fbpx
Bali: Yoga, vandfald & Gili Trawangan

Bali: Yoga, vandfald & Gili Trawangan

Følg med på en fantastisk rejse til Bali hvor yoga, fantastisk natur og badeferie går i ét.

Rejsens beskrivelse

På denne rejse lægger vi vægt på vores sundhed, når vi på skønne Ubud Aura Retreat indgår i et Kundalini Tantra Yoga-program. Her bliver der for alvor sat fokus på sundheden, når adskillige yoga timer og meditation blandes sammen med sund og nærende kost, friske vandreture og dejlige spa -og wellness behandlinger. Vi afslutter ferien med en oplevelsesrig rejse til den nærliggende ø, Nusa Penida, hvor fantastisk bjerglandskaber og panorama udsigte venter os. Sidst, men ikke mindst, besøger vi en af Gili-øerne, nemlig Gili Trawagan. Denne rejse er idéel til dig, der ønsker at kombinere end dejlig yoga rejse med de fantastiske naturscener Bali og de omkringliggende øer, har at byde på.

En rejse til fordel for dig

Vi sætter fokus på vores sundhed gennem en fantastisk Yoga rejse til Bali. Under rejsen bor vi de første 7 dage på Ubud Aura Retreat, hvor vi indgår i et sundhedsprogram der blandt andet inkluderer daglig Kundalini Tantra Yoga og Spa -og wellness behandlinger. Desuden vil der indgå meditation samt sund og nærende kost. På denne rejse har Ferie med Formål valgt, at kombinere yoga oplevelsen med fantastiske oplevelser – herunder en klassisk vandfalds jagt, hvor vi vandrer ud i junglen og oplever Balis smukkeste vandfald.

Se flere yogarejser.

Vi anbefaler, at du medbringer følgende:

 • Badesko
 • Gode (lukkede) vandresko til dag 10 og 12.
 • Sandaler / klipklapper
 • Myggebalsam
 • Snorkeludstyr
 • Vandtæt taske
 • Et håndklæde (til dag 10 og 12)

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler og inkluderer både fly, hoteller, nævnte måltider og daglige udflugter. Ønsker du at ændre rejsen, tilføje flere dage, opgradere hoteller eller måske skræddersy din helt egen rejse? Kontakt os og få et tilbud.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

14 dage

2 personer

Sværhedsgrad: Moderat

Sværhedsgrad: Moderat (T2)

Denne rejse inkluderer trekking i skovterræn. Terræn kan være vådt og glat i tilfælde af regn. Der er begrænset med stier og foregår mest i terræn som naturen har skabt det. Medbring gode sko samt tøj der kan tåle at blive vådt og beskidt.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T2

Fra pris:12.597 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til…

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Transport tur/retur fra Bali lufthavn
 • Ophold på nævnte indkvarteringer
 • Engelsktalende lokalguide
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 13 x morgenmad (dag 3-15)
 • Alle nævnte dags udflugter i et køretøj med aircondition
 • Bådtur fra Sanur – Nusa Penida – Sanur (speedbåd)
 • Bådtur fra serangan – Gili Trawangan – serangan (speedbåd)
 • Alle gebyrer og skatter

Yoga programmet inkluderer

 • Kundalini Tantra Yoga (09:00 – 10:30 / 17:00 – 18:30)
 • 5 x frokost (dag 4-8)
 • 5 x aftensmad (dag 4-8)
 • Yoga måtte & pude (til låns)
 • Daglig eftermiddags te
 • 1 x Blessing Kundalini Tantra Yoga
 • 3 x Spa (Aromatic Massage, Relaxation Massage, Rejuvenating Facial)
 • 3 x Sound Healing Meditation
 • 1 x morgenvandring (solopgang ved Om Ham)
 • 1 x morgenvandring (solopgang rundt om Junjungan Village)

 

Følgende er ikke inkluderet i rejsen

 • Drikkevarer
 • Forsikring
 • Vaccination
 • Drikkepenge
 • Alt som ikke er nævnt under ‘inkluderet’.

Ubud Aura Retreat Center

Fra dag 3-8 bor vi på Ubud Aura Retreat Center, hvor du indgår i et Kundalini Tantra yoga program.  

Øens smukkeste vandfald

Ta’ vandreskoene på, følg med ind i junglen og oplev de smukkeste vandfald Bali har at byde på.

Ophold på Taksu Sanur

Halvdelen af ferien er med indkvartering på det luksuriøse Taksu Sanur Hotel – og selvfølgelig i en af hotellets Taksu Suiter.

Solopgangen på Bali

Nogle af dagene står vi tidligt op og oplever den fantastiske solopgang der er at finde på Bali.

Nusa Penidas smukke bjerglandskab

Vi sejler ud på Nusa Penida og oplever øens fascinerende bjerglandskab. Oplev blandt andet Broken Beach, Angles Billabong og meget mere.

Et glimt a Gili øerne

Vi spenderer de sidste dage på den eksotiske ferieperle, Gili Trawangan. 

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark og har minimum 1 mellemlanding undervejs. 

Vi ankommer til Denpasar imorgen. Rigtig god tur. 

Dag 02 - Velkommen til Ubud, Bali

ubud monkeyFerie med Formål byder dig hjerteligt velkommen til Bali. Når du har modtaget din bagage, skal du gå ud i ankomsthallen. Her bliver du modtaget af vores lokale repræsentant.

