fbpx
Kuala Lumpur og Borneo

Kuala Lumpur og Borneo

Vi kombinerer en fantastisk rejse til hovedstaden Kuala Lumpur og naturperlen Borneo. Se frem til en rejse hvor storby, natur og dyreliv går i ét.

Kuala Lumpur og Borneo, Kuala Lumpur og Borneo

Rejsens beskrivelse

Vi starter ud i hovedstaden Kuala Lumpur, hvor vi bor på det 5-stjernede hotel, Istana Kuala Lumpur. Efter nogle dage på egen hånd, hvor der er god mulighed til at opleve storbyen, tvillingetårnene og mange andre seværdigheder, rejser vi til Borneo. Her besøger vi blandt andet en lokal Marine Park og støtter forældreløse orangutanger med vores besøg i et rehabilitations center. Herefter forlader vi civilisationen og bevæger os ind i det tæt-bevoksede naturreservat, hvor en spændende sejltur op ad Kenlenanap Ox-Bow Lake venter os. Vi afslutter rejsen i Kuching, hvor vi blandt andet skal på en spændende båd safari, hvor et interessant dyreliv kan spottes – herunder de nysgerrige Irrawaddy delfiner. Vi nyder en dag til ren og skær afslapning, inden turen tager os tilbage til Danmark.

En rejse til fordel for dig og dyrene

Denne rejse tilbyder en god blanding af oplevelser for livet samt lettere fysisk aktivitet, eksotisk dyreliv og sidst, men ikke mindst, mødet med de spændende orangutanger. Under rejsen får vi mulighed for at opleve dyrelivet på tæt hold, når vi bevæger os ind i Bornes regnskov. Her er der god mulighed for at komme tæt på orangutangerne, opleve næseaberne, eksotiske fuglearter og mange andre interessante dyr. Rejsen kombineres med jungle trekking, canopy-walks, tube rides og meget meget mere. Denne rejse er til dig, der elsker at opleve dyr i det fri. Den perfekte rejse til friluftenthusiaster.

Vidste du, at man også kan opleve orangutanger i Indonesien? Se vores rejser til Sumatra og besøg den truede Sumatra orangutang.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Kuala Lumpur og Borneo

Inkl. fly

Kuala Lumpur og Borneo

17 dage

Kuala Lumpur og Borneo, Kuala Lumpur og Borneo

4 personer

Sværhedsgrad: Moderat

Kuala Lumpur og Borneo, Kuala Lumpur og Borneo
Kuala Lumpur og Borneo, Kuala Lumpur og Borneo

Sværhedsgrad: Moderat: (T2)

Når vi kommer til Malaysia, vil der være trekking i jungle. Gode sko bør medbringes samt tøj der kan tåle at blive vådt og beskidt. Der er ingen garanti for naturstier på Borneo trekket – terrænet på ruten er naturskabt. Der er desuden inkluderet canopy-walks i 26 meters højde.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T2

Fra pris:24.350 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Flybillet fra Singapore – Borneo
 • Transfer til/fra lufthavne på destinationen
 • Alle indenrigsfly
 • Alt transport i køretøj med aircondition
 • Alle nævnte bådture og udflugter
 • Cykler på Pulau Ubin
 • Hotelophold på nævnte hoteller & lodges
 • Engelsktalende lokalguide
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 14 x morgenmad (dag 3-16)
 • 3 x frokost (dag 9, 11 & 15)
 • 6 x middag (dag 8, 9, 10, 11, 14 & 15)
 • Alle nævnte dags udflugter i et køretøj med aircondition
 • Indgange til seværdigheder samt tilladelser
 • Alle gebyrer og skatter

Følgende er inkluderet i rejsen

 • Vaccination
 • Drikkepenge
 • Visum
 • Alt som ikke er nævnt under ‘inkluderet.’

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er en by i rivende udvikling. Se frem til multikulturelle oplevelser i storbyen.

Klassiske canopy walks

Under rejsen udfører vi 2 canopy walks, hvor en fantastisk udsigt over regnskovens trætoppe venter os.

Orangutangerne på Borneo

Vidste du at vores DNA er 97% identisk med orangutangen? Du får chancen for at opleve orangutanger i rehabilitationscenteret og i det fri.

Spændende Jungle Safaris

Vi kommer på flere safariture – både dag og aften/nat – hvor et spændende dyreliv venter os. 

Bådtur i Kuching

Vi deltager i en spændende bådtur, hvorfra vi har gode chancer for at opleve sjældent dyreliv – herunder næseaber og krokodiller. 

