fbpx
Kenya safari inkl. badeferie i Mombasa

Kenya safari og badeferie i Mombasa

Følg med på en klassisk Kenya safari og afslut eventyret med 5 dages luksus badeferie på det 4-stjernet Southern Palms Beach Resort i Mombasa.

Rejsens beskrivelse

Denne safarirejse er et oplagt valg til dig, der ønsker at opleve det vilde dyreliv i Afrika og koble helt af på et luksuriøst 4-stjernet resort i Mombasas strandkant. Vi ankommer til Nairobi i Kenya, hvorefter vi fortsætter mod den fascinerende Amboseli National Park, der byder på unikke muligheder for at opleve Afrikas dyreliv og endda med det majestætiske Mount Kilimanjaro i baggrunden. Herfra kører vi længere mod sydøst. Vores destination er nu Tsavo East National Park, der er særlig kendt for at huse store elefantflokke, der også kaldes ‘de røde elefanter’ pga. den jernholdige, røde jord, som elefanterne kaster på sig. Efter 4 nætter i naturen, sætter vi kurs mod endnu en destination, denne gang Diani Beach på sydkysten, hvor 5 nætter med sol, sand og hav venter os.

Se flere af vores spændende safari rejser.

På denne rejse besøger vi to forskellige non-profit organisationer. Den ene organisation tager sig af forældreløse baby elefanter og næsehorn. Den anden organisation yngler de efterhånden meget truede Ratchild-giraffer. For at støtte kvinderne i Afrika, gør vi desuden et stop i smykkefabrikken ‘Kazuri‘, der har mere end 100 enlige kvinder ansatte. For at du ikke skal miste tid på den afrikanske savanne, har Ferie med Formål indlagt en ekstra dag, hvor disse besøg finder sted. Denne rejse er ligeledes et oplagt valg, til dig der rejser med børn.

 

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

12 dage

Min. 2

Fra pris:15.997 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark inkl måltider
 • Transport tur/retur fra lufthavnen
 • Hotelophold på nævnte hoteller og lodges.
 • Engelsktalende lokalguide
 • 11 x morgenmad (dag 2-12)
 • 5 x frokost (dag 2-6)
 • 4 x aftensmad (dag 3-6)
 • Indgang til Langata Giraffe Centre
 • Indgang til Daphne Sheldrick’s Elephant Orphanage
 • Indgang til Karen Blixen Farm & Museum
 • Indgang til Kazuri Beads fabrikken
 • Alle nævnte game-drives
 • Gebyr til nationalparker
 • Alle gebyrer og skatter

En rejse med god samvittighed

Vi besøger Daphne Sheldrick’s Elephant Orphanage, Langata Giraffe Centre og Kazuri

Amboseli National Park

Med Kilimanjaro i baggrunden, kan du få fantastiske billeder af dyrelivet i Amboseli National Park.

Tsavo og de røde elefanter

Vi besøger Tsavo East National Park, der er kendt for de støvrøde elefanter.

5 dages ferie ved Diani Beach

Vi afslutter eventyret i Kenya med en badeferie på det 4-stjernede Southern Palms Beach Resort.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer. Undervejs vil der være minimum 1 mellemlanding i Amsterdam eller et andet europæisk land. Rejsern vi om morgenen, ankommer vi til Kenya samme aften. 

Efter du har modtaget din bagage, bliver du mødt af vores lokale engelsktalende repræsentant. Her bliver du kørt til dit hotel i Nairobi. 

Vi ønsker dig en god fornøjelse.

Dag 02 - Kenya med god samvittighed

Daphne Sheldrick’s Elephant Orphanage

Vi starter safarieventyret med hjælp og støtte til Kenyas dyreliv og lokalbefolkning. Vi starter ved Daphne Sheldrick’s Elephant Orphanage, hvor forældreløse elefantunger hjælpes på fode, inden de sættes ud i naturen. Under besøget får du et indblik i projektet.

