fbpx
Delfiner Lovina

Bali: Delfiner, koraller og Mount Batur

Følg med på en rejse hvor trekking, snorkelling og delfin safari er blandt programmets højdepunkter.

Rejsens beskrivelse

Vi ankommer til ferieparadiset Bali, og bliver kørt til vores hotel. Morgendagen er begyndelsen på et 11-dages eventyr, der starter ud med en oplevelsesrig køretur langs Balis østkyst. Turens første stop bliver ved Kusamba Village – en by, der er kendt for at producere havsalt på den traditionelle måde. Under rejsen er vi fysisk aktive, når vi på et 2-timers trek vandrer gennem risterasser med Tenganen som endestation og blandt andet bestiger en aktiv vulkan på Bali, nemlig Mount Batur. Rejsen tager os også til ‘Virgen Beach’ hvor en kridthvid sandstrand venter os. Lej noget snorkeludstyr, og oplev livet i det krystalklare vand. For nogle vil turens højdepunkt nok være delfinsafarien i Lovina. Her er der stor chance for at komme tæt på delfinerne i deres naturlige habitat.

 

En rejse til fordel for alle

På denne 11-dages rejse kommer du til at opleve noget af det bedste, Bali har at byde på: Du skal ud og trekke gennem landsbyer i det centrale Bali, snorkle ved udsøgte koralrev ved Candi Dasa og se lokale kunsthåndværkere arbejde i Ubud. Du skal ud på en spændende tur op ad Mount Batur og senere opleve delfinerne under solopgangen i Lovina. En perfekt rejse til dig der ønsker et par dage med aktiv ferie, opleve dyrelivet i det fri og besøge lokale landsbyer.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

12 dage

Ubegrænset

Sværhedsgrad: Moderat

Sværhedsgrad: Moderat (T2)

Denne rejse inkluderer trekking på Mount Batur på Bali. Trekket foregår om natten i bjergterræn. Gode sko er et krav – men vi anbefaler vandrestøvler. Medbring lommelygte eller pandelampe. Korte jungletreks i skovterræn forekommer samt et trappe på 336 trin.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T2

Fra pris:12.997 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Transport tur/retur fra Bali lufthavn
 • Hotelophold på nævnte hoteller.
 • Engelsktalende lokalguide
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 9 x morgenmad (dag 3-11)
 • 2 x frokost (dag 4 & 6)
 • Alle nævnte dags udflugter i et køretøj med aircondition
 • Alle nævnte bådturer
 • Indgange til seværdigheder
 • Alle gebyrer og skatter

Besøg i den lokale landsby Kusamba Village

Oplev hvordan man fremstiller havsalt på den traditionelle måde.

Et besøg i flagermus grotten - hvis du tør

Her sover mere end 10.000 flagermus under dagstimerne. 

Det smukke Water Palace

Vi nyder en frokost med udsigt ud over paladsets storslåede arealer og ud over havet

Snorkelling blandt Balis smukke koralrev

Flere steder på rejsen er der mulighed for snorkelling. Her venter et flot koralrev og mange farverige fisk.

Picnic og solopgang på Mount Batur

Vi spiser morgenmad på toppen af Mount Batur til synet af en smuk solopgang.

Delfinerne i Lovina

Vi tager på en delfinsafari om morgenen. Her får vi et fantastisk syn til delfinerne under solopgangen.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark
Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.
Dag 02 - Velkommen til Bali
Når du ankommer til Bali International Airport, står en chauffør klar til at tage imod dig og køre dig til dit hotel, hvor du har resten af dagen til at slappe af og gå på opdagelse på egen hånd.
Dag 03 - Det sydlige Bali
I dag starter vi programmet tidligt om morgenen. Vi kører langs Balis østkyst, til vi kommer til vores første stop på ruten: Kusamba Village, som er kendt for stadig at producere havsalt på den traditionelle, lokale måde. Herfra fortsætter vi til Goa Lawah Temple, som også er kendt som ”Bat Cave”. I grotten hænger nemlig mere end 10.000 flagermus og sover i løbet af dagen. Om eftermiddagen tager vi på et 2-timers guidet trek omkring landsbyen Kastala gennem risterasser og plantager. Turen ender ved Tenganan ”Bali Aga” – hjem for Balis oprindelige folk. Dagens program slutter i Candi Dasa, hvor du skal overnatte.

Velkommen til ‘Bat Cave’ – tør du?

