fbpx

Japan

Vælg mellem vores rejser

Fascinerende og storslået natur, pulserende og hektiske millionbyer, kridhvide sandstrande, fantastisk arkitektur, oldgamle traditioner og kultur, mad i verdensklasse osv. Sagt med andre ord: Japan har lidt af det hele og derfor noget for alle. Landet er derfor også ideelt, hvis du ønsker at kombinere aktiv ferie, storbyferie og badeferie.

Find det bedste rejsetidspunkt til Japan og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue.

I Japan er det almindeligt at give frugter i gave i forbindelse med forskellige anledninger. Der findes derfor et stort marked for eksklusiv frugt i landet. Mange landmænd plejer frugterne meget nænsomt, hvilket kan være med til at øge prisen. De såkaldte crown melons er de mest kendte, og kan nemt koste over 1000 kr. stykket. 

Om Japan

Japan, eller Nippon eller Nihon på Japansk, er et land beliggende i Østasien. Japan består af en kæde af øer – nærmere bestemt 6852 øer – hvoraf de største er øerne Kyushu, Shikoku, Honshu, Hakkaido og Okinawa. Landet har et areal på ca. 377.835 km2 og strækker sig knap 3000 km fra nord til syd. Japans befolkning består af 127 millioner mennesker, hvoraf ca. 40 millioner af dem bor i den samme by – nemlig Tokyo som målt på befolkningstal er verdens største by! 

På en rejse til Japan har du mulighed for at få nogle helt uforglemmelige oplevelser. Oplev landets helt utrolig spændende historie og kultur. Besøg nogle af landets smukke og fortryllende templer eller besøg Hiroshima og mærk den specielle følelse som man får i kroppen af at gå rundt i en by, hvor en atombombe engang sprang og udslettede alt i nærheden. Nyd også et ægte autentisk japansk måltid eller oplev Japans moderne og anderledes popkultur. Kom ned i gear på nogle af Japans skønne bountyøer og oplev kridhvide sandstrande og azurblåt hav. 

Er du mere til aktiv ferie, så kan Japan også tilbyde dette. Japan har en storslået og smuk natur og byder bl.a. på gode muligheder for vandring og bjergbestigning. I forbindelse med sidstnævnte har du i Japan mulighed for at bestige det smukke og 3776 meter høje Mount Fuji, som er et af de mest afbildede bjerge i verden. 

Hvad enten du er interesseret i historie, kultur, natur og aktiv ferie, ønsker at komme på badeferie eller en kombination af det hele, hvad enten du rejser alene, som par (med eller uden børn), som gruppe, så tilbyder Japan det, som man skal bruge for at få den perfekte rejse. 

Mount Fujo på afstand eget billede

Mt. Fuji

Beliggende på grænsen mellem Yamanashi-præfekturet og Shizuoka-præfekturet ligger Japans nok mest ikoniske symbol: Den aktive vulkan Mount Fuji – også kaldet Fujisan af Japanerne. Med sine 3776 meter er det Japans højeste bjerg. Med en næsten perfekt symmetri og en smukt snedækket top er Mount Fuji et af de mest afbildede bjerge i verden og har også været emne til megen kunst igennem flere århundreder. Bjerget kan opleves på forskellige måder og på forskellige afstande, men Ferie med Formål anbefaler, at du bestiger bjerget, hvis du har modet og fysikken til det. Selvom bjerget måske er flottest på afstand, så er udsigten fra Mount Fujis top på en klar dag og følelsen af sejr, når du når toppen, oplevelser uden sammenligning. Har du ikke mod på bjergbestigning, så kan bjerget også nydes på afstand. 

Læs mere om Mt. Fuji her

Udsigt over A bomb Dome eget billede

Kontrastfulde Hiroshima

Ca. 675 km sydvest for Tokyo finder man den Japanske by Hiroshima. De fleste kender nok Hiroshima bedst fra historiebøgerne. D. 6. august 1945 blev Hiroshima nemlig ramt af en atombombe, som på et splitsekund udslettede mere end 70.000 menneskeliv og forvandlede byen til helvede på jorden. I dag er Hiroshima genopbygget og er en moderne by med et indbyggertal på ca. 1,2 millioner. Hvis ikke det var på grund af de mange mindesmærker i form af forskellige monumenter og museer, som findes rundt omkring i Hiroshima, så glemmer man næsten byens forfærdelige historie. Hiroshima, som faktisk er en rigtig hyggelig by, byder nemlig på meget andet end seværdigheder associeret med d. 6. august 1945, og derfor er byen, uanset om du er interesseret i historie eller ej, et absolut must-see, hvis du rejser til Japan.

resize 16351950252025659027TokyoBANNER

Tokyo - verdens største by

Med et indbyggertal på næsten 40 millioner er Tokyo verdens største by. Dog skal du ikke lade dig afskrække af dette tal, da Japanerne har fundet på geniale systemer til at kunne håndtere byens mange beboere. Det er derfor yderst sjældent, at man oplever skubben og masen eller stridigheder i bybilledet, som man måske ellers ville forvente af så stor en by. Derfor glemmer man ofte, at man befinder sig i samme by som 40 millioner andre. Tokyo har meget at byde på og er et absolut must-see, hvis du rejser til Japan. Ønsker man at opleve moderne popkultur, traditionelle templer eller måske smukke parker, så har Tokyo det hele.  

Læs mere om Tokyo