fbpx
Om Ferie med Formål

Om Ferie med Formål

Om Ferie med Formål, Om Ferie med Formål

”Mere fokus på dig, dyrevelfærden og lokalbefolkningen!”

Med mere end 10 års erfaring i rejsebranchen, valgte Jesper Rasmussen at starte Ferie med Formål, der åbnede sine døre i 2020. Formålet med selskabet var, at sætte et større fokus på aktiv ferie, dyrevelfærd og lokalbefolkningen i turismen. Ferie med Formål er nu klar med et spændende koncept, hvor du kan komme på meningsfulde rejser til mere end 18 forskellige destinationer fordelt i Asien, Afrika, Europa og Mellemamerika.

Hos Ferie med Formål har vi et klart rejsekoncept, der understøtter vores vision:

Vores rejser skal bidrage til en bedre turisme – til fordel for dig, dyrene og lokalbefolkningen.

Vi tror på, at de bedste ferieoplevelser er dem, hvor man giver lidt tilbage til enten sig selv, til dyrene eller til lokalbefolkningen.

Derfor har vi valgt, at vores rejser skal indeholde mindst én dag, der kommer vores gæster, dyrene eller lokalbefolkningen til gode. Rejser, hvor man kan styrke og vedligeholde sin sundhed og sine interesser mens man er afsted. Rejser, hvor dyrene sagtens kan være underholdende uden at være i fangenskab. Samt rejser, hvor man besøger og støtter det lokale samfund. 

Vores rejser har vi derfor inddelt i 4 kategorier:

 

Om Ferie med Formål

Rejser til fordel for dig

På disse rejser sætter vi dig og dine interesser i centrum. Det gør vi ved at tilbyde rejser, hvor man kan udfolde sin hobby eller forbedre/styrke sin sundhed og livsstil, mens man er afsted. Disse rejser indeholder alt fra yoga, ekstremsport, adventure og bjergbestigning til hyggelige cykel- trekking- og vandreture. Det er vigtigt for os, at alle kan være med. Derfor har vi både inkluderet budgetrejser samt sportsrejser, hvor man ikke behøver at have erfaring eller at være i topform, for at kunne deltage. Læs mere om aktiv ferie.

Rejser til fordel for dyrene

Turismen trænger til et større fokus på dyrevelfærden. På vores rejser sætter vi dyrene i fokus – på en ordentligt og ansvarlig måde. Det gør vi ved at inkludere mindst ét besøg hos en dyrevelfærdsorganisation, som kæmper for dyrenes velfærd. Vi tager afstand fra alt, der hedder elefantridning, elefantbadning og andre aktiviteter, hvor dyr bliver tvunget til at opføre sig unaturligt og instinktstridigt. Som ’et lille ekstra’ har vi også valgt at inkludere safarirejser i kategorien, så man får muligheden for at opleve dyrene i det fri, og med sit besøg støtte nationalparkerne, der huser dyrene. Med Ferie med Formål kan du derfor opleve dyrene med god samvittighed. Du kan med fordel læse om turismens mest udsatte dyr i vores blogindlæg.

Ferie med Formål har desuden dannet samarbejde med World Animal Protection, der hjælper os med at kvalitetssikre dyreorganisationerne, vi besøger.

 

Rejser til fordel for de lokale

Vi søger væk fra masseturismen og derud, hvor turismen er ikkeeksisterende. Derud, hvor det kræver en lokalguide for at finde frem. På nogle af disse rejser overnatter du i lokale homestays, på samme vilkår som de lokale. På andre rejser får du lov til at smøge ærmerne op, når du skal med ud og give en hånd med i rismarken eller lære det lokale håndværk. Vi besøger også lokale skoler, hvor du kan donere ting, der er til stor gavn for eleverne. Ikke nok med at du får en masse ægte, autentiske oplevelser – så støtter du også de lokale økonomisk ved hjælp af dit besøg. Glæd dig til en masse kulturelle oplevelser, du aldrig vil glemme.

Rejser til fordel for alle

På vores rejser til fordel for alle, kombinerer vi alle 3 overstående kategorier. Du kan således se frem til en rejse, hvor du eksempelvis er fysisk aktiv nogle af dagene, besøger én eller flere dyrevelfærdsorganisationer, og hvor du også kommer ud og besøger lokale institutioner eller landsbyer.

Fælles for alle rejser er, at de skræddersyes efter dine behov og ønsker.

Hos Ferie med Formål, kan du altid rejse med god samvittighed.