fbpx
Rundrejse: Vietnam, Cambodia og Thailand

Rundrejse i Vietnam, Cambodia og Thailand

Oplev det smukke Asien på en fantastisk rundrejse blandt 3 af de absolut smukkeste lande.

Rejsens beskrivelse

På denne 27-dages rundrejse i Vietnam, Cambodia og Thailand, kommer du ud og oplever historiske og kulturelle landemærker, moderne byer og naturperler i tre af Asiens mest fortryllende lande. Dyk ned i historie i Hue og Ayutthaya, slap af i smukke omgivelser på 2-dages cruiset i Halong Bay i Vietnam og oplev Cambodias Angkor Wat ruiner, der tæller nogle af verdens største seværdigheder. Afslut eventyret i Karon Beach på Phuket. Vil du opleve andre asiatiske lande? Læs mere om vores kombinationsrejser.

En rejse til fordel for alle

På en rundrejse i Vietnam, Cambodia og Thailand, sørger Ferie med Formål for, at du oplever landenes største og mest kendte seværdigheder, og selvfølgelig får et indtryk af landenes kultur. En kultur, der ligger gemt væk fra turismen. Familier, hvis indtægt kommer fra lokalt håndværk og landbrug, og ikke fra turismen. Nogle af dagene går med lettere trekking samt et besøg i en elefantcamp, der huser 6 tidligere udsatte elefanter. Her vil du hverken opleve elefant ridning, elefant badning eller andre aktiviter, som skader elefanten. Til gengæld får du lov til at observere dem på afstand, når en mahout tager os med ud i junglen, og deler ud af sin viden, imens giganten står nogle få meter foran dig. Vi afslutter rejsen med en badeferie i Karon på Phuket i det sydlige Thailand. På vej mod Phuket, gør vi stop ved Soi Dog Foundation, der tager sig af landets gadehunde og katte. Her får du en rundvisning i organisationen, der huser flere hunde – fra hvalpe til voksne – som bare venter på, at få sig en ny familie. Alle disse oplevelser blander vi sammen med landenes bedst kendte seværdigheder.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

27 dage

4 personer

Sværhedsgrad: Let (T1)

Sværhedsgrad: Let (T1)

Denne tur indeholde trekking i skovterræn, når vi besøger elefant campen ‘Chang Chill’. Trekking er mellem 1-4 km afhængig af, hvor langt væk elefanterne er. Medbring gode sko samt tøj der kan tåle at blive beskidt.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

Vandring i skovterræn

Fra pris:28.899 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Flybillet Vietnam – Cambodia – Thailand
 • Transfer til/fra lufthavne på destinationerne
 • Alle nævnte indenrigsfly
 • Alle nævnte udflugter i køretøj med aircondition
 • Alle nævnte bådture
 • 2-dages cruise i Halong bugten
 • Alle nævnte hoteller
 • 24 x morgenmad (dag 3-26)
 • 14 x frokost (dag 3-6, 8, 10, 11, 13-15, 17, 18, 20, 21)
 • 4 x aftensmad (dag 4, 7 & 9)
 • Engelsktalende lokalguide
 • Indgange til alle nævnte seværdigheder
 • Indgang til elefantparken, Chiang Chill
 • Indgang til Soi Dog Foundation
 • Donation til Soi Dog Foundation
 • Alle gebyrer og skatter 

3 asiatiske lande i én og samme rejse

Du oplever højdepunkterne i 3 af asiens mest populære lande. Desuden får du et indtryk af livet uden for turismen.

Angkor ruiner i Cambodia

Vi besøger Angkor ruinerne, der er blandt nogle af verdens største seværdigheder.

At støtte op i kampen om et bedre dyrevelfærd

Der bliver flere besøg i forskellige dyreparker, der alle huser tidligere udsatte dyr. Herunder elefanter & hunde.

Et 2-dages cruise i Halong-bugten

Vi tilbringer 2 dage (1 nat) i den naturskønne Halong-bugt, der er på UNESCO verdensarvliste. 

At tilbringe tid med de lokale

Vi besøger flere landsbyer og områder undervejs. Her giver de lokale dig et indblik i deres hverdag – og du får lov til at være med.

En skøn badeferie ved Karon Beach, Phuket

Vi afslutter eventyret på et populært feriehotel ved Karon Beach, Phuket.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark. Undervejs vil der være en mellemlanding.

Vi ankommer til Hanoi, Vietnam i morgen.

Rigtig god tur!

Dag 02 - Ankomst til Vietnam

Velkommen til Hanoi

Velkommen til Hanoi. Når du har modtaget din bagage, tager vores lokale repræsentant imod dig ved ankomsthallen.

Her bliver du kørt til dit hotel. Eventyret starter imorgen.
Vi ønsker dig en god fornøjelse.

Dag 03 - Velkommen til Hanoi, Vietnam

Vi bruger dagen i dag på at besøge Hanois mest populære attraktioner og skjulte perler. Vi starter ved Ho Chi Minh-mausoleet, som er en imponerende bygning, hvor den tidligere højtærede præsident, Ho Chi Minh, som ledede Vietnams kampagne for uafhængighed af kolonistyret, hviler. Herefter fortsætter vi til templet for litteratur og til en gammel samling af gårde, haver og arkitektur bygget i hyldest til den kinesiske filosof Confucius. Templet er tilbage fra 1070 og med dets knap 1.000 år på bagen, er det det ældste tempel i Vietnam. Til frokost spiser vi på en restaurant, som har specialiseret sig i traditionel vietnamesisk mad. Efter frokosten bevæger vi os lidt væk fra turistområderne i Hanoi og ind til det gamle kvarters 36 gader, der hver især er opkaldt efter det, der bliver solgt i den pågældende gade. Undervejs går vi gennem nogle af de få gader, der er tilbage, og som stadig sælger det, som gaden er opkaldt efter – som for eksempel Tin Street og Bamboo Street. Turen igennem disse små, labyrintiske gader giver dig et autentisk indblik i de lokales liv. Herefter bliver det tid til en kop stærk vietnamesisk kaffe, som vi nyder med udsigt til Hoan Kiem-floden. Efter kaffen tager vi et smut ud på floden og besøger Ngoc Son Temple, som ligger på en lille ø i en sø midt i byen. Vi afslutter dagen med et traditionelt ”Water Puppet Show” inden vi tager tilbage til hotellet og slapper af. Vi bruger dagen i dag på at besøge Hanois mest populære attraktioner og skjulte perler. Vi starter ved Ho Chi Minh-mausoleet, som er en imponerende bygning, hvor den tidligere højtærede præsident, Ho Chi Minh, som ledede Vietnams kampagne for uafhængighed af kolonistyret, hviler. Herefter fortsætter vi til templet for litteratur og til en gammel samling af gårde, haver og arkitektur bygget i hyldest til den kinesiske filosof Confucius. Templet er tilbage fra 1070 og med dets knap 1.000 år på bagen, er det det ældste tempel i Vietnam.
Til frokost spiser vi på en restaurant, som har specialiseret sig i traditionel vietnamesisk mad. Efter frokosten bevæger vi os lidt væk fra turistområderne i Hanoi og ind til det gamle kvarters 36 gader, der hver især er opkaldt efter det, der bliver solgt i den pågældende gade.

