fbpx
Elefanter thailand

Storby, badeferie og elefanter i Thailand

Oplev nogle af Thailands højdepunkter, hjælp elefanterne i Chiang Mai og afslut med en badeferie på Phuket.

Rejsens beskrivelse

Denne rejse tager dig med på et eventyr blandt nogle af Thailands største seværdigheder. Vi starter i den travle metropol, Bangkok, og oplever nogle af landets vigtigste bygninger, herunder The Grand Palace. Efter et par dage i Bangkok, sætter vi kurs mod Thailands anden største by, Chiang Mai. Her bliver der atter tid til at opleve den buddhistiske kultur efterfulgt af et besøg hos vores samarbejdspartnere i Chang Chill. Vi afslutter eventyret med en badeferie på Phuket. Rejsen tager udgangspunkt med badeferie i Patong, men du kan selv vælge, om du vil overnatte i Karon, Kata eller Khao Lak.

En rejse til fordel for dyrene

Denne rundrejse kombineres med et besøg hos vores samarbejdspartner, Chang Chill. Her bliver du dagens helt, når du under en halv dag hjælper mahouterne med at passe på elefanterne. Det indebærer blandt andet, at du skal hjælpe med forberedelsen af elefanternes frokost for senere at observere dem spise det. Vi tager afstand fra alt der har med elefantridning, elefantbadning og andre aktiviteter at gøre. Det betyder, at du på denne – samt vores andre dyrevenlige rejser – kan opleve elefanter med god samvittighed, og samtidig støtte op om et bedre dyrevelfærd blot ved hjælp af dit besøg. På vej til Phuket besøger vi desuden Soi Dog Foundation, der tager sig af gadehunde -og katte.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler og inkluderer både fly, hoteller, nævnte måltider og daglige udflugter. Ønsker du at ændre rejsen, tilføje flere dage, opgradere hoteller eller måske skræddersy din helt egen rejse? Kontakt os og få et tilbud.

Inklusiv fly

Fly inkl.

Antal dage

14 dage

2 personer

Sværhedsgrad: Moderat

Sværhedsgrad: Moderat (T2)

På denne rejse besøger vi Chang Chill i Chiang Mai. Under besøget vandrer vi i skovterræn indtil vi finder elefanterne. Vandringen kan være alt fra 1- 3 km. Medbring gode sko samt tøj der kan tåle at blive vådt og beskidt.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T2

Fra pris:10.755 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Transport tur/retur fra hotel/lufthavne i Thailand
 • Indenrigsfly Bangkok – Chiang Mai – Phuket
 • Alt nævnt transport i køretøj med aircondition
 • Hotelophold på nævnte hoteller.
 • Alle nævnte dagsudflugter
 • Engelsktalende lokalguide
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 11 x morgenmad (dag 3-13)
 • 1 x frokost (dag 7)
 • Indgang til Chang Chill
 • Indgang til Soi Dog
 • Donation til Soi Dog

Bangkoks seværdigheder

Vi starter i verdens travleste by, Bangkok. Her oplever du metropolens største og vigtigste seværdigheder.

Kom tæt på de asiatiske elefanter i Chiang Mai

Vi besøger en elefantpark, hvor du observerer elefanterne og forbereder deres mad.

En elefant-venlig oplevelse

På denne rejse Ferie med Formål sætter vi elefanterne i fokus og udelukker aktiviteter som elefantridning og elefantbadning.

Badeferie på fantastiske Phuket

Vi afslutter eventyret på fantastiske Phuket med en dejlig badeferie i Patong Beach.

Besøg hos Soi Dog Foundation

Oplev Soi Dog og besøg de mange hvalpe, som venter på at få en ny familie. Ferie med Formål inkluderer en donation – i dit navn – til Soi Dog på denne rejse.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark. Undervejs vil der være en mellemlanding.

Vi ankommer til Bangkok imorgen.

Rigtig god ferie.

Dag 02 - Velkommen til Bangkok, Thailand

bangkokVi ankommer til Bangkok lufthavn og modtager vores bagage ved bagagebåndet. Herefter går vi ud til ankomsthallen og bliver taget imod af vores engelsktalende lokalguide, som efterfølgende kører os til vores hotel. Resten af dagen er på egen hånd. I morgen skal vi opleve Bangkoks største attraktioner.

Vi bliver indkvarteret på hotel FuramaXclusive Sathorn.

Dag 03 - Bangkok seværdigheder
wat phra kaew

Wat Phra Kaew

Idag skal vi opleve Bangkoks største seværdigheder. Vi bestemmer selv, om vi vil starte turen om morgenen, eller sove længe og først tage afsted om eftermiddagen.

Lokalguiden henter os på hotellet på det aftalte tidspunkt, og vi bliver kørt til dagens første stop, Wat Traimit, som huser verdens største gyldne Buddha statue. Herefter kører vi til Wat Pho, som er et af Bangkoks største og ældste templer. Højdepunktet på dagen, bliver besøget ved The Grand Palace, som er Thailands største og vigtigste vartegn. Her oplever vi paladset, som indtil det 20. århundrede var hjem til Thailands konger. Vi besøger også paladsets Wat Phra Kaew, som er hjemsted for den højtærede Emerald Buddha.

Efter turen kører vi retur til hotellet. Afhængig af hvilken tid på dagen du valgte turen, spiser vi frokost/aftensmad på hotellet. Vi overnatter på FuramaXclusive Sathorn.

