fbpx
Elefanter, kultur og badeferie

Rejse til Cambodia: Elefanter, kultur og badeferie

Få en oplevelse uden lige, når vi på en rejse til Cambodia oplever landets seværdigheder og kommer tæt på elefanterne i Mondulkiri.

Rejsens beskrivelse

Vi tager dig med på en fantastisk rundrejse i et af asiens frodige perler. Vi lander i storbyen Siem Reap og starter eventyret med et besøg hos de gamle Angkor Ruiner. Herefter forlader vi ellers storbyen, og bevæger os godt ud på landet, hvor de lokale holder til. Vi inviteres indenfor i lokale landsbyer og får et indblik i den Cambodianske kultur. Under rejsen bevæger vi os også ind i junglen, og har Cambodia været heldig med vejret (en masse regn i regnsæsonen), vil du opleve et smukt vandfald som endestation. Vi besøger også mekong deltaet og får et indblik i livet langs mekongfloden og går i giganternes fodspor, når vi besøger Mondulkiri og områdets elefanter. Dét og en masse andet, afrunder vi med sol og das på paradisøen Koh Rong. En rejse til Cambodia er begyndt!

En rejse til fordel for alle

På denne rejse oplever vi lidt af hvert. Vi sejler til Khmer-landsbyen ‘Kompong Phluk’ der er bygget på pæle, trekker i junglen med vandfald som endestation, får chancen for at opleve skildpadder og de sjove Irrawaddy ferskvandsdelfiner, tilbringer tid med elefanterne i Mondulkiri og afslutter eventyret med en uges badeferie på skønne Koh Rong.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

19 dage

Ubegrænset

Sværhedsgrad: Let

Sværhedsgrad: Let (T1, C2)

På denne rejse er der trekking inkluderet. Ca. 6 km på en dag. Trekking foregår i jungleterræn. I tilfælde af regn, kan det være vådt og glat. Medbring gode sko samt tøj der kan tåle at blive beskidt. Derudover inkluderer vi nogle dage med cykling. Cykling foregår i varieret terræn, og i stille og roligt tempo. Almindelig god fysisk form kræves.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T1, C1

Fra pris:15.199 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Transport tur/retur fra Bali lufthavn
 • Alle indenrigsfly
 • Bådtransfer tur/retur til Koh Rong
 • Hotelophold på nævnte hoteller og homestay.
 • 6-dages badeferie på Koh Rong på 4-stjernet strandhotel
 • Engelsktalende lokalguide
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 16 x morgenmad (dag 3-18)
 • 5 x frokost (dag 3, 4, 5, 7 & 8)
 • 2 x middag (dag 6 & 7)
 • Alle nævnte dags udflugter og dertilhørende transfer i et køretøj med aircondition
 • Alle gebyrer og skatter

Mondulkiris elefanter

Hos Ferie med Formål kan du rejse til Mondulkiri med god samvittighed. Her er der ingen elefantridning- og badning der gør sig gældende. I stedet for, oplever du dem i deres naturlige habitat. 

Angkor ruinerne

Oplev en af verdens største seværdigheder, når vi besøger Angkor ruinerne. 

Phnom Kulen vandfaldet

Vi bevæger os ind i den tætte cambodianske jungle med Phnom Kulen vandfaldet som endestation, hvor en frisk dukkert venter os.

Til fordel for de lokale

Vi bevæger os ud fra storbyerne og bliver inviteret indenfor i flere lokale landsbyer. Her giver vi en hånd med, og får samtidig et indblik i deres hverdag.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark
Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.
Dag 02 - Ankomst til Siem Reap

