fbpx

Sportshoteller

Aktiv ferie er populært og på et sportshotel har du alle muligheder for at dyrke lige præcis den sportsgren du brænder for.

Vil du holde formen, mens du er på ferie? Med en sportsrejse bliver ferien mere end bare afslapning. Du får skønne oplevelser, ny energi og bliver en del af fællesskabet på sportshotellet. Omgivet af sjove sportsfaciliteter, smuk natur og skønt vejr giver du humøret et boost.

En træningsferie er for alle, der drømmer om en aktiv ferie – om du er fritidsmotionist på familieferie eller har lokket din hardcore træningsmakker med på elitesportstur.

Alle
Albanien
Cambodia
Finland
Fuerteventura
Indonesien
Kenya
Laos
Malaysia
Myanmar
Nepal
Norge
Sydafrika
Tanzania
Thailand
Uganda
Vietnam
Zimbabwe
Sportsrejse

Playitas Resort Fuerteventura

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

7 dage

Antal personer

2 personer

mulighed for cyklingmulighed for dyrkning af sportmulighed for yogamulighed for meditationmulighed for wellness

Fra pris:/ pr. pers9.899 DKK

Læs mere

Fra pris:/ pr. pers11.599 DKK

Læs mere

Hvad er et sportshotel?

På et sportshotel har du alle sportens faciliteter omkring dig hele tiden. Hotellet er designet til at kunne tilbyde dig et hav af muligheder inden for sport og wellness, så du kan dyrke lige netop den interesse, du drømmer om. Samtidig gør det brede udvalg af aktiviteter sportsrejsen til en oplagt mulighed for at springe ud i en ny sportsgren.

Sund og lækker mad er en stor del af opholdet på et sportshotel. Du kan endda få kostvejledning, så du kan danne nye, sunde vaner og tage med hjem efter din sportsrejse.

Hvem kan tage på træningsferie?

Alle, der har lyst til fornyet energi, kan tage på sportsferie. Det gælder bare om at finde det hotel, der matcher dine ønsker og behov.

Nogle sportshoteller passer godt til familier og par, der ønsker en ferie med mulighed for at kombinere træning og afslapning. Her kan I for eksempel starte morgenen ud med en step-session i solskin, tage en kølig dukkert i poolen og dase ved stranden inden i spiser en nærende frokost på sportshotellet. Over middag kan I udfordre jer selv med et slag paddeltennis og snuppe en velfortjent is i strandkanten. Mange træningshoteller arrangerer sjove aktiviteter for børn, så hele familien kan få gode oplevelser.

Andre sportshoteller er designet til elitesportsudøvere. På de største træningshoteller kan du deltage i gruppetræning og forskellige events, herunder triathlon og marathon. Træningen løftes til et nyt niveau, når du sparer med andre træningsentusiaster.

Hvorfor skal jeg vælge et sportshotel?

  •         Mountainbike i bjergene, yoga med havudsigt, en løbetur i vandkanten, sjov vandpolo – behøver man sige mere?
  •         Du får ny energi og velvære
  •         Træningsrejser er for alle – uanset om du er eliteudøver eller hverdagsmotionist
  •         Træning bliver tit sjovere i smukke omgivelser
  •         Du får inspiration til både træning, kost og velvære, som du kan tage med hjem

Tag et kig på vores sportshoteller, pak kufferten og bliv fit på ferie!