et lidt kortere trek på ca. 8 km. Ruten går nedad hele vejen, og vores destination er landsbyen Guacimal. Her får du udleveret den bagage du efterlod, da du tog afsted i går, og så bliver du kørt til kystbyen Puntarenas, som er den største by i området af samme navn. Hvis du er heldig, ankommer du i tide til at nå en dukkert i Stillehavet, inden det er tid til at vælge hvilken af byens lækre restauranter, du gerne vil spise på i aften. I dag skal vi ud på et lidt kortere trek på ca. 8 km. Ruten går nedad hele vejen, og vores destination er landsbyen Guacimal. Her får du udleveret den bagage du efterlod, da du tog afsted i går, og så bliver du kørt til kystbyen Puntarenas, som er den største by i området af samme navn. Hvis du er heldig, ankommer du i tide til at nå en dukkert i Stillehavet, inden det er tid til at vælge hvilken af byens lækre restauranter, du gerne vil spise på i aften.

Overnatning: Hotel Alamar

Dag 13 - Fra Puntarenas til Santa Teresa
På Nicoya Peninsulas østkyst finder du Santa Teresa, som er en lille strandlandsby, der er utroligt populær blandt surfere og yogaudøvere. I løbet af de seneste år er den lille by blomstret og vokset – og i dag er den en yndet destination for mange gæster hvert år. Når du har spist morgenmad, skal du afsted til havnen, hvorfra du tager færgen, som sejler dig over Gulf of Nicoya. Det er en smuk tur, og du får med sikkerhed selskab af pelikaner, der dykker efter fisk i færgens kølvand. Efter 1 time og 15 minutter ankommer du til landsbyen Paquera på Nicoya Peninsula. Her venter en shuttlebus på dig, som kører dig det sidste stykke til Santa Teresa. Hotel: Otro Lado Lodge, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Santa Teresa er et kendt sted for både yogaudøvere og surfere

På Nicoya Peninsulas østkyst finder du Santa Teresa, som er en lille strandlandsby, der er utroligt populær blandt surfere og yogaudøvere. I løbet af de seneste år er den lille by blomstret og vokset – og i dag er den en yndet destination for mange gæster hvert år.

Når du har spist morgenmad, skal du afsted til havnen, hvorfra du tager færgen, som sejler dig over Gulf of Nicoya. Det er en smuk tur, og du får med sikkerhed selskab af pelikaner, der dykker efter fisk i færgens kølvand.
Efter 1 time og 15 minutter ankommer du til landsbyen Paquera på Nicoya Peninsula. Her venter en shuttlebus på dig, som kører dig det sidste stykke til Santa Teresa.

Overnatning: Otro Lado Lodge

Dag 14-16 - Santa Teresa
Disse dage har du på egen hånd i Santa Teresa, som byder på mange spændende aktiviteter, herunder surfing og yoga. Er du mere til en lille udflugt, så kan du også komme på mindre dagsture i løbet af dagen. Bl.a. kan du komme på følgende ture: -Besøg i Cabo Blanco Natural Reserve - Besøg i Curu Wildlife Reserve – herunder en nattetur, hvor du ser hvordan omgivelserne lyser op af bioluminescens. Hotel: Otro Lado Lodge, standard dobbeltværelse eller tilsvarende.

Poolen ved Otro Lado, Santa Teresa

Disse dage har du på egen hånd i Santa Teresa. Under opholdet er det muligt at tilkøbe flere spændende aktiviteter, herunder surfing, yoga og trekking udflugter. Disse aktiviteter er mod gebyr.

Overnatning: Otro Lado Lodge

Dag 17 - Hjemrejse
I dag bliver du hentet tidligt om morgenen i bil. Først bliver du kørt til landsbyen Montezuma, hvorfra du bliver sejlet med speedbåd over Stillehavet til kystbyen Jacó. Her venter en ny bil, som kører dig det sidste stykke til lufthavnen i Alajuela, hvorfra du flyver hjem til Danmark eller videre til din næste destination.I dag bliver du hentet tidligt om morgenen i bil. Først bliver du kørt til landsbyen Montezuma, hvorfra du bliver sejlet med speedbåd over Stillehavet til kystbyen Jacó. Her venter en ny bil, som kører dig det sidste stykke til lufthavnen i Alajuela, hvorfra du flyver hjem til Danmark eller videre til din næste destination.
Dag 18 - Hjemkomst til Danmark

Velkommen hjem. Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igenVelkommen hjem.

Vi håber, at du har haft en uforglemmelig ferie.

Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Hotel Aranjuez

★★+

Lokal Albergue

Ara Ambigua Lodge

★★

Arenal Country Inn

★★★

Rancho de Lelo Ecolodge

★★

Hotel Alamar

★★★

Otro Lado

★★★