fbpx
Simba Safari

Kenya Safari: Simba Safari

Kom med på en fantastisk oplevelse, når vi besøger et af verdens mest populære safaridestinationer, Masai Mara. Her oplever du Afrikas helt store katte og ‘The Big 5.’

Rejsens beskrivelse

Ferie med Formål ønsker dig varmt velkommen til Nairobi, Kenya. Vi starter eventyret dagen efter ankomst. Her kører vi mod Amboseli National Park, hvor et rigt dyreliv venter os. Og med Mt. Kilimanjaro i baggrunden, får du en fantastisk start på safarirejsen. Efter et par dage i i Amboseli National Park, fortsætter vi til ‘The Great Rift Valley’. Undervejs kommer vi forbi Lake Naivashi, der er kendt for sin frodige omkringliggende natur – noget der tiltrækker mange dyrearter. Heriblandt flodheste, bukke, zebraer og mere end 400 forskellige fuglearter. Vi fortsætter til Nakuru National Park, der huser den smukke Lake Nakuru. Her får du et glimt af søens knap 1.2 milioner flamingoer. Er vi heldige, får vi også de næsehorn, som ofte gæster flodens bredder, at se. Vi afslutter safarirejsen med turen højdepunkt: en spændende safarirejse i Masai Mara. Her er målet at finde Afrikas farligste dyr – The Big 5 – der består af: løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet.

Læs mere om vores spændende safari rejser.

En rejse til fordel for dyrene og de lokale

På denne rejse besøger vi to forskellige non-profit organisationer. Den ene organisation tager sig af forældreløse baby elefanter og næsehorn. Den anden organisation yngler de efterhånden meget truede Ratchild-giraffer. For at støtte kvinderne i Afrika, gør vi desuden stop i smykkefabrikken ‘Kazuri‘, der har mere end 100 enlige kvinder ansatte. Her har du mulighed for at købe nogle souvenirs med dig hjem, og dermed støtte de lokale. For at du ikke skal miste tid på den afrikanske savanne, har Ferie med Formål indlagt en ekstra dag, hvor disse besøg finder sted. Denne safari i Kenya er ligeledes et oplagt valg, til dig der rejser med børn.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

11 dage

2-6 personer

Fra pris:14.199 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark inkl måltider
 • Transport tur/retur fra lufthavnen
 • Ophold på nævnte logdes
 • Engelsktalende lokalguide
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 8 x morgenmad (dag 3-10)
 • 8 x frokost (dag 3-10)
 • 7 x aftensmad (dag 4-9)
 • Indgang til Langata Giraffe Centre
 • Indgang til Daphne Sheldrick’s Elephant Orphanage
 • Indgang til  Karen Blixen Farm & Museum
 • Indgang til Kazuri Beads fabrikken
 • Alle nævnte game-drives
 • Gebyr til nationalparker
 • Alle gebyrer og skatter

En rejse med god samvittighed

Vi besøger Daphne Sheldrick’s Elephant Orphanage, Langata Giraffe Centre og Kazuri

Amboseli National Park

Parken huser fantastisk dyreliv – såsom elefanterne – og med Kilimanjaro i baggrunden, kan du få det mest fantastiske dyrebilleder!

Masai Mara

I Masai Mara har du gode chancer for at opleve ”Afrikas 5 store”, som består af; Løven, elefanten, næsehornet, leoparden og bøflen.

Lake Naivasha

Søen er kendt for sin frodige, omkringliggende natur og sit imponerende dyreliv: flodheste, vandbukke, zebraer, giraffer og over 400 forskellige fuglearter holder til omkring søen.

Nøje udvalgte lodges

De fleste lodges vi har udvalgt, er placeret således, at du kan holde øje med dyrelivet fra lodgen. Et pragteksempel er Lake Naivasha Sopa Lodge, hvor giraffer er nogle af de dyr der gæster lodgens have.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark
Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.
Dag 02 - Velkommen til Kenya
Du ankommer til Jomo Kenyatta lufthavn og bliver taget imod af vores lokale engelsktalende repræsentant, når du har modtaget din bagage. Du bliver efterfulgt kørt til The Boma Hotel, hvor du skal tilbringe den første nat. Dit eventyr starter i morgen.  Vi ønsker dig en god fornøjelse.

Leoparden er blandt Afrikas ‘Big 5’

Du ankommer til Jomo Kenyatta lufthavn og bliver taget imod af vores lokale engelsktalende repræsentant, når du har modtaget din bagage.

Du bliver efterfulgt kørt til The Boma Hotel, hvor du skal tilbringe den første nat. En safari i Kenya er startet. Rigtig god fornøjelse. 

