fbpx

Safari rejser

En safarirejse er altid fyldt med spænding og lader dig komme helt tæt på dyrene i deres naturlige habitat.

I kampen om et bedre dyrvelfærd, tager Ferie med Formål afstand fra alt, hvor dyr holdes i fangenskab for at underholder turister. Vi har derfor inkluderet safari rejser i vores program, netop for at give dig muligheden for at opleve dyrene i deres naturlige habitat.

Nedenfor kan du se vores udbud af spændende safari rejser, hvor vi blandt andet trekker gennem frodig jungle, tætte regnskove og grønne græssletter. Til trods for at Afrika er verdens bedste, og mest kendte, sted for safari rejser, kan man også opleve mange andre dyrearter andre steder i verden. På vores safari rejser kan du både opleve dyrene på den afrikanske savannen, dyrearter i asiens regnskove – herunder orangutangerne – samt eksotiske dyr i Mellemamerika.

Ønsker du at gøre en forskel for dyrene imens du er afsted, kan du med fordel læse mere om vores rejser hvor vi sætter dyrevelfærd i fokus. Ønsker du selv at gøre noget godt for dyrene, tilbyder vi også rejser hvor du bidrager med frivilligt arbejde med dyr i udlandet.