fbpx
Singapore og eksotisk dyreliv i Borneos regnskov

Singapore og eksotisk dyreliv i Borneos regnskov

Denne rejse kombinerer et fantastisk besøg den fascinerende by, Singapore og afsluttes i Borneos regnskov, hvor vores helt store fokus bliver at opleve dyrelivet.

Rejsens beskrivelse

Rejsen starter i verdens reneste by, Singapore. Vi oplever storbyens imponerende bygninger, inden vi bevæger os ind i de frodige, botaniske haver. Her venter blandt andet verdens største orkidéplantage, der er med på UNESCOs verdensrangliste. Efter vi har oplevet byen, hopper vi ombord på en båd, der tager os ud til de nærliggende nabo øer. Et af stoppene er på øen Pulau Ubin. Her står cyklerne klar til os, og vi cykler straks gennem det flotte ø-landskab, gennem områder med gamle historiske bygninger, og gennem de traditionelle Malay-landsbyer, der også kaldes for ’kampung’. Der bliver en dag på egen hånd, inden vi flyver til Borneo – en eksotisk ø i nabolandet, Malaysia. Her besøger vi blandt andet en lokal Marine Park og støtter forældreløse orangutanger med vores besøg i et rehabilitations center. Herefter forlader vi civilisationen og bevæger os ind i det tæt-bevoksede naturreservat, hvor en spændende sejltur op ad Kenlenanap Ox-Bow Lake venter os. Vi afslutter rejsen i Kuching, hvor vi blandt andet skal på en spændende båd safari, hvor et interessant dyreliv kan spottes – herunder de nysgerrige Irrawaddy delfiner. Vi nyder en dag til ren og skær afslapning, inden turen tager os tilbage til Danmark.

En rejse til fordel for dig og dyrene

Denne rejse tilbyder en god blanding af oplevelser for livet samt lettere fysisk aktivitet, eksotisk dyreliv og mødet med de spændende orangutanger. Under rejsen får vi mulighed for at opleve dyrelivet på tæt hold, når vi bevæger os ind i Bornes regnskov. Her er der god mulighed for at komme tæt på orangutangerne, opleve næseaberne, eksotiske fuglearter og mange andre interessante dyr. Vi kombinerer rejsen med et par vandreture og cykelture – herunder en cykeltur på Pulau Ubin i Singapore. Denne rejse er til dig, der elsker at opleve dyr i det fri.

Se flere spændende kombinationsrejser.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler og inkluderer både fly, hoteller, nævnte måltider og daglige udflugter. Ønsker du at ændre rejsen, tilføje flere dage, opgradere hoteller eller måske skræddersy din helt egen rejse? Kontakt os og få et tilbud.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

17 dage

4 personer

Sværhedsgrad: Let

Sværhedsgrad: Let: (C1 & T2)

Turen til Singapore og Malaysia inkluderer en lettere cykeltur på Pulau Ubin, Singapore. Når vi kommer til Malaysia, vil der være trekking i jungle og grotter. Gode sko bør medbringes samt tøj der kan tåle at blive vådt og beskidt. Der er ingen garanti for naturstier på Borneo trekket – terrænet på ruten er naturskabt. Der er desuden inkluderet canopy-walks i 26 meters højde.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T2, C1

Fra pris:26.299 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Flybillet fra Singapore – Borneo
 • Transfer til/fra lufthavne på destinationen
 • Alle indenrigsfly
 • Alt transport i køretøj med aircondition
 • Alle nævnte bådture og udflugter
 • Cykler på Pulau Ubin
 • Hotelophold på nævnte hoteller & lodges
 • Engelsktalende lokalguide
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 14 x morgenmad (dag 3-16)
 • 3 x frokost (dag 9, 11 & 15)
 • 6 x middag (dag 8, 9, 10, 11, 14 & 15)
 • Alle nævnte dags udflugter i et køretøj med aircondition
 • Indgange til seværdigheder samt tilladelser
 • Alle gebyrer og skatter

Følgende er inkluderet i rejsen

 • Vaccination
 • Drikkepenge
 • Visum
 • Alt som ikke er nævnt under ‘inkluderet.’

Singapores moderne stil

Under dit ophold i Singapore, vil du blive fascineret over byens arkitektur. Du vil ligeledes forstå hvorfor byen fremstår som ‘verdens reneste by.’

Orkidé haverne i Singapore

Ha’ kameraet klar når vi blandt andet verdens største orkidé plantage, der fremgår på UNESCOs verdensrangliste.