Undervejs går vi gennem nogle af de få gader, der er tilbage, og som stadig sælger det, som gaden er opkaldt efter – som for eksempel Tin Street og Bamboo Street. Turen igennem disse små, labyrintiske gader giver dig et autentisk indblik i de lokales liv.
Herefter bliver det tid til en kop stærk vietnamesisk kaffe, som vi nyder med udsigt til Hoan Kiem-floden. Efter kaffen tager vi et smut ud på floden og besøger Ngoc Son Temple, som ligger på en lille ø i en sø midt i byen.
Vi afslutter dagen med et traditionelt ”Water Puppet Show” inden vi tager tilbage til hotellet og slapper af.

Hotel: Ngoc Dynastie

Dag 04 - 2-dages cruise i UNESCO-bugten, Halong Bay

I dag tager vi fra Hanoi til havnebyen Halong bay med shuttle bus. Fra Hanoi Bay sejler vi ud til øen Tuan Chau, hvor vi går ombord på L’Azalee Deluxe, som er et smukt restaureret, traditionelt træskib. Frokosten får du serveret, mens du nyder den rolige sejltur, der fører os forbi Cat Ba Island til Halong Bay, hvor vi går i land for at se den smukke Sung Sot-grotte. Herefter sejler vi videre gennem Lom Bo Chanel-området for at komme til en lokal perlefarm, hvor du får muligheden for at købe en helt unik souvenir med hjem. Har du mod på lidt eventyr, kan du sejle en tur rundt i den flydende landsby i kajak. Tilbage ombord på L’Azalee Deluxe kaster vi anker for natten, hvorefter skibets kokke viser hvordan de tilbereder den vietnamesiske aftensmad. Når du har spist, kan du slappe af med en drink på dækket eller prøve at fiske efter blæksprutter.

L’Azalee Cruise i Halong bugten

I dag tager vi fra Hanoi til havnebyen Halong bay med shuttle bus. Fra Hanoi Bay sejler vi ud til øen Tuan Chau, hvor vi går ombord på L’Azalee Deluxe, som er et smukt restaureret, traditionelt træskib. Frokosten får du serveret, mens du nyder den rolige sejltur, der fører os forbi Cat Ba Island til Halong Bay, hvor vi går i land for at se den smukke Sung Sot-grotte. Herefter sejler vi videre gennem Lom Bo Chanel-området for at komme til en lokal perlefarm, hvor du får muligheden for at købe en helt unik souvenir med hjem. Har du mod på lidt eventyr, kan du sejle en tur rundt i den flydende landsby i kajak. 

Tilbage ombord på L’Azalee Deluxe kaster vi anker for natten, hvorefter skibets kokke viser hvordan de tilbereder den vietnamesiske aftensmad. Når du har spist, kan du slappe af med en drink på dækket eller prøve at fiske efter blæksprutter.

Dag 05 - Halong bugtens flotte landskab & videre til Hue
I dag skal du tidligt op at dyrke Tai Chi sammen med skibets Tai Chi-mester, mens du nyder solopgaven over Bai Tu Long Bay. Herefter får du serveret morgenmad på skibets soldæk inden turen går videre til øen Ti Tov, hvor du har god tid til at gå på opdagelse på øen eller svømme ved stranden. Herefter sejler vi videre gennem det berømte karstlandskab, hvor du finder Thumb Island, Fighting Cocks Isle og ”the incense burner”, som kan ses på den vietnamesiske pengeseddel for 200.000 dong. Herefter er det tid til at sige farvel til bådens mandskab i havnen ved Hanoi, hvorfra du har en køretur på ca. 4 timer tilbage til Hanoi, hvor du ankommer sen eftermiddag. Om aftenen skal du ud til lufthavnen, hvorfra du flyver til Hue.

Two Fighting Cocks Island, Halong bugten

I dag skal du tidligt op at dyrke Tai Chi sammen med skibets Tai Chi-mester, mens du nyder solopgaven over Bai Tu Long Bay. Herefter får du serveret morgenmad på skibets soldæk inden turen går videre til øen Ti Tov, hvor du har god tid til at gå på opdagelse på øen eller svømme ved stranden. Herefter sejler vi videre gennem det berømte karstlandskab, hvor du finder Thumb Island, Fighting Cocks Isle og ”the incense burner”, som kan ses på den vietnamesiske pengeseddel for 200.000 dong.
Herefter er det tid til at sige farvel til bådens mandskab i havnen ved Hanoi, hvorfra du har en køretur på ca. 4 timer tilbage til Hanoi, hvor du ankommer sen eftermiddag. Om aftenen skal du ud til lufthavnen, hvorfra du flyver til Hue.

Hotel: EMM Hotel, Hue

Dag 06 - Rundvandring og støtte til lokale i Hue
I dag bevæger vi os ud på en spændende oplevelse blandt berømte kongegrave og smukke havehuse. Vi starter med en god morgenmad, inden vi går ombord på en båd, der tager os ned ad den fredelige ”Perfume River”. Her kan du endnu engang opleve Vietnams smukke, grønne natur. Efter en times tid lægger vi til ved flodbredden og forsætter mod Khao Dinhs kongegrav. Her vil du opleve en usædvanlig kombination af fortid og fremtid, da stedet kombinerer traditionel kinesisk arkitektur og moderne vestlig arkitektur. Herefter fortsætter vi til Minh Mang-graven for at udforske det overdådige og eksotiske hvilested, der er anlagt i formel kinesisk stil. Til frokost serveres et vegetarisk måltid, som er tilberedt af nonner fra Dong Thuyen Pagoden, som er et smukt tempel på toppen af en bakke med en fantastisk udsigt. Vi starter med et besøg i køkkenet, hvor vi ser, hvordan måltidet tilberedes i en brændeovn. Herefter spiser vi måltidet i selskab med nonnerne, der har tilberedt maden. Benyt lejligheden til at lære nonnerne at kende. De har en masse spændende at fortælle om buddhisme. Vi fortsætter mod Thanh Tien Village, der er kendt for at fremstille papirblomster – hvilket de har gjort i over 300 år. Mød én af de lokale landsbyboere, og lær, hvordan du laver din egen papirblomst. Med dit besøg støtter du en god sag, da vi har booket oplevelsen gennem Backstreet Academy, som er en social virksomhed, der giver hårdtarbejdende kunstnere, håndværkere og hjemmebaserede arbejdere ekstra indkomst og anerkendelse. Dagens sidste aktivitet er et besøg hos Tha Om Garden House og dets ejer, hr. Vinh. Udforsk den traditionelle Hue-bolig fra 1800-tallet, og lyt til Hr. Vinhs historier om hans kongelige arv, inden vi vender tilbage til hotellet.

