fbpx
Bali: En rigtig influencer rejse

Bali: En rigtig influencer rejse

Kom med på en billig og fantastisk rejse til Bali, hvor interesser og kultur går i ét. Vi oplever nogle af Balis højdepunkter, lokale landsbyer og besøger øens bedste fotospots i selskab med en professionel fotograf.

Rejsens beskrivelse

Vi starter eventyret med en hyggelig cykeltur gennem frodige dale, traditionelle byer og antikke templer. Herefter bevæger vi os – med bil – mod Tabanan, hvor smaragdgrønne risterrasser, stille sorte vulkansandsstrande og autentiske kulturelle scener venter os. Vi checker ind på et lokalt homestay, og får lov til at give en hjælpende hånd med i rismarkerne. Vi fortsætter mod hipsterbyen ‘Canggu’ hvor en masse hippe caféer, restauranter og barer ventet os. Vi afsætter tiden af til at besøge byens bedste steder. Afslutningsvis tilbringer vi en dag i selskab med en professionel fotograf. Fotografen tager os til Balis bedste fotospots, hvor der bliver tid til fotografering. Under de sidste 3 dage, overnatter vi i en 4-stjernet villa med privat pool. En billig og oplevelsesrig rejse til Bali for den foto-glade person.

En rejse til fordel for dig og de lokale

På denne rejse vedligeholder vi vores interesser, nyder klimaet på cykel og besøger lokale landsbyer. Den første dag står på en hyggelig cykeltur blandt Balis frodige omgivelser. Herefter bevæger vi os ud på landet og overnatter på et lokalt homestay. Her får vi atter rørt os, når vi skal hjælpe til i risterrasserne. Vi får ligeledes et indblik i landsbyens kultur, og hvordan man får hverdagen til at hænge sammen uden for turistområderne. Vi afslutter rejsen med et besøg ved øens bedste fotospots i selskab med en professionel fotograf. Opholdet i den lokale landsby er inkluderet i rejsens pris. Pengene går direkte til landsbyen. På den måde, er du med til at støtte de lokales økonomi, samtidig med, at du får en ægte balinesisk oplevelse – langt væk fra storbyernes stress og jag.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

10 dage

Ubegrænset

Sværhedsgrad: Let

Sværhedsgrad: Let (T1, C1)

Denne rejse indholde lettere landevejs cykling samt lidt trekking blandt rismarker og andre plantager. Medbring gode sko samt tøj/sko der kan tåle at blive beskidt.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T1, C1

Fra pris:8.997 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til…

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Transport tur/retur fra Bali lufthavn
 • Ophold på nævnte indkvarteringer
 • Engelsktalende lokalguide
 • Engelsktalende professionel fotograf (dag 7)
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 7 x morgenmad (dag 3-9)
 • 3 x frokost (dag 3, 6 & 7)
 • 1 x middag (dag 5)
 • Alle nævnte dags udflugter og dertilhørende transfer i et køretøj med aircondition
 • Rafting (dag 3)
 • Cykeludlejning, hjelm og udstyr (dag 3)
 • Alle gebyrer og skatter

Rafting på Balis længste flod

En af dagene står på en sjov river rafting på Balis længste white-water flod.

Livet på landet

Vi besøger Rumah Desa og får et indblik i den lokale kultur uden for turismen.

Ophold i en villa med privat pool

Ferie med Formål inkluderer 3 nætter i Kampoeng Villa hvor du har en 200 m² stor villa til rådighed. Villaen har selvfølgelig privat pool.

Hipster-byen, Canggu

Canggu byder på et utal af restauranter og caféer omringet af den livlige hipster atmosfære. 

Influencer tur med professionel fotograf

En af dagene byder på en rundtur blandt de mest fotograferede templer og udsigte på Bali. Med følger en professionel fotograf. 

