fbpx

Costa Rica

Vandfald, kratersøer, tropisk regnskove, kaffeplantager og et eksotisk dyreliv: Costa Rica er perfekt til naturfreaks og dyreelskere.

Costa Rica - til fordel for dig

Med sin fantastiske natur og kendte nationalparker, er der klart, at nogle af dagene på rejsen bør være til fods. På den måde kommer du nemlig helt tæt på naturen, og oplever de fantastiske skovområder indefra. Under trekkingturene, vil du få chancen for at opleve et eksotisk dyreliv, som du ikke finder i mange andre lande. Blandt de mange forskellige dyrearter, som du kan opleve i det fri, er de mest kendte: dovendyrene, papegøjerne og den klassiske rødøjede løvfrø. I Costa Rica er mange af skovene let tilgængelige. Det betyder, at du frit kan vandre dem, uden hjælp af lokalguide. På vores rejser til Costa Rica, har Ferie med Formål derfor skræddersyet nogle eksempler, hvor du både er med på guidede ture og samtidig får chancen for at opleve landet på egen hånd. Her arrangerer vi en lejebil til dig.

Find det bedste rejsetidspunkt til Costa Rica og meget mere under praktisk information. Siden åbner i et nyt vindue. 

Bahia Bellena, der ligger ved Uvita, er formet som halen på en hval. Overraskende nok er området også populært for hvalsafari.  

December – april

Rundrejse

Den perfekte rejse til Costa Rica

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

19 dage

Antal personer

4 personer

mulighed for at tage på safarimulighed for trekkingTil fordel for dyrene

Fra pris:/ pr. pers19.997 DKK

Læs mere
Rundrejse

Kør selv ferie i Costa Rica

Få et autentisk indblik i de lokales hverdag på en kør-selv ferie i Costa Rica.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

Antal personer

Ubegrænset

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers16.999 DKK

Læs mere
Rundrejse

Proyecto Asis og aktive vulkaner

Oplev Costa Ricas højdepunkter og besøg et rehabiliteringscenter der tager sig af truede primater.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

Antal personer

2 personer

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safariTil fordel for dyrene

Fra pris:/ pr. pers16.997 DKK

Læs mere
Rundrejse

Vandring i Costa Rica

Oplev den lokale hverdag, støt op om dyrevelfærd og ha' vandreskoene klar.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

Antal personer

2 personer

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safarimulighed for yogaTil fordel for dyrene

Fra pris:/ pr. pers18.599 DKK

Læs mere
Rundrejse

Costa Rica: Aktiv ferie, eksotiske dyr & Otro Lado Lodge

Kom på en aktiv ferie blandt Costa Ricas fascinerende dyreliv.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

Antal personer

Ubegrænset

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safarimulighed for yoga

Fra pris:/ pr. pers17.399 DKK

Læs mere

Det må du ikke gå glip af i Costa Rica…

Tortuguero National Park

Tortuguero National Park ligger for sig selv ude ved Costa Ricas kyst. Parken bliver også kaldt ”The Amazon of Costa Rica”, fordi der er så meget vand i området. At der er så meget vand, betyder også, at du kun kan komme dertil med båd eller fly. Parken er populær blandt turister, fordi den er hjem for mange spændende, vilde dyr, som man nemt kan spotte fra båden, når man er på tur: Aber, dovendyr, flodskildpadder og mange smukke fugle. Mellem juli og november er parken ekstrainteressant, da tusindvis af grønne skildpadder i denne periode kommer op på land for at bygge redde og lægge æg. Som besøgende kan man i denne periode booke en særlig tur, hvor man kommer ud og ser de grønne skildpadders tur over sandet.

La Fortuna & Arenal vulkanen

La Fortuna er et velkendt og populært område i Costa Rica, takket være den ikoniske vulkan Arenal Volcano. I 1968 udbrød den for første gang i flere århundreder og forblev herefter aktiv helt indtil 2010. I over 40 år spyede den lava og sten hver dag. Dette spektakel tiltrak tusindvis af turister hver år, hvilket styrkede områdets økonomi og udvikling. Selvom vulkanen ikke længere er aktiv, er La Fortuna svær at komme udenom, når man rejser til Costa Rica. Udover Arenal rummer området nemlig en lang række smukke og spændende attraktioner, såsom regnskov, størknede lavafloder, Lake Arenal og varme kilder, som bliver varmet op af vulkanens underjordiske aktivitet.

Monteverde

Monteverde er kendt blandt naturelskere for sine unikke, smukke urtågeskove. Området ligger 1.200 meter over havet og har et koldt og vådt klima. Den eviggrønne, frodige tågeskov er hjem for en lang række fugle, heriblandt den smukke lysende quetzal (”Resplendant Quetzal”), som nok er Costa Ricas smukkeste fugl. Området har også en fantastisk smuk, privat park, Monteverde Reserve, som oprindeligt blev oprettet for at beskytte det rene vand, der her kommer op af jorden. Reservatet blev i sin tid grundlagt af amerikanske kvækere, der søgte et fredfyldt sted at praktisere deres religion og arbejde. De grundlagde mejerikæden Monteverde, som den dag i dag sælger produkter (især ost) over hele Centralamerika.