fbpx
Bali og Javas frodige natur inkl. badeferie i Sanur

Bali og Javas frodige natur inkl. badeferie i Sanur

Velkommen til Bali og Java. Her venter dig en fantastisk, frodig natur og et spændende kulturliv. Vi kombinerer rejsen med lidt aktiv ferie i form af cykling og trekking. Rejsen rundes af med badeferie i skønne Sanur.

Rejsens beskrivelse

Vi starter på paradis-øen, Bali. Under de første par dage, får vi strukket benene efter flyveturen med et par hyggelige cykelture hvor flora, fauna og lokale landsbyer bliver nogle af destinationerne. På denne perle af en rejse får vi et indblik i den balinesiske kultur. Spændende bliver det, når vi vandrer til tops på Mount Batur, hvor en fantastisk udsigt venter os. Herefter fortsætter vi – i et offroad køretøj – mod Munduk-området. Vi hopper ombord i kanoerne og padler mod Tamblingan-søen, hvor både mandarin- og kaffeplantager følger os langs bredden. Vi går i land og lærer mere om kaffekulturen på Bali – og der bliver selvfølgelig også tid til en kop. Vi fortsætter eventyret på havet, når vi skal opleve de nysgerrige delfiner i Lovina, inden vi fortsætter mod Java. Her venter endnu et adventure, når vi besøger Menjangan-junglen, bestiger Mount Ijen og oplever de dramatiske vulkanlandskaber. Vi afslutter turen ved Sukamade Beach, hvor du kan opleve havskildpadderne på stranden. Vi tager afsked med Java og runder ferien af på Bali med 4 fantastiske dage i skønne Sanur.

En rejse til fordel for alle

Denne rejse er det perfekte rejseforslag, hvis man ønsker en god kombination af aktiv ferie, et indblik i den kulturelle hverdag og at opleve dyr med god samvittighed. Vores lokalguide sørger for at give dig en masse spændende information om de områder vi besøger, og der er mulighed for at komme helt tæt på både natur og kultur under besøgene. Et af turens højdepunkter bliver kaffeplantagerne, når vi får lov til at smage noget af verdens bedste kaffe, nemlig Luwak. Har du lyst, kan du købe lidt lokal kaffe med dig hjem, og dermed vise din støtte til lokalbefolkningen.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

16 dage

2 personer

Sværhedsgrad: Moderat

Sværhedsgrad: Moderat (T2, C2)

Denne rejse inkluderer trekking i både jungle- og bjergterræn. Vi bestiger Mt. Batur, hvilket tager 2-3 timer. Bjergbestigningen sker om natten, i stenet bjergterræn. Gode vandresko er påkrævet – vi anbefaler dog vandrestøvler. Medbring lommelygte eller pandelygte. Desuden vil der være jungle trekking i skovterræn samt lettere cykelture på landeveje/grusveje.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T2, C2

Fra pris:17.997 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Transport tur/retur fra Bali lufthavn
 • Hotelophold på nævnte hoteller.
 • Engelsktalende lokalguide
 • Mountainbikes og hjelme på dag 3.
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 13 x morgenmad (dag 3-15)
 • 6 x frokost (dag 3, 4, 5, 7, 9 & 10)
 • 1 x aftensmad (dag 10)
 • Alle nævnte dags udflugter i et køretøj med aircondition
 • Alle nævnte bådturer
 • Indgange til seværdigheder
 • Alle gebyrer og skatter

Snorkelling blandt Balis smukke koralrev

Flere steder på rejsen er der mulighed for snorkelling. Her venter et flot koralrev og mange farverige fisk.

Kaffeplantagerne i Munduk

Få et indblik i kaffeindustrien og prøv kræfter med kaffeproduktionen. Er du ikke helt vågen, bliver du det, når du får en kop.

Picnic og solopgang på Mount Batur

Vi spiser morgenmad på toppen af Mount Batur til synet af en smuk solopgang.