Velkommen til Cambodia. Når du har fået din bagage, står vores lokale engelsktalende repræsentant klar til at tage imod dig. Fra lufthavnen bliver du kørt til dit hotel, Lub d Cambodia, som ligger midt i Siem Reap. Uanset hvilken tid på døgnet du ankommer, vil du altid kunne finde på noget at lave i Siem Reap. I løbet af dagen kan du gå en tur i byen, tage på opdagelse med en cambodjansk tuk-tuk eller ligge og dase ved poolen. Om aftenen åbner byen op for et skønt natteliv, hvor du bl.a. kan tage med til et lokalt Khmer-marked, hvor du blandt andet kan du smage på det traditionelle Khmer-køkken. Kunne du tænke dig en drink, byder Siem Reap på en masse små pubs rundt omkring på den populære Pub Street. Du burde også prøve en cocktail på den populære Miss Wong Cocktail Bar eller Sokkhak River Lounge. Eventyret starter i morgen!Velkommen til Cambodia.
Når du har fået din bagage, står vores lokale engelsktalende repræsentant klar til at tage imod dig. Fra lufthavnen bliver du kørt til dit hotel, Lub d Cambodia, som ligger midt i Siem Reap. Uanset hvilken tid på døgnet du ankommer, vil du altid kunne finde på noget at lave i Siem Reap. I løbet af dagen kan du gå en tur i byen, tage på opdagelse med en cambodjansk tuk-tuk eller ligge og dase ved poolen. Om aftenen åbner byen op for et skønt natteliv, hvor du bl.a. kan tage med til et lokalt Khmer-marked, hvor du blandt andet kan du smage på det traditionelle Khmer-køkken. Kunne du tænke dig en drink, byder Siem Reap på en masse små pubs rundt omkring på den populære Pub Street. Du burde også prøve en cocktail på den populære Miss Wong Cocktail Bar eller Sokkhak River Lounge.

Dag 03 - På cykel blandt Ankhor ruinerne
Når man besøger Cambodia, er et besøg ved de antikke Angkor-ruiner næsten obligatorisk. Efter morgenmaden på dag 3, starter vi derfor dagen med en cykeltur til Cambodias mest populære attraktion: Angkor Wat. Herefter cykler vi videre til den sydlige del af Angkor, hvor vi finder Bayon Temple. Her vil du blive mødt af lidt af et særsyn – nemlig smilende sten. På klippesider og store sten er der indhugget store, smilende ansigter. Vi fortsætter gennem skoven til det hellige reservoir, French Dam, og videre til det smukke, uberørte tempel Ta Nei Temple. I løbet af eftermiddagen nyder vi en traditionel frokost på en lokal restaurant tæt på Sra Srang, den tidligere royale dam. Herefter forsætter vi til Ta Prohm, som er et magisk, antikt tempel, som bliver holdt sammen af en gigantisk rod fra et gammelt banyantræ. Her får du virkelig at se, hvordan antik arkitektur og natur går i ét. Efter en aktiv dag på cykel, vender vi tilbage til hotellet til en aften med en dejligt afslappende aktivitet – vi skal nemlig ud på en smuk, lille sejltur. Du kan tage lidt koldt at drikke med på vores solnedgangssejltur, som foregår i en traditionel gondola. Ruten, som er en behagelig tur langs vandet, fører dig til landstenstemplet Prasat Chrung, der er helt tilbage fra i 1100-tallet. Nyd din drink til synet af solen, der går ned bag dette majestætiske tempel.

Angkor Wat

Når man besøger Cambodia, er et besøg ved de antikke Angkor-ruiner næsten obligatorisk. Efter morgenmaden på dag 3, starter vi derfor dagen med en cykeltur til Cambodias mest populære attraktion: Angkor Wat. Herefter cykler vi videre til den sydlige del af Angkor, hvor vi finder Bayon Temple. Her vil du blive mødt af lidt af et særsyn – nemlig smilende sten. På klippesider og store sten er der indhugget store, smilende ansigter. Vi fortsætter gennem skoven til det hellige reservoir, French Dam, og videre til det smukke, uberørte tempel Ta Nei Temple.
I løbet af eftermiddagen nyder vi en traditionel frokost på en lokal restaurant tæt på Sra Srang, den tidligere royale dam. Vi fortsætter dagen med et besøg ved Ta Prohm, der er et magisk, antikt tempel, som bliver holdt sammen af en gigantisk rod fra et gammelt banyantræ. Her får du virkelig at se, hvordan antik arkitektur og natur går i ét. 