Klassiske canopy walks

Under rejsen udfører vi 2 canopy walks, hvor en fantastisk udsigt over regnskovens trætoppe venter os.

Orangutangerne på Borneo

Vidste du at vores DNA er 97% identisk med orangutangen? Du får chancen for at opleve orangutanger i rehabilitationscenteret og i det fri.

Spændende Jungle Safaris

Vi kommer på flere safariture – både dag og aften/nat – hvor et spændende dyreliv venter os. 

Bådtur i Kuching

Vi deltager i en spændende bådtur, hvorfra vi har gode chancer for at opleve sjældent dyreliv – herunder næseaber og krokodiller. 

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark. Undervejs vil der være en mellemlanding.

En rejse til Singapore og Malaysia er begyndt. Vi ankommer til Singapore imorgen.

Rigtig god tur!

Dag 02 - Velkommen til Singapore
Velkommen til Singapore! Efter du har modtaget din bagage, står vores engelsktalende lokalguide klar til at tage imod dig ude i ankomsthallen. Fra lufthavnen bliver du kørt til dit hotel, hvor du har resten af dagen til at slappe af efter flyveturen, så du er klar til at eventyret kan starte i morgen. Rigtig god fornøjelse!Velkommen til Singapore! Efter du har modtaget din bagage, står vores engelsktalende lokalguide klar til at tage imod dig ude i ankomsthallen. Fra lufthavnen bliver du kørt til dit hotel, hvor du har resten af dagen til at slappe af efter flyveturen, så du er klar til at eventyret kan starte i morgen.

Rigtig god fornøjelse!

Dag 03 - Singepores højdepunkter
Vi starter dagen med en halvdagstur i Singapore.  Singapore startede som en simpel fiskerlandsby, og har gennem tiden gennemgået en stor udvikling: i dag er det en pulserende, moderne storby. Og i dag skal vi ud og opleve de højdepunkter, byen har at byde på! Vi starter med en bådtur langs Singapore-floden, inden vi går i land ved Merlion Park, hvor vi blandt andet skal se ”The Merlion”, der er Singapores officielle vartegn. Statuen afbilder et mystisk væsen, som har et løvehoved og en fiskekrop. Efter vi har taget nogle fantastiske billeder af det nationale ikon, bevæger vi os mod Civic-distriktet, hvor vi skal se nogle af byens historiske bygninger. Herefter fortsætter vi mod shopping centrene på Ochard Road.  Afslutningsvist besøger vi De Nationale Orkidéhaver, som vi finder i Singapores botaniske have. Dette er verdens største orkidéplantage, og den er med på UNESCOs verdensrangliste. Under besøget får du også Singapores nationale blomst – Vanda Miss Joaquim – at se. Efter besøget i den botaniske have tager tilbage til hotellet. Vi starter dagen med en halvdagstur i Singapore.

Singapore startede som en simpel fiskerlandsby, og har gennem tiden gennemgået en stor udvikling: i dag er det en pulserende, moderne storby. Og i dag skal vi ud og opleve de højdepunkter, byen har at byde på!

Vi starter med en bådtur langs Singapore-floden, inden vi går i land ved Merlion Park, hvor vi blandt andet skal se ”The Merlion”, der er Singapores officielle vartegn. Statuen afbilder et mystisk væsen, som har et løvehoved og en fiskekrop.

Efter vi har taget nogle fantastiske billeder af det nationale ikon, bevæger vi os mod Civic-distriktet, hvor vi skal se nogle af byens historiske bygninger. Herefter fortsætter vi mod shopping centrene på Ochard Road.

Afslutningsvist besøger vi De Nationale Orkidéhaver, som vi finder i Singapores botaniske have. Dette er verdens største orkidéplantage, og den er med på UNESCOs verdensrangliste. Under besøget får du også Singapores nationale blomst – Vanda Miss Joaquim – at se. Efter besøget i den botaniske have tager tilbage til hotellet.