Velkommen til Hue

I dag bevæger vi os ud på en spændende oplevelse blandt berømte kongegrave og smukke havehuse. Vi starter med en god morgenmad, inden vi går ombord på en båd, der tager os ned ad den fredelige ”Perfume River”. Her kan du endnu engang opleve Vietnams smukke, grønne natur. Efter en times tid lægger vi til ved flodbredden og forsætter mod Khao Dinhs kongegrav. Her vil du opleve en usædvanlig kombination af fortid og fremtid, da stedet kombinerer traditionel kinesisk arkitektur og moderne vestlig arkitektur. Herefter fortsætter vi til Minh Mang-graven for at udforske det overdådige og eksotiske hvilested, der er anlagt i formel kinesisk stil. Til frokost serveres et vegetarisk måltid, som er tilberedt af nonner fra Dong Thuyen Pagoden, som er et smukt tempel på toppen af en bakke med en fantastisk udsigt. Vi starter med et besøg i køkkenet, hvor vi ser, hvordan måltidet tilberedes i en brændeovn.

 

Herefter spiser vi måltidet i selskab med nonnerne, der har tilberedt maden. Benyt lejligheden til at lære nonnerne at kende. De har en masse spændende at fortælle om buddhisme.

Vi fortsætter mod Thanh Tien Village, der er kendt for at fremstille papirblomster – hvilket de har gjort i over 300 år. Mød én af de lokale landsbyboere, og lær, hvordan du laver din egen papirblomst. Med dit besøg støtter du en god sag, da vi har booket oplevelsen gennem Backstreet Academy, som er en social virksomhed, der giver hårdtarbejdende kunstnere, håndværkere og hjemmebaserede arbejdere ekstra indkomst og anerkendelse.

Dagens sidste aktivitet er et besøg hos Tha Om Garden House og dets ejer, hr. Vinh. Udforsk den traditionelle Hue-bolig fra 1800-tallet, og lyt til Hr. Vinhs historier om hans kongelige arv, inden vi vender tilbage til hotellet.

Hotel: EMM Hotel, Hue

Dag 07 - Hoi An - en aften i madens tegn
I dag kører vi længere sydpå til Hoi An. På vejen dertil kører vi ad den absolut mest naturskønne kystvej i Vietnam. Bl.a. kører vi over det naturskønne Hai Van Pass, som også kaldes ”Pass of the clouds”. Inden vi når Hoi An besøger vi byen Danang, hvor vi besøger Museum of Cham Sculpture. Her ser vi skulpturer fra dengang Cham-folket regerede det centrale Vietnam. Herefter kører vi videre mod Hoi An. Om aftenen tager vi på et kulinarisk eventyr i Hoi An for at opdage og smage de retter, der gør kystbyen unik. Vores lokalguide, som virkelig er lidt af en ekspert på området, fortæller os om historierne bag Hoi Ans mest ikoniske retter på byens mest berømte spisesteder. I løbet af rundturen kommer du til at smage nogle a Hoi Ans mest ikoniske retter: ”white rose dumplings”, ”Banh can crackers”, som er en form for riskiks, der serveres med æg, svinekød og en smagsfuld salat, og sidst – men ikke mindst – Cao Lau nudler og kylling med ris.

Det Vietnamesiske køkken er fantastisk!

I dag kører vi længere sydpå til Hoi An. På vejen dertil kører vi ad den absolut mest naturskønne kystvej i Vietnam. Bl.a. kører vi over det naturskønne Hai Van Pass, som også kaldes ”Pass of the clouds”. Inden vi når Hoi An besøger vi byen Danang, hvor vi besøger Museum of Cham Sculpture. Her ser vi skulpturer fra dengang Cham-folket regerede det centrale Vietnam. Herefter kører vi videre mod Hoi An.
Om aftenen tager vi på et kulinarisk eventyr i Hoi An for at opdage og smage de retter, der gør kystbyen unik. Vores lokalguide, som virkelig er lidt af en ekspert på området, fortæller os om historierne bag Hoi Ans mest ikoniske retter på byens mest berømte spisesteder. I løbet af rundturen kommer du til at smage nogle a Hoi Ans mest ikoniske retter: ”white rose dumplings”, ”Banh can crackers”, som er en form for riskiks, der serveres med æg, svinekød og en smagsfuld salat, og sidst – men ikke mindst – Cao Lau nudler og kylling med ris.

Hotel: EMM Hotel, Hoi An

Dag 08 - Rundvisning i Hoi An
I dag udforsker vi Hoi Ans antikke bydel, som er en gammel handelshavn, der bød kinesiske, hollandske, franske, japanske, portugisiske og arabiske købmænd velkommen fra det 16. til det 18. århundrede. Nu er Hoi An én af Vietnams mest charmerende byer og samtidig hjemsted for nogle af landets smukkeste gamle bygninger, som er inspireret af portugisisk, kinesisk og japansk kultur og arkitektur. Vi starter vandreturen med havbrisen i håret, når vi går gennem charmerende gader, der er flankeret med honninggule bygninger. Vandreturen fører os til første punkt på dagens program: Chua Ong Pagoda, som er en kinesiskinspireret bygning fra 1653. Herefter fortsætter vi videre til det nærliggende Phuc Kien forsamlingshus og Jinshang-templet, som er dedikeret til havets gudinde. Efter at have passeret det 200 år gamle Tan Ky-hus, tager vi en kort pause ved den japanske overdækkede bro, som er en af Hoi Ans mest ikoniske attraktioner. På Reaching Out Tea House – en virksomhed, der hjælper handicappede lokale – sætter vi os ned og nyder en foryngende kop te, inden vi får en velsmagende frokost ledsaget af en madlavningsdemonstration på en restaurant, der har specialiseret sig i traditionelle Hoi An-delikatesser. Herefter hopper vi op i en cyclo (en cykel taxa), der tager os ud til den lille landsby Cam Thanh, som ligger lidt uden for Hoi An centrum. Her møder vi en lokal værtsfamilie, der fortæller lidt om livet i landsbyen. Herefter går vi ombord på en bambusbåd, der tager os med ud til en flot skov af vandkokosnødpalmer, hvorefter vi går ombord på en anden båd, der sejler os tilbage til Hoi An centrum. Vi afslutter dagen med en cocktail på en tagterrasse, hvor en uimodståelig solnedgang venter os.