Efter en aktiv dag på cykel, vender vi tilbage til hotellet til en aften med en dejligt afslappende aktivitet – vi skal nemlig ud på en smuk, lille sejltur. Du kan tage lidt koldt at drikke med på vores solnedgangssejltur, som foregår i en traditionel gondola. Ruten, som er en behagelig tur langs vandet, fører dig til landstenstemplet Prasat Chrung, der er helt tilbage fra i 1100-tallet. Nyd din drink til synet af solen, der går ned bag dette majestætiske tempel.

Dag 04 - I de lokales fodspor
Dagen i bruger vi sammen med de lokale. Vi starter med en god morgenmad, inden vi kører til Tonle Sap Lake, hvor vi sejler mod den skjulte Khmer-landsby Kompong Phluk. Området har tre landsbyer, der alle har det til fælles, at de er bygget på pæle, der måler 6-8 meter i højden, så husene ikke bliver oversvømmet i regnsæsonen. Området har 3.000 indbyggere, som lever af at dyrke fisk og grøntsager på flydende farme.  Under besøget sejler vi gennem mangroveskove, som består af plantearter, der kan overleve i saltvand, og som man kun finder i tropiske og subtropiske kystområder. Disse skove beskytter kysten, da deres rodnet forhindrer, at bølgerne nedbryder kysten. Hertil udgør de et unikt økosystem med et spændende dyreliv. Især fuglelivet i mangroveskovene er spektakulært. Og vær på vagt – makakaberne er også at finde i mangroveskovene. Herefter kører vi mod Chansor Village. Her vil du blive en del af Khmer-folket for en dag. I løbet af dagen vil du besøge nogle af landsbyens familier, som blandt andet vil vise dig hvordan de laver sivkoste. Har du lyst, kan du efterfølgende selv få lov til at prøve at lave en sivkost. Ikke nok med det – du får også mange andre lokale oplevelser i løbet af dagen, når du bliver guidet gennem landsbyen, hvor du vil møde lokale landmænd og fiskere. Efter den guidede tur tager vi tilbage til midtpunktet af landsbyen, hvor der vil blive serveret en lækker lokal frokost, der er lavet af friske råvarer fra områderne rundt om landsbyen – og det bliver et måltid, du sent vil glemme! Efter frokosten er der tid til flere lokale aktiviteter, inden vi kører tilbage til Siem Reap. Inden vi kommer tilbage til hotellet, gør vi stop ved et buddhistisk tempel, hvor vi får en velsignelse af munkene.

Pælelandsbyen, Kompong Phluk

Dagen idag bruger vi sammen med de lokale. Vi starter med en god morgenmad, inden vi kører til Tonle Sap Lake. Her hopper vi ombord på en båd, der sejler os mod den skjulte Khmer-landsby Kompong Phluk. Området har tre landsbyer, der alle har det til fælles, at de er bygget på pæle, som måler 6-8 meter i højden. På den måde undgår husene at blive oversvømmet af vandmasserne, når regnsæsonen kommer. Området har 3.000 indbyggere, som lever af at dyrke fisk og grøntsager på flydende farme.

Under besøget sejler vi gennem mangroveskove, som består af plantearter, der alle kan overleve i saltvand, og som man kun finder i tropiske og subtropiske kystområder. Skovene er til stor fordel for de lokale, da de med deres stor rodnet nedbryder bølger og dermed beskytter kysten. Hertil udgør de et unikt økosystem med et spændende dyreliv – herunder fugle og nysgerrige makakaaber.