Dag 04 - Halvsdags cykeltur på Pulau Ubin
I dag kommer vi tilbage i tiden, når vi besøger Pulau Ubin-øen. Her får du både et indblik i Singapores historie og kulturelle mangfoldighed.  Vi starter med en kort køretur til den nærliggende havneterminal. Her går vi ombord på en træbåd, en såkaldt ”bumboat”, og forlader Singapores storby.  Vi sejler ud til havnen på Pulau Ubin, hvor vi hopper af båden og op på cyklen. Herfra cykler vi stille og roligt gennem det flotte ø-landskab, gennem områder med gamle historiske bygninger, og gennem de traditionelle Malay-landsbyer, der også kaldes for ’kampung’.  Vi cykler også gennem smuk flora og fauna og forbi øens bedst kendte attraktion ”Chek Jawa vådområderne”. Se om du kan spotte hus nr. 1: et tudor-inspireret hus. Huset har det sidste fungerende ildsted i Singapore.  Som afslutning på dagens eventyr tager vi ind til øens centrum, hvor en lækker seafoodfrokost venter os. Efter frokosten går vi atter ombord på vores bumboat, som sejler os tilbage til fastlandet. Resten af dagen er på egen hånd.

Baby abe på Pulau Ubin

I dag kommer vi tilbage i tiden, når vi besøger Pulau Ubin-øen. Her får du både et indblik i Singapores historie og kulturelle mangfoldighed.

Vi starter med en kort køretur til den nærliggende havneterminal. Her går vi ombord på en træbåd, en såkaldt ”bumboat”, og forlader Singapores storby.

Vi sejler ud til havnen på Pulau Ubin, hvor vi hopper af båden og op på cyklen. Herfra cykler vi stille og roligt gennem det flotte ø-landskab, gennem områder med gamle historiske bygninger, og gennem de traditionelle Malay-landsbyer, der også kaldes for ’kampung’.

Vi cykler også gennem smuk flora og fauna og forbi øens bedst kendte attraktion ”Chek Jawa vådområderne”. Se om du kan spotte hus nr. 1: et tudor-inspireret hus. Huset har det sidste fungerende ildsted i Singapore.

Som afslutning på dagens eventyr tager vi ind til øens centrum, hvor en lækker seafoodfrokost venter os. Efter frokosten går vi atter ombord på vores bumboat, som sejler os tilbage til fastlandet.

Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 05 - Singapore på egen hånd
Denne dag er er på egen hånd. Du bestemmer selv, om du vil gå på opdagelse i Singapore, eller om du bare vil slappe af på hotellet.  Uanset hvad, så byder Singapore på mange oplevelser for hele familien. Du kan f.eks. besøge den store Universal Studio Park, som altid er et stort hit blandt børn og barnlige sjæle.  Du kan også tage ned til Marina Bay Sands. Her kan du hoppe ombord i de små både eller prøve at stå på skøjter. Du kan også besøge kasinoet eller shopping centeret, som ligger lige ved siden af. Kl. 20:00 og igen kl. 21:30 vil der være et spektakulært vandshow i havnen foran centeret.  Vil du gerne se flere af Singapores unikke attraktioner, så kan du tage på opdagelse i China Town. Ligesom mange andre ”China Towns” i andre lande, så er der her mange shopping muligheder. Det, der gør Singapores China Town unik, er det multikulturelle samfund, bydelen rummer. I Singapore vil du støde på mange forskellige sprog, heriblandt malaysisk, indisk, engelsk og kinesisk. Men det er ikke bare sprog og nationaliteter, byen er rig på – det er også religioner. Singapore er nemlig et multireligiøst samfund, hvor kirker, templer og moskéer kan stå side om side uden problemer. Disse kan du opleve i China Town.

Universal Studios er at finde i Singapore

Denne dag er er på egen hånd. Du bestemmer selv, om du vil gå på opdagelse i Singapore, eller om du bare vil slappe af på hotellet.

Uanset hvad, så byder Singapore på mange oplevelser for hele familien.

Du kan f.eks. besøge den store Universal Studio Park, som altid er et stort hit blandt børn og barnlige sjæle.

Du kan også tage ned til Marina Bay Sands. Her kan du hoppe ombord i de små både eller prøve at stå på skøjter. Du kan også besøge kasinoet eller shopping centeret, som ligger lige ved siden af. Kl. 20:00 og igen kl. 21:30 vil der være et spektakulært vandshow i havnen foran centeret.

Vil du gerne se flere af Singapores unikke attraktioner, så kan du tage på opdagelse i China Town. Ligesom mange andre ”China Towns” i andre lande, så er der her mange shopping muligheder. Det, der gør Singapores China Town unik, er det multikulturelle samfund, bydelen rummer. I Singapore vil du støde på mange forskellige sprog, heriblandt malaysisk, indisk, engelsk og kinesisk. Men det er ikke bare sprog og nationaliteter, byen er rig på – det er også religioner. Singapore er nemlig et multireligiøst samfund, hvor kirker, templer og moskéer kan stå side om side uden problemer. Disse kan du opleve i China Town.

