fbpx
Besøg i lokale landsbyer

Laos og Cambodia: Kultur og Nong Khiaw

Vi besøger de største seværdigheder i Laos og Cambodia, inden turen går ud på landet og væk fra turismen. Her venter autentiske, lokale oplevelser i massevis. Alt dette kombineres med dyrevelfærd og lettere aktiv ferie i form af cykel- og trekkingture.

Rejsens beskrivelse

Vi starter rundrejsen i Asiens absolut mest glemte land, Laos. Eventyret begynder med et besøg hos ‘Free the Bears’ projektet i Luang Prabang, tæt ved det smukke flere-etagers vandfald, Kuang Si. Herefter forsætter vi ud på landet, og besøger en lokal farm. Vi giver et nap med i markerne, og lærer mere om det at leve på landet. Herefter tager vi afsked, og sætter kursen mod Nong Khiaw, der ligger ved Ou flodens bredder. Rundrejsen fortsætter med en flyvetur fra Laos til Cambodia. Vi befinder os nu i Siem Reap, Cambodia. Et land, modsat fra Laos, der er godt med i forhold til turismen. Vi besøger nogle af verdens største seværdigheder – heriblandt Angkor Wat. Under rejsen i Cambodia, sætter vi ikke kun lokalbefolkningen i fokus, når vi besøger landsbyerne uden for Siem Reap, vi oplever også den smukke natur, landet har at byde på.

Se flere af vores spændende kombinationsrejser.

En rejse til fordel for alle

Fælles for Laos og Cambodia er ikke kun landenes tropiske natur. Uden for storbyerne, gemmer der sig nogle små, lokale landsbyer, der dagligt tager sig af dagens gerninger i marken og på de små traditionelle værksteder. Vi inviterer dig indenfor i landsbyerne, og giver dig et indblik i, hvordan man får hverdagen til at hænge sammen, når turismen ikke er indtægtskilden. Under rejsen besøger vi også vores samarbejdspartnere i rescue centeret ‘Free the Bears’. Her passer man på bjørne, der tidligere har været udsat for tortur og rædsel på kinesiske galdefarme. Under besøget anvender vi en halv dag med frivilligt arbejde til fordel for bjørnene. Denne rejse giver dig muligheden for at gøre en enorm forskel for både dyrene og de lokale. Nogle af dagene vil desuden inkludere en cykel- eller trekkingtur i den frodige natur, herunder Nong Khiaw.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

4 personer

Sværhedsgrad: Medium

Sværhedsgrad: Medium (T2, C3)

Denne rejse inkluderer både cykling og trekking. Cykeldistance er mellem 35-40 km, når vi cykler til Chansor Village. Almindelig god form er et krav. Erfaring med langdistance cykling på landevej er en fordel. Trekking finder sted på Mt. Kulen og er ca. 13 km. fordelt på 2 dage. (3 km og 10 km). Trekking er i bjergterræn og har stejle op- og nedadgående retninger.

Bemærk: Ønsker du ikke at cykle, kan vi arrangere et transportmiddel. 

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T2, C3

Fra pris:21.997 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Alle indenrigsfly
 • Alt transport i køretøj med aircondition
 • Hotelophold på nævnte hoteller.
 • Engelsktalende lokalguide
 • Alt nævnt cykeludlejning inkl. hjelm og udstyr
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 18 x morgenmad (dag 3-20)
 • 7 x frokost (dag 5, 6, 7, 10, 11 & 12)
 • 6 x middag (dag 2, 5, 6, 11, 12 & 13)
 • Alle nævnte dags udflugter
 • Alle nævnte bådture
 • Indgang til Free the Bears organisationen
 • Alle National Park gebyrer
 • Alle gebyrer og skatter

Kuang Si vandfaldet i Luang Prabang

Ved Kuang Si vandfaldet, der er i flere etager, kan du tage fantastiske billeder.

At støtte de lokale landsbyer

Under rejsen besøger vi flere lokale landsbyer, hvor du får et indblik i lokalbefolkningens kultur.