Velkommen til Hoi An

I dag udforsker vi Hoi Ans antikke bydel, som er en gammel handelshavn, der bød kinesiske, hollandske, franske, japanske, portugisiske og arabiske købmænd velkommen fra det 16. til det 18. århundrede. Nu er Hoi An én af Vietnams mest charmerende byer og samtidig hjemsted for nogle af landets smukkeste gamle bygninger, som er inspireret af portugisisk, kinesisk og japansk kultur og arkitektur.

Vi starter vandreturen med havbrisen i håret, når vi går gennem charmerende gader, der er flankeret med honninggule bygninger. Vandreturen fører os til første punkt på dagens program: Chua Ong Pagoda, som er en kinesiskinspireret bygning fra 1653. Herefter fortsætter vi videre til det nærliggende Phuc Kien forsamlingshus og Jinshang-templet, som er dedikeret til havets gudinde.

Efter at have passeret det 200 år gamle Tan Ky-hus, tager vi en kort pause ved den japanske overdækkede bro, som er en af Hoi Ans mest ikoniske attraktioner. På Reaching Out Tea House – en virksomhed, der hjælper handicappede lokale – sætter vi os ned og nyder en foryngende kop te, inden vi får en velsmagende frokost ledsaget af en madlavningsdemonstration på en restaurant, der har specialiseret sig i traditionelle Hoi An-delikatesser.

Herefter hopper vi op i en cyclo (en cykel taxa), der tager os ud til den lille landsby Cam Thanh, som ligger lidt uden for Hoi An centrum. Her møder vi en lokal værtsfamilie, der fortæller lidt om livet i landsbyen. Herefter går vi ombord på en bambusbåd, der tager os med ud til en flot skov af vandkokosnødpalmer, hvorefter vi går ombord på en anden båd, der sejler os tilbage til Hoi An centrum.
Vi afslutter dagen med en cocktail på en tagterrasse, hvor en uimodståelig solnedgang venter os.

Hotel: EMM Hotel, Hoi An

Dag 09 - Hanoi med god samvittighed
Efter ankomst til Ho Chi Minh City og check-in på hotellet starter dagens program, der står på en rundtur i byen. Vi lægger ud med et besøg ved det centrale postkontor, som er tegnet af den berømte franske arkitekt Gustave Eiffel. Lige bag postkontoret ligger Notre Dame-katedralen, som også er et ikonisk Saigon-vartegn. Herefter slentrer vi videre langs Saigon River til Saigon Opera House i centrum, hvorfra vi går til Reunification Palace, hvor Vietnam krigen sluttede den 30. april 1975, da en nordvietnamesisk kampvogn bragede gennem paladsets porte. Vi besøger også War Remnants Museum, hvor du får et indblik krigens uhyrligheder. Om aftenen vender vi tilbage til Saigon Opera House, hvor du skal se det spektakulære show A O Show, som er en smuk fremvisning af både kultur og kunst, og som på fineste vis kombinerer både historiske og moderne elementer. Efter showet tager vi en kort gåtur gennem centrum til den arkitektoniske og kulturelle skat Hoa Tuc Restaurant, som ligger i et mere roligt kvarter i byen. Restauranten er kendt for at kombinere moderne vietnamesisk cuisine med autentisk fransk arkitektur – og det er det perfekte sted at slutte en begivenhedsrig dag i Ho Chi Minh City.

Ho Chi Minh City

Vi kører til lufthavnen, og flyver mod Ho Chi Minh City.

Efter ankomst til Ho Chi Minh City og check-in på hotellet starter dagens program, der står på en rundtur i byen. Vi lægger ud med et besøg ved det centrale postkontor, som er tegnet af den berømte franske arkitekt Gustave Eiffel. Lige bag postkontoret ligger Notre Dame-katedralen, som også er et ikonisk Saigon-vartegn.
Herefter slentrer vi videre langs Saigon River til Saigon Opera House i centrum, hvorfra vi går til Reunification Palace, hvor Vietnam krigen sluttede den 30. april 1975, da en nordvietnamesisk kampvogn bragede gennem paladsets porte. Vi besøger også War Remnants Museum, hvor du får et indblik krigens uhyrligheder.

Om aftenen vender vi tilbage til Saigon Opera House, hvor du skal se det spektakulære show A O Show, som er en smuk fremvisning af både kultur og kunst, og som på fineste vis kombinerer både historiske og moderne elementer.
Efter showet tager vi en kort gåtur gennem centrum til den arkitektoniske og kulturelle skat Hoa Tuc Restaurant, som ligger i et mere roligt kvarter i byen. Restauranten er kendt for at kombinere moderne vietnamesisk cuisine med autentisk fransk arkitektur – og det er det perfekte sted at slutte en begivenhedsrig dag i Ho Chi Minh City.

Hotel: Sonnet Saigon Hotel

Dag 10 - Cu Chi
I dag lader vi travle og sprudlende Ho Chi Ming City bag os og begiver os mod Cu Chi i speedbåd via Saigon River. Mens vi sejler, skifter sceneriet gradvist fra urbant storbysmiljø til landidyl. Destinationen er Cu Chi-tunnellerne, som under Vietnam krigen fungerede som en underjordisk by for Viet Cong-soldaterne. Den underjordiske by var en vigtig brik i Viet Congs krigsstrategier, heriblandt ifm. Tet Offensive i 1968, og den dag i dag er komplekset stadig intakt med hospital, køkken og undervisningsrum. Et besøg i tunnellerne kan for nogle være en meget følelsesladet oplevelse – men samtidig også en stor oplevelse, da man her får et absolut fascinerende indblik i historien.

Cu Chi tunnellerne

I dag lader vi travle og sprudlende Ho Chi Ming City bag os og begiver os mod Cu Chi i speedbåd via Saigon River. Mens vi sejler, skifter sceneriet gradvist fra urbant storbysmiljø til landidyl.
Destinationen er Cu Chi-tunnellerne, som under Vietnam krigen fungerede som en underjordisk by for Viet Cong-soldaterne. Den underjordiske by var en vigtig brik i Viet Congs krigsstrategier, heriblandt ifm. Tet Offensive i 1968, og den dag i dag er komplekset stadig intakt med hospital, køkken og undervisningsrum. Et besøg i tunnellerne kan for nogle være en meget følelsesladet oplevelse – men samtidig også en stor oplevelse, da man her får et absolut fascinerende indblik i historien.