Vi fortsætter mod Chansor Village. Her vil du blive en del af Khmer-folket for en dag. I løbet af dagen vil du besøge nogle af landsbyens familier, som blandt andet vil vise dig, hvordan de laver sivkoste. Har du lyst, kan du efterfølgende selv få lov til at prøve at lave en sivkost. Ikke nok med det – du får også mange andre lokale oplevelser i løbet af dagen, når du bliver guidet gennem landsbyen, hvor du vil møde lokale landmænd og fiskere. Efter den guidede tur tager vi tilbage til midtpunktet af landsbyen, hvor der vil blive serveret en lækker lokal frokost, der er lavet af friske råvarer fra områderne rundt om landsbyen – og det bliver et måltid, du sent vil glemme! Efter frokosten er der tid til flere lokale aktiviteter, inden vi kører tilbage til Siem Reap. Inden vi kommer tilbage til hotellet, gør vi stop ved et buddhistisk tempel, hvor vi får en velsignelse af munkene.

Dag 05 - Trekking til Phnom Kulen vandfaldet (6 km)
I dag står det på vandretur i en smuk naturrig nationalpark, hvor endestationen er et fantastisk vandfald, nemlig Phnom Kulen-vandfaldet. Vi starter med en god morgenmad, inden vi forlader Siem Reap og bevæger os ud på landevejene med kurs mod Phnom Kulen National Park. Trekket, vi skal ud på, er ca. 6 km langt. Undervejs vil guiden fortælle om områdets historie, som går helt tilbage til år 802. Vi besøger også en buddhistisk Pagode på vejen, hvor folk kommer fra mange forskellige lande for at bede. Det er muligt at bade i vandfaldet, så det er en god idé at medbringe badetøj. Husk også gode sko og kamera.

Phnom Kulen Vandfaldet

I dag står det på vandretur i en smuk naturrig nationalpark, hvor endestationen er et fantastisk vandfald, nemlig Phnom Kulen-vandfaldet. Vi starter med en god morgenmad, inden vi forlader Siem Reap og bevæger os ud på landevejene med kurs mod Phnom Kulen National Park. Trekket, vi skal ud på, er ca. 6 km langt. Undervejs vil guiden fortælle om områdets historie, som går helt tilbage til år 802. Vi besøger også en buddhistisk Pagode på vejen, hvor folk kommer fra mange forskellige lande for at bede.

Det er muligt at bade i vandfaldet, så det er en god idé at medbringe badetøj. Husk også gode sko og kamera.

Dag 06 - Mod Kratie
Vi starter dagen kl. 07:00, når vi bevæger os mod Kratie, som ligger ca. 6 timers kørsel fra Siem Reap. Undervejs vil du få et dejligt indtryk af Cambodias landskab, da vi passere den ene fantastiske udsigt efter den anden. Ud på eftermiddagen nyder vi en afslappet frokost (ikke inkl.), hvorefter vi kører mod vores indkvartering. Senere på eftermiddagen – hvis tiden tillader det – tager vi op på toppen af Phnom Sambok-bjerget, hvor en fredelig udsigt udover Mekongfloden venter os. Efter dette tager vi retur til vores homestay. Her vil vores vært lave en lækker, lokal middag til os.

Landsby nær Kratie

Vi starter dagen kl. 07:00, når vi bevæger os mod Kratie, som ligger ca. 6 timers kørsel fra Siem Reap. Undervejs vil du få et dejligt indtryk af Cambodias landskab, da vi passere den ene fantastiske udsigt efter den anden.

Ud på eftermiddagen nyder vi en afslappet frokost (ikke inkl.), hvorefter vi kører mod vores indkvartering.

Senere på eftermiddagen – hvis tiden tillader det – tager vi op på toppen af Phnom Sambok-bjerget, hvor en fredelig udsigt udover Mekongfloden venter os.
Efter dette tager vi retur til vores homestay. Her vil vores vært lave en lækker, lokal middag til os.