Et besøg hos bjørneorganisationen 'Free the Bears'

Vi bruger en halv dag hos Free the Bears hvor du er med til at passe på bjørnene og udføre dagens gerninger.

Tempelruinerne Angkor Wat

Angkor Wat er nogle af verdens største seværdigheder. 

Phnom Kulen vandfaldet

Vi trekker til Pnhom Kulen vandfaldet, hvor en forfriskende dukkert venter os. 

Nong Khiaw

Omringet af frodig natur, inviterer Nong Khiaw dig ind i en autentisk laotisk kultur.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark. Undervejs vil der være en mellemlanding.

Vi ankommer til Laos i morgen.

Rigtig god tur!

Dag 02 - Velkommen til Luang Prabang, Laos
Når du ankommer til lufthavnen, står vores lokale guide klar til at tage imod dig og følge dig til dit hotel. Resten af dagen er på egen hånd. Her kan du tage ud og opleve byens marked, hvor du kan købe tøj, mad og kunsthåndværk.

Velkommen til Luang Prabang

Velkommen til denne charmerende og fredfyldte by, der ikke uden grund er at finde på UNESCO’s Verdensarvliste: Luang Prabang! Ved ankomst står din guide klar til at tage imod dig i lufthavnen og følge dig til dit hotel.

Dag 03 - Kuang Si vandfaldet og bjørnene
I dag bevæger vi os mod vandfaldet Kuang Si.Vandfaldet er ekstremt smukt: Det fantastiske grønblå vand falder ikke bare lige ned, men falder i ”etager” hele vejen ned. Det er derfor et oplagt sted at tage nogle smukke feriebilleder, og er sæsonen og vandstanden til det, kan du også bade i vandfaldet. Spørg vores lokale repræsentant i løbet af dag 04, om du skal tage badetøjet med – han/hun vil vide, om vandstanden vil være høj nok til en badetur. Efter vi har besøgt vandfaldet, vandrer vi videre til et redningscenteret Free the Bears, som tager sig af bjørne, der tidligere har været udsat for mishandling. Her får du et indblik i, hvordan de tager sig af mere end 100 bjørne, de har reddet fra de såkaldte galde-farme i Kina, som sælger dele af bjørne samt bjørnenes organer på det sorte marked. På centeret ser du, hvordan man sørger for, at de er sunde og raske og har et godt liv i skovens redningscenter. Hertil kommer du til at hjælpe med at klargøre og gemme maden – og se bjørnene finde og spise den. Under dit besøg vil du også få fornemmelsen af, hvad dit besøg har gjort for redningscenteret, og dermed hvordan du har bidraget til, at bjørnene får et godt liv. Under besøget vil du ikke få mulighed for at røre eller holde dem. Bjørnene går selv rundt, og bør ikke komme i kontakt med mennesker.

Kuang Si vandfaldet

I dag bevæger vi os mod vandfaldet Kuang Si.
Vandfaldet er ekstremt smukt: Det fantastiske grønblå vand falder ikke bare lige ned, men falder i ”etager” hele vejen ned. Det er derfor et oplagt sted at tage nogle smukke feriebilleder, og er sæsonen og vandstanden til det, kan du også bade i vandfaldet. Spørg vores lokale repræsentant i løbet af dag 02, om du skal tage badetøjet med – han/hun vil vide, om vandstanden vil være høj nok til en badetur.
Efter vi har besøgt vandfaldet, vandrer vi videre til et redningscenteret Free the Bears, som tager sig af bjørne, der tidligere har været udsat for mishandling.

Her får du et indblik i, hvordan de tager sig af mere end 100 bjørne, de har reddet fra de såkaldte galde-farme i Kina, som sælger dele af bjørne samt bjørnenes organer på det sorte marked. På centeret ser du, hvordan man sørger for, at de er sunde og raske og har et godt liv i skovens redningscenter. Hertil kommer du til at hjælpe med at klargøre og gemme maden – og se bjørnene finde og spise den.

