fbpx
Safari og Zanzibar i Tanzania

Safari og Zanzibar i Tanzania

Safari og Zanzibar i Tanzania – den perfekt ferie! Oplev nogle af Tanzanias fedeste safariparker, og afslut eventyret med et 9-dages ferieeventyr på det 5-stjernede strandresort, Royal Zanzibar, beliggende på ferieperlen, Zanzibar.

Rejsens beskrivelse

Denne rejse tager dig med til en af Afrikas vildeste nationalparker. Vi skal besøge Serengeti National Park, eller ‘de endeløse sletter’, som navnet betyder hvis man oversætter det til dansk. Her er chancen enorm for at opleve Afrikas mest kendte dyrearter – herunder ‘The Big Five‘, som består af løven, leoparden, bøflen, elefanten og næsehornet. Efter vi har brugt 2 dage i Serengeti, besøger vi verdens ottende vidunder, nemlig det spektakulære Ngorongoro Krater. Her er der ligeledes stor chance for at få nogle gode billeder af dyrelivet – og med den enorme kraterkant i baggrunden, bliver det ikke flottere. På dag 4 kører vi atter til Arusha hvor vi startede, og flyver mod Zanzibar, hvor et lækkert, luksuiøst strandhotel venter os. Se alle vores safari rejser.

En rejse til fordel for dyrene

Ferie med Formål har nøje skræddersyet dette rejseforslag til at matche dig, som ønsker at koble af på paradisøen, Zanzibar, men som samtidig ønsker at få en bid af Tanzanias dyreliv med dig. Under rejsen oplever vi dyrene i deres naturlige habitat, i nogle af Tanzanias vildeste parker. Vi besøger Tarangire National Park, Serengeti National Park og afslutter i det gigantiske vulkankrater, Ngorongoro krateret. Ferie med Formål har valgt disse parker, så du får de bedst mulige chancer for at opleve dyrelivet på de 4 safaridage.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler og inkluderer både fly, hoteller, nævnte måltider og daglige udflugter. Ønsker du at ændre rejsen, tilføje flere dage, opgradere hoteller eller måske skræddersy din helt egen rejse? Kontakt os og få et tilbud.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

2 personer

Fra pris:26.997 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark inkl måltider
 • Transport tur/retur fra lufthavnen
 • Indenrigsfly fra Arusha – Zanzibar
 • Hotelophold på nævnte hoteller og lodges
 • All Inklusiv på Zanzibar
 • Engelsktalende lokalguide
 • Engelsktalende chauffør
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 15 x morgenmad (dag 3-17)
 • 14 x frokost (dag 3-16)
 • 14 x aftensmad (dag 3-16)
 • Alle nævnte game-drives
 • Gebyr til nationalparker
 • Alle gebyrer og skatter

Følgende er inkluderet i rejsen

 • Visum
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge
 • Alt som ikke er nævnt under ‘inkluderet’

Tarangire National Park

Vi besøger Tarangire National Park der blandt andet er kendt for dets store elefantflokke og baobab træer. 

De endeløse sletter i Serengeti

Vi besøger Serengeti i Tanzania. Serengeti er kendt for de mange klovbærende dyr der gæster sletterne – og rovdyrene der følger. 

Ngorongoro krateret

Vi besøger Ngorongoro krateret, bedre kendt som ‘Verdens ottende vidunder’

Zanzibar & All Inclusive

Vi overnatter på det 4-stjernede Royal Zanzibar Beach Resort, hvor en afslappende badeferie venter dig. Vi inkluderer All Inclusive til dig under opholdet.

Helpension på safari rejsen

For at gøre det nemmest muligt for dig, inkluderer vi helpension på safarirejsen. På den måde kan du let koncentrere dig om dyrelivet og de mange oplevelser.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark mod Kilimanjaro International Airport, hvor vi lander dagen efter. 

Dag 02 - Velkommen til Tanzania
Planet Lodge ArushaHjerteligt velkommen til Tanzania. Når du har modtaget din bagage, bliver du taget imod af vores lokale repræsentant. Herefter bliver du kørt til dit hotel i Arusha. Eventyret starter imorgen – dagen idag er derfor oplagt til at komme dig efter flyveturen. Brug den eventuelt ved hotellets pool.