Herefter kører vi mod Langata Giraffe Centre, hvor du kommer helt tæt på de knap 6 meter høje dyr. Girafferne som holder til her, er alle afkom af den meget truet giraf-art: Rotchild-giraffen. Vi spiser frokost på en lokal restaurant, inden vi fortsætter mod Karen Blixen muséet, hvor vi hører flere spændende historier fra hendes liv i Afrika.

Vi afslutter dagen med et besøg hos smykkevirksomheden Kazuri, hvor hundredvis af enlige kvinder har fået job. På den måde, kan de forsørge sig selv og familien. Under dit besøg oplever du smykkefabrikken, og har mulighed for at købe nogle håndmalede smykker – hvis du har lyst.

Efter dagens program, vender vi tilbage til hotellet. Safarieventyret starter imorgen.

Dag 03 - Mod Amboseli National Park
Efter morgenmad, kører vi mod Amboseli National Park. Her ankommer vi til vores nye indkvartering, Sentrim Ambesole Camp, hvor vi spiser frokost. Efter frokosten tager vi på en fantastisk game-drive i parken.  Med Afrikas højeste bjerg, Mount Kilimanjaro, der med sine 5896 meter tårner sig op i baggrunden, er Amboseli National Park en af Kenyas ældste, berømte og mest besøgte parker. I Amboseli har du en fantastisk panorama udsigt til smaragdgrønne sumpe, hvor store elefantflokke færdes. Udover elefanterne, er sumpene et tilflugtssted for mange forskellige vandfugle. Desuden er flodheste og bøfler også at finde. I Amboseli finder man også græsarealer, hvor forskellige dyrearter lever. Herunder antiloper, plettede hyæner, sjakaler, vortesvin, olivenbavianer og vervetaber. Chancen for at opleve løver findes, men er minimal. Sidst men ikke mindst, finder vi Observation Hill, en bakketop der let kan bestiges, og som tilbyder en fantastisk udsigt over Kilimanjaro-bjerget.

Amboseli National Park, elefanter og Kilimanjaro

Efter morgenmad, kører vi mod Amboseli National Park. Her ankommer vi til vores nye indkvartering, Sentrim Ambesole Camp, hvor vi spiser frokost. Efter frokosten tager vi på en fantastisk game-drive i parken.

Med Afrikas højeste bjerg, Mount Kilimanjaro, der med sine 5896 meter tårner sig op i baggrunden, er Amboseli National Park en af Kenyas ældste, berømte og mest besøgte parker. I Amboseli har du en fantastisk panorama udsigt til smaragdgrønne sumpe, hvor store elefantflokke færdes. Udover elefanterne, er sumpene et tilflugtssted for mange forskellige vandfugle. Desuden er flodheste og bøfler også at finde. I Amboseli finder man også græsarealer, hvor forskellige dyrearter lever. Herunder antiloper, plettede hyæner, sjakaler, vortesvin, olivenbavianer og vervetaber. Chancen for at opleve løver findes, men er minimal. Sidst men ikke mindst, finder vi Observation Hill, en bakketop der let kan bestiges, og som tilbyder en fantastisk udsigt over Kilimanjaro-bjerget.

Dag 04 - Safari i Amboseli National Park
Vi bruger hele dagen idag på safari i Amboseli. Morgenmad, frokost og aftensmad indtager vi på lodgen. Har du lyst, kan du deltage i en valgfri fuglekikketur, som arrangeres af lodgen. Denne kan være mod betaling.

