fbpx

Albanien

På en rejse til Albanien, venter der dig et spændende eventyr, i et land, der har været i isolation fra resten af omverdenen. Mange mener, at et besøg i Albanien er som at besøge Grækenland i 50erne – og det har bestemt sin charme.

Albanien - til fordel for dig

Albanien er det perfekte land, til dig, der ønsker at opleve det skjulte Europa. Ferie med Formål arrangerer spændende rundrejser til budget priser. Rundrejser, hvor du får muligheden for at opleve Albanien og dets nabolande, vedligeholde dine interesser med blandt andet vinsmagning og samtidig være fysisk aktiv med både river rafting og trekking ture. Sidst men ikke mindst, oplever du et land, der endnu ikke er overrendt af masseturisme, og du får ligeledes et unikt billede af den albanske hverdag - noget der skal opleves nu, da landet er i udvikling.

Find det bedste rejsetidspunkt til Albanien og meget mere. Siden åber i et nyt vindue.

I Albanien er kropssproget lidt anderledes end i Danmark. Når en albaner er enig med dig, nejer de med hovedet – hvorimod hvis de er uenige, nikker de. Nogle steder i Albanien betyder “nej” altså “ja”, og “ja” betyder “nej”.

Maj – oktober.

Fra pris:/ pr. pers8.249 DKK

Læs mere