Dag 07 - Cykeltur på Koh Trong
I dag står dagen på spændende kulturelle oplevelser lige fra morgenstunden. I løbet af dagens program får du et indblik i den lokale hverdag på øen Koh Trong. Du besøger flere familier og lærer om deres samfundsbaserede udvikling. Er du heldig, kan det også være, at vi ser skildpadderne, der holder til ved Mekong floden. Om eftermiddagen besøger vi Wat Sonsor Moi Soi (Pagoden med de 100 søjler). Få meter fra Pagoden finder vi Mekong Turtle Conservation Centre, der tager sig af forskellige skildpaddearte – heriblandt den sjældne Cantors blødskjoldsskildpadde, der blev fundet ved Mekongfloden i 2007. Centeret huser babyskildpadderne i 10 måneder, indtil de er klar til at blive sat ud i naturen. I centeret får du skildpadderne at se, og du hører lidt om deres arbejde med skildpadderne. Er du heldig at besøge centeret på rette tidspunkt, kan du deltage, når skildpadderne slippes fri i naturen. Ofte sker det i maj og juni. På vej tilbage til hotellet stopper vi et sted, hvor du har mulighed for at opleve Irrawaddy ferskvandsdelfinerne, der holder til på denne strækning af floden. Værten på vores homestay laver endnu en lokal middag til os.

Irrawaddy Delfiner

I dag står dagen på spændende kulturelle oplevelser lige fra morgenstunden. I løbet af dagens program får du et indblik i den lokale hverdag på øen Koh Trong. Du besøger flere familier og lærer om deres samfundsbaserede udvikling. Er du heldig, kan det også være, at vi ser skildpadderne, der holder til ved Mekong floden. Turen idag foregår på cykel. Om eftermiddagen besøger vi Wat Sonsor Moi Soi (Pagoden med de 100 søjler). Få meter fra Pagoden finder vi Mekong Turtle Conservation Centre, der tager sig af forskellige skildpaddearte – heriblandt den sjældne Cantors blødskjoldsskildpadde, der blev fundet ved Mekongfloden i 2007. Centeret huser babyskildpadderne i 10 måneder, indtil de er klar til at blive sat ud i naturen. I centeret får du skildpadderne at se, og du hører lidt om deres arbejde med skildpadderne. Er du heldig at besøge centeret på rette tidspunkt, kan du deltage, når skildpadderne slippes fri i naturen. Ofte sker det i maj og juni. På vej tilbage til hotellet stopper vi et sted, hvor du har mulighed for at opleve Irrawaddy ferskvandsdelfinerne, der holder til på denne strækning af floden. Værten på vores homestay laver endnu en lokal middag til os.

Bemærk: Besøget i Turtle Conservation Center bliver forholdsvis kort, da centeret ikke er særligt stort. Forvent derfor ikke noget stort. Centeret har et par lokale ansatte, og er generelt præget af fattigdom grundet deres lokalitet. Tag gerne besøget som en oplevelse og muligheden for at se de sjældne skildpadder, og husk på, at dit besøg går til et godt formål.

Dag 08 - Mod Mondulkiri

Efter morgenmaden besøger vi Kraties lokale marked, inden vi bevæger os mod Mondulkiri (Senmonorom), som ligger ca. 3,5 times kørsel væk. Når vi ankommer, er der mulighed for at besøge det smukke Bou Sraa vandfald. Resten af dagen er på egen hånd. Morgendagen er til fordel for elefanterne. Vandfaldets størrelse afhænger meget af vejret. Har det været tørt i en længere periode, kan vandfaldet være meget lille. Har det regnet meget, kan vandfaldet omvendt blive op til 20 meter i breddenEfter morgenmaden besøger vi Kraties lokale marked, inden vi bevæger os mod Mondulkiri (Senmonorom), som ligger ca. 3,5 times kørsel væk. Når vi ankommer, er der mulighed for at besøge det smukke Bou Sraa vandfald. Resten af dagen er på egen hånd.

