fbpx
Elefanter og badeferie på Coconut Island

Chang Chills elefanter og badeferie på Coconut Island

Kom tæt på Thailands elefanter på en tryg og ansvarlig måde, inden vi afslutter med en dejlig badeferie på paradis-øen, Coconut Island.

Rejsens beskrivelse

Velkommen til smilets land. Vi ankommer til Thailands nordlige del, Chiang Mai, hvor vi indkvarteres på det skønne X2 Vibe Chiang Mai. De næste 2 dage står på fantastiske oplevelser for hele familien. Vi skal nemlig tilbringe dagene til fordel for elefanterne i ChangChill. Vi bliver hentet på vores hotel, og sætter kurs mod elefantcampen. Under besøgene oplever vi elefanterne på kort – men sikker – afstand, lærer om giganterne og hjælper dyrepasserne med at forberede deres mad. Efter to dage i elefanternes selskab, flyver vi sydpå til Phuket. Her sejler vi til paradisøen, Coconut Island, hvor et luksuriøst strandresort venter os. Denne ferie er perfekt for dig, der ønsker lidt mere end blot en badeferie – og det hele kan lade sig gøre, med god samvittighed.

Rejse til fordel for dyrene

Vi besøger Chang Chill, som er en af de elefantcamps, der rent faktisk passer på elefanterne. Under besøgene lærer vi om giganternes adfærd, observerer dem på en kort, men sikker afstand og forbereder deres mad. Denne rejse er til dig, der ønsker at kombinere din badeferie med et besøg i en elefant camp. Chang Chill er godkendt og kvalitetssikret af vores samarbejdspartner, World Animal Protection. Du kan derfor være sikker på, at opleve elefanterne med god samvittighed.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

2 personer

Sværhedsgrad

På denne rejse besøger vi Chang Chill i Chiang Mai. Under besøget vandrer vi i skovterræn indtil vi finder elefanterne. Vandringen kan være alt fra 1- 3 km. Medbring gode sko samt tøj der kan tåle at blive vådt og beskidt.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T2

Fra pris:9.997 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Alle indenrigsfly
 • Alt transport i køretøj med aircondition.
 • Sejltur tur/retur fra Phuket.
 • Hotelophold på nævnte hoteller.
 • Engelsktalende lokalguide.
 • Indgang til ChangChill.
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere.
 • 14 x morgenmad (dag 3-16)
 • 2 x frokost (dag 3 & 4)
 • Alle National Park gebyrer
 • Alle gebyrer og skatter i Danmark.
 • Donation til Soi Dog Foundation inkl. certifkat.

Følgende er inkluderet i rejsen

 • Visum
 • Drikkepenge
 • Vaccination
 • Forsikring
 • Alt som ikke er nævnt under ‘inkluderet’.

Badeferie kombineret med dyrevelfærd

Se frem til en fantastisk, afslappende ferie kombineret med et par dage til fordel for elefanterne i Chiang Mai.

Elefanterne i Chiang Mai

Vi forbereder maden til de fritgående elefanter, og observerer dem på afstand. Her er der hverken ridning eller badning – men elefanter, i deres naturlige habitat.

Et indblik i Karen Hill Tribens hverdag

Under opholdet i Chiang Mai, får vi et indblik i en af de mange etniske minoritets gruppers hverdag, nemlig Karen Hill Tribe.

Badeferie på Coconut Island

Vi afslutter ferien med en dejlig badeferie på det luksuriøse The Village Coconut Island, beliggende på fantastiske Coconut Island.

Soi Dog Foundation

Ferie med Formål har dannet samarbejde med Soi Dog Foundation. For hver rejse vi arrangerer til Thailand, donerer vi et beløb i dit navn. Du modtager et certifikat ved hjemrejse.  Læs mere om Soi Dog.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark. Undervejs vil der minimum være én mellemlanding.

Vi ankommer til Thailand i morgen.

Rigtig god tur!

Dag 02 - Velkommen til Chiang Mai
X2 Vibe Chiang Mai DecemVelkommen til Thailands næststørste by, Chiang Mai. Når du har modtaget din bagage, vil vores lokale repræsentant tage imod dig med et Ferie med Formål skilt. Herefter bliver du kørt til X2 Vibe Chiang Mai, hvor du skal overnatte. Resten af på dagen er på egen hånd – benyt den på hotellets pool, eller udforsk Chiang Mai.
Dag 03 - Til fordel for elefanterne

Friviligt arbejde med dyr i udlandetVi starter dagen med morgenmad på hotellet. Mellem 07:30 – 08:00 bliver vi hentet og kørt ud til én af de få parker i Asien, hvor du kan få lov til at opleve elefanter i fri natur, uden at folk rider på dem, bader dem og stresser dem. Parken huser seks elefanter, som tidligere har været udsat for den mørke side af turismen.