Delfinerne i Lovina

Vi tager på en delfinsafari om morgenen. Her får vi et fantastisk syn til delfinerne under solopgangen.

Ijens spektakulære kratersø

Få en once-in-a-lifetime oplevelse ved kratersøen, Ijen. Grundet svovlindholdet i området har vandet i søen en sjælden, kraftig grønblå farve

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark
Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.
Dag 02 - Velkommen til Bali
Når du ankommer til Bali International Airport, står en chauffør klar til at tage imod dig og køre dig til dit hotel, hvor du har resten af dagen til at slappe af og gå på opdagelse på egen hånd.
Dag 03 - På cykeltur til Ubuds smukke landsbyer
Vi starter dagen med en gang morgenmad. Herefter springer vi op på cyklerne, og bevæger os ud blandt rismarker og lokale landsbyer. Her lærer vi om den balinesiske kultur, og ser, hvordan man laver de traditionelle bambuskurve.

På cykeltur i Ubuds fantastiske landskab

Vi starter dagen med en gang morgenmad. Herefter springer vi op på cyklerne, og bevæger os ud blandt rismarker og lokale landsbyer. Her lærer vi om den balinesiske kultur, og ser, hvordan man laver de traditionelle bambuskurve. Inden cykelturen starter, tager vi med de lokale ud i rismarken, og lærer, hvordan man producerer ris.

Om eftermiddagen bliver vi inviteret indenfor hos lokalguiden, Wayan. Her deler han en masse spændende historier ud om livet i Indonesien – og kender vi Wayan ret, bliver dette et af dagens højdepunkter. Hans altid gode humør er ikke til at tage fejl af. 

Dag 04 - Mt. Batur trek
I dag starter vi vores program inden solen står op. Vi skal nemlig ud på et bjergtrek for at se en helt fantastisk solopgang. Vi starter i 1.200 meters højde, og vandrer så opad, til vi når toppen af Mount Batur, som ligger i 1.717 meters højde. Herfra har vi en spektakulær udsigt til solopgangen, som bader himlen i et smukt, rødt lys. Efter denne smukke oplevelse, vandrer vi videre rundt om den stadigt aktive vulkan Batur, som sidst var i udbrud i 2000. Vi ankommer til Baturs krater, hvor vi lærer lidt om områdets vulkanaktivitet igennem historien. Herefter går vi nedad mod et område, der er dækket af sort lava, der er helt tilbage fra vulkanens første udbrud i 1814. Vi spiser morgenmad på toppen af vulkanen. Efter turen kører vi til Munduk. Resten af dagen er på egen hånd.

Mt. Batur

I dag starter vi vores program straks efter midnat. Vi skal nemlig ud på et bjergtrek for at se en helt fantastisk solopgang. Vi starter i 1.200 meters højde, og vandrer så opad, til vi når toppen af Mount Batur, som ligger i 1.717 meters højde. Herfra har vi en spektakulær udsigt til solopgangen, som bader himlen i et smukt, rødt lys.
Efter denne smukke oplevelse, vandrer vi videre rundt om den stadigt aktive vulkan Batur, som sidst var i udbrud i 2000. Vi ankommer til Baturs krater, hvor vi lærer lidt om områdets vulkanaktivitet igennem historien. Herefter går vi nedad mod et område, der er dækket af sort lava, der er helt tilbage fra vulkanens første udbrud i 1814. Vi spiser morgenmad på toppen af vulkanen. Efter turen kører vi til Munduk. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 05 - Fra Munduks vildmark til Lovina
Vi starter dagen med en kort tur til Munduk Wilderness Base Camp, som er vores indgang til Mundukområdet. Her får vi en kort introduktion og en sikkerhedsbriefing omkring det at køre i en Finn Komodo, som er en off road-bil, der er designet til at køre i jungleterræn. Herefter sætter vi os ind i bilen og tager en hæsblæsende tur til et nært liggende tempel. Herfra går vi om bord i kanoer og padler afsted mod Tamblingan-søen, som byder på en frodig og smuk natur og både mandarin- og kaffeplantager langs bredden. Her går vi i land og får pusten, inden vi går en kort tur ind i regnskoven, som er hjem for en fantastisk vegetation – herunder træer, der er over hundrede år gamle. Fra regnskoven går vi ned til en nærliggende kaffeplantage. Området er ét af de bedste områder for kaffedyrkning i verden, da vækstbetingelserne her er helt perfekte. Vi lærer lidt om Balis kaffekultur og får en hands on demonstration af hvordan man rister bønner over åben ild og knuser de ristede bønder med en træstøder. Inden vi kører tilbage til Munduk Wilderness Base Camp, får vi selvfølgelig en kop af den helt fantastiske kaffe. I campen hviler vi benene og får en lækker frokost, inden vi pakker sammen og tager videre til Lovina, som ligger langs Balis nordlige kystlinje. Ved ankomst hertil checker vi ind og får en god nats søvn.

