fbpx

Mexico

Mexico - til fordel for dyrene

10 til 12% af verdens eksisterende biologiske mangfoldighed lever i Mexico. Derfor byder Mexico på utrolige naturoplevelser – især i form af havets vilde dyr. Hos Ferie med Formål ønsker vi et større fokus på dyrevelfærden, hvilket bl.a. inkluderer at opleve dyr i deres naturlige habitat. Dette er der rig mulighed for i Mexico, hvor du bl.a. kan komme helt tæt på hvalhajer, hvidhajer, djævlerokker og meget andet. Udover dette har du også mulighed for at besøge et bevaringscenter for havskildpadder, hvor du vil få viden om havskildpadder og de store udfordringer, som er forbundet med bevaring af arten.

Find det bedste rejsetidspunkt til Mexico og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue.

Vidste du at chokolade stammer fra Mexico? Det var de indianske mayaer og aztekere, som for flere tusind år siden var de første til at dyrke kakaoplanter. Kakaoen blev typisk brugt i drikke eller som valuta. 

Rundrejse

Tulum & Yucatan-halvøens fascinerende dyreliv

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

Antal personer

4 personer

Til fordel for dyrenemulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers34.997 DKK

Læs mere

Det må du ikke gå glip af i Mexico

Chichen Itza BANNER

Chichen Itza

Chichen Itza er en ruinby beliggende på Yucatán-halvøen i det sydøstlige Mexico. Chichen Itzas historie starter i omkring år 600-900 e.Kr., hvor byen var hjem for Mayaerne. Ruinerne blev fundet i 1800-tallet og i 1988 blev byen optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Et must-see i Chichen Itza er den imponerende El Castillo eller Pyramiden af Kukulkán, som den også bliver kaldt. Bygningen er 30 meter høj og er ruinbyens højeste bygning. 

Plaza de la Constitución 1

Mexico City

Læg alle fordomme om en farlig storby væk og udforsk en fantastisk hovedstad. Med et indbyggertal på over 20 millioner er Mexico City en af verdens største byer. Dog skal du ikke lade dig afskrække, da Mexico City, trods sin store størrelse, er en utrolig charmerende by. På grund af Mexicos historie kan du i Mexico City finde vidt forskellige bydele, som alle afspejler en fascinerende kombination af en gammel og en ny verden og dermed en blanding af indiansk, spansk og moderne kultur. I Mexico City finder du alt lige fra gamle ruiner til små kvarterer med autentisk stemning til mere moderne og kommercielle distrikter. Rejser du til Mexico, er Mexico City et must-see. 

Tulum

Tulum

I byen Tulum, som er beliggende på Yucatán-halvøens østside, er det muligt at kombinere kultur, historie, natur, aktiv ferie og afslapning. Tulum er en hyggelig og afdæmpet by, som ikke er nær så turistet som f.eks. Playa del Carmen og Cancún. Ønsker du afslapning, byder Tulum bl.a. på smukke bountystrande, hyggelige strandklubber samt lækre mexicanske restauranter. Ønsker du kultur, natur og historie er de smukke og imponerende mayaruiner et besøg værd. Desuden rummer Tulum også mulighed for at besøge nogle af Mexicos kendte grotter – også kaldet cenoter. Tulum byder også på muligheder for aktiv ferie – herunder dykning og snorkling ved the Great Mayan Reef, som ikke ligger langt fra Tulums kyst. Har du mod på en cykeltur, er dette også muligt, da Tulum har gode stisystemer. Du kan selvfølgelig vælge at kombinere det hele.