fbpx
Instagram rejsen

Templer & vandfald på Bali: Instagram rejsen

Følg med på en fantastisk rejse, hvor vi jagter øens smukkeste vandfald, og oplever de smukkeste templer Bali har at byde på.

Rejsens beskrivelse

På denne rejse besøger vi øens bedste fotospots i selskab med en professionel fotograf. Vi oplever de smukke templer på Bali og vandrer ind i den tropiske jungle, hvor sprudlende vandfald venter os. Vi kombinerer rejsen med nogle dage på egen hånd, så vi også når at nyde solen og slappe af.

En rejse til fordel for dig

Denne rejse er skræddersyet til den fotoglade person. Til dig, der elsker at opleve naturen og tage gode billeder. Vi har kombineret fotorejsen med en hel dag, hvor vi tager ud og oplever øens smukkeste vandfald; Munduk Waterfall, Bhuana Sari Waterfall og Banyumala Twin Waterfalls. Under denne dag får vi rørt os, da vi vandrer ind i den frodige jungle. Under rejsen indkvarteres vi på to skønne hotellet, nemlig Inata Bisma Ubud samt Taksu Sanur Hotel. Husk at læs vores pakkeliste, da fotografen har givet os flere anbefalinger til farverne på klædsel – netop for at få de bedst mulige billeder med dig hjem.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler og inkluderer både fly, hoteller, nævnte måltider og daglige udflugter. Ønsker du at ændre rejsen, tilføje flere dage, opgradere hoteller eller måske skræddersy din helt egen rejse? Kontakt os og få et tilbud.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

14 dage

2 personer

Sværhedsgrad: Moderat

Sværhedsgrad: Moderat (T2)

Denne rejse inkluderer trekking i skovterræn. Terræn kan være vådt og glat i tilfælde af regn. Der er begrænset med stier og foregår mest i terræn som naturen har skabt det. Medbring gode sko samt tøj der kan tåle at blive vådt og beskidt.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T2

Fra pris:11.729 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til…

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Transport tur/retur fra Bali lufthavn
 • Ophold på nævnte indkvarteringer
 • Engelsktalende lokalguide
 • Engelsktalende professionel fotograf (dag 4 & 9)
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 13 x morgenmad (dag 2-14)
 • 4 x frokost (dag 4, 6, 9 & 11)
 • Alle nævnte dags udflugter i et køretøj med aircondition
 • Bådtur fra Sanur – Nusa Penida – Sanur (speedbåd)
 • Alle gebyrer og skatter

Følgende er ikke inkluderet i rejsen

 • Drikkevarer
 • Vaccination
 • Drikkepenge
 • Alt som ikke er nævnt under ‘inkluderet’.

Balis bedste foto stops

Vi besøger Balis bedste fotostops i selskab med en professionel fotograf.

Øens smukkeste vandfald

Ta’ vandreskoene på, følg med ind i junglen og oplev de smukkeste vandfald Bali har at byde på.

Ophold på Taksu Sanur

Halvdelen af ferien er med indkvartering på det luksuriøse Taksu Sanur Hotel – og selvfølgelig i en af hotellets Taksu Suiter.

Solopgangen på Bali

Nogle af dagene står vi tidligt op og oplever en fantastisk solopgang.

Nusa Penidas smukke bjerglandskab

Vi sejler ud på Nusa Penida og oplever øens fascinerende bjerglandskab. Oplev blandt andet Broken Beach, Angles Billabong og meget mere.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark og har minimum 1 mellemlanding undervejs. 

Vi ankommer til Denpasar imorgen. Rigtig god tur. 

Dag 02 - Velkommen til Ubud, Bali

ubud monkeyVelkommen til Bali. Når du ankommer og har modtaget din bagage bliver du i ankomsthallen taget imod af vores engelsktalende repræsentant. Her bliver du kørt til dit hotel i Ubud. Resten af dagen er til fri afbenyttelse.

Dag 03 - Ubud på egen hånd

bali ubudDagen idag er til fri afbenyttelse, så vi kan komme os efter flyrejsen. Benyt dagen til at udforske Ubuds gader eller bliv på hotellet og lad op til eventyrets første photo-shoot der starter imorgen.

