fbpx

12 gode rejse apps til ferien

De 12 bedste rejse apps til 2021

For at gøre din ferie bedst mulig, har Ferie med Formål her listet de 12 bedste rejse apps til 2021. Med disse apps kan du let holde overblik over dine rejsedokumenter, flyafgange, finde den billigste transport, de bedste spisesteder og meget mere. Alle apps kan downloades gratis i både i Google Play Butik og Apple store. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med dine rejse apps.

Vil du læse mere om Ferie med Formål? Se vores aktive og bæredygtige rejser her.

10 gode rejse apps til ferien

FlightRadar24

Med Flightradar24 kan du holde dig opdateret på flytiderne. Det eneste du skal gøre er at indsætte flynummeret og trykke på ‘søg’. Du kan ligeledes få notifikationer om hvornår flyet er lettet, landet samt ved eventuelle forsinkelser eller ændringer. Med flightradar24 har du en let og enkel live app, hvor du med appens live-opdateringer altid kan følge med. 

Flightradar24 er gratis at downloade. 

 

MapsMe

MapsMe

Med MapsMe garanterer vi en let og enkel kør-selv ferie. MapsMe er en offline-app, der kan anvendes som GPS under farten. Det eneste du skal gøre er at downloade APPen når du har wifi – eventuelt inden afrejse fra Danmark. Herefter åbner du APPen og vælger det kort du skal bruge. Eksempelvis ‘Costa Rica’. Efter kortet er downloadet, kan du benytte kortet offline. På den måde sparer du data på rejsen. 

MapsMe er gratis at downloade. 

Google translate

Google translate

På flere af Ferie med Formåls rejser besøger vi lokale landsbyer der ligger langt væk fra turismens mylder. Her kan det være en god idé med et nemt og enkelt oversættelses værktøj i baglommen. Download google translate, så du nemt og enkelt kan oversætte fra dit eget sprog til lokalsproget.

Google translate er gratis at downloade.

LiveTrekker

LiveTrekker

Elsker du også at være aktiv i naturen? Så er LiveTrekker lige noget for dig. Med LiveTrekker kan du holde styr på hvor du har været, og du kan samtidig indstille APPen til at indtegne den rute du har vandret eller cyklet. Livetrekker er den perfekte app til friluftenthusiaster.

LiveTrekker er gratis at downloade.

 

Grab Taxi

GrabTaxi

Flere og flere lande i Asien er begyndt at anvende Grab Taxi. Grab Taxi er en app hvorpå du kan bestille en taxa, en privat bil/chauffør o eller en minibus. Med grabtaxi bliver der udregnet et pris estimat på hvad prisen vil være på den planlagte rute. GrabTaxi minder meget om Uber, og kan ofte anvendes i de lande, hvor Uber er ulovligt. Vi gør opmærksom på, at det ikke er alle lande der tillader Grab Taxi. Grab Taxi er mest udbredt i Asien. Se landeoversigt

Grab Taxi er gratis at downloade. 

whatsapp logo

Whatsapp

Whatsapp er en oplagt klassiker til at holde sig opdateret med venner og familie hjemme i Danmark. Whatsapp er en app der kan sammenlignes med facebook’s messenger. Med whatsapp kan du nemt kommunikere – skriftligt og mundtligt – med venner og familie. APPen er udbredt i hele verden og vil derfor være et super værktøj til at kommunikere med lokal befolkningen hvis man ikke ønsker at købe et taletidskort og anvende et lokalt nummer for at spare penge. Whatsapp fungerer med wifi og data. 

Whatsapp er gratis at downloade.

Xe currency converter

XE Currency Converter

Med XE Currency Converter har du let adgang til dagens kurs på langt de fleste valutaer. Fordelen med denne converter er, at den hele tiden opdaterer kursen når du er online. Derefter sørger den for, at opdateringen er gemt, så du nemt og enkelt kan omregne valutaen når du er offline. Sammenlignet med eksempelvis valutakurser.dk, indeholder XE langt flere valutaer. Også for lande der ikke er så turistet. 

XE Currency Converter er gratis at downloade.

Been

Been

At rejse er at leve…. Er du en af dem der rejser meget? I såfald er Been noget for dig. Med Been kan du holde styr på alle de lande og byer du har besøgt. Er du på roadtrip i USA, tilbyder appen også en funktion, hvor du kan markere alle de stater du har besøgt. Been tilbyder sit kort og globus i et fedt design. 

Been er gratis at downloade. 

HappyCow

HappyCow

Det er ingen hemmeligehed, at Ferie med Formål går op i bæredygtighed. Derfor anbefaler vi også, at du downloader HappyCow. Med HappyCow kan du finde veganske, vegetariske og bæredygtige restauranter i den by du befinder dig i. 

HappyCow er gratis at downloade.

YR

YR

Når man er ude at rejse, spiller vejret altid en væsentlig rolle – specielt når man skal planlægge de næstkommende dage. Med norske YR kan du altid holde dig opdateret på vejret i udlandet og filtrere søgningen efter den by eller det område du befinder dig i. YR er ligeledes en af de vejr apps, der har bedste anmeldelser og mange roser den for at være meget præcis. Her kan DMI ikke følge med. 

YR er gratis at downloade.

TripAdvisor

TripAdvisor

Alle kender efterhånden til TripAdvisor, hvilket er en af grundende til, at den er uundværlig, hvis man ønsker at besøge de bedste steder på sin feriedestination. TripAdvisor er en app hvor mange – næsten alle – virksomheder er registreret. Det er ligeledes her, hvor man kan læse andre gæsters anmeldelse af de forskellige steder. Hos Ferie med Formål mener vi, at seværdigheder bedømmes meget individuelt, men er du på udkig efter en god restaurant, kan TripAdvisor være en god hjælp. 

tripit

TripIt

Når man har bestilt sin rejse, modtager man efter kort tid alle sine rejsedokumenter. Afhængig af hvilken rejse der er tale om, kan det være en udfordring at have alle papirerne ved hånden. Heldigvis er appen Tripit opfundet. Med Tripit kan du let og overskueligt holde styr på alle dine rejsedokumenter i en og samme app. På den måde slipper du for at rode rundt i håndbagagen for at lede efter din bookingbekræftelse. Med blot få klik, har du den på skærmen.

Tripit er gratis at downloade.