Bemærk: Vandfaldets størrelse afhænger meget af vejret. Har det været tørt i en længere periode, kan vandfaldet være meget lille. Har det regnet meget, kan vandfaldet omvendt blive op til 20 meter i bredden.

Dag 09 - Elefanterne i Mondulkiri

Efter morgenmaden tager vi ud i den cambodianske jungle, hvor hele dagen kommer til at gå med at besøge elefanterne. Vi skal nemlig besøge et NGO-projekt, der huser tidligere udsatte elefanter. I løbet af besøget vandrer vi i junglen og observerer elefanterne i den fri natur. Desuden lærer vi om elefanterne, de lokale samt bevarelse af skoven.  Projektet passer ikke kun på udsatte elefanter, men støtter også lokale, som bor i det omkringliggende område. Støtten går til alt fra lægehjælp til beskyttelse af skovområder. Desuden ansætter de lokale, og bidrager til den lokale økonomi. Dit besøg i elefantprojektet er inkluderet i prisen. Det, du betaler for besøget, går ubeskåret til projektet. På den måde er du med din rejse med til at støtte op om deres arbejde.  En del af trekket er i fri natur, hvor der ikke er nogle stier. Derfor er det vigtigt, at du har nogle gode sko og noget tøj, der kan tåle at blive beskidt, på. Det er også en god idé at tage lidt skiftetøj med i en rygsæk.  Ønsker du at tilbringe flere dage i campen, er der mulighed for dette. Her kan du få lov til at indgå i projektet som frivillig arbejdskraft, hvor du blandt andet hjælper til i skoven og ordner mad til elefanterne.Efter morgenmaden tager vi ud i den cambodianske jungle, hvor hele dagen kommer til at gå med at besøge elefanterne. Vi skal nemlig besøge et NGO-projekt, der huser tidligere udsatte elefanter. I løbet af besøget vandrer vi i junglen og observerer elefanterne i den fri natur. Desuden lærer vi om elefanterne, de lokale samt bevarelse af skoven. Projektet passer ikke kun på udsatte elefanter, men støtter også lokale, som bor i det omkringliggende område. Støtten går til alt fra lægehjælp til beskyttelse af skovområder. Desuden ansætter de lokale, og bidrager til den lokale økonomi. Dit besøg i elefantprojektet er inkluderet i prisen. Det, du betaler for besøget, går ubeskåret til projektet. På den måde er du med din rejse med til at støtte op om deres arbejde.

En del af trekket er i fri natur, hvor der ikke er nogle stier. Derfor er det vigtigt, at du har nogle gode sko og noget tøj, der kan tåle at blive beskidt, på. Det er også en god idé at tage lidt skiftetøj med i en rygsæk.

Ønsker du at tilbringe flere dage i campen, er der mulighed for dette. Her kan du få lov til at indgå i projektet som frivillig arbejdskraft, hvor du blandt andet hjælper til i skoven og ordner mad til elefanterne.

Dag 10 - Mod Phnom Penh

Vi kører mod Phnom Penh og ankommer ca. 5-6 timer efter. Resten af dagen er på egen hånd. Imorgen flyver vi til Sihanoukville, hvor en dejlig badeferie venter os på Koh Rong.