Vi overnatter på Inata Bisma Hotel.

Dag 04 - Rejsens første photo-shoot
heaven gate of lempuyang temple

Heaven gate of lempuyang temple

Vi står tidligt op, så vi kan få de bedste billeder. Dagen starter hos Heaven Gate of Lempuyang Temple, der nok er et af de mest kendte fotosteder på Bali. Herefter fortsætter vi til Tirta Gangga Water Palace der inviterer dig på en fantastisk atmosfære og muligheden for at tage de fedeste billeder. Det er samtidig her vi spiser morgenmad.

Efter morgenmad kører vi til foto-stoppet Bukit Asah. Her venter dig en uforglemmelig panorama udsigt. Find dit bedste pose frem eller lad fotografen opsætte et picnic tema, med intet mindre end Balis azur-blå hav i baggrunden. Vi aslutter dagen med et besøg på Virgin Beach – en af Balis bedst bevarede strande. Tag et par billeder i vandet eller ved en af Balis klassiske fiskerbåde. Afslut dagen med en drink i skyggen af en parasol på strandbaren eller svøm en tur i vandet.

Efterfølgende kører vi tilbage hotellet, og så er det ellers tid til at uploade dagens billeder. #Nofilterneeded

Vi overnatter på Inata Bisma Ubud Resort

Dag 05 - På egen hånd
swimmingpool

Inata Bisma poolen

Vi skal også nå at sole os. Dagen idag er på egen hånd. Du vælger helt selv hvad du vil bruge den til. Et alternativ er at tage en slapper ved hotellets pool. Imorgen skal vi ud og se nogle af Balis smukkeste vandfald. Ha’ gode sko og badetøj klar.

Vi overnatter på Inata Bisma Ubud.

Dag 06 - På jagt efter vandfald
monduk vandfaldet

Munduk vandfaldet

Efter morgenmaden går turen mod Munduks jungle. Vi vandrer en kort tur ind i junglen, inden vi ankommer til Monduk vandfaldet. Her er der tid til at få taget nogle gode billeder, inden vi fortsætter vores vandsfalds jagt – denne gang Bhuana Sari Waterfall. Bhuana Sari vandfaldet er en eksotisk perle midt i en tropisk regnskov, ca. 20 minutters trekking inde i junglen. Vandfaldet falder over flere forskellige kaskader og klipper – noget der giver dig en magisk oplevelse.

Det er nu tid til frokost. Vi spiser på en lokal, nærliggende restaurant. Efter frokost kører vi mod dagens næste vandfald, nemlig Banyumala Twin Waterfalls. For at komme til vandfaldet, følger vi en stig nedad i ca. 15 minutter. Dette vandfald er adskilt af en kæmpe klippe og giver dig derfor muligheden til at tage fantastiske billeder. Her bliver der ligeledes tid til at hoppe ned i ‘poolen’ og tage en dukkert. Efter dukkerten kører vi tilbage mod hotellet.

Vi overnatter på Inata Bisma Ubud.

Dag 07 - På egen hånd
banyumala twin waterfall bali

Gårsdagens Banyumala Twin vandfald

Dagen idag er til fri afbenyttelse. Vi pakker vores ting sammen i løbet af dagen. Imorgen – efter morgenmad – skal vi til Sanur. Her skal vi bo på Taksu Sanur Suite.

Vi overnatter en sidste gang på Itana Bisma Ubud.

Dag 08 - Mod Sanur & Taksu Sanur Hotel
taksu sanur

Taksu Sanur

Efter morgenmad bliver du hentet på hotellet af vores lokalguide. Her bliver du kørt til Sanur. Vi indkvarteres på Taksu Sanur Hotel. Resten af dagen er på egen hånd. Hotellet er ikke langt fra kysten. Brug eventuelt dagen på stranden.

Imorgen skal vi ud på endnu et photo-shoot, så vi rigtigt kan misunde dem derhjemme med flere fantastiske billeder.

Fortsat god dag – og velkommen til Sanur!