Vi starter besøget i elefantparken med en introduktion til parkens fortid, nutid og kommende programmer, som alle er til fordel for elefanterne. Efter introduktionen går vi ud i skovområderne, hvor du fra en sikker afstand får lov til at observerer elefanterne socialisere med hinanden – som var du på en ægte safari i Afrika.

Du lærer om elefanterne og møder parkens mahouter. Under observationen af elefanterne kan du stille alle de spørgsmål, du har, og du får ligeledes en ”live undervisning” om elefanternes opførsel, hvor du bl.a. bliver fortalt hvad deres kropssprog betyder, hvor meget de spiser, hvad de vejer, hvor gamle de bliver samt hvilken natur, de lever i. Efter vandringen og observeringen går vi til parkens ”rest station”, som ligger ovenover et mudderhul. Her bliver der serveret traditionelle thaiforfriskninger. Fra stationen kan du være heldig at observere elefanterne slappe af i mudderhullet. Det kan være en god ide at tage tøj på, som tåler at blive lidt beskidt, da der godt kan flyve mindre mudderklatter op fra mudderhullet. Elefanterne bruger nemlig mudderhullet til at køle kroppen ned på varme dage. Her bruger de snablen til at kaste mudder op på kroppen – og det kan godt sprøjte lidt.

Herefter bevæger vi os ned til floden, hvor vi får lov til at fylde rør op med majs, sukkerrør, græs, bananer med mere. Herefter bliver der serveret frokost for både dig og elefanterne – og du kan observere elefanterne spise den frokost, du har forberedt til dem. Besøget i elefantparken er inkluderet i rejsens pris, og prisen for besøget går ubeskåret til parken. Det vil sige, at du ved dit besøg har støttet elefanterne, fodret og observeret dem – uden nærkontakt, som normalt skaber stres og angst for dyrene. Dermed kan du roligt have god samvittighed over dagens besøg hos elefanterne!

Vi er tilbage på hotellet omkring kl. 15:15. Resten af dagen er på egen hånd.

Kørsel til elefantcampen: Ca. 1,5 time/vej.

Dag 04 - Endnu en dag til fordel for elefanterne.

Elefanter, kultur og badeferieVi bruger endnu en dag i elefanternes fodspor. Som en bonus får vi idag et indblik i den thailandske stamme, Karen Hill Tribe, som glædeligt deler spændende historie ud om deres kultur. Lær blandt andet at lav natur medicin ved hjælp af lokale urter. Mødet med Karen Hill Triben er inkluderet i rejsens pris, og går til stammen.

De første to dage er gået til et rigtigt godt formål – både til dyr og lokale – og med rygsækken fuld af oplevelser, flyver vi imorgen til Phuket. Nu starter badeferien.

Kørsel til elefantcampen: Ca. 1,5 time/vej.

Dag 05 - Mod Phuket
Elefanter og badeferie på Coconut IslandEfter en god gang morgenmad, bliver du kørt til Chiang Mai lufthavn, hvor du skal nå dit indenrigsfly til Phuket. Du bliver hentet på hotellet på det aftalte tidspunkt, og kørt til lufthavnen, så du er der ca. 1,5 – 2 timer før afgang.

Du ankommer senere til Phuket Internation Airport, hvor du bliver kørt til havnen. Her venter en båd, der tager dig til Coconut Island, som ligger på Phukets østside. Bådturen tager ca. 25 minutter.

Når du ankommer til Coconut Island, vil du bliver kørt til The Village Coconut Island Beach Resort. Her venter dig en masse dejlige ferieoplevelser og afslapning på øens lækre sandstrand.

Ønsker du at opleve mere af Phuket, kan du med fordel tage båden tilbage til Phuket og leje en minivan & chauffør, hvor du kan opleve øens seværdigheder, inden du vender tilbage til Coconut Island. Ferie med Formål er eksperter i området, og kommer gerne med gode råd.

Dag 06-15 - Badeferie på Coconut Island

Elefanter og badeferie på Coconut IslandFerie med Formål ønsker dig en rigtig god ferie på Coconut Island.

Dag 16 - Hjemrejse
PhuketEfter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og sejlet til Phuket. Herfra kører vi til Phuket Lufthavn hvor du flyver retur til Danmark. Undervejs vil der minimum være én mellemlanding.

Vi ønsker dig en behagelig hjemrejse.
Du ankommer til Danmark imorgen.

Dag 17 - Hjemkomst til Danmark
Velkommen hjem. Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igenVelkommen hjem.

Vi håber, at du har haft en uforglemmelig ferie.
Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål.
Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

X2 Vibe Chiang Mai Decem

X2 Vibe Chiang Mai Decem

★★

Elefanter og badeferie på Coconut Island

The Village Coconut Island

★★★★★