Dag 06 - Mod Borneo
Velkommen til Borneo. Når du ankommer og har modtaget bagagen, bliver du taget imod af vores lokale, engelsktalende repræsentant. Fra lufthavnen bliver du kørt til dit hotel, hvor resten af dagen går med afslapning, så du kan komme dig efter flyrejsen. Velkommen til Borneo. Når du ankommer og har modtaget bagagen, bliver du taget imod af vores lokale, engelsktalende repræsentant.
Fra lufthavnen bliver du kørt til dit hotel, hvor resten af dagen går med afslapning, så du kan komme dig efter flyrejsen.
Dag 07 - Sabah Marine Ecology Research Center
Vi starter dagen med en mindre sejltur til Marine Ecology Research Centre (MERC), der er placeret foran Tunku Abul Rahman Marine Park og blot et stenkast fra Kota Kinabalu, Sabah-provinsens hovedstad.  Marine Ecology Research Centre er hjem for koralrev og farverige fisk. Under dit besøg lærer du om centerets projekter, der går ud på at bevare livet under havets overflade. Du lærer også om sjældne arter, der kæmper for livet grundet klimaforandringer, heriblandt ”The Giant Clam” (den gigantiske musling). Hertil kommer du nærmere ind på centerets program for bevaring af havets undervandshabitater. Efterfølgende nyder vi en frokost, inden vi kører tilbage til resortet. Resten af dagen er på egen hånd.

Kota Kinabla City Mosque

Vi starter dagen med en mindre sejltur til Marine Ecology Research Centre (MERC), der er placeret foran Tunku Abul Rahman Marine Park og blot et stenkast fra Kota Kinabalu, Sabah-provinsens hovedstad.

Marine Ecology Research Centre er hjem for koralrev og farverige fisk. Under dit besøg lærer du om centerets projekter, der går ud på at bevare livet under havets overflade. Du lærer også om sjældne arter, der kæmper for livet grundet klimaforandringer, heriblandt ”The Giant Clam” (den gigantiske musling). Hertil kommer du nærmere ind på centerets program for bevaring af havets undervandshabitater.

Efterfølgende nyder vi en frokost, inden vi kører tilbage til resortet. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 08 - I abernes fodspor

Efter morgenmaden sætter vi kursen mod et rehabiliteringscenter, som huser tidligere udsatte orangutanger. Centeret befinder sig i Kabili Sepilok-skovreservatet. Her lærer vi om centerets rehabilitationsprogram, hvorefter vi ser orangutangerne blive fodret.  I centret lærer de orangutangerne at overleve og finde mad i naturen. Orangutanger har, ligesom os mennesker, brug for at være ved deres forældre i deres første leveår. Fra de bliver født, har de brug for at være ved forældrene i minimum 5-6 år, for at blive nogenlunde selvstændige. Orangutangerne i dette center blev taget fra deres forældrene få måneder efter fødslen – til gavn for turismen – og de har derfor ikke lært at begå sig i naturen sammen med deres forældre. En stor del af projektet går ud på at lære orangutangerne at overleve på egen hånd, således de kan sættes fri i naturen.  Efter besøget kører vi videre til Sukau, der ligger ved bredden af Kinabatangan-floden. Her sejler vi med båd til Borneo Nature Lodge, hvor vi checker ind. Efter check-in nyder vi en hyggelig eftermiddagstur ombord på et mindre ”river cruise”, hvorfra vi kan spotte forskellige abeater og andet dyreliv, der ofte gæster bredden af floden. Heriblandt orangutangen.  Vi overnatter efterfølgende på Borneo Nature Reserve. Efter morgenmaden sætter vi kursen mod Kota Kinabalu Airport og flyver mod Sandakan. Idag skal vi besøge et rehabiliteringscenter, som huser tidligere udsatte orangutanger. Centeret befinder sig i Kabili Sepilok-skovreservatet. Her lærer vi om centerets rehabilitationsprogram, hvorefter vi ser orangutangerne blive fodret. I centret lærer de orangutangerne at overleve og finde mad i naturen. Orangutanger har, ligesom os mennesker, brug for at være ved deres forældre i deres første leveår. Fra de bliver født, har de brug for at være ved forældrene i minimum 5-6 år, for at blive nogenlunde selvstændige. Orangutangerne i dette center blev taget fra deres forældrene få måneder efter fødslen – til gavn for turismen – og de har derfor ikke lært at begå sig i naturen sammen med deres forældre. En stor del af projektet går ud på at lære orangutangerne at overleve på egen hånd, således de kan sættes fri i naturen.