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark
Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.
Dag 02 - Velkommen til Ubud, Bali
Hjerteligt velkommen til gudernes ø, Bali! I dag ankommer du til Denpasar lufthavn. Når du har fået din bagage, står vores lokale, engelsktalende repræsentant klar til at tage imod dig. Herefter bliver du kørt til dit hotel i Ubud.  Resten af dagen går med ren og skær afslapning, så du kan komme dig efter flyveturen. Vil du gerne ud og bevæge dig lidt, kan du opleve Ubud på egen hånd eller deltage i en planlagt tur. På den planlagte tur besøger vi Ubuds lokale marked, hvorefter vi går mod Ubudpaladset. Afslutningsvist tager vi en drink på Café Pomegranate og nyder udsigten over floden Camphuan og solnedgangen.

Velkommen til Ubud

Hjerteligt velkommen til gudernes ø, Bali! I dag ankommer du til Denpasar lufthavn. Når du har fået din bagage, står vores lokale, engelsktalende repræsentant klar til at tage imod dig. Herefter bliver du kørt til dit hotel i Ubud.

Resten af dagen går med ren og skær afslapning, så du kan komme dig efter flyveturen. Vil du gerne ud og bevæge dig lidt, kan du opleve Ubud på egen hånd eller deltage i en planlagt tur. På den planlagte tur besøger vi Ubuds lokale marked, hvorefter vi går mod Ubudpaladset. Afslutningsvist tager vi en drink på Café Pomegranate og nyder udsigten over floden Camphuan og solnedgangen.

Dag 03 - Cykling og rafting i Ubud

Vi starter dagen med en cykeltur. Langs dagens rute har vi en uimodståelig udsigt til den storslåede og smukke Baturvulkan, og vi kommer til at cykle gennem frodige dale, enorme risterrasser samt traditionelle byer og antikke templer. På turen lærer vi også om den balinesiske historie og kultur undervejs. Cykelturen ender ved Koko Bambu Restaurant, hvor vi får en velfortjent frokost. (Cykel: 26 km) Når vi har samlet energi efter frokosten, starter det næste eventyr. Vi forlader restauranten, og hopper ombord på en raft – det er blevet tid til hvidvandsrafting på Ayungfloden. Sammen med en professionel raftingguide, skal vi på en tur på 10 km, som fører os gennem 33 strømfald, uberørt skov, tårnhøje kløfter og magiske rismarker.  Vi afslutter dagen med et varmt bad og en fantastisk gourmetbuffet, som vi nyder med en smuk udsigt til bjergene og grønne landskaber i baggrunden.Vi starter dagen med en cykeltur. Langs dagens rute har vi en uimodståelig udsigt til den storslåede og smukke Baturvulkan, og vi kommer til at cykle gennem frodige dale, enorme risterrasser samt traditionelle byer og antikke templer. På turen lærer vi også om den balinesiske historie og kultur undervejs. Cykelturen ender ved Koko Bambu Restaurant, hvor vi får en velfortjent frokost. Når vi har samlet energi efter frokosten, starter det næste eventyr. Vi forlader restauranten, og hopper ombord på en raft – det er blevet tid til hvidvandsrafting på Ayungfloden. Sammen med en professionel raftingguide, skal vi på en tur på 10 km, som fører os gennem 33 strømfald, uberørt skov, tårnhøje kløfter og magiske rismarker. Vi afslutter dagen med et varmt bad og en fantastisk gourmetbuffet, som vi nyder med en smuk udsigt til bjergene og grønne landskaber i baggrunden.

Cykel distance: 26 km

Dag 04 - Ubud på egen hånd
I dag bestemmer du. Efter morgenmaden har du resten af dagen til afslapning. Om du bruger dagen på hotellet eller på at opleve mere af Ubud på egen hånd, er helt op til dig.  På hotellet kan du starte dagen med en yogaklasse, afprøve Shamanic Sound Healing, få en traditionel balinesisk massage eller møde en gruppe kvindelige kokke, der gerne lærer dig om, hvordan en kost bestående af rå mad kan hele kroppen. I dag bestemmer du. Efter morgenmaden har du resten af dagen til afslapning. Om du bruger dagen på hotellet eller på at opleve mere af Ubud på egen hånd, er helt op til dig.

På hotellet kan du starte dagen med en yogaklasse, afprøve Shamanic Sound Healing, få en traditionel balinesisk massage eller møde en gruppe kvindelige kokke, der gerne lærer dig om, hvordan en kost bestående af rå mad kan hele kroppen.