Tamblingan Lake

Vi starter dagen med en kort tur til Munduk Wilderness Base Camp, som er vores indgang til Mundukområdet. Her får vi en kort introduktion og en sikkerhedsbriefing omkring det at køre i en Finn Komodo, som er en off road-bil, der er designet til at køre i jungleterræn. Herefter sætter vi os ind i bilen og tager en hæsblæsende tur til et nært liggende tempel. Herfra går vi om bord i kanoer og padler afsted mod Tamblingan-søen, som byder på en frodig og smuk natur og både mandarin- og kaffeplantager langs bredden. Her går vi i land og får pusten, inden vi går en kort tur ind i regnskoven, som er hjem for en fantastisk vegetation – herunder træer, der er over hundrede år gamle.
Fra regnskoven går vi ned til en nærliggende kaffeplantage. Området er ét af de bedste områder for kaffedyrkning i verden, da vækstbetingelserne her er helt perfekte. Vi lærer lidt om Balis kaffekultur og får en hands on demonstration af hvordan man rister bønner over åben ild og knuser de ristede bønder med en træstøder.  

Inden vi kører tilbage til Munduk Wilderness Base Camp, får vi selvfølgelig en kop af den helt fantastiske kaffe. I campen hviler vi benene og får en lækker frokost, inden vi pakker sammen og tager videre til Lovina, som ligger langs Balis nordlige kystlinje. Ved ankomst hertil checker vi ind og får en god nats søvn.

Dag 06 - Delfinsafari
Stå tidligt op om morgenen og kom med ud på havet, inden solen står op. Se solen stå op fra båden, mens vilde delfiner springer lystigt op af havet omkring dig. Spot Lovinas 5 forskellige delfinarter sammen med guiden. Tag herefter tilbage til stranden og få en lækker morgenmad – resten af dagen har du på egen hånd.

Delfin i Lovina

Stå tidligt op om morgenen og kom med ud på havet, inden solen står op. Se solen stå op fra båden, mens vilde delfiner springer lystigt op af havet omkring dig. Spot Lovinas 5 forskellige delfinarter sammen med guiden.
Tag herefter tilbage til stranden og få en lækker morgenmad – resten af dagen har du på egen hånd.
Dag 07 - Banjar Hotsprings og snorkling ved Menjangan Island
Efter morgenmaden pakker vi vores ting og tager videre ud til landsbyen Banjar, som ligger tæt ved nogle af områdets lækreste varme kilder. Her kan du tage en forfriskende dukkert i de naturligt varme kilder. Når du igen er blevet tør efter din dukkert, kører vi i bil til området Mimpi Banjar. Her går vi ombord på en lille, lokal båd med vores dykkerudstyr. Efter ca. en halv times sejllas kommer vi til Menjangan Island, som har nogle af områdets bedste strande at snorkle ved. Sammen med en guide svømmer du rundt og oplever havet skønhed. Om aftenen tager vi tilbage til Mejangans fastland, hvor vi spiser aftensmad og overnatter.