I dag starter vi programmet tidligt om morgenen. Vi kører langs Balis østkyst, til vi kommer til vores første stop på ruten: Kusamba Village, som er kendt for stadig at producere havsalt på den traditionelle, lokale måde. Herfra fortsætter vi til Goa Lawah Temple, som også er kendt som ”Bat Cave”. I grotten hænger nemlig mere end 10.000 flagermus og sover i løbet af dagen.
Om eftermiddagen tager vi på et 2-timers guidet trek omkring landsbyen Kastala gennem risterasser og plantager. Turen ender ved Tenganan ”Bali Aga” – hjem for Balis oprindelige folk. Dagens program slutter i Candi Dasa, hvor du skal overnatte.
Dag 04 - Vandpaladset

Efter morgenmaden i dag kører vi i nordøstlig retning mod Pasir Putih, også kendt som ”Virgin Beach”. Her kan du slappe af på den lækre, hvide sandstrand eller bade i det klare, rolige vand. Har du lyst til, at der skal ske lidt, kan du også leje snorklingudstyr og dykke ud for at se det smukke koralrev. Efter du har slappet af på stranden, kører vi østpå gennem Almlapura mod ”Tirta Gangga”, også kaldet vandpaladset. Her skal du spise en lækker frokost fra en lokal restaurant, mens du nyder udsigten ud over paladsets storslåede arealer og ud over havet.

Vandpaladset

Efter morgenmaden i dag kører vi mod Pasir Putih, også kendt som ”Virgin Beach”. Her kan du slappe af på den lækre, hvide sandstrand eller bade i det klare, rolige vand. Har du lyst til, at der skal ske lidt, kan du også leje snorklingudstyr og dykke ud for at se det smukke koralrev.
Efter du har slappet af på stranden, kører vi østpå gennem Almlapura mod ”Tirta Gangga”, også kaldet vandpaladset. Her skal du spise en lækker frokost fra en lokal restaurant, mens du nyder udsigten ud over paladsets storslåede arealer og ud over havet.

 

Dag 05 - Ubud - hjertet af Bali
Efter morgenmaden tager vi afsted mod Balis kulturelle hjerte: Ubud. På vejen dertil stopper vi ved landsbyerne Mas, Celuk og Batu Bulan, hvor du kan se nogle af Balis dygtigste håndværkere arbejde. Bl.a. kan du se sølvsmede lave smykker i hånden. Da disse byer byder på mange lokale kunsthåndværkere, er de også de perfekte steder at shoppe souvenirs. Vi fortsætter til det bjergerige landsksb, hvor vi har fantastisk udsyn til Mount Batur, den stadigt aktive vulkan, som vi skal bestige i morgen.

Håndværker i landsbyen Mas

Efter morgenmaden tager vi afsted mod Balis kulturelle hjerte: Ubud. På vejen dertil stopper vi ved landsbyerne Mas, Celuk og Batu Bulan, hvor du kan se nogle af Balis dygtigste håndværkere arbejde. Bl.a. kan du se sølvsmede lave smykker i hånden. Da disse byer byder på mange lokale kunsthåndværkere, er de også de perfekte steder at shoppe souvenirs. Vi fortsætter til det bjergerige landsksb, hvor vi har fantastisk udsyn til Mount Batur, den stadigt aktive vulkan, som vi skal bestige i morgen. Herefter kører vi til dit hotel.
Dag 06 - Kintamani og Mount Batur
I dag skal vi tidligt op for at bestige Mount Batur. Når vi når toppen får du et spektakulært syn at se, da vi kommer lige til solopgangen, der bader hele området i et flot, varmt lys. Vi spiser en let morgenmad på toppen af Mount Batur, inden vi vandrer tilbage til hotellet. Herefter kan du lade op efter morgenens tur med en tur i Toya Bunka Hot Springs.

Toppen af Mt. Batur

I dag skal vi tidligt op for at bestige Mount Batur. Når vi når toppen får du et spektakulært syn at se, da vi kommer lige til solopgangen, der bader hele området i et flot, varmt lys. Vi spiser en let morgenmad på toppen af Mount Batur, inden vi vandrer tilbage til hotellet.
Herefter kan du lade op efter morgenens tur med en tur i Toya Bunka Hot Springs.
Dag 07 - Fra Kintamani til Lovina
Efter vi har spist morgenmad, sætter vi kursen mod Lovina. På turen stopper vi ved Pura Puncak Penulisan, som er Balis højest liggende tempel. Templet ligger på toppen af Penulisan Mountain, 1.745 meter over havets overflade. Når vi har besteget de 336 trin, der er op til templet, får vi fortalt lidt om templets fascinerende historie. Vi kører videre til ét af Balis ældste templer: Pura Beji ”Beji Temple”, som blev bygget i 1500-tallet. Herefter kører vi resten af turen til Lovina.