Antiloper er at finde i Amboseli

Vi bruger hele dagen idag på safari i Amboseli. Morgenmad, frokost og aftensmad indtager vi på lodgen. Har du lyst, kan du deltage i en valgfri fuglekikketur, som arrangeres af lodgen. Denne kan være mod betaling.
Dag 05 - Mod Tsavo East
Efter morgenmad, sætter vi kurs mod sydøst, hvor vores endestation er Tsavo øst. Her ankommer vi til vores nye indkvartering, Ashnil Aruba Lodge. Efter ankomst spiser vi frokost, hvorefter vi påbegynder et game-drive. Tsavo National Park er Kenyas største og ældste park, og udgør knap 22.000 kvadratkilometer. Det svarer til ca. 4% af Kenyas samlet areal. Parken er opdelt i to områder: Tsavo vest og Tsavo øst. Tsavo øst besøger vi idag, og udgør ca. 14.000 kvadratkilometer. I Tsavo east, vil du opleve, at både jord og sandet er rødt. Den røde farve er rust, da jorden er særdeles jernholdig. Det også at Tsavo east minder om et tørt ørkenlandskab med tornbuske her og der. I Tsavo east kan du opleve forskellige dyrearter, herunder giraffer, impalaer, zebraer, bøfler, krokodiller, løver, geparder og elefanter. Særligt elefanterne er kendte her, da de færdes i store flokke. For at beskytte sig mod solen, kaster de sand og jord på sig. Det har givet dem navnet 'de røde elefanter' på grund af jordens farve.

Tsavos røde elefanter

Efter morgenmad, sætter vi kurs mod sydøst, hvor vores endestation er Tsavo øst. Her ankommer vi til vores nye indkvartering, Ashnil Aruba Lodge. Efter ankomst spiser vi frokost, hvorefter vi påbegynder et game-drive.

Tsavo National Park er Kenyas største og ældste park, og udgør knap 22.000 kvadratkilometer. Det svarer til ca. 4% af Kenyas samlet areal. Parken er opdelt i to områder: Tsavo vest og Tsavo øst. Tsavo øst besøger vi idag, og udgør ca. 14.000 kvadratkilometer. I Tsavo east, vil du opleve, at både jord og sandet er rødt. Den røde farve er rust, da jorden er særdeles jernholdig. Det også at Tsavo east minder om et tørt ørkenlandskab med tornbuske her og der. I Tsavo east kan du opleve forskellige dyrearter, herunder giraffer, impalaer, krokodiller, zebraer, bøfler, løver, geparder og elefanter. Særligt elefanterne er kendte her, da de færdes i store flokke. For at beskytte sig mod solen, kaster de sand og jord på sig. Det har givet dem navnet ‘de røde elefanter’ på grund af jordens farve.

Dag 06 - Safari i Tsavo East
Vi tilbringer hele dagen i Tsavo east. Morgenmad, frokost og aftensmad indtager vi på lodgen. Ellers står hele dagen på game drives i Tsavo. Rigtig god fornøjelse.

Øreræve

Vi tilbringer hele dagen i Tsavo east. Morgenmad, frokost og aftensmad indtager vi på lodgen. Ellers står hele dagen på game drives i Tsavo. Rigtig god fornøjelse.

Dag 07-11 - Badeferie ved Diani Beach
Efter morgenmadden, kører vi til Mombasa. Her hopper vi ombord på en færge, og sætter kurs mod syd. Vi ankommer til Southern Palm Beach Resort, et stort strandhotel, der er placeret på Diani Beach, og som tilbyder et luksuriøst ophold på kysten til det Indiske Ocean. Her tilbringer vi de næste 5 dage. Vi ønsker dig en fortsat god ferie.

Southern Palms Beach Resort

Efter morgenmadden, kører vi til Mombasa. Her hopper vi ombord på en færge, og sætter kurs mod syd. Vi ankommer til Southern Palm Beach Resort, et stort strandhotel, der er placeret på Diani Beach, og som tilbyder et luksuriøst ophold på kysten til det Indiske Ocean. Her tilbringer vi de næste 5 dage.

Vi ønsker dig en fortsat god ferie.

Dag 12 - Ankomst til Danmark

Tusind tak for denne gang!En Kenya safari og badeferie er nu nået til vejs ende. Efter morgenmaden bliver du kørt til Mombasa lufthavn, hvor vi flyver retur til Danmark med minimum én mellemlanding undervejs. 

Afhængig af afgangstidspunkt, lander du i Danmark samme aften eller imorgen tidlig. 

Vi håber, at du har haft en god ferie. Tusind tak for denne gang. 

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Ibis Styles, Nairobi

Sentrim Amboseli Lodge

Ahsnil Aruba Lodge

Southern Palms Beach Resort