fbpx

Yogarejser

Yogarejser er det oplagte valg til dig, der ønsker at koble helt af under ferien. Se vores udbud af yogarejser her.

Yogarejser

Yogarejser lader dig for alvor koble af fra hverdagen, hvilket vi i Ferie med Formål ligger meget vægt på, på vores 'rejser til fordel for dig'. Vi ønsker, at du får noget mere med dig hjem, end bare afslapning. Hos os kan du derfor vælge mellem almindelige yoga ophold, hvor du bor på et lækkert retreat, du kan tage på en yoga rejse der også indeholder daglige udflugter og dermed få en masse andre oplevelser oveni hatten eller du kan kan gå den ekstra mil og selv tage en yoga uddannelse.

Alle
Albanien
Cambodia
Finland
Fuerteventura
Indonesien
Kenya
Laos
Malaysia
Myanmar
Nepal
Norge
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Uganda
Vietnam
Zimbabwe
Sportsrejse

Playitas Resort Fuerteventura

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

7 dage

Antal personer

2 personer

mulighed for cyklingmulighed for dyrkning af sportmulighed for yogamulighed for meditationmulighed for wellness

Fra pris:/ pr. pers9.899 DKK

Læs mere
Rundrejse

Bali: Yoga, vandfald & Gili Trawangan

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

14 dage

Antal personer

2 personer

mulighed for yogamulighed for meditationmulighed for wellnessmulighed for trekking

Fra pris:/ pr. pers12.597 DKK

Læs mere
Yoga uddannelse

200 timers Yoga uddannelse på Bali

Uddan dig indenfor Hatha & Vinyasa yoga.

Inklusiv fly

Inkl fly

Antal personer

2 personer

Antal dage

31 dage

mulighed for yogamulighed for meditation

Fra pris:/ pr. pers40.997 DKK

Læs mere
Trekking & Yoga

Yoga i Himalaya-bjergene

Følg med på en yoga rejse i Nepal, denne gang med Himalaya-bjergene som udsigt.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

10 dage

Antal personer

2 - 6 pers.

mulighed for trekkingmulighed for yoga

Fra pris:/ pr. pers13.199 DKK

Læs mere

Yogarejser lader dig koble af fra hverdagen

I de seneste år har flere og flere fået øjnene op for yoga som motionsform og dens mange fordele. Med fokus på din krop, dens velvære og at skabe en god balance er yoga med til at frembringe en helt anderledes ro. Så hvorfor ikke kombinere en ferie med at gøre noget godt for dig og dit sind? Netop det kan du opnå med en yogarejse, hvor du kan gå på opdagelse i, hvad yoga kan gøre for dig, når du for alvor får mulighed for at koble af fra hverdagen på en rejse til et helt andet land.

Dyrk yoga på din rejse til et retreat i udlandet

Med yoga, der kombinerer åndedrætsteknikker med fysisk bevægelse, har du mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag for en kort stund. Dog behøver det ikke kun at være i kort tid, for med en rejse, hvor der er fokus på yoga, kan du komme helt ned i gear. Og hvad enten du er en rutineret yogaudøver eller nybegynder, vil en rejse med yoga i de mest rolige og fantastiske omgivelser give rig mulighed for ro i kroppen og sindet.

Tag på en yogarejse og oplev magien

Flere steder i udlandet er yoga populært og særligt i Asien, hvor motionsformen stammer fra, er der rig mulighed for udfoldelse. Her er blandt andet Indonesien en yndet destination, men også destinationer med Himalayabjergene i Nepal kan danne rammerne om en uforglemmelig rejse. Disse rejser er til fordel for dig, der ønsker at kombinere yoga med en oplevelse udover det sædvanlige i omgivelser, hvor yoga er blevet dyrket i flere tusind år.

Ferie med Formål tilbyder yogaferie til alle behov

Hos Ferie med Formål ønsker vi, at du får noget mere med dig hjem – og derfor har du rig mulighed for at vælge mellem forskellige rejser, hvor yoga kan spille ind på forskellige måder.

Hvad enten du er til ophold på et lækkert retreat, hvor yoga indgår som en del af en lang række af aktiviteter, eller du ønsker et retreat med fuld fokus på yoga, så har vi rejsen for dig. Hvis du ønsker at gå den ekstra mil, kan du også tage på en rejse, hvor du kan uddanne dig som yogainstruktør.

Kom på den helt rigtige yogaferie for dig

Fælles for alle rejser hos Ferie med Formål er, at vi skræddersyer dem til vores gæster. På den måde kan du enten vælge at bestille rejsen, som den fremstår her på siden, eller du kan tilpasse den til dine behov. Det eneste du skal gøre, er at oplyse os om dine ønsker, og så kommer vi med et tilbud på en yogarejse for dig, som er skræddersyet til netop dine formål med den.

Går du med den perfekte yogarejse i tankerne? Eller har du hørt om et retreat du gerne vil afprøve? Kontakt Ferie med Formål – så skræddersyer vi din helt egen yogarejse.