Menjangan bådtur

Efter morgenmaden pakker vi vores ting og går vi ombord på en lille, lokal båd med vores dykker- og snorkeludstyr. Efter ca. en halv times sejllas kommer vi til Menjangan Island, som har nogle af områdets bedste strande at snorkle ved. Sammen med en guide svømmer du rundt og oplever havet skønhed. Om aftenen tager vi tilbage til Mejangans fastland, hvor vi spiser aftensmad og overnatter.

 

 

Dag 08 - En dag med de lokale
Stå op tidligt i morges og møde din lokale guide, før du tager ud i Menjangan-junglen for at opdage områdets bedste natur og natur. Trekking starter med sightseeing i komplekset med templet Jayaprana & Layon Sari, der skildrer et evigt kærlighedshistorie for parret. Gå derefter til monsunskoven for at udforske junglen. Find ud af hvilke slags blade til urtemedicin og overlevelse i junglen. Oplev nogle af de bedste panoramaudsigter. Kryds over en lille flod, hvor vand kun strømmer i regntiden. Undervejs kan du se nogle arter af dyr, der beboer junglen, såsom monitor-firben, vild kylling, fugle og aber. Den næste vandring er mangroveskov, inden du kasserer dit køretøj og kører tilbage til dit hotel. Start 07.00, varighed 2,5 - 3 timer Efter dit jungleeventyr skal du køre over land fra Bali til Java, før du hopper på en færge, der er på vej til dit ophold.Vi står tidligt op og møder lokalguiden. Idag tager vi ud i Menjangan-junglen for at opdage områdets bedste natur og dyreliv. Trekket starter med sightseeing i tempelkomplekset Jayaprana & Layon Sari. Herefter tager vi til monsunskoven for at udforske junglen. Vi lærer lidt om junglens flora og fauna, samt hvilke slags blade der anvendes til urtemedicin og generel overlevelse i junglen.

Desuden oplever vi nogle af de bedste panoramaudsigter. Undervejs oplever vi nogle af de dyr, der holder til i junglen – herunder firben, fugle og aber. Efter vandringen besøger vi mangroveskoven, inden vi kører tilbage til hotellet. Denne gag til Java, og videre med båd til hotellet.

Dag 09 - Dagstur til vulkanområdet Ijen
Vi står tidligt op for at mødes med vores guide. Sammen kører vi i jeep ud til ét af Indonesiens største vulkankomplekser: Ijen. Turen dertil tager ca. 1 time og går gennem risterasser, bakkelandskaber og marker, hvor de lokale pløjer jorden med vandbøfler. Se om du kan spotte de forskellige afgrøder: Kløver, kaffe, kanel og gmelia (en type teaktræ) på vejen til Ijen Mountain. Vi parkerer ved Paltuding Base Camp, hvorfra vi begynder vores trek op ad Mount Ijen. Vi lægger ud med at gå 3 km op ad bakke. På denne strækning vil du opleve de lokale bære store mængder svovl på ryggen, som de har hentet i vulkanområdet. Det er et imponerende syn - nogle bærer helt op til 65 kg ad gangen. Når vi når toppen af Mount Ijen, bliver vi belønnet med én af de smukkeste og mest specielle panoramaudsigter, Indonesien har at byde på. Herfra kan du bl.a. se Ijen Crater, som er den største kratersø i Java. Grundet svovlindholdet i området har vandet i søen en sjælden, kraftig grønblå farve. Her lærer vi lidt om svovlindustrien i området, før vi går tilbage til Paltuding Base Camp, hvorfra vi kører tilbage til hotellet. På turen tilbage stopper vi og ser nogle lokale plantager og lærer lidt om landbruget i området.