Vi overnatter på Taksu Sanur Hotel i intet mindre end en ‘Taksu Suite.’

Dag 09 - Endnu en gang photo-shoot
uluwatu tempel

Uluwatu tempel

Vi står tidligt op, så vi undgår for mange folk og kører mod dagens første stop, nemlig Uluwatu Temple. Uluwatu Temple er et tempel, der ligger på toppen af en kæmpe klippe. Herfra har du en smuk panorama udsigt ud over det indiske ocean. Herefter kører vi mod et af fotografens udvalgte steder, og sætter en picnic op. Imens vi nyder den fantastiske udsigt der venter os, sørger fotografen for at nogle gode billeder.

Herefter kører vi mod en rigtig Beach Bar, hvor det bliver tid til at hoppe i badetøjet. Igen bliver der photoshoots og du vælger selv om det skal være i vandet eller i baren. Besøget her inkluderer håndklæder.

Vi afslutter dagen ved Padang Padang beach. Stranden her er kendt for sit klare vand, og samtidig et populært sted for surfere. Her bliver der flere photoshoots ved stranden forskellige klippeformationer. Når du er tilfreds med billederne, er det tid til afslapning. Nyd strandens dejlige vand og afslut med en fantastisk solnedgang, inden vi kører tilbage til hotellet.

Vi overnatter på Taksu Sanur Hotel.

Dag 10 - På egen hånd
Sanur

Sanur Beach

Vi tilbringer dagen idag i Sanur. Dagen er på egen hånd og du vælger helt selv hvad du vil give dig til. Noget du ikke må misse i Sanur, er den fantastiske solopgang. Har du lyst til at stå tidligt op, så er det det hele værd.

Imorgen skal vi med speedbåd til Nusa Penida og se flere fantastiske foto-stops.

Vi overnatter på Taksu Sanur Hotel

Dag 11 - Mod Nusa Penida
t rex klippen

T-Rex klippen

Vores guide henter dig på hotellet. Idag går turen mod Nusa Penida. Du bliver kørt til havnen i Sanur. Her går vi ombord på en speedbåd der tager os til havnen på Nusa Penida. Her venter vores chauffør, der tager dig til Nesa Penidas fedeste foto-stops. Dagens første stop bliver ved Kelingking Beach hvor store klipper omringer en kridthvid sandstrand. Klippen bliver faktisk kaldt T-rex klippen – måske du kan spotte hvorfor?

Vi fortsætter til ‘The Broken beach’. Faktisk er dette ikke en strand, men en naturskabt bro. Broen blev skabt, da grotten synkede ned i havet. Køb en kokosnød fra en af boderne og nyd den til synet af broen.

Vi fortsætter til Angle’s Billabong – en naturskabt infinity pool – og spiser en frokost hos vores samarbejdspartnere, Namasta Bungalows. Efter frokosten kører vi til Crystal Beach hvor krystalklart vand venter os. Har du ikke dit snorkeludstyr med hjemmefra, så kan du leje det her. Crystal Beach er nemlig ideel for snorkelling. Vi kører tilbage til havnen og sejler tilbage til Sanur. Vi overnatter på Taksu Sanur.

Dag 12 - På egen hånd
Balis højdepunkter

Solopgangen i Sanur bør man ikke gå glip af.

Vi tilbringer den sidste dag på egen hånd i Sanur.
Dag 13 - Hjemrejse
monduk vandfaldet

Munduk vandfaldet

Eventyret er ved at nå til vejs ende. Vores lokale repræsentant henter dig på hotellet, og du bliver kørt tilbage til lufthavnen. Du ankommer knap 2 timer inden flyafgang. Lige så vel som på udrejsen, vil hjemrejsen også bestå af minimum 1 mellemlanding. Vi håber, at du har haft en fantastisk ferie – og fået en masse likes på dine billeder!

Vi ønsker dig en behagelig hjemrejse.

Dag 14 - Ankomst til Danmark
Tusind tak for denne gang!Tusind tak for denne gang!

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

swimmingpool

Inata Bisma Ubud

★★★

taksu sanur

Taksu Sanur Hotel

★★★