fbpx

Kenya

Den 6000 km lange ‘Great Rift Valley’, chancen for at opleve ‘Afrikas Big 5’ i Masai Mara og det skønne reservat ‘Ol Pajeta’ er blot nogle af de fantastiske områder, en safari i Kenya har at byde på.

Vælg mellem vores rejser

Kom på en spændende safarirejse i Kenyas vilde dyreliv. Udover at opleve dyrene på en safarirejse, besøger vi også nogle af de non-profit organisationer rundt omkring i Kenya, der tager sig af kritisk truede dyrearter, og kæmper mod krybskytteri. 

Find det bedste rejsetidspunkt til Kenya og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue. 

I Kenya eksisterer der 68 forskellige sprog. Det officielle sprog er Swahili.

Safari inkl. badeferie

Kenya safari og badeferie i Mombasa

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

12 dage

Antal personer

Min. 2

mulighed for at tage på safariTil fordel for dyrene

Fra pris:/ pr. pers15.997 DKK

Læs mere
Safari inkl. badeferie

Kenya, Tanzania: Safari og Zanzibar

Følg med på safari i Kenya og Tanzania og afslut med badeferie på Zanzibar.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

17 dage

Antal personer

2-6 personer

Til fordel for dyrenemulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers35.499 DKK

Læs mere
Safari

Afrikas farligste – Big five safari

Vi inviterer dig med ud på savannen, på 'jagt' efter Afrikas 5 farligste dyr.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

11 dage

Antal personer

2-6 personer

Til fordel for dyrenemulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers21.699 DKK

Læs mere
Safari

Kenya Safari: Simba Safari

Kom på en fantastisk safari i Kenya, når vi opsøger Afrikas store katte.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

11 dage

Antal personer

2-6 personer

Til fordel for dyrenemulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers14.199 DKK

Læs mere

Om Kenya

En safarirejse til Kenya er altid spændende. Specielt når man ikke ved, hvad der gemmer sig i det knæhøje græs. Alting kan ske på et splitsekund, så det er med at have fingeren på (kamera)aftrækkeren.

Det østafrikanske land, Kenya, er kendt for safariområder, herunder Masai Mara – nok verdens bedste område for safari oplevelser – de såkaldte ‘game drives.’ Eller Amboseli National Park, der især er kendt for sine elefanter samt Afrikas højeste bjerg, Mount Kilimanjaro, i baggrunden. Men faktisk byder Kenya på meget mere end bare safari. Kenya er også et land, hvor der findes lækre, eksotiske øer med arabisk stemning. Flotte, hvide sandstrande, hvor man kan koble af og traditionelle, autentiske masai landsbyer, der glædeligt inviterer dig indenfor i deres liv og kultur.

Kenya byder altså på noget for enhver smag. Udover verdens bedste safarimuligheder, hvor du kommer helt tæt på dyrene i deres naturlige habitat, kan du også bestige det store Mount Kenya og gå på opdagelse i den pulserende storby, landets hovedstad, Nairobi. Ferie med Formål skræddersyer safarirejser ud fra dine ønsker og behov. Går du med drømmerejsen i tankerne, er du velkommen til at beskrive rejsen for os. Så sammensætter vi rejsen ud fra dine ønsker og behov, og kommer med et konkurrence dygtigt prisforslag til dig.

En rejse til fordel for dyrene
Ferie med Formål har valgt safari i Kenya, som et lille ekstra, til vores dyrevenlige rejser. På disse rejser får du ikke bare muligheden for at opleve dyrene i det fri, du får også chancen for at gøre en forskel på Afrikas truede dyrearter. Udover en klassisk safari i Kenya, hvor vi besøger nogle af Kenyas fedeste nationalparker og reservater, besøger vi også nogle organisationer, der passer på forældreløse dyr, yngler kritisk truede dyrearter og kæmper for at beskytte dyrene mod krybskytteri. Vi har derfor forlænget safarirejsen, så du ikke mister tid på savannen. Dit besøg er inkluderet i safarirejsens pris, og går udelukkende til organisationen vi besøger. På den måde oplever du både det vilde dyreliv, og er med til at bevare det.

En safarirejse med god samvittighed.