Dag 04 - Bangkok på egen hånd
bkk

Bangkok

Dagen idag er på egen hånd. Vil du opleve mere af Bangkok, kan vi varmt anbefale en bådtur langs Chao Phraya River. En perfekt afslutning i Bangkok vil ligeledes være på Sky Bar by Lebua, der er kendt fra filmen Hangover II [Tømmermænd i Thailand].

Vi tilbringer en sidste nat i Bangkok på hotel FuramaXclusive Sathorn. Imorgen går turen til Chang Mai.

Dag 05 - Mod Chiang Mai
Tempel

Wat Phra That Doi Suthep

Vi bliver hentet på hotellet og kørttil lufthavnen. Herfra flyver vi mod Chiang Mai. Turen tager ca. 1 time og 20 minutter. Når du ankommer og har modtaget din bagage, står vores engelsktalende repræsentant i lufthavnen og tager imod dig. Her bliver du kørt til dit nye hotel, nemlig X2 Vibe Chiang Mai Deceb. 

Vi anbefaler at du medbringer en trøje til flyveturen, da det godt kan være småkoldt i flyet på grund af aircondition. 

Dag 06 - Chiang Mais seværdigheder
wat phratab doi suthepChiang Mai er Thailands anden største by, og er kendt for sine gamle templer, der hver især har sin helt egen arkitektur og historie. Disse templer skal vi ud og se idag. Vi besøger blandt andet Wat Phrathat Doi Suthep, der er et af de mest respekterede og højestærede templer blandt thaierne.
Dag 07 - På egen hånd i Chiang Mai
x2 chiang mai

X2 Chiang Mai Decem Hotel

Dagen idag er på egen hånd.

Dag 08 - Chiang Mais elefanter
ChangChill

Elefanterne spiser maden fra plast rørere

Idag bliver du hentet på hotellet efter morgenmaden. Her kører vi ca. 1 time og 30 minutter inden vi ankommer til Chang Chill. Chang Chill er en non-profit organisation, der huser tidligere udsatte elefanter. Elefanter, der tidligere har været udsat for elefantridning, badning og andre turist-aktiviteter.

Som introduktion får et et indblik i organisationen – hvordan den startede og hvad deres fremtidige planer er. Herefter vandrer vi ind i junglen (1 – 3 km) til vi finder elefanterne. Imens vi står på en kort – men sikker – afstand, deler vores mahout en masse spændende fakta ud om giganten. Efter lidt observation, hjælpe vi mahouten med at forberede elefantens mad, som blandt andet består af sukkerrør. Maden sætter vi ind i de lange plastikrør, og går efterfølgende op til vores observationstårn, hvor vi ser elefanterne spise maden i fred og ro. Under besøget får du også lov til at opleve elefanterne nedkøle sig i mudderpølen under tårnet. Her kan det godt sprøjte lidt med mudder, så vi anbefaler, at du medbringer tøj der kan tåle at blive vådt og beskidt.

Vi spiser frokost hos Chang Chill og kører tilbage til hotellet. Idag har du besøgt et af de steder, hvor elefanter kan opleves med god samvittighed.

Dag 09 - Mod Phuket
patongVi spiser morgenmad på hotellet, og bliver efterfølgende hentet og kørt til lufthavnen. Turen går nu mod Phuket. Flyveturen tager ca. 2 timer. Når vi ankommer til Phuket lufthavn og har modtaget bagagen, bliver vi taget imod af vores lokale repræsentant. Han/hun kører os til Patong Beach. Her bliver vi indkvarteret på hotel X2 Vibe Phuket Patong. På vej mod Patong, besøger vi rescue centeret, Soi Dog Foundation, som Ferie med Formål har doneret penge til – i dit navn – da du købte rejsen. Her får du en rundvisning hos Soi Dog, og har du lyst, kan du købe lidt snacks og merchandise, som vil gå som støtte organisationen.

Har du lyst til at bo i Karon, Kata eller Khao Lak, kan vi tilpasse rejsen ud fra dine ønsker. Vi anbefaler, at du medbringer en trøje til flyveturen fra Chiang Mai til Phuket, da der kan være koldt på grund af aircondtion

Dag 10-12 - Badeferie i Patong
Patong solnedgangDisse dage er på egen hånd. På Phuket er der altid nok at give sig til. Lej en tuktuk og kør op på toppen til ‘The Big Buddha’, hvor en fantastisk panorama udsigt (og måske nogle løstgående aber) venter dig. Lej en longtailbåd og sejl til Paradise Beach eller Freedom Beach. Turen tager 30 minutter, og her venter dig en ægte bounty strand. Har du børn med, kan du med fordel besøge Dino Bar i Kata, hvor du kan spille minigolf. Vil du shoppe, byder Patong på det store shoppingcenter Jungcelong samt shoppingcenteret Central. Vil du besøge Phukets helt store shopping center, skal du til det store Central Phuket.
Dag 13 - Hjemrejse
departure

Vi ønsker dig en god hjemrejse

Ferien er ved at nå til vejs ende. Du bliver hentet på dit hotel og bliver kørt til lufthavnen, så du ankommer ca. 2 timer inden flyafgang. Vi håber, at du har haft en god og oplevelsesrig ferie. Ferie med Formål ønsker dig en behagelig hjemrejse.
Dag 14 - Hjemkomst til Danmark
Velkommen hjem

Velkommen hjem

Vi håber, at du har haft en god tur.

Velkommen hjem.

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

FuramaXclusive Sathorn

FuramaXclusive Sathorn

★★★

X2 Vibe Chiang Mai Decem

The Vibe Chiang Mai Decem

★★★

X2 Vibe Phuket Patong

X2 Vibe Phuket Patong

★★★