Bemærk: Disse aktiviteter er valgfrie, og ikke inkluderet i prisen.

Dag 05 - Tabanans frodige naturomgivelser
Efter morgenmaden forlader vi Ubud og bevæger os mod Tabananområdet. I Tabanan får du for alvor set det ægte Bali, både hvad angår natur og kultur. Tabanan er uden tvivl det smukkeste naturområde med dets fantastiske smaragdgrønne risterrasser, stille sorte vulkansandsstrande og autentiske kulturelle scene.  Vi starter dagen i Tabanan med at checke ind på Rumah Desa Homestay. Eftermiddagen bruger vi i rismarkerne, hvor vi lærer at plante nye ris og pløje rismarker med køer. Vi får også et indblik i, hvordan man bager de traditionelle balinesiske kager.  Vi afslutter dagen med et varmt bad efterfulgt af en aften fyldt med kultur, musik, dans og en overdådig middag.

Rismarker i Tabanan

Efter morgenmaden forlader vi Ubud og bevæger os mod Tabananområdet. I Tabanan får du for alvor set det ægte Bali, både hvad angår natur og kultur. Tabanan er uden tvivl det smukkeste naturområde med dets fantastiske smaragdgrønne risterrasser, stille sorte vulkansandsstrande og autentiske kulturelle scene.

Vi starter dagen i Tabanan med at checke ind på Rumah Desa Homestay. Eftermiddagen bruger vi i rismarkerne, hvor vi lærer at plante nye ris og pløje rismarker med køer. Vi får også et indblik i, hvordan man bager de traditionelle balinesiske kager.

Vi afslutter dagen med et varmt bad efterfulgt af en aften fyldt med kultur, musik, dans og en overdådig middag.

Dag 06 - Hipsterbyenm, Canggu
Vi starter dagen tidligt med en god morgenmad. Herefter kører vi mod det lokale marked. Her kommer vi gennem et farverigt udvalg af friske urter og krydderier, og vi køber lidt frugt og grønt med os hjem til hotellet, hvor vi skal igennem en rigtig cooking class. Her lærer vi ikke bare at lave en spændende lokal ret – vi lærer også om historien bag opskriften, da den hænger sammen med den balinesiske kultur og religion.  Efter maden checker vi ud fra hotellet og bevæger os mod hipsterbyen Canggu.  I Canggu finder du masser af hippe caféer, restauranter og barer, og vi har derfor sat rigeligt med tid af til at hænge ud på byens bedste steder. Vi starter i byens ”Slow Restaurant”, hvor vi nyder nogle drinks og kreativt designede retter. Herefter bliver det tid til ”Rock ’n’ Roll”, når vi går ned ad en gade, som er kendt for sin livemusik. Endestationen bliver en ”beer garden”, der ligger lige ned til vandet. Her kan du læne dig tilbage og nyde en drink til enten et live band eller en DJ. Husk at lade kameraet op over natten. I morgen står programmet nemlig på en fantastisk tur, hvor du kan tage smukke billeder, der vil misunde enhver derhjemme.

Håndlavede skilte i Canggu

Vi starter dagen tidligt med en god morgenmad. Herefter kører vi mod det lokale marked. Her kommer vi gennem et farverigt udvalg af friske urter og krydderier, og vi køber lidt frugt og grønt med os hjem til hotellet, hvor vi skal igennem en rigtig cooking class. Her lærer vi ikke bare at lave en spændende lokal ret – vi lærer også om historien bag opskriften, da den hænger sammen med den balinesiske kultur og religion.

Efter maden checker vi ud fra hotellet og bevæger os mod hipsterbyen Canggu.

I Canggu finder du masser af hippe caféer, restauranter og barer, og vi har derfor sat rigeligt med tid af til at hænge ud på byens bedste steder. Vi starter i byens ”Slow Restaurant”, hvor vi nyder nogle drinks og kreativt designede retter. Herefter bliver det tid til ”Rock ’n’ Roll”, når vi går ned ad en gade, som er kendt for sin livemusik. Endestationen bliver en ”beer garden”, der ligger lige ned til vandet. Her kan du læne dig tilbage og nyde en drink til enten et live band eller en DJ.