Dag 11 - 17 - Badeferie på Koh Rong
På dag 10 kører vi til Siem Reap lufthavn, hvorfra vi flyver en kort indenrigstur til Sihanouk Ville. Turen tager en times tid. Herfra sejler vi med speedbåd til øen Koh Rong. Fly, båd og transfer er selvfølgelig inkluderet i rejsens pris. Vi ankommer til Koh Rong, hvor de sidste dage af din ferie kommer til at gå med ren og skær afslapning i et sandt ferieparadis. Koh Rong nås med blot en times bådtur fra fastlandet, Sihanoukville. Trods den korte transporttid er forskellen utrolig. Koh Rong er et tropisk paradis med hvide sandstrande, turkisfarvet vand og grønne skove. På øen vil du opleve en afslappende tilværelse, der rummer færre turister end på fastlandet. Koh Rong ligger ud for kysten af Sihanouk-halvøen og er Cambodias næststørste ø med et areal på 78 kvadratkilometer. Øen er berømt for sin fredfyldte skønhed, og sammen med naboøen Koh Rong Samloen udgør den et sandt ø-paradis. Størstedelen af øens kyster er strande, og der findes mange små resorts med en skøn beliggenhed rundt omkring på øen. På den vestlige side af Koh Rong finder du Long Beach, som er øens fineste strand. Det er en 7 km lang, dråbeformet hvid sandstrand. Stranden går også under tilnavnet Sok San Beach, som den har fået efter fiskerbyen ved strandens nordlige ende. Longtailbåde sejler fra Koh Touchs mole til Long Beach, så solglade gæster kan komme på dagture med solbadning og svømning på den smukke strand. Du kan også selv gå hertil via en sti, som går gennem junglen fra Koh Touch Beach (ca. 1½ times vandring). I strandens sydlige ende finder du resortet The Royal Sands, og i den nordlige ende finder du Soksan Beach Resort. Under dit ophold bor du på Soksan Beach Resort.

Koh Rong

Idag kører vi Phnom Penh lufthavn, hvorfra vi flyver en kort indenrigstur til Sihanouk Ville. Flyveturen tager ca. 45 minutter. Herfra sejler vi med speedbåd til øen Koh Rong. Fly, båd og transfer er selvfølgelig inkluderet i rejsens pris.

Vi ankommer til Koh Rong, hvor de sidste dage af din ferie kommer til at gå med ren og skær afslapning i et sandt ferieparadis. Koh Rong nås med blot en times bådtur fra fastlandet, Sihanoukville. Trods den korte transporttid er forskellen utrolig. Koh Rong er et tropisk paradis med hvide sandstrande, turkisfarvet vand og grønne skove. På øen vil du opleve en afslappende tilværelse, der rummer færre turister end på fastlandet. Koh Rong ligger ud for kysten af Sihanouk-halvøen og er Cambodias næststørste ø med et areal på 78 kvadratkilometer. Øen er berømt for sin fredfyldte skønhed, og sammen med naboøen Koh Rong Samloen udgør den et sandt ø-paradis.

Størstedelen af øens kyster er strande, og der findes mange små resorts med en skøn beliggenhed rundt omkring på øen. På den vestlige side af Koh Rong finder du Long Beach, som er øens fineste strand. Det er en 7 km lang, dråbeformet hvid sandstrand. Stranden går også under tilnavnet Sok San Beach, som den har fået efter fiskerbyen ved strandens nordlige ende. Longtailbåde sejler fra Koh Touchs mole til Long Beach, så solglade gæster kan komme på dagture med solbadning og svømning på den smukke strand. Du kan også selv gå hertil via en sti, som går gennem junglen fra Koh Touch Beach (ca. 1½ times vandring). I strandens sydlige ende finder du resortet The Royal Sands, og i den nordlige ende finder du Soksan Beach Resort.

Under dit ophold bor du på Soksan Beach Resort.

Dag 18 - Hjemrejse
HjemrejseVi kører til lufthavnen på et fornuftigt tidspunkt, der passer til din hjemrejse. Med dig hjem i bagagen har du en masse ferieoplevelser fra det ægte Cambodia.

Du har besøgt flere lokale landsbyer, conservations centre og NGO projekter – og alle dine besøg er gået til et godt formål – både for de lokale og til dyrene. Tusind tak for denne gang.

Dag 19 - Ankomst til Danmark
Tusind tak for denne gang!Tusind tak for denne gang!

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Lub d Cambodia

★★★+

Lokalt Homestay

Nature Lodge Cambodia

★★

Kravan Hotel, Phnom Penh

★★★★

Sok San Beach Resort

★★★★