Vi overnatter på Planet Lodge Arusga.

Kørsel: Ca. 1 time.

Dag 03 - Mod Tarangire National Park
Kultur, luksus og safari i Tanzania

Tarangire National Park

Velkommen til Tarangire National Park. Tarangire Park er med dens store baobab-træer, floden Terangire River og sæson-bestemte sumpe hjem for de største elefantflokke i det nordlige Tanzania.

Dyrene samles ved floden, og her kan du – hele året rundt – opleve alt fra elefanter til giraffer, bukke, antiloper og vortesvin. Derudover huser parken også dyr som bøfler, zebraer og vildsvin – som følges af rovdyr såsom løver.

Er du heldig, kan du også få en leopard eller en gepard at se. Vi kører på safari i et køretøj med åbent tag, så du nemt kan observere dyrelivet og landskabet.

Efter game drivet kører vi Eileens Tree Lodge, hvor vi overnatter.

Overnatning: Eileens Tree Lodge
Kørsel: Ca. 3 timer.

Dag 04 - De endeløse sletter i Serengeti

Afrikas farligste – ‘The Big 5’Efter morgenmaden kører vi til Serengeti. Serengeti National Park er det perfekte sted til game drives, hvis man vil opleve nogle af Afrikas store katte – heriblandt leoparden.

Under game drivet er der stor chance for, at du oplever dyrene i det fri fra jeepens åbne tag. I løbet af eftermiddagen ankommer du til dagens destination, nemlig Seronera-dalen i det centrale Serengeti-område.

Her vil du overnatte i et telt designet i ægte safari-stil.

Aftensmaden vil blive serveret midt på savannen – en såkladt ”African Bush”-middag.

Vi overnatter på Serengeti Sound of Silence Tented Camp. Her får du et 50 kvm. værelse i form af et telt – bygget i ægte safari stil – til rådighed. Værelset er udstyret med toilet & bad. Kingsize seng. En mindre markterresse gør det nemt for dig, at nyde den spektakulære solnedgang.

Afhængig af hvornår du vælger at rejse, kan et andet hotel blive anvendt – men i samme standard.

Overnatning: The Sound of Silence Camp
Kørsel: Ca. 3-4 timer.

Dag 05 - De endeløse sletter i Serengeti
lion open mouthVi bruger endnu en dag i Serengeti.

Vi overnatter på The Sound of Silence Camp.

Dag 06 - Verdens ottende vidunder, Ngorongoro
Ngorongoro Serena Safari Lodge

Ngorongoro krateret

Efter en tidlig morgenmad i lodgen kører vi ca. 2 timer, til vi ankommer til Ngorongoro-krateret. Ngorongoro-krateret er et oplagt sted at besøge. Krateret har massevis af græsstepper og skove fyldt med akacietræer.

Her vil du finde stort set alle dyrearter, som lever på savannen i Tanzania. Det betyder, at du også får chancen for at opleve og observere Afrikas ”Big Five”, som er: elefanten, løven, bøflen, næsehornet og leoparden. Derudover vil du kunne opleve hyænen og mere end 500 forskellige fuglearter. Safarirejsen ender omkring kl. 17:00, hvor vi bevæger os mod Arusha. Vi skal nu flyve mod Zanzibar, hvor resten af ferien står på ren og skær afslapning på det luksuriøse Royal Zanzibar Resort.

Dag 07-16 - Zanzibar
Royal Zanzibar HotelResten af opholdet foregår på Royal Zanzibar Hotel. Vi ønsker dig en fortsat god ferie!
Dag 17 - Hjemrejse

HjemrejseVi kører dig til lufthavnen på Zanzibar. Herfra flyver du retur til København med minimum én mellemlanding undervejs. Vi ønsker dig en god hjemrejse.

Dag 18 - Hjemkomst til Danmark

Velkommen hjem

Velkommen hjem. Et safari eventyr i Afrika er nu slut. Vi håber, at du har haft en god tur.

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Planet Lodge Arusha

Arusha Planet Lodge

resize 161204577291799783296103837

Eileen's Tree Lodge

resize 16120463401784534072serengetisound0fsilence0061024x582

The Sound of Silence

Royal Zanzibar Hotel

Royal Zanzibar Beach Resort