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Kuala Lumpur og BorneoVi rejser fra Danmark. Undervejs vil der være en mellemlanding.

En rejse til Singapore og Malaysia er begyndt. Vi ankommer til Singapore imorgen.

Rigtig god tur!

Dag 02 - Velkommen til Kuala Lumpur
Kuala Lumpur og Borneo

Kuala Lumpur

Velkommen til Kuala Lumpur. Når vi ankommer til lufthavnen og har modtaget vores bagage, vil vores lokale engelsktalende repræsentant tage imod os i ankomsthallen. Vi bliver kørt til vores 5-stjernede hotel, Istana Kuala Lumpur, hvor vi skal overnatte de næste par dage.

Rigtig god ferie!

Dag 03-05 - Kuala Lumpur på egen hånd
Kuala Lumpur og Borneo

Kuala Lumpur, Malaysia

De næste par dage er på egen hånd. Brug tiden med lidt afslapning på hotellets swimminpool og udforsk storbyen. Kuala Lumpur er en by i rivende udvikling, og en af de ting man ikke må gå glip af, når man besøger byen, er den fantastiske udsigt i tvillingetårnene, Petronas Towers.
Dag 06 - Mod Borneo

Kuala Lumpur og BorneoEfter lidt afslapning er vi klar til et eventyr på Borneo. Vi pakker vores ting og tager til lufthavnen. Når vi ankommer og har modtaget bagagen, bliver vi taget imod af vores lokale, engelsktalende repræsentant.
Fra lufthavnen bliver vi kørt til dit hotel, hvor resten af dagen går med afslapning. Imorgen starter eventyret. 

Dag 07 - Sabah Marine Ecology Research Center
Kuala Lumpur og Borneo

Kota Kinabla City Mosque

Vi starter dagen med en mindre sejltur til Marine Ecology Research Centre (MERC), der er placeret foran Tunku Abul Rahman Marine Park og blot et stenkast fra Kota Kinabalu, Sabah-provinsens hovedstad.

Marine Ecology Research Centre er hjem for koralrev og farverige fisk. Under dit besøg lærer du om centerets projekter, der går ud på at bevare livet under havets overflade. Du lærer også om sjældne arter, der kæmper for livet grundet klimaforandringer, heriblandt ”The Giant Clam” (den gigantiske musling). Hertil kommer du nærmere ind på centerets program for bevaring af havets undervandshabitater.

Efterfølgende nyder vi en frokost, inden vi kører tilbage til resortet. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 08 - I abernes fodspor

Kuala Lumpur og BorneoEfter morgenmaden sætter vi kursen mod Kota Kinabalu Airport og flyver mod Sandakan. Idag skal vi besøge et rehabiliteringscenter, som huser tidligere udsatte orangutanger. Centeret befinder sig i Kabili Sepilok-skovreservatet. Her lærer vi om centerets rehabilitationsprogram, hvorefter vi ser orangutangerne blive fodret. I centret lærer de orangutangerne at overleve og finde mad i naturen. Orangutanger har, ligesom os mennesker, brug for at være ved deres forældre i deres første leveår. Fra de bliver født, har de brug for at være ved forældrene i minimum 5-6 år, for at blive nogenlunde selvstændige. Orangutangerne i dette center blev taget fra deres forældrene få måneder efter fødslen – til gavn for turismen – og de har derfor ikke lært at begå sig i naturen sammen med deres forældre. En stor del af projektet går ud på at lære orangutangerne at overleve på egen hånd, således de kan sættes fri i naturen.

Efter besøget kører vi videre til Sukau, der ligger ved bredden af Kinabatangan-floden. Her sejler vi med båd til Borneo Nature Lodge, hvor vi checker ind. Efter check-in nyder vi en hyggelig eftermiddagstur ombord på et mindre ”river cruise”, hvorfra vi kan spotte forskellige abeater og andet dyreliv, der ofte gæster bredden af floden. Heriblandt orangutangen.

Vi overnatter efterfølgende på Borneo Nature Reserve.

Dag 09 - Sukau
Kuala Lumpur og Borneo

Kenlenanap Ox-Bow Lake

I dag vil du stå op til lyden af de lokale fugle, der fløjter daggryet velkommen. Dagens program starter nemlig tidligt med endnu en sejltur på floden, som vil føre os til Kenlenanap Ox-Bow Lake, hvor vi skal opleve nogle af områdets forskellige fuglearter og får chancen for at tage nogle fantastiske billeder af det lokale dyreliv. Vi bevæger os gennem Borneos betagende vildmark, inden vi vender tilbage til lodgen og spiser morgenmad.

Eftermiddagen har du på egen hånd. Du bestemmer selv om du vil slappe af, besøge nærliggende områder eller lokale landsbyer.

Om aftenen tager vi endnu en tur på floden – denne gang langs Borneos regnskov – hvor vi skal opleve endnu mere dyreliv. Når vi går i land, fortsætter vi til fods gennem uberørt terræn, inden vi tager tilbage til lodgen.

Dag 10 - Borneo Rainforest Lodge & Canopy walks
Kuala Lumpur og Borneo

Canopy Walk

Vi starter dagen med at køre til Lahad Datu, hvor vi besøger Borneo Nature Tour Office. Her gennemgår vi dagens program, hvorefter vi kører gennem Borneos ødelandskab for at ankomme til Borneo Rainforest Lodge. Turen tager ca. 2,5 time.

Når vi ankommer til lodgen, får vi en lækker velkomstdrink inden vi går til bords og spiser frokost.

Om eftermiddagen skal vi atter have vandreskoene på. Denne gang skal vi vandre langs skovens naturstier og ud på endnu en spændende canopy walk, denne gang i 26 meters højde. Højden gør, at vi let kommer i kontakt med skovens søde beboere: aberne.

Når vi kommer tilbage til lodgen, nyder vi en lokal middag inden vi tager på en aftentur i skoven, hvor vi i et åbent køretøj skal spotte skovens natdyr.

Dag 11 - Danum bugten
Kuala Lumpur og Borneo

Tube Ride

Vi starter dagen med morgenmad på lodgen, hvorefter vi tager ud på et morgentrek til Colin Cliff, som er gravsted for Kadaxandusun-folket. Efterfølgende vandrer vi mod et nærliggende udsigtspunkt, hvor du får en smuk udsigt ud over Dunam-dalen. Herefter går vi ned mod ”Jucuzzi Pool”, hvor en forfriskende dukkert venter dig. Vi tager tilbage til lodgen og spiser frokost.

Om eftermiddagen kan du se frem til en et hyggeligt ”tube ride” ned ad Danum-floden. Under et tube ride sidder du på en stor badering og bliver drevet langsomt frem ad strømmen i floden.

På lodgen spiser vi middagsmad, inden vi tager på en spændende natsafari i junglen.

Dag 12 - Mod Kuching
Kuala Lumpur og Borneo

Kuching

Vi spiser morgenmad og frokost på lodgen, inden vi kører mod Lahad Datu lufthavn, hvorfra vi flyver mod Kuching. Her mødes vi med guiden, inden vi bliver kørt til vores nye hotel.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse, og det er altså helt op til dig, om du vil slappe af eller ud og opleve byen.

Dag 13 - På opdagelse i Kuching
Kuala Lumpur og Borneo

Næseaber, Borneo

Efter morgenmaden kører vi mod Bako National Park, hvor vi får en guidet tur. Parken ligger på en halvø, som ligger ca. 1 time fra Kuching, og den huser hele syv forskellige regnskovshabitater. Fordi den huser så mange forskellige habitater, er parken hjem for flere usædvanlige dyr. Blandt andet finder du de sjove næseaber (proboscis aber), hanuman langure, svinehaleaber, vildsvin, flyveegern og varaner. I løbet af turen vil du også opleve en masse fascinerende plantearter – særligt i mangroveskoven, som har en helt særlig vegetation.

Vi spiser frokost ved kysten.

Resten af dagen har du til fri afbenyttelse.

Dag 15 - Kuching på egen hånd
Kuala Lumpur og BorneoDenne dag er til fri afbenyttelse, og kan med fordel bruges ved hotellets swimmingpool. 
Dag 16 - Hjemrejse
Kuala Lumpur og Borneo

Tusind tak for denne gang!

Efter morgenmaden har du tid til lidt afslapning, inden vi kører til lufthavnen, hvorfra du skal med dit fly.

Dag 17 - Hjemkomst til Danmark
Kuala Lumpur og Borneo

Velkommen hjem

Velkommen hjem til Danmark. Vi håber, at du har haft en god tur.

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Kuala Lumpur og Borneo

Istana Kuala Lumpur

★★★

Kuala Lumpur og Borneo, Kuala Lumpur og Borneo

The Jesselton Hotel

★★★

Kuala Lumpur og Borneo, Kuala Lumpur og Borneo

Borneo Nature Lodge

★★★

Kuala Lumpur og Borneo, Kuala Lumpur og Borneo

Borneo Rainforest Lodge

★★★

Kuala Lumpur og Borneo, Kuala Lumpur og Borneo

Grand Margherita Hotel

★★★★