Dag 03 - Kenya med god samvittighed
Vi starter safarieventyret med hjælp og støtte til Kenyas dyreliv og lokalbefolkning. Vi starter ved Daphne Sheldrick’s Elephant Orphanage, hvor forældreløse elefantunger hjælpes på fode, inden de sættes ud i naturen. Under besøget får du et indblik i projektet. Herefter kører vi mod Langata Giraffe Centre, hvor du kommer helt tæt på de knap 6 meter høje dyr. Girafferne som holder til her, er alle afkom af den meget truet giraf-art: Rotchild-giraffen. Vi spiser frokost på en lokal restaurant, inden vi fortsætter mod Karen Blixen muséet, hvor vi hører flere spændende historier fra hendes liv i Afrika. Vi afslutter dagen med et besøg hos smykkevirksomheden Kazuri, hvor hundredvis af enlige kvinder har fået job. På den måde, kan de forsørge sig selv og familien. Under dit besøg oplever du smykkefabrikken, og har mulighed for at købe nogle håndmalede smykker - hvis du har lyst.  Efter dagens program, vender vi tilbage til hotellet. Safarieventyret starter imorgen.

Elefant projektet i Kenya

Vi starter safarieventyret med hjælp og støtte til Kenyas dyreliv og lokalbefolkning. Vi starter ved Daphne Sheldrick’s Elephant Orphanage, hvor forældreløse elefantunger hjælpes på fode, inden de sættes ud i naturen. Under besøget får du et indblik i projektet.

Herefter kører vi mod Langata Giraffe Centre, hvor du kommer helt tæt på de knap 6 meter høje dyr. Girafferne som holder til her, er alle afkom af den meget truet giraf-art: Rotchild-giraffen. Vi spiser frokost på en lokal restaurant, inden vi fortsætter mod Karen Blixen muséet, hvor vi hører flere spændende historier fra hendes liv i Afrika.

Vi afslutter dagen med et besøg hos smykkevirksomheden Kazuri, hvor hundredvis af enlige kvinder har fået job. På den måde, kan de forsørge sig selv og familien. Under dit besøg oplever du smykkefabrikken, og har mulighed for at købe nogle håndmalede smykker – hvis du har lyst. Efter dagens program, vender vi tilbage til hotellet. Safarieventyret starter imorgen.

Dag 04 - Amboseli National Park
Efter morgenmaden på The Boma hotel, går turen mod den berømte Amboseli National Park, hvor du bliver indkvarteret på Ol Tokai Lodge, som ligger midt i parken. Amboseli National Park er en national park i den sydlige del af Kenya. Parken udgør ca. 392 kvadrat kilometer og beskyttet af lokale myndigheder, Maasai folket og Kenya Wildlife Service. Parken er mest af alt kendt for at kunne se elefanter samt andre dyrarter på tæt hold. Desuden giver parken dig mulighed til at opleve det lokale Maasai folk og sidst men ikke mindst, har du det enorme Mount Kilimanjaro i baggrunden. Om eftermiddagen kan du tage et game drive, hvor du i bliver kørt rundt i en 4x4 jeep i parken. På et game drive vil du opleve dyrelivet i de mange vådområder, hvor bl.a. store flokke af elefanter holder til.  Om aftenen kan du nyde solnedgangen i en af lodgens 2 barer eller tage en dukkert i swimmingpoolen.  Har du lyst, kan du efter middagen opleve den traditionelle Maasai dans, eller høre mere om Afrikas vilde dyreliv (mod betaling).

Amboseli National Park med Mt. Kilimanjaro i baggrunden

Efter morgenmaden på The Boma hotel, går turen mod den berømte Amboseli National Park, hvor du bliver indkvarteret på Ol Tokai Lodge, som ligger midt i parken.

Amboseli National Park er en national park i den sydlige del af Kenya.
Parken udgør ca. 392 kvadrat kilometer og beskyttet af lokale myndigheder, Maasai folket og Kenya Wildlife Service. Parken er mest af alt kendt for at kunne se elefanter samt andre dyrearter på tæt hold.
Desuden giver parken dig mulighed til at opleve det lokale Maasai folk og sidst men ikke mindst, har du det enorme Mount Kilimanjaro i baggrunden.

Om eftermiddagen kan du tage et game drive, hvor du i bliver kørt rundt i en 4×4 jeep i parken. På et game drive vil du opleve dyrelivet i de mange vådområder, hvor bl.a. store flokke af elefanter holder til. Om aftenen kan du nyde solnedgangen i en af lodgens 2 barer eller tage en dukkert i swimmingpoolen.

Har du lyst, kan du efter middagen opleve den traditionelle Maasai dans, eller høre mere om Afrikas vilde dyreliv (mod betaling).