Efter en kort meet & greet, bliver du kørt til Aura Retreat Centre, hvor en uges ferie med yoga, meditation og helse venter dig.

Rigtig god fornøjelse. 

Dag 03-08 - Aura Retreat Centre

aura retreat centreDet er under disse dage, at rejsens yoga-program foregår.

Vi har beskrevet programmet under ‘inkluderet’ sektionen ovenfor.

Yogaen foregår på Ubud Bodyworks center ca. 10 minutters gang fra retreatet.

Dag 09 - Mod Sanur
Sanur-beach-scaled

Sanur strand

Efter morgenmaden bliver vi hentet af lokalguiden. Her bliver vi kørt til Sanur, og checker ind på vores nye indkvartering, nemlig Taksu Sanur Hotel, i en af hotellets Taksu Suiter. Resten af dagen er til fri afbenyttelse.
Dag 10 - På jagt efter vandfald
monduk vandfaldet

Munduk vandfaldet

Efter morgenmaden går turen mod Munduks jungle. Vi vandrer en kort tur ind i junglen, inden vi ankommer til Monduk vandfaldet. Her er der tid til at få taget nogle gode billeder, inden vi fortsætter vores vandsfalds jagt – denne gang Bhuana Sari Waterfall. Bhuana Sari vandfaldet er en eksotisk perle midt i en tropisk regnskov, ca. 20 minutters trekking inde i junglen. Vandfaldet falder over flere forskellige kaskader og klipper – noget der giver dig en magisk oplevelse.

Det er nu tid til frokost. Vi spiser på en lokal, nærliggende restaurant. Efter frokost kører vi mod dagens næste vandfald, nemlig Banyumala Twin Waterfalls. For at komme til vandfaldet, følger vi en stig nedad i ca. 15 minutter. Dette vandfald er adskilt af en kæmpe klippe og giver dig derfor muligheden til at tage fantastiske billeder. Her bliver der ligeledes tid til at hoppe ned i ‘poolen’ og tage en dukkert. Efter dukkerten kører vi tilbage mod hotellet.

Vi overnatter på Inata Bisma Ubud.

Dag 11 - På egen hånd
Balis højdepunkter

Solopgangen i Sanur bør man ikke gå glip af.

Dagen idag er på egen hånd i Sanur.

Dag 12 - Mod Nusa Penida
t rex klippen

T-Rex klippen

Vores guide henter dig på hotellet. Idag går turen mod Nusa Penida. Du bliver kørt til havnen i Sanur. Her går vi ombord på en speedbåd der tager os til havnen på Nusa Penida. Her venter vores chauffør, der tager dig til Nesa Penidas fedeste foto-stops. Dagens første stop bliver ved Kelingking Beach hvor store klipper omringer en kridthvid sandstrand. Klippen bliver faktisk kaldt T-rex klippen – måske du kan spotte hvorfor?

Vi fortsætter til ‘The Broken beach’. Faktisk er dette ikke en strand, men en naturskabt bro. Broen blev skabt, da grotten synkede ned i havet. Køb en kokosnød fra en af boderne og nyd den til synet af broen.

Vi fortsætter til Angle’s Billabong – en naturskabt infinity pool – og spiser en frokost hos vores samarbejdspartnere, Namasta Bungalows. Efter frokosten kører vi til Crystal Beach hvor krystalklart vand venter os. Har du ikke dit snorkeludstyr med hjemmefra, så kan du leje det her. Crystal Beach er nemlig ideel for snorkelling. Vi kører tilbage til havnen og sejler tilbage til Sanur. Vi overnatter på Taksu Sanur.

Dag 13 - Gili Trawangan
Vila ombak

Vila Ombak

Efter morgenmad checker vi ud fra Taksu Sanur. Her bliver vi hentet og kørt til serangan havn, hvor vi hopper ombord på en speedbåd, der tager os til Gili Trawangan. Når vi ankommer til havnen, går vi (på egen hånd) til hotellet, og checker ind. Sejlturen tager ca. 2,5 time.

Når vi ankommer til havnen, går vi til venstre, så vi har vandet til venstre for os, og følger vejen i ca. 5 minutter. Herefter ankommer vi til hotel Vila Ombak, hvor vi skal overnatte.

Dag 14 - Gili Trawagan på egen hånd

Gili trawaganDagen idag er på egen hånd. Tag en slapper ved hotellets pool, benyt dagen på stranden eller lej en cykel og udforsk øen på egen hånd.

Faktisk er det forbudt at have andre køretøjer end cykel og hestevogne på øen. Du vil derfor nemt finde ro under opholdet. Ønsker du at opleve livet under havets overflade, er der rig mulighed for at snorkle og opleve både koraller og massevis af farverige fisk. På grund af korallerne, bør du medbringe badesko.

Dag 15 - Hjemrejse
monduk vandfaldet

Munduk vandfaldet

Inden du tog til Gili Trawagan, modtog du et opsamlingstidspunkt af lokalguiden. På det aftalte tidspunkt, skal du være klar ved havnen hvor du blev sat af. Her hopper vi atter ombord på speedbåden, som sejler os tilbage til Bali. Her møder vi vores lokale repræsentant, som kører os til lufthavnen. Vi håber, at du har haft en god ferie.
Dag 16 - Ankomst til Danmark
Tusind tak for denne gang!Tusind tak for denne gang!

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

aura retreat centre

Ubud Aura Retreat

★★★

taksu sanur

Taksu Sanur Hotel

★★★

Ubud Aura Retreat

Vila Ombak

★★★★