fbpx

Albanien

Vælg mellem vores rejser

Albanien er et land, der har levet i total isolation fra omverdenen de seneste årtier. Med nabolande som Nordmakedonien, Kosovo, Montenegro og Grækenland, inviterer Albanien på en storslået natur, spændende historie, lange sandstrande og muligheden for en fantastisk kombinationsrejse i det skjulte Europa.

Find det bedste rejsetidspunkt til Albanien og meget mere. Siden åber i et nyt vindue.

I Albanien er kropssproget lidt anderledes end i Danmark. Når en albaner er enig med dig, nejer de med hovedet – hvorimod hvis de er uenige, nikker de. Nogle steder i Albanien betyder “nej” altså “ja”, og “ja” betyder “nej”.

Fra pris:/ pr. pers17.199 DKK

Læs mere

Om Albanien

Albanien er uden tvivl et af de mest interessante lande i Europa og samtidig et land, som turismen endnu ikke helt har opdaget. På grund af et hårdt diktatur, ledet af diktatoren Enver Hoxha, som stod på fra 2. verdenskrig og helt frem til 1992, har Albanien først for nylig åbnet sine vinduer op for resten af verdenen. Selvom man stadig kan se spor af det gamle regime i form af efterladte militærbunkere og monumenter, er landet i rivende udvikling.

Albanien består af en pragtfuld natur med de albanske alper, smukke vandfald, kilometer lange kyster og historiske byer. På en rundtur i Albanien, vil du komme forbi små lokale landsbyer, og det vil med garanti få dig til at føle, at du er på en rejse tilbage i tiden.

Det er ligeledes tydeligt, at det albanske køkken bærer præg af sine nabolande. Under et besøg på en albansk restaurant, kan du nyde godt af spændende retter, der består af en blanding af lækre specialiteter fra både Italien, Grækenland og Albanien. Særligt god er vinen – og er du til fisk og skaldyr, er Albanien det rette sted. Desuden koster maden kun halvdelen af, hvad den koster i Danmark.