fbpx

Tryghedsgaranti på din rejse i 2021 & 2022

Ferie med Formål tilbyder gratis tryghedsgaranti til din rejse i 2021 & 2022

Det er ingen hemmelighed, at turismen er hårdt ramt af CoVid-19 pandemien. Ligeledes kan vi se, at de mange restriktioner gør, at vores gæster føler sig nødsaget til at vente med bestilling af rejsen. Med en gratis tryghedsgaranti, kan du være sikker på, at få dine penge refunderet op til 14 dage inden afrejse, i tilfælde af, at Udenrigsministeriet markerer din destination rød eller orange, og du eventuelt vælger ikke at rejse. Det gælder også, hvis din rejsedestination er rød eller orange i det øjeblik, du bestiller din rejse.

Selvom CoVid-19 har påvirket rejsebranchen, er prisreguleringerne på hhv. fly og hoteller uændret. Det vil sige, at man stadigvæk finder de bedste og billigste priser, hvis man bestiller god tid i forvejen. Så for at være sikker på, at få rejsen til den bedst mulige pris, og samtidig være sikret i tilfælde af orange -eller røde rejsevejledninger, vil du med en tryghedsgaranti være sikker på, at få alle dine penge tilbage, uden at skulle betale gebyr.

Tryghedsgarantien kan anvendes op til 14 dage før udrejse. Ønsker du ikke at rejse, får du dine penge refunderet. Vælger du at rejse, og der efterfølgende sker ændringer i rejsevejledningerne, gælder almindelige rejsebetingelser.

Er du ude på destinationen, og rejsevejledningerne bliver lavet om – og det vil påvirke din rejseplan – kontakter vi dig og finder en løsning.

Tryghedsgaranti på din rejse

  • Tryghedsgarantien er gratis og gebyrfri
  • Tryghedsgarantien sikrer dig gratis og gebyrfri afbestilling op til 14 dage inden afrejse, såfremt Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser dertil. Det gælder også i tilfælde af, at landet er markeret orange eller rødt ved bestilling.
  • Tryghedsgaranti sikrer dig de bedste priser på både fly og hotel.
  • Tryghedsgarantien findes på de fleste af Ferie med Formåls rejser.
  • Tryghedsgarantien giver dig mulighed for at vente med betaling af depositum ved bekræftelse af rejser til destinationer, der er i orange hos Udenrigsministeriet.
  • På enkle destinationer, kan vi mulighvis ikke tilbyde tryghedsgaranti. Dette afhænger af flyselskaberne samt rejseperioden.

Vigtigt: Forudsætningen for at kunne benytte Tryghedsgarantien er, at du er vaccineret. Garantien gælder for udvalgte destinationer i udvalgte perioder. Det fremgår af dit tilbud såfremt du har tryghedsgaranti på din rejse.

Kontakt Ferie med Formål på tlf.: 23 28 28 48 og hør mere om vores tryghedsgaranti, eller send os en mail på info@feriemedformaal.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig.

 

Opdateret 06.12.2021

Tryghedsgaranti rejse