Hotel: Sonnet Saigon Hotel

Dag 11 - Et blik ind i den lokale produktion: Sejltur på Mekongfloden
I dag kører vi i 2 timer for at komme til Ben Tre, som er vores indgang til Mekong deltaet. Her går vi ombord på en lille båd og sejler afsted ud i den mægtige Mekongflod. I løbet af sejlturen besøger vi nogle lokale virksomheder, herunder en murstensfabrik og fabrik, der forarbejder kokosnødder. Herefter går vi i land og vandrer til en lokal landsby, hvor vi ser, hvordan de væver måtter. Så hopper vi på den lokale afart af en tuk-tuk og fortsætter dagens tur via landevejen mod molen. Ved molen går vi ombord på den smukke teaktræsbåd Le Jarai og fortsætter vores sejltur på Mekongfloden. På båden får du tilberedt en menu bestående af tre lækre Mekongspecialiteter. Når du har spist frokost, står den på afslapning på dækket, mens vi sejler tilbage til Ben Tre, hvorfra du bliver kørt tilbage til Ho Chi Minh, hvor du ankommer sen eftermiddag.

Ben Tre, Vietnam

I dag kører vi i 2 timer for at komme til Ben Tre, som er vores indgang til Mekong deltaet. Her går vi ombord på en lille båd og sejler afsted ud i den mægtige Mekongflod.
I løbet af sejlturen besøger vi nogle lokale virksomheder, herunder en murstensfabrik og fabrik, der forarbejder kokosnødder. Herefter går vi i land og vandrer til en lokal landsby, hvor vi ser, hvordan de væver måtter. Så hopper vi på den lokale afart af en tuk-tuk og fortsætter dagens tur via landevejen mod molen.

Ved molen går vi ombord på den smukke teaktræsbåd Le Jarai og fortsætter vores sejltur på Mekongfloden. På båden får du tilberedt en menu bestående af tre lækre Mekongspecialiteter. Når du har spist frokost, står den på afslapning på dækket, mens vi sejler tilbage til Ben Tre, hvorfra du bliver kørt tilbage til Ho Chi Minh, hvor du ankommer sen eftermiddag.

Hotel: Sonnet Saigon

Dag 12 - Næste stop: Cambodia
I dag kommer din guide og kører dig til lufthavnen, hvorfra du skal flyve til Siem Reap. Ved ankomst i Siem Reap bliver du hentet af guiden, som kører dig fra lufthavnen til dit hotel, hvor du har eftermiddagen til ren afslapning. Om aftenen får du det første glimt Angkor Wat-templerne på en sejltur gennem byen i gondol. Efter du er kommet ombord i gondolen, sejler du i roligt tempo til den sydvestlige del af Angkor Thom og det lille tempel Prasat Chrung, som er helt tilbage fra det 12. århundrede. Tag gerne en kold øl eller to med – og nyd dem, mens du ser solen gå ned over Angkors majestætiske templer.

Velkommen til Siem Reap

I dag kommer din guide og kører dig til lufthavnen, hvorfra du skal flyve til Siem Reap. Ved ankomst i Siem Reap bliver du hentet af guiden, som kører dig fra lufthavnen til dit hotel, hvor du har eftermiddagen til ren afslapning.
Om aftenen får du det første glimt Angkor Wat-templerne på en sejltur gennem byen i gondol. Efter du er kommet ombord i gondolen, sejler du i roligt tempo til den sydvestlige del af Angkor Thom og det lille tempel Prasat Chrung, som er helt tilbage fra det 12. århundrede. Tag gerne en kold øl eller to med – og nyd dem, mens du ser solen gå ned over Angkors majestætiske templer.

Hotel: Steung Siem Reap

Dag 13 - Rundtur i Siem Reap
Dagens rundtur starter med et besøg ved Angkor Thoms sydlige port, hvor der står statuer af guderne for godt og ondt og holder vagt. Næst stop er Bayon Temple, som byder dig velkommen med kæmpe smilende ansigter, der er hugget ind i sten. Bayon Temple er kendt for disse smilende ansigter samt for sine smukke relieffer, der illustrerer det daglige liv i Cambodia og store slag, som blev udkæmpet mellem Khmer-folket og thaierne. Efter du har haft tid til at udforske Bayon, tager vi videre til templet Phimeanakas, som er formet som en pyramide. Bag templet ligger to søer, som engang blev brugt til religiøse ritualer – men som nu er badesøer for de lokale Khmer-børn. Fra toppen af templet har du en fantastisk udsigt ud over området og til Angkor-komplekset. Herefter forsætter vi til ”the Terrace of the Elephants” og ”the Terrace of Leper King”, hvor der står en statue af Yana, hinduguden for død. Herfra er der kun en kort køretur til Ta Prohm, som er et magisk, antikt tempel, som bliver holdt sammen af en gigantisk rod fra et gammelt banyan-træ. Nu er dagen ved at være form varm til at gå mere rundt – så vi tager tilbage til Siem Reap, hvor du spiser frokost. Ud på eftermiddagen, når det er blevet lidt køligere, tager vi ud for at se Angkor Wat, som er verdens største religiøse monument og Cambodias nationalsymbol. Templet er en imponerende 65 m høj, massiv, tredelt pyramide, og på toppen er den smykket med fem lotustårne.

Angkor Wat

Dagens rundtur starter med et besøg ved Angkor Thoms sydlige port, hvor der står statuer af guderne for godt og ondt og holder vagt. Næst stop er Bayon Temple, som byder dig velkommen med kæmpe smilende ansigter, der er hugget ind i sten. Bayon Temple er kendt for disse smilende ansigter samt for sine smukke relieffer, der illustrerer det daglige liv i Cambodia og store slag, som blev udkæmpet mellem Khmer-folket og thaierne.
Efter du har haft tid til at udforske Bayon, tager vi videre til templet Phimeanakas, som er formet som en pyramide. Bag templet ligger to søer, som engang blev brugt til religiøse ritualer – men som nu er badesøer for de lokale Khmer-børn. Fra toppen af templet har du en fantastisk udsigt ud over området og til Angkor-komplekset.

Herefter forsætter vi til ”the Terrace of the Elephants” og ”the Terrace of Leper King”, hvor der står en statue af Yana, hinduguden for død. Herfra er der kun en kort køretur til Ta Prohm, som er et magisk, antikt tempel, som bliver holdt sammen af en gigantisk rod fra et gammelt banyan-træ.

Nu er dagen ved at være form varm til at gå mere rundt – så vi tager tilbage til Siem Reap, hvor du spiser frokost. Ud på eftermiddagen, når det er blevet lidt køligere, tager vi ud for at se Angkor Wat, som er verdens største religiøse monument og Cambodias nationalsymbol. Templet er en imponerende 65 m høj, massiv, tredelt pyramide, og på toppen er den smykket med fem lotustårne.

