fbpx

La Moet

Luksus, god mad, snorkling og familievenlige oplevelser i Thailand ombord på Champagne

Champagne, La Moet

Champagne er navnet på en skandinaviskejet båd, der kom til verden i 2010. En tur ud på havet ombord på Champagne lader dig ikke bare koble af, men inviterer dig på et fantastisk eventyr for hele familien. Du bliver hentet på dit hotel, og kørt til havnen. Når du er ombord på båden, får du en sikkerhedsbriefing af bådens guide, Linn. Under briefingen kan du nyde en frisk kop kaffe, te, juice eller vand. Der bliver desuden serveret en lettere morgenmad. Efter ca. 15 minutters briefing, har Champagne forladt havnen, og du er nu velkommen til at ta plads på bådens soldæk eller i bådens salon. En fantastisk rejse ombord på Champagne er begyndt – velkommen ombord!

Ombord på båden har du 2 x toiletter. Bagerst på båden har du to stiger, som gør det nemt for dig at komme ombord på båden igen efter en frisk dukkert. Ønsker du et mindre adrenalin kick, kan du med fordel hoppe fra bådens soldæk.

På båden kan du låne snorkeludstyr helt gratis. Snorkeludstyr udgør maske og snorkel. Desuden er der redningsveste og ‘nudler’ som du kan tage med dig under snorklingen – noget vi anbefaler, hvis det er første gang du snorkler. Med en vest eller nuddel, kan du nemt og enkelt flyde i overfladen imens du nyder synet af de tusindvis af farverige fisk og koraller, der er at finde under de forskellige stop. Snorkling i Thailand når det er bedst!

Champagne arrangerer 3 forskellige bådture, så du som gæst frit kan vælge hvad der passer bedst til dig og dine behov:

 

Ferie med Formål

The Cruise

The Cruise er navnet på en fantastisk dagsudflugt på havet, langs Phukets vestkyst. Turen starter fra havnen i Chalong, og tager dig ned til Phukets sydspids, Phrom Thep Cape, hvorefter den fortsætter op langs vestkysten. Under turen gør vi stop 2-3 forskellige steder, som er i læ for vinden, og som inviterer dig på et fantastisk liv under havets overflade. Disse steder er Phukets bedste snorkel steder, og kan sagtens sammenlignes med områder som Phi Phi og Similan Island, som begge er kendt steder for Snorkling i Thailand. Sidst på eftermiddagen sætter vi kurs tilbage mod havnen i Chalong, og er i havn mellem 17:00 – 17:30. Herefter bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Denne rejse afgår kun fra Phuket.

La Moet

Sunset Cruise

Sunset Cruise byder på en fantastisk eftermiddagstur, hvor du kan nyde de sidste soltimer på vandet. Ligesom ‘The Cruise’, starter turen fra havnen i Chalong og tager dig med ned til Phukets sydspids, og videre op langs vestkysten. Vi gør 2-3 snorkelstop undervejs, inden vi vender om, og sejler tilbage mod Phrom Thep Cape. Vi bliver ved Phrom Thep Cape – og det er der en helt særlig grund til. Phrom Thep Cape er det bedste sted på Phuket at nyde solnedgangen. Faktisk har den tidligere konge, Kong Bhumibol Adulyadej, udnævnt Phrom Thep Cape til at være det bedste sted for solnedgange i hele Thailand. Under solnedgangen bliver der serveret snacks, kaffe og te – og den gode musik i baggrunden sørger for en helt magisk oplevelse. Når solen er gået ned, sejler vi retur mod Chalong havnen, og du bliver kørt tilbage på hotellet. 

Denne rejse afgår kun fra Phuket.

La  Moet

Phang Nga

Phang Nga er uden tvivl et af de smukkeste naturområder. Bor man på Phuket, skal man rejse i ca. 1,5 time for at komme til havnen. Bor man i Khao Lak, tager turen til havnen blot 30 minutter. Uanset hvad, er det rejsen værd. Phang Nga bugten byder på lækker natur, og er et idéelt sted for dig, der ønsker at opleve Thailands natur på en dejlig og luksuriøs måde.  

Mest kendt i Phang Nga er James Bond Island. Det gør også, at turister i massevis strømmer til øen, for at tage billeder af den populære friststående kalksten, der blev filmet i James Bond filmen ‘The man with the golden gun’. 

På rejsen til Phang Nga med La Moet, sejler vi ikke til James Bond Island. I stedet for bliver vi blandt de tusindvis af andre kalksten, der findes i Phang Nga, inden vi gør et stop på den flydende ø, Koh Hong. Her venter dig en kridthvid sandstrand og dejligt, turkisfarvet vand at bade i. 

Denne rejse afgår fra både Phuket og Khao Lak.

La Moet

En fantastisk service venter dig

Turene er forskellige, men inkluderer det samme. Same same but different, som de siger i Thailand… Når du går ombord på båden, får du en enkel morgenmad – eller frokost, hvis du er på solnedgangs turen. Under hele turen bliver der serveret gratis vand, kaffe, te og sodavand. Under eftermiddagen sørger bådens kok for en frisk, thailandsk frokost i buffetstil. Her bliver der serveret thailandske specialiteter med friske råvarer. Et par timer senere – og højdepunktet for mange – bliver der serveret en lækker dessert, nemlig friske pandekager med chokolade og karamelsirup.

Under turen sørger besætningen for, at du bliver tilbudt både drikkelse, frugt og andre snacks. Med andre ord – du går ikke sulten hjem.

På vores rejser til Thailand, inkluderer vi en valgfri tur med La Moet, når afslutter rundrejsen i Phuket eller Khao Lak.

Ønsker du mere snorkling i Thailand, er du velkommen til at kontakte os. Så skræddersyer vi den perfekte rejse til dig.

 

La Moet