fbpx
Priser og betaling, Priser & betaling

Priser og betaling

Priser og betaling, Priser & betaling

Priser og betaling

Har du fundet din drømmerejse? På denne side får du en række informationer der omhandler vores priser og betaling.

Priser og betaling

Priser

Priserne som vises på rejseeksemplerne, er fra-priser. Den nøjagtige pris afhænger af, hvornår på sæsonen du vælger at rejse. Prisen som opkræves er en samlet totalpris. Totalprisen omfatter alle obligatoriske skatter, afgifter og eventuelle gebyrer under reservationstidspunktet, som den rejsende har købt hos Ferie med Formål. Udover totalprisen opkræves der et administrationsgebyr. Administrationsgebyret vil altid fremgå i den rejsendes tilbud og på den rejsendes faktura.

Afhængig af destination og rejsetype, kan der på destinationen forekomme opkærivninger af lokale gebyrer, entréer og afgifter. I de fleste af vores rejser, er disse dog inkluderet i rejsens pris. Såfremt det er inkluderet i rejsens pris, vil det fremgå i rejsens beskrivelse under ‘inkluderet’

Gebyrer som aldrig er inkluderet, er depositum og hotelskat på hotellerne. Læs mere her.

Betaling

Ved bestilling af en rejse, indgåes der en aftale mellem den rejsende og Ferie med Formål. Aftalen er først gældende, når depositum er betalt. Depositum skal betales senest 7 dage efter modtagelse af faktura, og udgør 8.000 kr. pr. person. Overskrider depositum den samlede rejses værdi, indbetales hele rejsens beløb som depositum.

Er depositum ikke betalt rettidigt, bortfalder aftalen.

Ved betaling af depositum og efterfølgende restbeløb, bekræfter den rejsende, at han/hun har accepteret rejseprogrammet, priser og vilkår, som alle står beskrevet i rejsens beskrivelse. Rejsens fulde beløb skal være indbetalt minimum 60 dage inden udrejsedato. Ved bestilling af rejse 60 dage (eller mindre) inden udrejse, skal fulde betaling ske indenfor 48 timer. Ved bestilling af rejse 21 dage eller mindre til afrejse, skal rejsens fulde pris indbetales med det samme.

Priser og betaling
Priser og betaling

Ændringer i rejsen

Efter depositum er betalt, er aftalen mellem den rejsende og Ferie med Formål indgået. Det betyder, at tilmeldingen er bindende, og ikke kan ændres uden omkostninger. Ønsker den rejsende at ændre i bestillingen, koster det et ekspeditionsgebyr på 1000 DKK pr person. Dertil tilkommer ændringsgebyrer fra luftfartselskab og eventuelle andre leverandører tilknyttet rejsen.

Afbestilling 

Har du ikke tegnet en afbestillingsforsikring, gælder følgende:

Priser og betaling