Dag 05 - Safari i Amboseli National Park
På dag 3 bruger vi dagtimerne på et game drive i nationalparken, hvor du vil komme rundt til flere forskellige steder i parken. Vi vil bevæge os ud på savannen, hvor vi besøger Lake Amboseli, der tidligere var en stor saltsø. Lake Amboseli er nu udtørret, og den lave mængde vegetation gør, at du nemmere kan få øje på savannens dyr, såsom antiloper, hyæner, sjakaler, vortesvin, bavianer og aber.  Afslutningsvis besøger vi Observation Hill, som er en mindre bjergtop, der er nem at bestige til fods. Her får du en fantastisk udsigt til Kilimanjaro.  Vil du opleve mere af Amboseli parken, tilbyder hotellet vandreture, hvor du får mulighed for at besøge vådområderne til fods og opleve de hundredvis af fugle, der holder til der. I lodgen bliver der serveret både morgenmad, frokost og aftensmad. På dag 3 bruger vi dagtimerne på et game drive i nationalparken, hvor du vil komme rundt til flere forskellige steder i parken.
Vi vil bevæge os ud på savannen, hvor vi besøger Lake Amboseli, der tidligere var en stor saltsø. Lake Amboseli er nu udtørret, og den lave mængde vegetation gør, at du nemmere kan få øje på savannens dyr, såsom antiloper, hyæner, sjakaler, vortesvin, bavianer og aber.

Afslutningsvis besøger vi Observation Hill, som er en mindre bjergtop, der er nem at bestige til fods. Her får du en fantastisk udsigt til Kilimanjaro.

Vil du opleve mere af Amboseli parken, tilbyder hotellet vandreture, hvor du får mulighed for at besøge vådområderne til fods og opleve de hundredvis af fugle, der holder til der. I lodgen bliver der serveret både morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 06 - The Great Rift Valley
Vi starter dagen med en tidlig morgenmad på lodgen. Herefter sætter vi kursen mod den spektakulære Great Rift Valley. I løbet af eftermiddagen besøger vi den flotte ferskvandssø, Lake Naivashi, som er den sø, som ligger højest af alle søerne ved The Great Rift Valley.  Søen er kendt for sin frodige, omkringliggende natur og sit imponerende dyreliv: flodheste, vandbukke, zebraer, giraffer og over 400 forskellige fuglearter holder til omkring søen. Især er Crescend Island, som er en undersøisk, udslukt vulkan, hvoraf toppen af den har dannet en lille måneformet halvø i søen, kendt som et fantastisk sted at opleve dyreliv.  Ved siden af søen ligger desuden det smukke 2.776 meter høje bjerg, Mount Longonot, som gør hele besøget til en smuk oplevelse, der forener bjerg- landskab, glitrende vand og dyreliv.  Sidst på eftermiddagen checker vi ind på det luksuriøse Lake Naivasha Sopa Lodge, hvor du kan tilbringe resten dagen ved poolen. Du kan også afprøve en bådtur på Lake Naivasha eller nyde udsigten fra kysten.  Lake Naivasha Sopa Lodge er også kendt for få besøg af lokale gæster i form af giraffer, heste, vandbukke og aber.  Sidst på eftermiddagen bevæger flodhestene sig ofte væk fra søen, og op til lodgen, hvor de trimmer lodgens græsplæne.

Flodheste gæster ofte Lake Naivasha

Vi starter dagen med en tidlig morgenmad på lodgen. Herefter sætter vi kursen mod den spektakulære Great Rift Valley.

I løbet af eftermiddagen besøger vi den flotte ferskvandssø, Lake Naivashi, som er den sø, som ligger højest af alle søerne ved The Great Rift Valley.

Søen er kendt for sin frodige, omkringliggende natur og sit imponerende dyreliv: flodheste, vandbukke, zebraer, giraffer og over 400 forskellige fuglearter holder til omkring søen. Især er Crescend Island, som er en undersøisk, udslukt vulkan, hvoraf toppen af den har dannet en lille måneformet halvø i søen, kendt som et fantastisk sted at opleve dyreliv.

Ved siden af søen ligger desuden det smukke 2.776 meter høje bjerg, Mount Longonot, som gør hele besøget til en
smuk oplevelse, der forener bjerg- landskab, glitrende vand og dyreliv.

Sidst på eftermiddagen checker vi ind på det luksuriøse Lake Naivasha Sopa Lodge, hvor du kan tilbringe resten dagen ved poolen.
Du kan også afprøve en bådtur på Lake Naivasha eller nyde udsigten fra kysten.

Lake Naivasha Sopa Lodge er også kendt for få besøg af lokale gæster i form af giraffer, heste, vandbukke og aber.

Sidst på eftermiddagen bevæger flodhestene sig ofte væk fra søen, og op til lodgen, hvor de trimmer lodgens græsplæne.