Husk at lade kameraet op over natten. I morgen står programmet nemlig på en fantastisk tur, hvor du kan tage smukke billeder, der vil misunde enhver derhjemme.

Dag 07 - Influencer for en dag

Bali er en kendt ø på mange forskellige områder. Øen har en pragtfuld natur, skønne strande, fascinerende templer og ruiner, et rigt dyreliv, formidabel kunst og farverige byer og festivaler. Mange rejser til Bali for at opleve én eller flere af disse. Men uanset hvorfor, man rejser til Bali, så er der én ting, som alle kommer hjem med: Nemlig helt fantastiske, smukke billeder.  I dag besøger vi øens mest fotovenlige steder sammen med en professionel fotograf. Uanset om du er fotograf, influencer eller bare er glad for at tage billeder i fritiden, vil du få nogle helt fantastiske billeder med hjem.  I løbet af dagen besøger vi Uluwatutemplet. Templet er placeret på toppen af en stejl klippe og giver derfor en fantastisk udsigt. Herefter kører vi til en skjult klippe, hvor vi sætter et hyggeligt picnicbord op. Her tager vi nogle billeder med det azurblå hav i baggrunden.  Næste stop bliver på en af Balis hip beach clubs, hvor der er swimmingpool til rådighed. Her spiser vi frokost – og du har mulighed for at tage nogle lækre badeferiebilleder i eller ved poolen. Sidste stop bliver ved den smukke Pedang Pedang-strand, som har kridhvidt sand og krystalklart vand. Her kan du i den ”gyldne time” (solnedgangen) tage nogle helt fantastiske feriebilleder. Efterfølgende kan du nyde solen, der går ned i horisonten.Bali er en kendt ø på mange forskellige områder. Øen har en pragtfuld natur, skønne strande, fascinerende templer og ruiner, et rigt dyreliv, formidabel kunst og farverige byer og festivaler. Mange rejser til Bali for at opleve én eller flere af disse. Men uanset hvorfor, man rejser til Bali, så er der én ting, som alle kommer hjem med: Nemlig helt fantastiske, smukke billeder.

I dag besøger vi øens mest fotovenlige steder sammen med en professionel fotograf. Uanset om du er fotograf, influencer eller bare er glad for at tage billeder i fritiden, vil du få nogle helt fantastiske billeder med hjem.

 

I løbet af dagen besøger vi Uluwatutemplet. Templet er placeret på toppen af en stejl klippe og giver derfor en fantastisk udsigt. Herefter kører vi til en skjult klippe, hvor vi sætter et hyggeligt picnicbord op. Her tager vi nogle billeder med det azurblå hav i baggrunden.

Næste stop bliver på en af Balis hip beach clubs, hvor der er swimmingpool til rådighed. Her spiser vi frokost – og du har mulighed for at tage nogle lækre badeferiebilleder i eller ved poolen.

Sidste stop bliver ved den smukke Padang Padang-strand, som har kridhvidt sand og krystalklart vand. Her kan du i den ”gyldne time” (solnedgangen) tage nogle helt fantastiske feriebilleder. Efterfølgende kan du nyde solen, der går ned i horisonten.

Dag 08 - Canggu på egen hånd
I dag står dagen på ren afslapning. Du bestemmer selv, hvad du vil give dig til. I dag står dagen på ren afslapning. Du bestemmer selv, hvad du vil give dig til. Gå eventuelt et smut ned til stranden ved solnedgang. Her kan du endnu engang få taget nogle rigtig gode billeder, der vil misunde enhver derhjemme.
Dag 09 - Hjemrejse
HjemrejseIdag er rejsen nået tilvejs ende. Hvis ikke du har kombineret rejsen med en anden destination, eller valgt en ferieforlængelse på et lækkert strandhotel, vil du bliver kørt til lufthavnen.

Vi håber, at du har haft en god og oplevelsesrig ferie.

Dag 10 - Ankomst til Danmark
Tusind tak for denne gang!Tusind tak for denne gang!

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på ikonerne for at læse mere.

Anumana Ubud Hotel

★★★★

Rumah Desa, Tabanan

Homestay

Kampoeng Villa

★★★★