Efter besøget kører vi videre til Sukau, der ligger ved bredden af Kinabatangan-floden. Her sejler vi med båd til Borneo Nature Lodge, hvor vi checker ind. Efter check-in nyder vi en hyggelig eftermiddagstur ombord på et mindre ”river cruise”, hvorfra vi kan spotte forskellige abeater og andet dyreliv, der ofte gæster bredden af floden. Heriblandt orangutangen.

Vi overnatter efterfølgende på Borneo Nature Reserve.

Dag 09 - Sukau
I dag vil du stå op til lyden af de lokale fugle, der fløjter daggryet velkommen. Dagens program starter nemlig tidligt med endnu en sejltur på floden, som vil føre os til Kenlenanap Ox-Bow Lake, hvor vi skal opleve nogle af områdets forskellige fuglearter og får chancen for at tage nogle fantastiske billeder af det lokale dyreliv. Vi bevæger os gennem Borneos betagende vildmark, inden vi vender tilbage til lodgen og spiser morgenmad.  Eftermiddagen har du på egen hånd. Du bestemmer selv om du vil slappe af, besøge nærliggende områder eller lokale landsbyer.  Om aftenen tager vi endnu en tur på floden – denne gang langs Borneos regnskov – hvor vi skal opleve endnu mere dyreliv. Når vi går i land, fortsætter vi til fods gennem uberørt terræn, inden vi tager tilbage til lodgen.

Kenlenanap Ox-Bow Lake

I dag vil du stå op til lyden af de lokale fugle, der fløjter daggryet velkommen. Dagens program starter nemlig tidligt med endnu en sejltur på floden, som vil føre os til Kenlenanap Ox-Bow Lake, hvor vi skal opleve nogle af områdets forskellige fuglearter og får chancen for at tage nogle fantastiske billeder af det lokale dyreliv. Vi bevæger os gennem Borneos betagende vildmark, inden vi vender tilbage til lodgen og spiser morgenmad.

Eftermiddagen har du på egen hånd. Du bestemmer selv om du vil slappe af, besøge nærliggende områder eller lokale landsbyer.

Om aftenen tager vi endnu en tur på floden – denne gang langs Borneos regnskov – hvor vi skal opleve endnu mere dyreliv. Når vi går i land, fortsætter vi til fods gennem uberørt terræn, inden vi tager tilbage til lodgen.

Dag 10 - Borneo Rainforest Lodge
Vi starter dagen med at køre til Lahad Datu, hvor vi besøger Borneo Nature Tour Office. Her gennemgår vi dagens program, hvorefter vi kører gennem Borneos ødelandskab for at ankomme til Borneo Rainforest Lodge. Turen tager ca. 2,5 time.  Når vi ankommer til lodgen, får vi en lækker velkomstdrink inden vi går til bords og spiser frokost. Om eftermiddagen skal vi atter have vandreskoene på. Denne gang skal vi vandre langs skovens naturstier og ud på endnu en spændende canopy walk, denne gang i 26 meters højde. Højden gør, at vi let kommer i kontakt med skovens søde beboere: aberne.  Når vi kommer tilbage til lodgen, nyder vi en lokal middag inden vi tager på en aftentur i skoven, hvor vi i et åbent køretøj skal spotte skovens natdyr.

Canopy Walk

Vi starter dagen med at køre til Lahad Datu, hvor vi besøger Borneo Nature Tour Office. Her gennemgår vi dagens program, hvorefter vi kører gennem Borneos ødelandskab for at ankomme til Borneo Rainforest Lodge. Turen tager ca. 2,5 time.

Når vi ankommer til lodgen, får vi en lækker velkomstdrink inden vi går til bords og spiser frokost.

Om eftermiddagen skal vi atter have vandreskoene på. Denne gang skal vi vandre langs skovens naturstier og ud på endnu en spændende canopy walk, denne gang i 26 meters højde. Højden gør, at vi let kommer i kontakt med skovens søde beboere: aberne.

Når vi kommer tilbage til lodgen, nyder vi en lokal middag inden vi tager på en aftentur i skoven, hvor vi i et åbent køretøj skal spotte skovens natdyr.