Ijen Krater – den største kratersø i Java

Vi står tidligt op for at mødes med vores guide. Sammen kører vi i jeep ud til ét af Indonesiens største vulkankomplekser: Ijen. Turen dertil tager ca. 1 time og går gennem risterasser, bakkelandskaber og marker, hvor de lokale pløjer jorden med vandbøfler. Se om du kan spotte de forskellige afgrøder: Kløver, kaffe, kanel og gmelia (en type teaktræ) på vejen til Ijen Mountain. Vi parkerer ved Paltuding Base Camp, hvorfra vi begynder vores trek op ad Mount Ijen. Vi lægger ud med at gå 3 km op ad bakke. På denne strækning vil du opleve de lokale bære store mængder svovl på ryggen, som de har hentet i vulkanområdet. Det er et imponerende syn – nogle bærer helt op til 65 kg ad gangen.
Når vi når toppen af Mount Ijen, bliver vi belønnet med én af de smukkeste og mest specielle panoramaudsigter, Indonesien har at byde på. Herfra kan du bl.a. se Ijen Crater, som er den største kratersø i Java. Grundet svovlindholdet i området har vandet i søen en sjælden, kraftig grønblå farve.

Her lærer vi lidt om svovlindustrien i området, før vi går tilbage til Paltuding Base Camp, hvorfra vi kører tilbage til hotellet. På turen tilbage stopper vi og ser nogle lokale plantager og lærer lidt om landbruget i området.

Dag 10 - Fra Banyuwangi til Sukamade Beach gennem Meru Betiri National Park
I dag står vi tidligt op og kører mod Sukamade Beach. På køreturen, som tager 6 timer, kommer vi gennem nogle af Indonesiens smukkeste områder. Bl.a. kører vi gennem mange små landsbyer, gummi-, kaffe- og kakaoplantager. Vi kører også gennem Meru Betiri National Park, hvor vi fra bilen kan nyde den smukke flora og fauna. Når vi ankommer til Sukamade Beach har du tid til at pakke ud i vores simple men rene indkvartering, inden vi spiser aftensmad. Efter maden kan du tage på stranden, hvor du kan se havskildpadder ligge og slappe af. Er du heldig, vil du også se dem lægge æg.

Sukamade Beach

I dag står vi tidligt op og kører mod Sukamade Beach. På køreturen, som tager 6 timer, kommer vi gennem nogle af Indonesiens smukkeste områder. Bl.a. kører vi gennem mange små landsbyer, gummi-, kaffe- og kakaoplantager. Vi kører også gennem Meru Betiri National Park, hvor vi fra bilen kan nyde den smukke flora og fauna. Når vi ankommer til Sukamade Beach har du tid til at pakke ud i vores simple men rene indkvartering, inden vi spiser aftensmad. Efter maden kan du tage på stranden, hvor du kan se havskildpadder ligge og slappe af. Er du heldig, vil du også se dem lægge æg.

Dag 11-14 - Sanur

Sanur strand

Idag kører vi mod Sanur, hvor en afslappende afrunding på ferien venter dig. De næste 3 dage er på egen hånd. Under dagene bor du på det dejlige Taksu Sanur Suite Hotel. Vi ønsker dig en fortsat god ferie.

Dag 15 - Hjemrejse
Indtil du skal afsted til lufthavnen, kan du nyde dagen på egen hånd i Sanur Vi håber, at du har haft en god ferie. Vi ønsker dig en god hjemrejse.

Solopgangen i Sanur må man ikke gå glip af.

Indtil du skal afsted til lufthavnen, kan du nyde dagen på egen hånd i Sanur

Vi håber, at du har haft en god ferie.
Vi ønsker dig en god hjemrejse.

Dag 16 - Ankomst til Danmark

Tusind tak for denne gang!Tusind tak for denne gang!

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Inita Bisma, Ubud

★★★★

Puri Lumbung Cottages

★★

Aneka Lovina Villas & Spa

★★★

Adi Assri Beach Resorts And Spa

★★★★

Ketapang Indah Hotel

★★★

Taksu Sanur

★★★★