Dag 07 - Lake Nakuru National Park
Efter morgenmaden kører vi gennem The Great Rift Valley, forbi Lake Elmenteita, på vores vej til Nakuru National Park. Når vi ankommer til Lake Nakuru National Park, starter vi med et game drive rundt om søen. Her får du chancen for at opleve et glimt af søens knap 1,2 millioner flamingoer. Er vi heldige, får vi også de næsehorn, som ofte holder til i kanten af søen, at se. Frokosten indtages på vores nye ind-kvarteringssted, Lake Nakuru Lodge. Her checker vi ind og får tid til en afslappende frokost, inden vi tager endnu et game drive rundt søen. Afslutningsvis kører vi tilbage til lodgen, hvor du kan nyde en cocktail, tage en dukkert i poolen og få en overdådig middag.

Lake Nakuru

Efter morgenmaden kører vi gennem The Great Rift Valley, forbi Lake Elmenteita, på vores vej til Nakuru National Park.

Når vi ankommer til Lake Nakuru National Park, starter vi med et game drive rundt om søen. Her får du chancen for at opleve et glimt af søens knap 1,2 millioner flamingoer. Er vi heldige, får vi også de næsehorn, som ofte holder til i kanten af søen, at se.

Frokosten indtages på vores nye ind-kvarteringssted, Lake Nakuru Lodge. Her checker vi ind og får tid til en afslappende frokost, inden vi tager endnu et game drive rundt søen.

Afslutningsvis kører vi tilbage til lodgen, hvor du kan nyde en cocktail, tage en dukkert i poolen og få en overdådig middag.

Dag 08 - Masai Mara
Vi starter med en morgenmad, hvorefter vi bevæger os videre langs The Great Rift Valley mod Masai Mara Sopa Lodge, hvor du bliver indkvarteret.  Efter frokost bruger vi eftermiddagen på det, der hedder ”game-viewing” ud over den flotte savanne og det berømte Masai Mara National Reservat.  Ved game-viewing er der god mulighed for at se og fotografere dyrene. Herefter ankommer vi til Masai Mara Sopa Lodgen, hvor du kan koble af i lodgens luksuriøse pool før lodgen byder på en god middag.

Game Drive i Masai Mara

Vi starter med en morgenmad, hvorefter vi bevæger os videre langs The Great Rift Valley mod Masai Mara Sopa Lodge, hvor du bliver indkvarteret.

Efter frokost bruger vi eftermiddagen på det, der hedder ”game-viewing” ud over den flotte savanne og det berømte Masai Mara National Reservat.

Ved game-viewing er der god mulighed for at se og fotografere dyrene.

Herefter ankommer vi til Masai Mara Sopa Lodgen, hvor du kan koble af i lodgens luksuriøse pool før lodgen byder på en god middag.

Dag 09 - Safari i Masai Mara
Masai Mara er et af de mest kendte naturreservater i verden.  Da naturreservatet består af mange planteædere, er området ideelt at jage i for Kenyas ”store katte”: det er det område i Kenya, med den største population af løver. Masai Mara er også kendt for at huse store flokke af elefanter, næsehorn og bøfler, som vandrer over sletten.  I løbet af denne dag bevæger vi os ud på Afrikas vildeste savanne på udkig efter Afrikas 5 farligste dyr, også kaldet ‘de 5 store’, nemlig; løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet. Om aftenen vender vi tilbage til Mara Sopa Lodge.

Leoparden

Masai Mara er et af de mest kendte naturreservater i verden.

Da naturreservatet består af mange planteædere, er området ideelt at jage i for Kenyas ”store katte”: det er det område i Kenya, med den største population af løver.

Masai Mara er også kendt for at huse store flokke af elefanter, næsehorn og bøfler, som vandrer over sletten.

I løbet af denne dag bevæger vi os ud på Afrikas vildeste savanne på udkig efter Afrikas 5 farligste dyr, også kaldet ‘de 5 store’, nemlig; løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet.

Om aftenen vender vi tilbage til Mara Sopa Lodge.

Dag 10 - Hjemrejse
Her kører vi tilbage til Nairobi, hvor vi indtager frokost på den berømte restaurant Carnivore Restaurant. Carnivore Restaurant er en stor udendørs restaurant, der er kendt for deres brede menu og mange forskellige BBQ retter.  Efter frokosten bliver du kørt tilbage til Jomo Kenyatta International Airport.

Afrikansk buffalo

Her kører vi tilbage til Nairobi, hvor vi indtager frokost på den berømte restaurant Carnivore Restaurant.

Carnivore Restaurant er en stor udendørs restaurant, der er kendt for deres brede menu og mange forskellige BBQ retter.

Efter frokosten bliver du kørt tilbage til Jomo Kenyatta International Airport.

Dag 11 - Ankomst til Danmark
Tusind tak for denne gang!Tusind tak for denne gang!

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

The Boma Hotel, Nairobi

Ol Tokai Lodge, Amboseli

Lake Naivasha Sopa Lodge

Lake Nakuru Lodge

Masai Mara Sopa Lodge