Dag 11 - Danum bugten
Vi starter dagen med morgenmad på lodgen, hvorefter vi tager ud på et morgentrek til Colin Cliff, som er gravsted for Kadaxandusun-folket. Efterfølgende vandrer vi mod et nærliggende udsigtspunkt, hvor du får en smuk udsigt ud over Dunam-dalen. Herefter går vi ned mod ”Jucuzzi Pool”, hvor en forfriskende dukkert venter dig. Vi tager tilbage til lodgen og spiser frokost.  Om eftermiddagen kan du se frem til en et hyggeligt ”tube ride” ned ad Danum-floden. Under et tube ride sidder du på en stor badering og bliver drevet langsomt frem ad strømmen i floden.  På lodgen spiser vi middagsmad, inden vi tager på en spændende natsafari i junglen.

Tube Ride

Vi starter dagen med morgenmad på lodgen, hvorefter vi tager ud på et morgentrek til Colin Cliff, som er gravsted for Kadaxandusun-folket. Efterfølgende vandrer vi mod et nærliggende udsigtspunkt, hvor du får en smuk udsigt ud over Dunam-dalen. Herefter går vi ned mod ”Jucuzzi Pool”, hvor en forfriskende dukkert venter dig. Vi tager tilbage til lodgen og spiser frokost.

Om eftermiddagen kan du se frem til en et hyggeligt ”tube ride” ned ad Danum-floden. Under et tube ride sidder du på en stor badering og bliver drevet langsomt frem ad strømmen i floden.

På lodgen spiser vi middagsmad, inden vi tager på en spændende natsafari i junglen.

Dag 12 - Mod Kuching
Vi spiser morgenmad og frokost på lodgen, inden vi kører mod Lahad Datu lufthavn, hvorfra vi flyver mod Kuching. Her mødes vi med guiden, inden vi bliver kørt til vores nye hotel.  Resten af dagen er til fri afbenyttelse, og det er altså helt op til dig, om du vil slappe af eller ud og opleve byen.

Kuching

Vi spiser morgenmad og frokost på lodgen, inden vi kører mod Lahad Datu lufthavn, hvorfra vi flyver mod Kuching. Her mødes vi med guiden, inden vi bliver kørt til vores nye hotel.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse, og det er altså helt op til dig, om du vil slappe af eller ud og opleve byen.

Dag 13 - På opdagelse i Kuching
Efter morgenmaden kører vi mod Bako National Park, hvor vi får en guidet tur. Parken ligger på en halvø, som ligger ca. 1 time fra Kuching, og den huser hele syv forskellige regnskovshabitater. Fordi den huser så mange forskellige habitater, er parken hjem for flere usædvanlige dyr. Blandt andet finder du de sjove næseaber (proboscis aber), hanuman langure, svinehaleaber, vildsvin, flyveegern og varaner. I løbet af turen vil du også opleve en masse fascinerende plantearter – særligt i mangroveskoven, som har en helt særlig vegetation. Vi spiser frokost ved kysten. Resten af dagen har du til fri afbenyttelse.

Næseaber, Borneo

Efter morgenmaden kører vi mod Bako National Park, hvor vi får en guidet tur. Parken ligger på en halvø, som ligger ca. 1 time fra Kuching, og den huser hele syv forskellige regnskovshabitater. Fordi den huser så mange forskellige habitater, er parken hjem for flere usædvanlige dyr. Blandt andet finder du de sjove næseaber (proboscis aber), hanuman langure, svinehaleaber, vildsvin, flyveegern og varaner. I løbet af turen vil du også opleve en masse fascinerende plantearter – særligt i mangroveskoven, som har en helt særlig vegetation.

Vi spiser frokost ved kysten.

Resten af dagen har du til fri afbenyttelse.

Dag 15 - Kuching på egen hånd
Grand Margherita HotelDenne dag er til fri afbenyttelse, og kan med fordel bruges ved hotellets swimmingpool. 
Dag 16 - Hjemrejse
Efter morgenmaden har du tid til lidt afslutning, inden vi kører til lufthavnen, hvorfra du skal med dit fly.

Tusind tak for denne gang!

Efter morgenmaden har du tid til lidt afslapning, inden vi kører til lufthavnen, hvorfra du skal med dit fly.

Dag 17 - Hjemkomst til Danmark
Tak fordi du valgte at rejse med Ferie med Formål. Vi håber, at du har haft en fantastisk ferie og en god hjemrejse.

Velkommen hjem

Velkommen hjem til Danmark. Vi håber, at du har haft en god tur.

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Days Hotel by Wyndham, Singapore

★★★

The Jesselton Hotel

★★★

Borneo Nature Lodge

★★★

Borneo Rainforest Lodge

★★★

Grand Margherita Hotel

★★★★