fbpx

Fuerteventura

På vores rejser til Fuerteventura kan du og familien se frem til en sjov og aktiv ferie i smukke, vulkanske landskaber.

Fuerteventura til fordel for dig

Velkommen til Fuerteventura - den største af De Kanariske Øer. Se frem til en sjov og aktiv ferie i det flotte brune landskab, som øen er så kendt for. På vores rejser til Fuerteventura, befinder vi os i den sydlige del af øen. Her er der masse at give sig til, hvis man ønsker en aktiv ferie kombineret med ren og skær afslapning. Fuerteventura egner sig til alle aldre, store som små, og der er altid masser at give sig til. Ønsker man ikke en aktiv ferie, er øen særdeles kendt for sine lange, brede sandstrande.

Find det bedste rejsetidspunkt til Fuerteventura og læs alt praktisk information inden din rejse.

Vidste du at Fuerteventura er den ældste af de kaniriske øer? Øen opstod efter et vulkanudbrud for knap 20 millioner år siden. 

Sportsrejse

Playitas Resort Fuerteventura

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

7 dage

Antal personer

2 personer

mulighed for cyklingmulighed for dyrkning af sportmulighed for yogamulighed for meditationmulighed for wellness

Fra pris:/ pr. pers9.899 DKK

Læs mere

Det må du ikke gå glip af i Mexico

dunas corralejo fuerteventura

Las Dunas

I nord, lige syd for feriebyen Corralejo, ligger de enorme sanddyner i nationalparken Las Dunas. Det var her eventyret i sin tid startede. Selv om turismen er taget til med årene, så er Las Dunas stor nok til alle, men badegæsterne må dog dele stranden med drageflyvere og surfere, der også holder til her.

Det første stykke af Las Dunas mod nord og tættest på Corralejo er blandet sand og lavasten og et mindre godt område. Det er faktisk umuligt at bade her, men et par hundrede meter længere fremme bliver forholdene bedre, og her begynder de første stenafskærmninger til beskyttelse mod vinden at dukke op.

fuerteventura sotavento 1024x682 1

Flotte badestrande

Det er ikke uden grund, at Fuerteventura ofte bliver kaldt solelskernes ø. Her er rigtig mange solskinstimer, og strandene er formidable. Øen er et glimrende alternativ til Gran Canaria, i hvert fald når det gælder sol og sommer.

Fuerteventura er beriget med flere end 150 strande og mange af dem øde, uberørte og kæmpestore. Her er der rig mulighed for intens soldyrkning, og det har i årevis tiltrukket turister fra hele Europa.

Nogle af de mest kendte er stranden i Corralejo (nord), Cotillo (vest) og Playa de Matorral i Jandia (syd).

depositphotos 447609390 stock photo aloe vera plant aloe vera

Aloe Vera

Fuerteventura er mest af alt kendt for de mange sandstrande ude ved kysten, men bevæger man sig ind på land, finder man også mange Aloe Vera plantager.  Under et besøg på en af øens to Aloe vera-fabrikker kommer man tæt på produktionen af de mange forskellige cremer, hvis hovedbestanddel stammer fra den kaktuslignende lilje. 

En god Aloe vera-creme er kendetegnet ved ikke at indeholde tilsætningsstoffer for holdbarhed eller farve- eller duftstoffer. Jo højere koncentration af Aloe vera, jo bedre. Nogle af de produkter, som fabrikkerne på Fuerteventura sælger og iøvrigt også eksporterer til andre lande, har et indhold tæt på de 100 procent. Aloe vera indeholder blandt andet vitaminer, enzymer, mineraler og aminsyrer. Et af de vigtigste stoffer i planten er acemanna, der skulle stimulere imumforsvaret.