Under dit besøg vil du også få fornemmelsen af, hvad dit besøg har gjort for redningscenteret, og dermed hvordan du har bidraget til, at bjørnene får et godt liv. Under besøget vil du ikke få mulighed for at røre eller holde dem. Bjørnene går selv rundt, og bør ikke komme i kontakt med mennesker.

Dag 04 - Livet på landet

På denne halvdagstur, bliver det tid til at smøge ærmerne op, komme ud på landet, og hjælpe til i rismarkerne. Her tager vi ud til ‘Living Land Farm’ der er et samfundsprojekt, opbygget af de nærliggende landsbyer. Her har man slået alles marker sammen, og dannet 1 stor mark, der dyrker økologiske ris, urter og grønsager. Det har man gjort for at skåne samfundet for brug af kemikalier og pesticider. Idag sælger de deres produkter til restauranter og hoteller, og støtter samtidig de nærliggende lokale samfund, med bedre uddannelse og oplæring af underprivilegerede børn. Omringet af smuk natur og bjerge, og med mudder til knæene, bliver du en del af de lokale bønner, og hjælper med at høste og plante, samtidig med, at du lærer om processen. På en lokal farm, er der altid nok at tage fat på. Derfor er det ikke kun en stor hjælp, som de lokale er evigt taknemmelige for – det er også en enestående chance for, at få et glimt af livet på landet. Farmen er desuden hjem for en smed og et kurv-vævningsværksted. Her kan du også se, hvordan man presser sukkerrør og laver sukkervand, på traditionel vis. Du får selvfølgelig mulighed for at afprøve den lækre forfriskning, inden vi bevæger os hjemad. På denne halvdagstur, bliver det tid til at smøge ærmerne op, komme ud på landet, og hjælpe til i rismarkerne.
Her tager vi ud til ‘Living Land Farm’ der er et samfundsprojekt, opbygget af de nærliggende landsbyer. Her har man slået alles marker sammen, og dannet 1 stor mark, der dyrker økologiske ris, urter og grønsager. Det har man gjort for at skåne samfundet for brug af kemikalier og pesticider. Idag sælger de deres produkter til restauranter og hoteller, og støtter samtidig de nærliggende lokale samfund, med bedre uddannelse og oplæring af underprivilegerede børn.

Omringet af smuk natur og bjerge, og med mudder til knæene, bliver du en del af de lokale bønder, og hjælper med at høste og plante, samtidig med, at du lærer om processen.

På en lokal farm, er der altid nok at tage fat på. Derfor er det ikke kun en stor hjælp, som de lokale er evigt taknemmelige for – det er også en enestående chance for, at få et glimt af livet på landet. Farmen er desuden hjem for en smed og et kurv-vævningsværksted. Her kan du også se, hvordan man presser sukkerrør og laver sukkervand, på traditionel vis. Du får selvfølgelig mulighed for at afprøve den lækre forfriskning, inden vi bevæger os hjemad.

Dag 05 - Nong Khiaw

Efter morgenmad, kører vi til Nong Khiaw. Landsbyen ligger på breden af Ou floden, i den nord-centrale del af Laos.  Her oplever du virkelig den smukke natur i det nordlige Laos, der med de enorme kalkstens bjerge skaber en enestående udsigt i baggrunden af landsbyen. Vi spiser frokost i byen hvorefter vi forsætter mod Pha Thok grotten.  Aftenen står på ren afslapning. Vi overnatter på hotel Nong Kiau Riverside hvor du får et almindeligt dobbeltværelse til rådighed.

Nong Khiaw

Efter morgenmad, kører vi til Nong Khiaw.
Landsbyen ligger på breden af Ou floden, i den nord-centrale del af Laos. Her oplever du virkelig den smukke natur i det nordlige Laos, der med de enorme kalkstens bjerge skaber en enestående udsigt i baggrunden af landsbyen. Vi spiser frokost i byen hvorefter vi forsætter mod Pha Thok grotten. Aftenen står på ren afslapning i Nong Khiaw. 