Hotel: Steung Siem Reap

Dag 14 - Det skjulte tempel, Beng Mealea
I dag skal du finde din indre eventyrer frem – for vi skal ud og udforske den skjulte, mystiske og smukke tempelruin Beng Mealea, der ligger i udkanten af Angkor-komplekset. Det tager ca. 2 timer at køre dertil – og det er absolut turen værd. Ingen kan sige ret meget præcist om templets historie, men man mener, at det blev opført i det 12. århundrede. Nu er det overgroet af mos og andre planter – og et yndet sted at tage fede feriebilleder.Der er ikke foretaget noget restaurationsarbejde, og da templet er så gammelt og faldefærdigt, er der anlagt en sti rundt i templet, som man skal følge.

Beng Mealea

I dag skal du finde din indre eventyrer frem – for vi skal ud og udforske den skjulte, mystiske og smukke tempelruin Beng Mealea, der ligger i udkanten af Angkor-komplekset. Det tager ca. 2 timer at køre dertil – og det er absolut turen værd.
Ingen kan sige ret meget præcist om templets historie, men man mener, at det blev opført i det 12. århundrede. Nu er det overgroet af mos og andre planter – og et yndet sted at tage fede feriebilleder.Der er ikke foretaget noget restaurationsarbejde, og da templet er så gammelt og faldefærdigt, er der anlagt en sti rundt i templet, som man skal følge.

Hotel: Steung Siem Reap

Dag 15 - Sejltur til Kompong Phluk – brug en dag sammen med de lokale
Dagen i bruger vi sammen med de lokale. Vi kører til Tonle Sap Lake og sejler mod det skjulte Khmer-området Kompong Phluk. Området har tre landsbyer, der alle har det til fælles, at de er bygget på pæle, der måler 6-8 meter i højden, så husene ikke bliver oversvømmet i regnsæsonen. Området har 3.000 indbyggere, som lever af at dyrke fisk og grøntsager på flydende farme. I løbet af dagen sejler vi gennem mangroveskove. En mangroveskov er en skov, som består af plantearter, der kan overleve i saltvand, og som man kun finder i tropiske og subtropiske kystområder. Disse skove beskytter kysten, da deres rodnet forhindrer, at bølgerne nedbryder kysten. Hertil udgør de et unikt økosystem med et spændende dyreliv. Især fuglelivet i mangroveskovene er spektakulært. Og vær på vagt – makakaberne er også at finde i mangroveskovene. Herefter kører vi mod Chansor Village. Vi stopper i udkanten af byen, hvor vi hopper ombord på en oksekære, som kører os gennem markerne hjem til en Khmer-familie, som vil vise dig, hvordan de laver de sivkoste. Efter en simpel, lokal Khmer-frokost er der tid til flere lokale aktiviteter, inden vi kører tilbage til Siem Reap. Det, du har betalt for denne dags aktiviteter, går direkte til lokalsamfundet – og dermed er du med dit besøg med til at støtte den lokale udvikling. Inden vi kommer tilbage til hotellet, gør vi stop ved et buddhistisk tempel, hvor vi får en velsignelse af munkene.

Pælehuse ved Tonle Sap floden

Dagen i bruger vi sammen med de lokale. Vi kører til Tonle Sap Lake og sejler mod det skjulte Khmer-området Kompong Phluk. Området har tre landsbyer, der alle har det til fælles, at de er bygget på pæle, der måler 6-8 meter i højden, så husene ikke bliver oversvømmet i regnsæsonen. Området har 3.000 indbyggere, som lever af at dyrke fisk og grøntsager på flydende farme.

I løbet af dagen sejler vi gennem mangroveskove. En mangroveskov er en skov, som består af plantearter, der kan overleve i saltvand, og som man kun finder i tropiske og subtropiske kystområder. Disse skove beskytter kysten, da deres rodnet forhindrer, at bølgerne nedbryder kysten. Hertil udgør de et unikt økosystem med et spændende dyreliv. Især fuglelivet i mangroveskovene er spektakulært. Og vær på vagt – makakaberne er også at finde i mangroveskovene.

Herefter kører vi mod Chansor Village. Vi stopper i udkanten af byen, hvor vi hopper ombord på en oksekære, som kører os gennem markerne hjem til en Khmer-familie, som vil vise dig, hvordan de laver sivkoste. Efter en simpel, lokal Khmer-frokost er der tid til flere lokale aktiviteter, inden vi kører tilbage til Siem Reap. Det, du har betalt for denne dags aktiviteter, går direkte til lokalsamfundet – og dermed er du med dit besøg med til at støtte den lokale udvikling.

Inden vi kommer tilbage til hotellet, gør vi stop ved et buddhistisk tempel, hvor vi får en velsignelse af munkene.

Hotel: Steung Siem Reap

Dag 16 - Mod Bangkok
Your guide will meet you at your hotel and transfer you to the airport for your flight to Bangkok. Upon arrival, meet our guide and enjoy a private transfer to your hotel in Bangkok. Check in and spend the rest of your day on your own time.

Velkommen til Bangkok

Turen går mod Bangkok. Når du ankommer til lufthavnen, bliver du taget imod af vores lokale repræsentant. Han/hun kører dig til hotellet. Resten af dagen er på egen hånd i storbyen.

Hotel: I-Residence Hotel Silom

Dag 17 - På opdagelse i verdens travleste by, Bangkok

The Grand Palace i Bangkok

I dag skal vi rundt og opleve Bangkok både til vands og lands. Først tager vi til Saphan Taksin-molen ved Chao Phraya-floden. Herfra tager vi færgen til Bangkoks vigtigste landemærke: Grand Palace. Udover at paladset i sig selv er utroligt smukt og et pragteksemplar inden for traditionel thailandsk arkitektur, så rummer det også smaragdbuddhaen (”Emerald Buddha”) og er ét af de helligste steder i hele landet. Paladsområdet huser desuden flere pagodaer, stupaer og templer. Guiden tager dig med rundt og udforsker bygningerne og fortæller om paladsets fascinerende historie.

Tæt ved ligger det lige så fascinerende Wat Pho, hvor du kan se en 160 fod lang liggende Buddha. Herfra hopper vi på en lokal tuk-tuk og tager til Wat Suthat-templet, som er bedst kendt for den store, røde gynge, der står ude foran.

Efter vi har spist frokost, fortsætter vi ud og ser en Buddhastatuefabrik samt ”House of Bowls”, hvor lokale fremstiller almisseskåle til de buddhistiske munke. Herfra går vi videre til Wat Saket-templet, som ligger på toppen af en kunstig bakke. Fra templet tager vi til Rattanakosin Exhibition Hall, som er et museum, hvor de udstiller nogle af de største historiske skatte fra Rattanakosin-ereaen. Som afslutning på dagen tager du den lokale båd fra Klong Sansab tilbage til byen, hvor du skifter til BTS Sky-train for at komme hjem til hotellet.

