fbpx
Skiferie i Valdres

Skiferie i Norge: Valdres-regionen

Kom på en sjov og spændende skiferie i Norge. Vi besøger Valdres-regionen og overnatter i den hyggelige Gomobu fjellstue.

Rejsens beskrivelse

Nordmændende er kendt for deres friluftsvaner og deres tætte forhold til naturen. En af de bedste måder at nyde de smukke og hvide vintre, med de mange snedækkede træer og bjergtoppe, er at komme ud i naturen på ski eller snesko. På denne rejse tilbyder Ferie med Formål en 6-dages udflugt til Valdres, hvor du bor i den hyggelige bjerghytte, Gomobu. Hytten ligger placeret i kort afstand til både skiløjper, kælkebakker og skibakker. Dette er en skiferie i Norge der matcher hele familien – store som små.

Sæson starter d. 13 februar og slutter d. 1 april 2021.

En rejse til fordel for dig

Vaset er en meget populær destination både sommer og vinter. Om vinteren er der vandreture på ski, på snesko samt lidt til fods. Du finder også flere kælkebakker og skibakker i området. Prøv blandt andet langrend; Langrend har altid været en populær sport blandt nordmænd. Det er en fantastisk måde at opleve vinterlandskabet på og samtidig holde træningen ved lige, da det er forholdsvis hårdt. Du kan også prøve de traditionelle ‘truger’. Truger betyder snesko på dansk, og er lavet på en sådan måde, at du nemt kan gå oppe på sne overfladen, uden at bryde igennem sneen. Alt udstyr er inkluderet i rejsens pris, så du behøver ikke købe dit eget udstyr inden afrejse.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler og inkluderer både fly, hoteller, nævnte måltider og daglige udflugter. Ønsker du at ændre rejsen, tilføje flere dage, opgradere hoteller eller måske skræddersy din helt egen rejse? Kontakt os og få et tilbud.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

7 dage (dec - apr)

2 pers.

Sværhedsgrad: Let

Sværhedsgrad: Let – (T1)

Denne rejse indeholder muligheden for at afprøve langrendsski og de såkaldte ‘truger’ [snesko]. Langrendsski kan være hårdt i længden, men samtidig sjovt at prøve. Da dagene er på egen hånd og aktiviteterne står dig frit for, har vi kategoriseret rejsen som værende let.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T1

Fra pris:6.349 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Billet til Valdresekspressen fra/til Oslo
 • Wifi i Valdresekspressen
 • Indkvartering på Gomobu fjellstue
 • 5 x morgenmad (dag 2-6)
 • *5 x frokost (dag 2-6)
 • 5 x aftensmad (dag 1-5)
 • Ski udstyr (ski + skisko)
 • Sengetøj, håndklæder og rengøring

Frokost er madpakker som vi laver under morgenmaden. På visse fjellstuer er madpakken lavet til os. 

Følgende er ikke inkluderet i rejsen

 • Togbillet fra/til Oslo Lufthavn til/fra Oslo Central Station
 • Guide (Turen er selv-guidet)
 • Alt som ikke står nævnt under ‘inkluderet’.

En naturskøn busrejse med Valdresekspressen

Vi kører med Valdresekspressen gennem Norges idylliske landskab, som består af bjerglandskab, søer og små hyggelige gårde.

Langrendsski

Afprøv det klassiske langrendsski og oplev Norges natur på en sjov og anderledes måde.

Snowshoeing

‘Snowshoeing’ er det engelske ord for ‘snesko’ eller ‘truge’ som det hedder på norsk. Denne sjove ‘sko’ sørger for, at du holder dig på overfladen af sneen i stedet for at falde igennem sneen.

Livet i Gomobu, Vaset

Rundt Gomobu finder du alt fra skiløjper, kælkebakker og skianlæg. Vil du opleve livet på landet, kan du besøge nogle af de nærliggende gårde. Gomobu tilbyder noget for enhver smag.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark og ankommer til Oslo efter knap 1 time og 20 minutters flyvetur.

Når vi ankommer til Oslo, modtager vi vores bagage og tager efterfølgende med toget til Oslo Central Station. Togturen tager ca. 20 minutter. Herfra tager vi Valdresekspressen fra Oslo Central Station til Gomobu hvor vi spiser aftensmad og overnatter. I bussen er der både wifi, USB adgang og toilet. 

Busturen tager ca. 3 timer.

Afhængig af flyafgang på dine valgte datoer, kan det være at afrejse må ske dagen før med en overnatning i Oslo. Dette er dog kun i sjældne tilfælde.

Dag 02 - 05 Gomobu
Skiferie i ValdresDagene i Gomobu er til fri afbenyttelse. Inkluderet i rejsen har du både skiudstyr og snesko, og personaler i Gomobu fjellstue hjælper dig gerne med at finde en løjpe som passer til dit niveau, uanset om du er erfaren eller nybegynder. Dagene er på egen hånd, og du vælger selv hvornår du vil afprøve langrendsski, skisko, skibakker eller kælkebakkerne.
Dag 06 - Hjemrejse
Akershus Festning

Vil du tilbringe lidt tid i Oslo, kan du med fordel besøge Akershus Festning.

Efter morgenmaden kører vi tilbage til Oslo. Frokosten tager vi med os (madpakke). Rejsen her tager udgangspunkt i, at du rejser hjem til Danmark på denne dag. Ønsker du at tilbringe en dag eller to i Oslo, kan vi forlænge rejsen. Her vil du overnatte på hotel Thon Hotel Astoria eller Thon Hotel Opera.

 

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Gomobu fjellstue

Gomobu Fjellstue

Thom Hotel Opera/Astoria

Thon Hotel Astoria / Opera

★★★★