fbpx

Indonesien

Rejser til Bali og Indonesien byder på et hav af muligheder. Uanset om du vil opleve landets natur, dase ved stranden, gå på opdagelse i hipster-byerne, elsker at fotografere eller bare opleve livet over – og under – havets overflade, er Indonesien noget for dig.

Vælg mellem vores rejser

Se frem til et væld af oplevelsesmuligheder i Indonesien. Vores rejser til Bali og Indonesien kombineres med besøg i lokale non-profit organisationer, der til dagligt kæmper for at bevare Indonesiens dyreliv.

Find det bedste rejsetidspunkt til Indonesien og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue.

Indonesien har 127 aktive vulkaner, og huser blandt andet verdens største vulkanssø, Lake Toba, som du kan finde i den nordlige del af Sumatra.

Rundrejse

Sumatras orangutanger, vulkaner og vandfald

Oplev Sumatra. Den perfekte destination for den eventyrlystne.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

11 dage

Antal personer

Ubegrænset

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safariTil fordel for dyrenemulighed for cyklingDette er en budget rejse

Fra pris:/ pr. pers8.997 DKK

Læs mere
Rundrejse inkl. badeferie

Bali og Javas frodige natur inkl. badeferie i Sanur

Kom på et spændende - dels udfordrende - eventyr blandt Bali og Javas flotte natur.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

16 dage

Antal personer

Ubegrænset

mulighed for trekkingmulighed for cyklingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers13.997 DKK

Læs mere
Rundrejse

Bali: Delfiner, koraller og Mount Batur

Følg med på en rejse hvor trekking, snorkelling og delfiner er blandt højdepunkterne.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

12 dage

Antal personer

Ubegrænset

mulighed for trekkingmulighed for cyklingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers12.997 DKK

Læs mere
Rundrejse

Rejse til Bali: Øens højdepunkter

En spændende oplevelsesrejse med et touch af fysisk aktivitet, dyrevelfærd og støtte til de lokale.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

14 dage

Antal personer

Ubegrænset

mulighed for trekkingTil fordel for dyrene

Fra pris:/ pr. pers10.399 DKK

Læs mere

Om Indonesien

Indonesien er efterhånden blevet et mere og mere kendt rejsemål – og besøger du landet, vil du forstå hvorfor. Mest kendt i Indonesien er Bali. De fleste har nok stødt på klassiske billeder som ‘en gynge i krystalklart vand’ og kæmpe store tempelåbninger der inviterer dig indenfor i et helt unikt univers. Men Indonesien byder på meget mere end “bare” Bali. Sammenlagt byder Indonesien på et kæmpe ørige bestående af mere end 18.000 øer, hvoraf over 6000 stadig er ubeboet. I Indonesien finder du alt fra azurblåt hav, tropiske regnskove, eksotisk mad og kridthvide sandstrande til et fascinerende dyreliv – herunder Sumatras orangutanger, som du kan opleve på vores rejser til Sumatra.

Sumatra er verdens sjettestørste ø, og byder på et eventyr uden lige, for dig, der elsker at vandre i naturen. Her kan du opleve den tætte jungle og orangutangerne der bor der. Ønsker du mere adventure, byder Sumatra også på et smukt vulkanlandsskab. Besøg eventuelt verdens største vulkansø, Lake Toba, men husk at gør stop ved øens største vandfald, Sipisopiso vandfald inden da.

Javas aktive vulkan Mount Bromo sørger for, at du får en helt speciel oplevelse, med dets øde månelandskab. Kom på en trekkingtur på Mount Ijen og oplev den grønne vulkansø. I byen Yogyakarta finder du en rig kultur og mange fascinerende templer. Et perfekt sted for dig der vil opleve kultur.

Bali som stadig er den mest kendte af alle Indonesiens øer, byder på oplevelser for hele familien. Bali er forholdsvis lille, og tager kun 4,5 time fra nord til syd, og fra øst til vest. Et must-see på Bali, er de flotte ris terrasser der er at finde i den centrale del af øen, herunder Jatiluwih terrasserne, der fremgår på UNESCO’s verdensarv liste over kulturelt landskab. Byen Ubud er turistet, men enorm hyggelig og byder på mange trekkingture få meter uden for byen. Ønsker man at udfordre sig selv lidt, kan med med fordel vandre en af de store vulkaner, Mt. Batur eller Mt. Agung, der måler over 3000 meter over havets overflade. Bali tilbyder også et væld af surfer muligheder, er hyggelig hipster byer. Hvad end du rejser med eller uden børn, ønsker at proppe din instagram med klassiske influencer billeder, smøge ærmerne op og give et nap med i rismarkerne eller bare nyde øens kultur, byder Bali på noget for hele familien og alle aldre.

Nusa Penida er en oplagt ø at besøge hvis man vil tage fantastiske billeder hos kysten. Nusa Penida byder på flere fantastiske foto-spots, herunder Atuh Beach, T-rex klippen, Angels Billabong og The Broken Beach. Nusa Penida kan med fordel kombineres med en rejse til Bali. Man kommer nemt til øen via en kort speedbåd tur. Ønsker du mere kultur, byder Nusa Penida også på flere autentiske begivenheder. Hos Ferie med Formål får du blandt andet lov til at høste og plante søgræs og du får et indblik i den traditionelle batik-vævning, som er en stor indtægtskilde for øens lokale.

Fælles for Indonesien er den enorme gæstfrihed, som de lokale har. En rejse til Indonesien vil være det oplagte valg, for dig der ønsker et eventyrligt paradis.

En rejser til fordel for dyrene
I Indonesien hersker der er imponerende dyreliv, som med garanti vil gøre din rejse uforglemmelig. Men med den stigende turisme, følger desværre også konsekvenser for dyrene – og det ønsker vi i Ferie med Formål at ændre på. På vores rejser til Bali og resten af Indonesien, fokuserer vi på, at lade dig opleve dyrene i det fri. Det gør vi blandt andet ved at kombinere eventyret med en spændende safarirejse. På enkelte rejser, vil du desuden besøge en non-profit organisation, der tager sig af truede dyrearter.

Programmerne er skræddersyede eksempler på færdige pakkerejser. Ønsker du at tilføje noget, ændre noget eller at sammesætte din helt egen drømmerejse – kontakt os. Så skræddersyer vi den perfekte rejse til dig ud fra dine ønsker.