Hotel: I-Residence Hotel Silom

Dag 18 - Dagstur til Ayutthaya
I dag forlader vi Bangkoks livlige gader for at se Ayutthaya, som tidligere var Thailands hovedstad. På vejen dertil stopper vi for at se det majestætiske palads Bang-Pa-In, som Kong Rama IV flittigt besøgte i de varmeste måneder af året, da det ligger ned til den svalende flod. Paladset er inspireret af både thailandsk, kinesisk og gotisk arkitektur og er et godt sted at tage flotte feriebilleder – især det røde klokketårn er et yndet motiv. Efter besøget ved Bang-Pa-In tager vi videre til Ayutthaya, hvor vi skal udforske gamle tempelruiner og pagodaer, som trods forfald stadig vidner om byens tidligere storhed. Herefter sejler vi tilbage til Bangkok via floden. I løbet af sejlturen får du serveret lækker aftensmad, som du spiser, mens du nyder udsigten til det omkringliggende landskab, som skifter fra smaragdgrønne rismarker til traditionel thailandsk arkitektur og endelig til storby.

Bang Pa paladset

I dag forlader vi Bangkoks livlige gader for at se Ayutthaya, som tidligere var Thailands hovedstad. På vejen dertil stopper vi for at se det majestætiske palads Bang-Pa-In, som Kong Rama IV flittigt besøgte i de varmeste måneder af året, da det ligger ned til den svalende flod. Paladset er inspireret af både thailandsk, kinesisk og gotisk arkitektur og er et godt sted at tage flotte feriebilleder – især det røde klokketårn er et yndet motiv.

Efter besøget ved Bang-Pa-In tager vi videre til Ayutthaya, hvor vi skal udforske gamle tempelruiner og pagodaer, som trods forfald stadig vidner om byens tidligere storhed. Herefter sejler vi tilbage til Bangkok via floden.

I løbet af sejlturen får du serveret lækker aftensmad, som du spiser, mens du nyder udsigten til det omkringliggende landskab, som skifter fra smaragdgrønne rismarker til traditionel thailandsk arkitektur og endelig til storby.

Hotel: I-Residence Hotel Silom

Dag 19 - Besøg ved det flydende marked og fly til Chiang Mai
Besøg ved det flydende marked og fly til Chiang Mai

Det flydende marked.

Forbered dig på en dag fyldt med farver, kunst og passion! Guiden henter dig tidligt ved hotellet, og så kører i 100 km mod sydvest til Damnoen Saduak Floating Market i Ratchaburi-provinsen. Gå en tur rundt mellem boderne, eller lej en vandcykel og oplev markedet fra vandet.

Efter vi har nydt det flydende marked, tager vi til ”Mae Klong raiway market”, hvor du vil få dig lidt af en særlig oplevelse. Alle ugens 7 dage bliver der her holdt marked ude midt på skinnerne. Når alarmen varsler, at nu kommer der tog, fjerner alle deres boder i en fart – og når toget er passeret, sætter de dem op igen og handler videre, som om intet var hændt.

Efter dagens eventyr bliver du kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver videre til Chiang Mai. Ved ankomst i Chiang Mai bliver du hentet af guiden, som kører dig fra lufthavnen til dit hotel.

Hotel: The Small Hotel, Chiang Mai

Dag 20 - Essensen af Chiang Mai

Chiang Mai er én af de største byer i Thailand og både økonomisk og kulturelt centrum for det nordlige Thailand. Byen rummer mange gamle, imponerende buddhistiske templer, som hver har deres eget helt unikke udtryk – og i dag skal du ud og se nogle af de smukkeste af dem. Første stop på dagens rundtur er Wat Phrathar Doi Suthep, som er ét af de vigtigste templer i landet. Templet blev bygget i 1386 og ligger på toppen af et bjerg med en helt fantastisk udsigt ud over byen. Det er op til dig, om du vil udfordre dig selv med en tur op ad de 300 smukt udskårne trin, eller om du vil tage en sporvogn op. Herefter nyder du en lækker frokost i skyggen af store træer på en charmerende restaurant, der ligger lige ud til floden. Når du har spist, hopper du ombord i en rickshaw for at komme til Waroros Market, hvor du har god tid til at gå på opdagelse mellem de mange boder, som bl.a. sælger blomster, silke og lokalt kunsthåndværk. Dagen slutter med et besøg ved de to smukke templer Wat Srisuphan og Wat Chedi Luang.Chiang Mai er én af de største byer i Thailand og både økonomisk og kulturelt centrum for det nordlige Thailand. Byen rummer mange gamle, imponerende buddhistiske templer, som hver har deres eget helt unikke udtryk – og i dag skal du ud og se nogle af de smukkeste af dem.
Første stop på dagens rundtur er Wat Phrathar Doi Suthep, som er ét af de vigtigste templer i landet. Templet blev bygget i 1386 og ligger på toppen af et bjerg med en helt fantastisk udsigt ud over byen. Det er op til dig, om du vil udfordre dig selv med en tur op ad de 300 smukt udskårne trin, eller om du vil tage en sporvogn op.

 

Herefter nyder du en lækker frokost i skyggen af store træer på en charmerende restaurant, der ligger lige ud til floden. Når du har spist, hopper du ombord i en rickshaw for at komme til Waroros Market, hvor du har god tid til at gå på opdagelse mellem de mange boder, som bl.a. sælger blomster, silke og lokalt kunsthåndværk. Dagen slutter med et besøg ved de to smukke templer Wat Srisuphan og Wat Chedi Luang.

