fbpx
Safari og frivilligt arbejde i Chitwan National Park

Safari og frivilligt arbejde i Chitwan National Park

Frivilligt arbejde i Nepal. Få et glimt af den berømte Chitwan Nationalpark, hvor du under en safarirejse kan opleve dyrene i det fri. Vi overnatter i lokale landsbyer og bidrager med et velgørenligt formål, i form af oprydning og plast sortering. Vi afslutter rejsen i den smukke bjergby, Pokhara, hvor en fantastisk udsigt til Himalaya-bjergene venter dig.

Rejsens beskrivelse

På denne rejse kombinerer vi en spændende jeep safari i Nepals største og ældste nationalpark. Her har du mulighed for at opleve vilde dyr i det fri, herunder elefanter, næsehorn, sumpkrokodiller, vortesvin og en masse forskellige fuglearter. