fbpx
Singapore og Malaysias højdepunkter

Singapore og Malaysias højdepunkter

Kom med på en fantastisk rejse til to asiatiske perler. På denne rejse går stil, kultur og historie i ét, når vi besøger Singapore og Malaysia, inden vi rejser til Langkawi.

Rejsens beskrivelse

Rejsen starter i verdens reneste by, Singapore. Vi oplever storbyens fascinerende bygninger, inden vi bevæger os ind i de frodige haver. Her venter blandt andet verdens største orkidéplantage, der er med på UNESCOs verdensrangliste. Efter vi har oplevet hovedøen, hopper vi ombord på en båd, der tager os ud til de nærliggende nabo øer. Et af stoppene er på øen Pulau Ubin. Her står cyklerne klar til os, og vi cykler straks gennem det flotte ø-landskab, gennem områder med gamle historiske bygninger, og gennem de traditionelle Malay-landsbyer, der også kaldes for ’kampung’. Et af højdepunkterne bliver Sisters Islands Marina Park – Singapores første Marina Park. Området rundt om øerne er hjem for mange forskellige dyrearter og samtidig landets første skildpadde-rugeri. Der bliver en dag på egen hånd, inden vi kører til nabolandet, Malaysia. Vores første destination er Malacca, som byder på imponerende portugisisk arkitektur og hjemsted for efterkommere af kinesiske bosættere. Herefter fortsætter vi til storbyen Kuala Lumpur. Her venter en spændende rundvisning blandt enorme bygninger. En af dagene byder til og med på en god frokost i en højde af 285 meter. Vi lægger storbyerne bag os, og rejser til Langkawi, hvor en spændende safari venter os. Med Tanjung Rhu Beach blot et stenkast væk, slår vi stængerne op og nyder de sidste dage på en dejlig og afslappende badeferie.

En rejse til fordel for dig og dyrene

Denne rundrejse byder på lettere fysisk aktivitet, og chancen for at opleve dyr i det fri. Under nogle af dagene, bytter vi køretøjet ud med en cykel, og cykler gennem de frodige områder, hvor en masse smukke naturnuancer venter os. Vi begiver os også ud på en 5-timers safari i Malaysias mangroveskove, hvor en masse spændende dyr venter os – heriblandt aber, isfugle, varaner og mudderkrabber. Er du heldig – og hurtig – får du også chancen for at tage et billede af den hvidhovede ørn, når den i høj fart dykker mod vandet, for at fange føde. Denne rejser byder på en blanding af lidt af hver; Storby, kultur, historie og naturrige oplevelser.

Se alle vores kombinationsrejser.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

personer

Sværhedsgrad: Let

Sværhedsgrad: Let (C1)

Denne rejse inkluderer cykling på Pulau Ubin, Singapore. Cyklingen foregår på lande- og grusveje i stille og roligt tempo.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

C1

Fra pris:18.399 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Indenrigsfly tur/retur
 • Alt transport i køretøj med aircondition
 • Bådtransport til øerne
 • Cykler på Pulau Ubin
 • Hotelophold på nævnte hoteller.
 • Engelsktalende lokalguide
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 15 x morgenmad (dag 3-17)
 • 3 x frokost (dag 7, 9 & 11)
 • Alle nævnte dags udflugter og dertilhørende transfer i et køretøj med aircondition
 • Indgange til seværdigheder
 • Alle gebyrer og skatter

Singapores moderne stil

Under dit ophold i Singapore, vil du blive fascineret over byens arkitektur. Du vil ligeledes forstå hvorfor byen fremstår som ‘verdens reneste by.’

Orkidé haverne i Singapore

Ha’ kameraet klar når vi blandt andet verdens største orkidé plantage, der fremgår på UNESCOs verdensrangliste.

Malaccas spændende historie

Vi rejser tilbage til det 17. århundrede, når vi besøger den UNESCO-fredede historieby, Malacca.

Kuala Lumpur

Vi besøger en by i rivende udvikling, når vi ankommer til den pulserende storby, Kuala Lumpur.

Mongroveskove og kridthvide sandstrande

Vi afslutter ferien med et besøg på den frodige ø, Langkawi. Her venter en frodig, grøn natur og lækre hvide sandstrande.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark
Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark. Undervejs vil der være en mellemlanding.

Vi ankommer til Singapore imorgen.

Rigtig god tur!

Dag 02 - Velkommen til Singapore
Velkommen til Singapore! Efter du har modtaget din bagage, står vores engelsktalende lokalguide klar til at tage imod dig ude i ankomsthallen. Fra lufthavnen bliver du kørt til dit hotel, hvor du har resten af dagen til at slappe af efter flyveturen, så du er klar til at eventyret kan starte i morgen. Rigtig god fornøjelse!Velkommen til Singapore! Efter du har modtaget din bagage, står vores engelsktalende lokalguide klar til at tage imod dig ude i ankomsthallen. Fra lufthavnen bliver du kørt til dit hotel, hvor du har resten af dagen til at slappe af efter flyveturen, så du er klar til at eventyret kan starte i morgen.

Rigtig god fornøjelse!

Dag 03 - Singepores højdepunkter

Vi starter dagen med en halvdagstur i Singapore.  Singapore startede som en simpel fiskerlandsby, og har gennem tiden gennemgået en stor udvikling: i dag er det en pulserende, moderne storby. Og i dag skal vi ud og opleve de højdepunkter, byen har at byde på! Vi starter med en bådtur langs Singapore-floden, inden vi går i land ved Merlion Park, hvor vi blandt andet skal se ”The Merlion”, der er Singapores officielle vartegn. Statuen afbilder et mystisk væsen, som har et løvehoved og en fiskekrop. Efter vi har taget nogle fantastiske billeder af det nationale ikon, bevæger vi os mod Civic-distriktet, hvor vi skal se nogle af byens historiske bygninger. Herefter fortsætter vi mod shopping centrene på Ochard Road.  Afslutningsvist besøger vi De Nationale Orkidéhaver, som vi finder i Singapores botaniske have. Dette er verdens største orkidéplantage, og den er med på UNESCOs verdensrangliste. Under besøget får du også Singapores nationale blomst – Vanda Miss Joaquim – at se. Efter besøget i den botaniske have tager tilbage til hotellet. Vi starter dagen med en halvdagstur i Singapore. Singapore startede som en simpel fiskerlandsby, og har gennem tiden gennemgået en stor udvikling: i dag er det en pulserende, moderne storby. Og i dag skal vi ud og opleve de højdepunkter, byen har at byde på! Vi starter med en bådtur langs Singapore-floden, inden vi går i land ved Merlion Park, hvor vi blandt andet skal se ”The Merlion”, der er Singapores officielle vartegn. Statuen afbilder et mystisk væsen, som har et løvehoved og en fiskekrop.

Efter vi har taget nogle fantastiske billeder af det nationale ikon, bevæger vi os mod Civic-distriktet, hvor vi skal se nogle af byens historiske bygninger. Herefter fortsætter vi mod shopping centrene på Ochard Road.

Afslutningsvist besøger vi De Nationale Orkidéhaver, som vi finder i Singapores botaniske have. Dette er verdens største orkidéplantage, og den er med på UNESCOs verdensrangliste. Under besøget får du også Singapores nationale blomst – Vanda Miss Joaquim – at se. Efter besøget i den botaniske have tager tilbage til hotellet.

Dag 04 - Halvsdags cykeltur på Pulau Ubin
I dag kommer vi tilbage i tiden, når vi besøger Pulau Ubin-øen. Her får du både et indblik i Singapores historie og kulturelle mangfoldighed.  Vi starter med en kort køretur til den nærliggende havneterminal. Her går vi ombord på en træbåd, en såkaldt ”bumboat”, og forlader Singapores storby.  Vi sejler ud til havnen på Pulau Ubin, hvor vi hopper af båden og op på cyklen. Herfra cykler vi stille og roligt gennem det flotte ø-landskab, gennem områder med gamle historiske bygninger, og gennem de traditionelle Malay-landsbyer, der også kaldes for ’kampung’.  Vi cykler også gennem smuk flora og fauna og forbi øens bedst kendte attraktion ”Chek Jawa vådområderne”. Se om du kan spotte hus nr. 1: et tudor-inspireret hus. Huset har det sidste fungerende ildsted i Singapore.  Som afslutning på dagens eventyr tager vi ind til øens centrum, hvor en lækker seafoodfrokost venter os. Efter frokosten går vi atter ombord på vores bumboat, som sejler os tilbage til fastlandet. Resten af dagen er på egen hånd.

Baby abe på Pulau Ubin

I dag kommer vi tilbage i tiden, når vi besøger Pulau Ubin-øen. Her får du både et indblik i Singapores historie og kulturelle mangfoldighed.

Vi starter med en kort køretur til den nærliggende havneterminal. Her går vi ombord på en træbåd, en såkaldt ”bumboat”, og forlader Singapores storby. Vi sejler ud til havnen på Pulau Ubin, hvor vi hopper af båden og op på cyklen. Herfra cykler vi stille og roligt gennem det flotte ø-landskab, gennem områder med gamle historiske bygninger, og gennem de traditionelle Malay-landsbyer, der også kaldes for ’kampung’. Vi cykler også gennem smuk flora og fauna og forbi øens bedst kendte attraktion ”Chek Jawa vådområderne”. Se om du kan spotte hus nr. 1: et tudor-inspireret hus. Huset har det sidste fungerende ildsted i Singapore. Som afslutning på dagens eventyr tager vi ind til øens centrum, hvor en lækker seafoodfrokost venter os. Efter frokosten går vi atter ombord på vores bumboat, som sejler os tilbage til fastlandet. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 05 - Singapores sydlige øer
Der er mange, som tror, at Singapore kun er en enkelt ø – men det er langt fra rigtigt. Faktisk består Singapore af hele 63 øer, og i dag skal vi på en halvdags bådtur ud blandt nogle af de mange øer.  Vi kører til havnen ved Keppel Bay, hvor vi går ombord på Le Tara-yachten. Fra denne elegange cruiser kan du nyde en fin udsigt til Singapores moderne skyline, mens vi sejler mod Kusu Island. Til duften af den saltede havbrise vil guiden fortælle dig interessante historier om de små øer, du kan se i havet omkring dig. Læn dig tilbage og nyd synes af de mange øer – heriblandt Pulau Keppel, Pulau Bukun og Sisters Islands Marina Park – Singapores første Marina Park. Området rundt om øerne er hjem for mange forskellige dyrearter og samtidig landets første skildpadde-rugeri.  Vi lægger til på Kusu Island – også kendt som ”skildpaddeøen”. Her skal vi besøge et kinesisk tempel, hvor vi – efter en tur opad på 152 trappetrin – skal se de 3 Malay-helligdomme, der er placeret på toppen af en bakke.  Efter besøget på Kusu Island sejler vi tilbage til Keppel Bay. Undervejs har du en fantastisk udsigt til nogle af Singapores mest spektakulære attraktioner – heriblandt Marina Bay Sands Hotel, Art Science museet og statuen The Merlion.

Da Bogong Temple, Kusu Island

Utroligt nok består Singapore af hele 63 øer, og i dag skal vi på en halvdags bådtur ud blandt nogle af de mange øer. Vi kører til havnen ved Keppel Bay, hvor vi går ombord på Le Tara-yachten. Fra denne elegange cruiser kan du nyde en fin udsigt til Singapores moderne skyline, mens vi sejler mod Kusu Island. Til duften af den saltede havbrise vil guiden fortælle dig interessante historier om de små øer, du kan se i havet omkring dig. Læn dig tilbage og nyd synes af de mange øer – heriblandt Pulau Keppel, Pulau Bukun og Sisters Islands Marina Park – Singapores første Marina Park. Området rundt om øerne er hjem for mange forskellige dyrearter og samtidig landets første skildpadde-rugeri. Vi lægger til på Kusu Island – også kendt som ”skildpaddeøen”. Her skal vi besøge et kinesisk tempel, hvor vi – efter en tur opad på 152 trappetrin – skal se de 3 Malay-helligdomme, der er placeret på toppen af en bakke. Efter besøget på Kusu Island sejler vi tilbage til Keppel Bay. Undervejs har du en fantastisk udsigt til nogle af Singapores mest spektakulære attraktioner – heriblandt Marina Bay Sands Hotel, Art Science museet og statuen The Merlion.

Dag 06 - Singapore på egen hånd
Denne dag er er på egen hånd. Du bestemmer selv, om du vil gå på opdagelse i Singapore, eller om du bare vil slappe af på hotellet.  Uanset hvad, så byder Singapore på mange oplevelser for hele familien. Du kan f.eks. besøge den store Universal Studio Park, som altid er et stort hit blandt børn og barnlige sjæle.  Du kan også tage ned til Marina Bay Sands. Her kan du hoppe ombord i de små både eller prøve at stå på skøjter. Du kan også besøge kasinoet eller shopping centeret, som ligger lige ved siden af. Kl. 20:00 og igen kl. 21:30 vil der være et spektakulært vandshow i havnen foran centeret.  Vil du gerne se flere af Singapores unikke attraktioner, så kan du tage på opdagelse i China Town. Ligesom mange andre ”China Towns” i andre lande, så er der her mange shopping muligheder. Det, der gør Singapores China Town unik, er det multikulturelle samfund, bydelen rummer. I Singapore vil du støde på mange forskellige sprog, heriblandt malaysisk, indisk, engelsk og kinesisk. Men det er ikke bare sprog og nationaliteter, byen er rig på – det er også religioner. Singapore er nemlig et multireligiøst samfund, hvor kirker, templer og moskéer kan stå side om side uden problemer. Disse kan du opleve i China Town.

Universal Studios er at finde i Singapore

Denne dag er er på egen hånd. Du bestemmer selv, om du vil gå på opdagelse i Singapore, eller om du bare vil slappe af på hotellet. Uanset hvad, så byder Singapore på mange oplevelser for hele familien. Du kan f.eks. besøge den store Universal Studio Park, som altid er et stort hit blandt børn og barnlige sjæle.

Du kan også tage ned til Marina Bay Sands. Her kan du hoppe ombord i de små både eller prøve at stå på skøjter. Du kan også besøge kasinoet eller shopping centeret, som ligger lige ved siden af. Kl. 20:00 og igen kl. 21:30 vil der være et spektakulært vandshow i havnen foran centeret. Vil du gerne se flere af Singapores unikke attraktioner, så kan du tage på opdagelse i China Town. Ligesom mange andre ”China Towns” i andre lande, så er der her mange shopping muligheder. Det, der gør Singapores China Town unik, er det multikulturelle samfund, bydelen rummer.

I Singapore vil du støde på mange forskellige sprog, heriblandt malaysisk, indisk, engelsk og kinesisk. Men det er ikke bare sprog og nationaliteter, byen er rig på – det er også religioner. Singapore er nemlig et multireligiøst samfund, hvor kirker, templer og moskéer kan stå side om side uden problemer. Disse kan du opleve i China Town.

Dag 07 - Mod Malacca, Malaysia
Efter morgenmaden kører vi mod Johor Bahru-broen, der fører os fra Singapore til Malaysia. Ved Johor Bahru møder vi vores lokalguide og fortsætter i ca. 2 timer, til vi ankommer til Malacca. Vi gør frokoststop, inden vi går en tur i den historiske by.  Byen byder på imponerende portugisisk arkitektur og er hjemsted for efterkommere af kinesiske bosættere, der gennem generationer har påvirket det lokale køkken, som er kendt som ”Nyonya”. Vi starter med et besøg i St. Peter's Church, der er tilbage fra det 17. århundrede. Herefter går vi mod den berømte Port De Santiago, som blev bygget af portugiserne, og som er det ældste, overlevende europæiske arkitektur i hele Asien. Vi vandrer også gennem ruinerne af den nærliggende St. Paul's Church, hvorved du kan se gravsten i lange rækker, som er helt tilbage fra det 17. århundrede. Herefter udforsker vi de lyserøde, administrative bygninger, der blev bygget af hollænderne, og som nu er hjemsted for Malacca-museet. Vi besøger også Christ Church, inden vi nyder en frokost på en autentisk Peranakan-restaurant, der er berømt for at servere mad fra både det kinesiske og malaysiske køkken. Bagefter går turen til Cheng Hoon Teng-templet, som er et af de eneste steder, hvor de tre søjler i kinesisk spiritualitet, ’taoisme’, ’buddhisme’ og ’konfucianisme’ kan findes under ét tag. Om aftenen går vi en tur langs Jonker Street ned til de majestætiske flodbredder i Malacca, før vi nyder en afslappende bådtur rundt i denne charmerende UNESCO-fredede by. Vi slutter dagen af ved Casa Del Rio og tilbringer resten af aftenen med afslapning.

Malacca floden

Efter morgenmaden kører vi mod Johor Bahru-broen, der fører os fra Singapore til Malaysia. Ved Johor Bahru møder vi vores lokalguide og fortsætter i ca. 2 timer, til vi ankommer til Malacca. Vi gør frokoststop, inden vi går en tur i den historiske by.

Byen byder på imponerende portugisisk arkitektur og er hjemsted for efterkommere af kinesiske bosættere, der gennem generationer har påvirket det lokale køkken, som er kendt som ”Nyonya”. Vi starter med et besøg i St. Peter’s Church, der er tilbage fra det 17. århundrede. Herefter går vi mod den berømte Port De Santiago, som blev bygget af portugiserne, og som er det ældste, overlevende europæiske arkitektur i hele Asien.

Vi vandrer også gennem ruinerne af den nærliggende St. Paul’s Church, hvorved du kan se gravsten i lange rækker, som er helt tilbage fra det 17. århundrede. Herefter udforsker vi de lyserøde, administrative bygninger, der blev bygget af hollænderne, og som nu er hjemsted for Malacca-museet.

Vi besøger også Christ Church, inden vi nyder en frokost på en autentisk Peranakan-restaurant, der er berømt for at servere mad fra både det kinesiske og malaysiske køkken. Bagefter går turen til Cheng Hoon Teng-templet, som er et af de eneste steder, hvor de tre søjler i kinesisk spiritualitet, ’taoisme’, ’buddhisme’ og ’konfucianisme’ kan findes under ét tag.

Om aftenen går vi en tur langs Jonker Street ned til de majestætiske flodbredder i Malacca, før vi nyder en afslappende bådtur rundt i denne charmerende UNESCO-fredede by. Vi slutter dagen af ved Casa Del Rio og tilbringer resten af aftenen med afslapning.

Dag 08 - Kuala Lumpur
Efter morgenmaden skal vi afsted til den travle storby Kuala Lumpur. På vejen hertil besøger vi de farverige og imponerende Batu Caves. Batu Caves ligger i Gombak, der ligger nord for Kuala Lumpur ved bredden af Batu-floden. Batu Caves består af en masse huler og tempelhuler og er én af de mest populære hinduistiske helligdomme uden for Indien. Batu Caves er omdrejningspunktet for den hinduistiske festival Thaipusam.

Batu-grotterne, Kuala Lumpur

Efter morgenmaden skal vi afsted til den travle storby Kuala Lumpur. På vejen hertil besøger vi de farverige og imponerende Batu Caves. Batu Caves ligger i Gombak, der ligger nord for Kuala Lumpur ved bredden af Batu-floden. Batu Caves består af en masse huler og tempelhuler og er én af de mest populære hinduistiske helligdomme uden for Indien. Batu Caves er omdrejningspunktet for den hinduistiske festival Thaipusam.
Dag 09 - Sightseeing i Kuala Lumpur
I dag skal vi på en halvdagstur rundt til Malaysias mest ikoniske tårne. Vi starter ved Petronas Twin Towers, som er det højeste sæt af tvillingtårne i verden. De er inspireret af den tidligere malaysiske premierminister Tun Mahathir Mohamads vision, og er et internationalt anerkendt mesterværk, der symboliserer hvordan Malaysia kaster sig ud i fremtiden. Herfra kører vi til Menara Kuala Lumpur - eller ”KL Tower”, som de også kaldes - for at nyde en ekstravagant frokost 285 m over jorden på den roterende restaurant ”Atmosphere 360”. Her kan du nyde en spektakulær udsigt ud over byen, imens du får serveret en eksklusiv kombination af moderne og autentiske malaysiske og internationale retter. Menuen byder på et udsøgt udvalg af appetitvækkere, såsom den thailandske papayasalat og vietnamesiske forårsruller, og varme retter som består af alt frafrisklavet masala med lam, stegte chilikrabber og andre a-la-minut retter. Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd. Vi overnatter i Kuala Lumpur.

Kuala Lumpur

I dag skal vi på en halvdagstur rundt til Malaysias mest ikoniske tårne. Vi starter ved Petronas Twin Towers, som er det højeste sæt af tvillingtårne i verden. De er inspireret af den tidligere malaysiske premierminister Tun Mahathir Mohamads vision, og er et internationalt anerkendt mesterværk, der symboliserer hvordan Malaysia kaster sig ud i fremtiden.

Herfra kører vi til Menara Kuala Lumpur – eller ”KL Tower”, som de også kaldes – for at nyde en ekstravagant frokost 285 m over jorden på den roterende restaurant ”Atmosphere 360”. Her kan du nyde en spektakulær udsigt ud over byen, imens du får serveret en eksklusiv kombination af moderne og autentiske malaysiske og internationale retter. Menuen byder på et udsøgt udvalg af appetitvækkere, såsom den thailandske papayasalat og vietnamesiske forårsruller, og varme retter som består af alt frafrisklavet masala med lam, stegte chilikrabber og andre a-la-minut retter.

Resten af eftermiddagen og aftenen er på egen hånd. Vi overnatter i Kuala Lumpur.

Dag 10 - Mod Langkawi

Al-Hana Mokéen i Kuah, Langkawi

Idag – efter morgenmaden – tager vi til lufthavnen, og flyver mod Langkawi. Når vi ankommer, tager guiden imod os, og kører os til vores hotel.

Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 11 - På opdagelse i Langkawis mangroveskove
Efter morgenmaden tager vi på en 5-timers safari i Langkawis mangroveskove, som byder på et imponerende økosystem og fantastisk dyreliv. Bl.a. vil du på turen opleve aber, isfugle, varaner og mudderkrabber. Vi starter ved Kilim og bevæger os østover mod flagermusgrotten. Her vil du se tusindvis af flagermus, der hænger ned fra loftet.  Senere på dagen får vi et indblik i det lokale liv på havet, når vi besøger en fiskefarm. Her kan du gå ud i vandet og håndfodre pilrokker. Efterfølgende får du, hvis du er heldig, chancen for at tage imponerende billeder af den hvidhovedede ørn, der dykker ned mod vandet i høj fart for at fange mad.  Herfra tager vi Tanjung Rhu Beach, hvor der bliver tid til at bade.  Vi afslutter dagens tur med en seafoodfrokost på den flydende fiskefarms restaurant, inden vi tager tilbage til resortet. Aftenen er på egen hånd.

Langkawi

Efter morgenmaden tager vi på en 5-timers safari i Langkawis mangroveskove, som byder på et imponerende økosystem og fantastisk dyreliv. Bl.a. vil du på turen opleve aber, isfugle, varaner og mudderkrabber.

Vi starter ved Kilim og bevæger os østover mod flagermusgrotten. Her vil du se tusindvis af flagermus, der hænger ned fra loftet.

Senere på dagen får vi et indblik i det lokale liv på havet, når vi besøger en fiskefarm. Her kan du gå ud i vandet og håndfodre pilrokker. Efterfølgende får du, hvis du er heldig, chancen for at tage imponerende billeder af den hvidhovedede ørn, der dykker ned mod vandet i høj fart for at fange mad.

Herfra tager vi Tanjung Rhu Beach, hvor der bliver tid til at bade.

Vi afslutter dagens tur med en seafoodfrokost på den flydende fiskefarms restaurant, inden vi tager tilbage til resortet. Aftenen er på egen hånd.

Dag 12-16 - Badeferie i Langkawi
Disse dage er på egen hånd, så du kan slappe af efter eventyret i Singapore og Malaysia.

Tanjung Rhu Beach

Disse dage er på egen hånd, så du kan slappe af efter eventyret i Singapore og Malaysia.
Dag 17 - Hjemrejse
Vi håber, at du har haft en fantastisk ferie i Singapore og Malaysia. Ønsker du at rejse videre, er du velkommen til at lave en ferieforlængelse i et nærliggende land. Du kan let kombinere denne rejse med en uges ferie (eller mere?) i Thailand, Vietnam, Cambodia, Burma eller Laos.  Ønsker du ikke en ferieforlængelse, rejser du på dag 12 hjem til Danmark.

Solnedgang, Tanjung Rhu Beach

Vi håber, at du har haft en fantastisk ferie i Singapore og Malaysia.
Ønsker du at rejse videre, er du velkommen til at lave en ferieforlængelse i et nærliggende land. Du kan let kombinere denne rejse med en uges ferie (eller mere?) i Thailand, Vietnam, Cambodia, Burma eller Laos.

Ønsker du ikke en ferieforlængelse, rejser du hjem idag.

Dag 18 - Hjemkomst til Danmark

Tak fordi du valgte at rejse med Ferie med Formål. Vi håber, at du har haft en fantastisk ferie og hjemrejse.

Velkommen hjem

Velkommen hjem til Danmark.
Vi håber, at kunne byde dig velkommen igen.

 

 

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Days Hotel by Wyndham, Singapore

★★★

Casa del Rio Melaka, Malaysia

★★★★

Hotel Istana Kuala Lumpur City

★★★★★

Berjaya Langkawi Resort

★★★★