 

Dag 06 - Muang Ngoi & Ban Sobjam landsbyen
Efter morgenmad, hopper vi ombord på en båd, der tager os til den lokale landsby, Ban Somjam.  Ban Somjam er hjemmet til ca. 70 familier.  Her får du tid til at opleve byen og bruge dagen sammen med de lokale.  Har du lyst til en frisk dukkert, er Ou floden lige ved siden af byen.

Nam Ou floden

Efter morgenmad, hopper vi ombord på en båd, der tager os til den lokale landsby, Ban Somjam. Ban Somjam er hjemmet til ca. 70 familier. Her får du tid til at opleve byen og bruge dagen sammen med de lokale.
Har du lyst til en frisk dukkert, er Ou floden lige ved siden af byen.

Efter besøget i byen, sejler vi tilbage til Muang Ngoi.

Bemærk: Lao-folket går meget op i klædsel. Derfor bør kvinder have tøj eller sarong på ved floden.

Dag 07 - Pak Ou grotterne
Vi spiser morgenmad i byen, og siger der-efter farvel til de lokale, inden vi igen hopper ombord på en båd, der sejler os et par timer ned langs Ou floden, mod Nong Khiaw.  Her vandrer vi op til Phouphadaeng udsigtspunktet, hvor du har en fantastisk udsigt udover Nong Khiaw. Herefter sætter vi kurs mod Luang Prabang. Undervejs stopper vi ved ved en af de hellige grotter, Pak Ou grotterne eller Tham Ting grotterne.  Hulerne er hjem for hundredvis af buddha statuer, som er blevet efterladt af besøgende, for at opnå en god og indbringende fremtid. Vi ankommer til Luang Prabang ved 16-17 tiden.

Pak Ou grotterne

Vi spiser morgenmad i byen, og siger der-efter farvel til de lokale, inden vi igen hopper ombord på en båd, der sejler os et par timer ned langs Ou floden, mod Nong Khiaw. Her vandrer vi op til Phouphadaeng udsigtspunktet, hvor du har en fantastisk udsigt udover Nong Khiaw. Herefter sætter vi kurs mod Luang Prabang. Undervejs stopper vi ved ved en af de hellige grotter, Pak Ou grotterne eller Tham Ting grotterne. Hulerne er hjem for hundredvis af buddha statuer, som er blevet efterladt af besøgende, for at opnå en god og indbringende fremtid. Vi ankommer til Luang Prabang ved 16-17 tiden.
Dag 08 - Eventyret forsætter i Cambodia
I dag siger vi farvel til Laos, og flyver mod Cambodia. Guiden hentet dig på hotellet, og kører dig til Luang Prabang lufthavn, hvor vi flyver til Siem Riep, Cambodia. Når du ankommer til Siem Riep, møder guiden dig, og kører dig til hotel Lub d Cambodia, hvor du får et værelse til rådighed.  Lub d Cambonia ligger midt i Siem Reap. Uanset hvilken tid på døgnet du ankommer, vil du altid kunne finde på noget at lave.  Ankommer du under dagen, kan du gå en tur i Siem Reap, eller tage på opdagelse med en cambodisk tuk-tuk, eller ligge og dase ved poolen.  Om aftenen åbner byen op for et skønt natteliv. Ta til eksempel med til et lokalt Khmer marked, hvor du kan afprøve det traditionelle Khmer køkken.  Kunne du tænke dig en drink, byder Siem Reap på en masse små pubs rundt omkring på den populære Pub Street. Du burde også prøve en cocktail på den polulære Miss Wong Cocktail Bar eller Sokkhak River Lounge

Velkommen til Siem Reap, Cambodia

I dag siger vi farvel til Laos, og flyver mod Cambodia.

Guiden hentet dig på hotellet, og kører dig til Luang Prabang lufthavn, hvor vi flyver til Siem Riep, Cambodia.