Hotel: The Small Hotel, Chiang Mai

Dag 21 - Til fordel for elefanterne

Vi starter dagen med morgenmad på hotellet. Mellem 07:30 – 08:00 bliver vi hentet og kørt ud til én af de få parker i Asien, hvor du kan få lov til at opleve elefanter i fri natur, uden at folk rider på dem, bader dem og stresser dem. Parken huser seks elefanter, som tidligere har været udsat for den mørke side af turismen. Vi starter besøget i elefantparken med en introduktion til parkens fortid, nutid og kommende programmer, som alle er til fordel for elefanterne. Efter introduktionen går vi ud i skovområderne, hvor du fra en sikker afstand får lov til at observerer elefanterne socialisere med hinanden – som var du på en ægte safari i Afrika. Du lærer om elefanterne og møder parkens mahouter. Under observationen af elefanterne kan du stille alle de spørgsmål, du har, og du får ligeledes en ”live undervisning” om elefanternes opførsel, hvor du bl.a. bliver fortalt hvad deres kropssprog betyder, hvor meget de spiser, hvad de vejer, hvor gamle de bliver samt hvilken natur, de lever i. Efter vandringen og observeringen går vi til parkens ”rest station”, som ligger ovenover et mudderhul. Her bliver der serveret traditionelle thaiforfriskninger. Fra stationen kan du være heldig at observere elefanterne slappe af i mudderhullet. Det kan være en god ide at tage tøj på, som tåler at blive lidt beskidt, da der godt kan flyve mindre mudderklatter op fra mudderhullet. Elefanterne bruger nemlig mudderhullet til at køle kroppen ned på varme dage. Her bruger de snablen til at kaste mudder op på kroppen - og det kan godt sprøjte lidt. Herefter bevæger vi os ned til floden, hvor vi får lov til at fylde rør op med majs, sukkerrør, græs, bananer med mere. Herefter bliver der serveret frokost for både dig og elefanterne – og du kan observere elefanterne spise den frokost, du har forberedt til dem. Besøget i elefantparken er inkluderet i rejsens pris, og prisen for besøget går ubeskåret til parken. Det vil sige, at du ved dit besøg har støttet elefanterne, fodret og observeret dem – uden nærkontakt, som normalt skaber stres og angst for dyrene. Dermed kan du roligt have god samvittighed over dagens besøg hos elefanterne! Vi er tilbage på hotellet omkring kl. 15:15. Resten af dagen er på egen hånd. Vi starter dagen med morgenmad på hotellet. Mellem 07:30 – 08:00 bliver vi hentet og kørt ud til én af de få parker i Asien, hvor du kan få lov til at opleve elefanter i fri natur, uden at folk rider på dem, bader dem og stresser dem. Parken huser seks elefanter, som tidligere har været udsat for den mørke side af turismen.
Vi starter besøget i elefantparken med en introduktion til parkens fortid, nutid og kommende programmer, som alle er til fordel for elefanterne. Efter introduktionen går vi ud i skovområderne, hvor du fra en sikker afstand får lov til at observerer elefanterne socialisere med hinanden – som var du på en ægte safari i Afrika. Du lærer om elefanterne og møder parkens mahouter. Under observationen af elefanterne kan du stille alle de spørgsmål, du har, og du får ligeledes en ”live undervisning” om elefanternes opførsel, hvor du bl.a. bliver fortalt hvad deres kropssprog betyder, hvor meget de spiser, hvad de vejer, hvor gamle de bliver samt hvilken natur, de lever i.

Efter vandringen og observeringen går vi til parkens ”rest station”, som ligger ovenover et mudderhul. Her bliver der serveret traditionelle thaiforfriskninger. Fra stationen kan du være heldig at observere elefanterne slappe af i mudderhullet. Det kan være en god ide at tage tøj på, som tåler at blive lidt beskidt, da der godt kan flyve mindre mudderklatter op fra mudderhullet. Elefanterne bruger nemlig mudderhullet til at køle kroppen ned på varme dage. Her bruger de snablen til at kaste mudder op på kroppen – og det kan godt sprøjte lidt.

Herefter bevæger vi os ned til floden, hvor vi får lov til at fylde rør op med majs, sukkerrør, græs, bananer med mere. Herefter bliver der serveret frokost for både dig og elefanterne – og du kan observere elefanterne spise den frokost, du har forberedt til dem.
Besøget i elefantparken er inkluderet i rejsens pris, og prisen for besøget går ubeskåret til parken. Det vil sige, at du ved dit besøg har støttet elefanterne, fodret og observeret dem – uden nærkontakt, som normalt skaber stres og angst for dyrene. Dermed kan du roligt have god samvittighed over dagens besøg hos elefanterne!

Vi er tilbage på hotellet omkring kl. 15:15. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 22 - Mod Phuket & Soi Dog Foundation
Vi kører til lufthavnen i Chiang Mai, og flyver til Phuket. Flyveturen tager ca. 2 timer. Ved ankomst bliver du hentet og kørt til Karon Beach. Undervejs kører vi forbi Soi Dog Foundation. Har du lyst, kan vi besøge dem. Meddel Ferie med Formål, hvis det har interesse. Læs mere om Soi Dog nedenfor.

Soi Dog Foundation

Vi kører til lufthavnen i Chiang Mai, og flyver til Phuket. Flyveturen tager ca. 2 timer. Ved ankomst bliver du hentet og kørt til Karon Beach. Undervejs – ca. 15-20 minutter fra lufthavnen – kører vi forbi Soi Dog Foundation. Her får du en rundvisning og hører mere om, hvordan Soi Dog dag-for-dag kæmper for et bedre dyrevelfærd for Thailands gadehunde.

Efter besøget, fortsætter vi til Phuket.
Vi bliver kørt til Horizon Beach & Family Resort i Karon, hvor en velfortjent ferieforlængelse venter jer.

Dag 23 - 25 - Badeferie i Karon, Phuket

Karon Beach solnedgang

Resten af ferien er på egen hånd. Vi håber, at du har haft en masse dejlige ferieoplevelser. Vi ønsker dig en fortsat god ferie.

Dag 26 - Hjemrejse
Efter morgenmad, bliver du kørt til lufthavnen, hvor rejsen går tilbage til Danmark. Du får en masse gode minder med hjem fra denne rejse. Men ikke nok med at du har haft en aktiv ferie fyldt med lokale og kulturelle oplevelser, som har beriget dig – dit besøg i de lokale landsbyer har også været til god gavn for de lokale. Vi ønsker dig en god hjemrejse.

Tusind tak for denne gang

Efter morgenmad, bliver du kørt til lufthavnen, hvor rejsen går tilbage til Danmark. Du får en masse gode minder med hjem fra denne rejse. Men ikke nok med at du har haft en aktiv ferie fyldt med lokale og kulturelle oplevelser, som har beriget dig – dit besøg i de lokale landsbyer og dyrevelfærdsorganisationer har også været til god gavn for både de lokale og organisationernes dyr.

Vi ønsker dig en god hjemrejse. 

Hjemrejse sker fra Phnom Penh, så vi undgår en lang kørsel til Siem Reap.

Dag 27 - Hjemkomst til Danmark
Velkommen hjem. Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igenVelkommen hjem.

Vi håber, at du har haft en uforglemmelig ferie.

Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Hotel Ngoc Dynastie

★★★+

L'Azalee Cruise

★★★

EMM Hotel, Hue

★★★★

EMM Hotel, Hoi An

★★★★

Sonnet Saigon

★★★

Steung Siem Reap

★★★★

I-Residence Hotel

★★★★

The Small Hotel

★★★

Horizon, Karon

★★★★