Pura Beji templet

Efter vi har spist morgenmad, sætter vi kursen mod Lovina. På turen stopper vi ved Pura Puncak Penulisan, som er Balis højest liggende tempel. Templet ligger på toppen af Penulisan Mountain, 1.745 meter over havets overflade. Når vi har besteget de 336 trin, der er op til templet, får vi fortalt lidt om templets fascinerende historie. Vi kører videre til ét af Balis ældste templer: Pura Beji ”Beji Temple”, som blev bygget i 1500-tallet. Herefter kører vi resten af turen til Lovina.
Dag 08 - Delfinsafari
Stå tidligt op om morgenen og kom med ud på havet, inden solen står op. Se solen stå op fra båden, mens vilde delfiner springer lystigt op af havet omkring dig. Spot Lovinas 5 forskellige delfinarter sammen med guiden. Tag herefter tilbage til stranden og få en lækker morgenmad – resten af dagen har du på egen hånd.

Delfin i Lovina

Stå tidligt op om morgenen og kom med ud på havet, inden solen står op. Se solen stå op fra båden, mens vilde delfiner springer lystigt op af havet omkring dig. Spot Lovinas 5 forskellige delfinarter sammen med guiden.
Tag herefter tilbage til stranden og få en lækker morgenmad – resten af dagen har du på egen hånd.
Dag 09 - Snorkelling på Menjangan Island
Efter morgenmaden kører vi langs Balis nordlige kystlinje i ca. 1,5 time, til vi kommer til landsbyen Mimpi Banjar. Her går vi ombord på en lille, lokal båd med vores dykkerudstyr. Efter ca. en halv times sejllas kommer vi til Menjangan Island, som har nogle fantastiske strande at snorkle ved: Turkis vand og smuk, farverig havbund. Her snorkler du sammen med din lokale guide, indtil vi om eftermiddagen tager tilbage til Mimpi Banjar, hvorfra vi kører langs kysten til Banjar Hot Springs, hvor du får en forfriskende dukkert i de naturligt varme kilder. Når du igen er blevet tør, tager vi tilbage til Lovina.

Snorkelling, Menjangan Island

Efter morgenmaden kører vi langs Balis nordlige kystlinje i ca. 1,5 time, til vi kommer til landsbyen Mimpi Banjar. Her går vi ombord på en lille, lokal båd med vores dykkerudstyr. Efter ca. en halv times sejllas kommer vi til Menjangan Island, som har nogle fantastiske strande at snorkle ved: Turkis vand og smuk, farverig havbund. Her snorkler du sammen med din lokale guide, indtil vi om eftermiddagen tager tilbage til Mimpi Banjar, hvorfra vi kører langs kysten til Banjar Hot Springs, hvor du får en forfriskende dukkert i de naturligt varme kilder. Når du igen er blevet tør, tager vi tilbage til Lovina.
Dag 10 - Git Git waterfall
Efter morgenmaden kører vi mod South Bali. På vejen gør vi holdt ved Git Git Waterfall. Her kan du få en afslappende dukkert i den dybe sø, inden vi fortsætter til templet Ulun Danu, som også er kendt som ”Goddess of the Lake”. Templet ligget på kanten af vandet, og er ét af de mest fotograferede templer i hele Bali. Om eftermiddagen tager vi på lokal restaurant og spiser frokost i smukke omgivelser og med udsigt til bjergene og Bedugul-floden. Herefter gør vi et kort stop ved Candi Kuning, som er et lokalt frugt- og grøntmarked på vejen til South Bali.

Git Git vandfaldet

Efter morgenmaden kører vi mod South Bali. På vejen gør vi holdt ved Git Git Waterfall. Her kan du få en afslappende dukkert i den dybe sø, inden vi fortsætter til templet Ulun Danu, som også er kendt som ”Goddess of the Lake”. Templet ligget på kanten af vandet, og er ét af de mest fotograferede templer i hele Bali.
Om eftermiddagen tager vi på lokal restaurant og spiser frokost i smukke omgivelser og med udsigt til bjergene og Bedugul-floden. Herefter gør vi et kort stop ved Candi Kuning, som er et lokalt frugt- og grøntmarked på vejen til South Bali.
Dag 11 - Hjemrejse
Indtil du skal afsted til lufthavnen kan du nyde dagen på egen hånd i South Bali.Indtil du skal afsted til lufthavnen, kan du nyde dagen på egen hånd i South Bali.

Vi håber, at du har haft en god ferie.
Vi ønsker dig en god hjemrejse.

Dag 12 - Ankomst til Danmark
Tusind tak for denne gang!Tusind tak for denne gang!

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

AlamKulkul Boutique Resort

★★★★

Ashyana Candidasa Resort

★★★+

Onje Resort & Villa, Ubud

★★★

Bali Taman Beach Resort & Spa, Lovina

★★★+