fbpx

Tryghed på din rejse under CoVid-19

Læs alt om Ferie med Formåls tryghedsgaranti, din rejse og CoVid-19

Med nye restriktioner og rejseledninger, der kontinuerligt ændrer sig, er det forståeligt, at man er nervøs for at bestille sin rejse. Hos Ferie med Formål kan du være tryg hele vejen gennem rejsen. Vi ordner alt det praktiske, og sørger for, at du får alle dine penge tilbage, i tilfælde af, at Udenrigsministeriet markerer destination rød eller orange. Læs mere nedenfor:

Til dig der vil rejse i 2021/2022, men endnu ikke har bestilt

Går du med drømmerejsen i tankerne, kan du allerede nu bestille din rejse trygt og sikkert. Med Ferie med Formåls tryghedsgaranti, lover vi dig fuld refundering af rejsen op til 14 dage før afrejse, såfremt destinationen er markeret rød eller orange af Udenrigsministeriet. Det gælder også i tilfælde af, at destinationen er orange ved bestilling af rejsen.

Udover vores egen tryghedsgaranti, anbefaler vi, at du tilkøber en rejseforsikring og afbestillingsforsikring, så du kan være ekstra sikret under rejsen. Ferie med Formål samarbejder med Gouda, som i forbindelse med CoVid-19 har udvidet sin dækning, så man som rejsende kan være tryg frem mod sin rejse. Gouda dækker i tilfælde af, at du bliver sat i karantæne før afrejse samt inden hjemrejse, og dermed forhindres i at rejse hjem på den oprindelige dato. Læs mere om forsikringen her.

Vigtigt: Forudsætningen for at kunne benytte Tryghedsgarantien er, at du er vaccineret. Garantien gælder for udvalgte destinationer i udvalgte perioder. Det fremgår af dit tilbud såfremt du har tryghedsgaranti på din rejse.

Til dig der har bestilt en rejse

Ferie med Formål er i kontakt med lokale samarbejdspartnere, som løbende giver os opdateringer på, hvordan forholdene er i landet samt hvilke restriktioner der gør sig gældende. Restriktionerne kan ændres med meget kort varsel – det er derfor dit eget ansvar selv at holde dig opdateret på restriktionerne inden rejsen.

Bliver min rejse annulleret? 

Har du bestilt en rejse til en destination, der er blevet markeret orange af udenrigsministeriet, har du hos Ferie med Formål ret til fuld refundering op til 14 dage inden udrejse, i tilfælde af, at du ikke ønsker at rejse. Dette gælder også, hvis destinationen allerede var orange under din bestilling.

Kan jeg ombooke min rejse til et senere tidspunkt? 

Hvorvidt der kan ske en ombooking, afhænger altid af flyselskabet og hotellet. Ønsker du at ombooke din rejse til et senere tidspunkt, gør vi selvfølgelig alt hvad vi kan, for at opfylde dine ønsker.

Hvordan skal jeg forholde mig under rejsen?

Når du er ude at rejse bør du være indstillet på, at indrejse kræver, at man er færdigvaccineret med en godkendt vaccine. Der kan ligeledes være krav om tests foretaget ikke mere end 48 timer før indrejse. Det samme gælder når du rejser retur til Danmark. Vi anbefaler, at du holder øje med Udenrigsministeriets hjemmeside og det pågældende land.

Hvordan skal jeg forholde mig på destinationen?

Flere lande har deres egne restriktioner. Disse varierer afhængig af, hvor i verden du rejser hen. Som udgangspunkt gælder samme restriktioner som i Danmark. Du skal være forberedt på, at skulle bære mundbind i alt offentlig transport samt i indkøbscentre m.m. Derudover følger vi sundhedsstyrelsens generelle anbefalinger, for at undgå smitte.

Med det sagt, er Ferie med Formål ikke herre over lokale restriktioner. Vi kan altså ikke garantere, at der ikke forekommer lokale restriktioner inden/under din rejse. Dog er vores lokale samarbejdspartnere meget nøje hvad dette angår, og informerer os altid i god tid. Du kan derfor være sikker på, at vi gør alt for, at din ferie skal opfylde dine ønsker.

Som nævnt ovenfor, kan du med fordel downloade APPen ‘rejseklar’ og samtidig melde dig på danskerlisten når du er i udlandet. Husk at afmeld dig fra listen igen, når du kommer hjem.

Har du nogen spørgsmål, eller andre bekymringer? Kontakt Ferie med Formål – så hjælper vi dig!

Læs mere om vores tryghedsgaranti.

 

Opdateret d. 06.12.2021