Når du ankommer til Siem Riep, møder guiden dig, og kører dig til hotel Lub d Cambodia, hvor du får et værelse til rådighed. Lub d Cambonia ligger midt i Siem Reap. Uanset hvilken tid på døgnet du ankommer, vil du altid kunne finde på noget at lave. Ankommer du under dagen, kan du gå en tur i Siem Reap, eller tage på opdagelse med en cambodisk tuk-tuk, eller ligge og dase ved poolen.

Om aftenen åbner byen op for et skønt natteliv. Ta til eksempel med til et lokalt Khmer marked, hvor du kan afprøve det traditionelle Khmer køkken. Kunne du tænke dig en drink, byder Siem Reap på en masse små pubs rundt omkring på den populære Pub Street. Du burde også prøve en cocktail på den polulære Miss Wong Cocktail Bar eller Sokkhak River Lounge

Dag 09 - På cykel til Chansor landsbyen (40 km)

Vi spiser tidlig morgenmad, og kører derefter på cykel til Kompong Khleang, en flydende by, der ligger ca. 50 km. uden for Siem Reap. Her får du et indblik i landsbyens hverdagsliv, og kommer blandt andet til at hjælpe med at fiske, landbrug og passe dyrene, afhængig af hvornår på sæsonen du rejser.  Herefter fortsætter vi mod Chansor lands-byen, hvor du besøger en lokal Khmer familie, der viser dig hvordan de laver koste. Herefter får du lov til selv at prøve kræfter med teknikken, og lave din egen traditionelle kost.  Inden der bliver tid på egen hånd, til at snakke med byens lokale, serveres der en traditionel frokost. Inden vi kører tilbage til hotellet, kører vi forbi et tempel, hvor du får mulighed til at få en velsignelse af en munk. Vi spiser tidlig morgenmad, og kører derefter på cykel til Chansor landsbyen. Her får du et indblik i landsbyens hverdagsliv, og kommer blandt andet til at hjælpe med at fiske, landbrug og passe dyrene, afhængig af hvornår på sæsonen du rejser.

Vi besøger en lokal Khmer familie, der viser dig hvordan de laver koste. Herefter får du lov til selv at prøve kræfter med teknikken, og lave din egen traditionelle kost.

Inden der bliver tid på egen hånd, til at snakke med byens lokale, serveres der en traditionel frokost. Vi fortsætter til et tempel, hvor du får  en velsignelse af en munk.

Turen tilbage til hotellet foregår i et køretøj med aircondition.

Cykeldistance: Ca. 40 km

Bemærk: Ønsker du ikke at cykle, kan vi sagtens arrangere et køretøj. I såfald skal dette nævnes til Ferie med Formål inden bestilling af rejse. 

Dag 10 - Angkor ruinerne
Vi starter dagen med en morgenmad, hvorefter turen begynder i den sydlige ende af Angkor Thom. Angkor Thom befinder sig i den nordlige del af Cambodia, og består af en masse tempelruiner.  Heriblandt Bayon ruinen, der velkommer dig med dets hundredvis af smilende ansigter. Efterfølgende besøger vi Phimeanakas, der er formet som en slags pyramide. På toppen af templet har du en fantastisk udsigt udover Ankhor. Et andet tempel, som er værd at besøge, er det berømte tempel Ta Prohm. Ta Prohm bliver holdt sammen af en gigantisk trærod og minder meget om noget der er taget direkte ud af et eventyr fortælling. Vi tager tilbage til Siem Reap for at nyde vores frokost, for senere på eftermiddagen at besøge dagens højdepunkt, nemlig templet Angkor Wat. Ikke nok med, at det er verdens største religiøse monument, så er det også Cambodia’s nationale symbol og dét tempel der fremgår på deres flag.  For at afslutte dagen med manér, besøger vi det berømte Cambodia Circus i byen Phare. Showet byder på alt fra sang og dans til akrobatik og magi. Mere kulturelt bliver det ikke.

Angkor Wat

Vi starter dagen med en morgenmad, hvorefter turen begynder i den sydlige ende af Angkor Thom. Angkor Thom befinder sig i den nordlige del af Cambodia, og består af en masse tempelruiner. Heriblandt Bayon ruinen, der velkommer dig med dets hundredvis af smilende ansigter. Efterfølgende besøger vi Phimeanakas, der er formet som en slags pyramide. På toppen af templet har du en fantastisk udsigt udover Ankhor. Et andet tempel, som er værd at besøge, er det berømte tempel Ta Prohm. Ta Prohm bliver holdt sammen af en gigantisk trærod og minder meget om noget der er taget direkte ud af et eventyr fortælling.

Vi tager tilbage til Siem Reap for at nyde vores frokost, for senere på eftermiddagen at besøge dagens højdepunkt, nemlig templet Angkor Wat. Ikke nok med, at det er verdens største religiøse monument, så er det også Cambodia’s nationale symbol og dét tempel der fremgår på deres flag.

For at afslutte dagen med manér, besøger vi det berømte Cambodia Circus i byen Phare. Showet byder på alt fra sang og dans til akrobatik og magi. Showet ejes af et NGO projekt, der hjælper Cambodias ungdom med uddannelse indenfor kunst og optræden. Besøget til showet er inkluderet, og går til NGO projektet.

Dag 11 - Til tops på Kulen Mountain (3 km)
Vi spiser en tidlig morgenmad og kører mod foden af Kulen bjerget. Her begynder vi vores vandring opad den tætte skov.  Under vandringen, oplever du den uimodståelige friske natur i Cambodia. Du oplever også de gamle ritualer ‘lingaer’ der er indgraveret i klipperne og vandfaldene.  Vi spiser nyder frokosten med en super udsigt fra en lokal landsby, hvorefter vi forstætter vandringen til Preah Kral  Efter solnedgangen, kører vi tilbage til vores homestay, og nyder en lokal middag, inden vi fortsætter vandringen i morgen.  Under vandringen kan vi komme ud for glatte sten og noget af vandringen er som naturen har skabt den. Vil du helst undgå vandringen, kan vi arrangere et support køretøj til dig. Kontakt Ferie med formål hvis det har interesse.

Preah Kral

Vi spiser en tidlig morgenmad og kører mod foden af Kulen bjerget. Her begynder vi vores vandring opad den tætte skov.

Under vandringen, oplever du den flotte, friske natur i Cambodia, og vi gør flere stop undervejs. Når vi ankommer til Sangke Lake, spiser vi frokost, inden vi fortsætter mod telt lejren, hvor vi skal overnatte.

Distance: Ca. 3 km
Trekking tid: 5 – 6 timer

Dag 12 - Phnom Kulen Vandfaldet (10 km)
Idag fortsætter vi vandringen mod det smukke Phnom Kulen vandfald. Vi begynder om morgenen efter morgen-maden, og går ca. 6 kilometer, til vi kommer til det hellige tempel, Preah Angthom, som spiller en stor rolle for de lokale i Cambodia.  Inden vi kommer til vandfaldet, besøger vi områder med de 1000 lingaer. Frokost nyder vi ved vandfaldet sammen med lokal-befolkningen.  Ta gerne et dyp i vandet inden vi bevæger os tilbage mod Siem Reap.  På vejen til Siem Reap, gør vi selvfølgelig også et stop ved klippen Top cliff for at få en smuk udsigt udover hele området vi netop har vandret igennem.

Phnom Kulen vandfaldet

Idag fortsætter vi vandringen mod det smukke Phnom Kulen vandfald. Vi begynder om morgenen efter morgen-maden, og går ca. 6 kilometer, til vi kommer til det hellige tempel, Preah Angthom, som spiller en stor rolle for de lokale i Cambodia. Inden vi kommer til vandfaldet, besøger vi områder med de 1000 lingaer. Frokost nyder vi ved vandfaldet sammen med lokal-befolkningen. Ta gerne et dyp i vandet inden vi bevæger os tilbage mod telt lejren.

 

 

Dag 13 - Sambor Prei Kuk
Vi starter dagen med en gang morgenmad, inden vi kører mod de gamle tempel ruiner, Sambor Prei Kuk. Her får vi en guided rundtur.  Sidst på eftermiddagen kører vi ud til rismarkerne, for at se solnedgangen.  Som prikken over i’et, vil en gammel rusten traktor køre os hen til det bedste sted at se solen gå ned blandt palmetræerne.  Dagen i dag byder på en sjov og anderledes køretur kombineret med en masse flotte udsigter og visuelle oplevelser.

Sambor Prei Kuk

Vi starter dagen med en gang morgenmad, inden vi kører mod de gamle tempel ruiner, Sambor Prei Kuk. Her får vi en guided rundtur. Sidst på eftermiddagen kører vi ud til rismarkerne, for at se solnedgangen. Som prikken over i’et, vil en gammel rusten traktor køre os hen til det bedste sted at se solen gå ned blandt palmetræerne. Dagen i dag byder på en sjov og anderledes køretur kombineret med en masse flotte udsigter og visuelle oplevelser.
Dag 14-19 - Badeferie i Kep
Herefter besøger vi byen Kep, der i Cambodia guldår i 1960’erne var byen for de royale og jet-set folkene. Kep ligger ud til vandet, og her er der rig mulighed for ren og skær afslapning de næste par dage, inden turen går hjemad.  Ønsker du at opleve mere uden at rejse alt for langt? Så er dette en af grundene til, at Ferie med Formål har udvalgt Kep som rejsens sidste destination. Kep ligger nemlig tæt på andre øer, der er kendt for deres klare vand og rusten røde sand.  Besøg blandt andet Rabbit Island. Vi kan også hjælpe dig med andre ture. Blandt andet kan du komme ud og fiske med de lokale eller besøge lokalbyen og få indsigt i Kep’s barske fortid.  Du overnatter på Veranda Natural Resort i et af deres Rosewood værelser.

Kep, Cambodia

I dag går turen til Kep, der i Cambodias guldår i 1960’erne var byen for de royale og jet-set folkene. Kep ligger ud til vandet, og her er der rig mulighed for ren og skær afslapning de næste par dage, inden turen går hjemad.

Vi flyver fra Siem Reap til Phnom Penh. 50 minutter efter ankommer vi til Phnom Penh, hvor vi fortsætter i bil til Kep.

Ønsker du at opleve mere uden at rejse alt for langt? Så er dette en af grundene til, at Ferie med Formål har udvalgt Kep som rejsens sidste destination. Kep ligger nemlig tæt på andre øer, der er kendt for deres klare vand og rusten røde sand. Besøg blandt andet Rabbit Island.

Du overnatter på Veranda Natural Resort i et af deres Rosewood værelser.

Dag 20 - Hjemrejse
Efter morgenmad, bliver du kørt til lufthavnen, hvor rejsen går tilbage til Danmark. Du får en masse gode minder med hjem fra denne rejse. Men ikke nok med at du har haft en aktiv ferie fyldt med lokale og kulturelle oplevelser, som har beriget dig – dit besøg i de lokale landsbyer har også været til god gavn for de lokale. Vi ønsker dig en god hjemrejse.

Tusind tak for denne gang

Efter morgenmad, bliver du kørt til lufthavnen, hvor rejsen går tilbage til Danmark. Du får en masse gode minder med hjem fra denne rejse. Men ikke nok med at du har haft en aktiv ferie fyldt med lokale og kulturelle oplevelser, som har beriget dig – dit besøg i de lokale landsbyer og dyrevelfærdsorganisationer har også været til god gavn for både de lokale og organisationernes dyr.

Vi ønsker dig en god hjemrejse. 

Hjemrejse sker fra Phnom Penh, så vi undgår en lang kørsel til Siem Reap.

Dag 21 - Hjemkomst til Danmark
Velkommen hjem. Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igenVelkommen hjem.

Vi håber, at du har haft en uforglemmelig ferie.

Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Villa Chitdara

★★

Nong Khiaw Riverside

★★★

Homestay

Lub d' Cambodia

★★★

V Hotel

★★★★

Veranda Natural

★★★★

Telt lejr

Phom Kulen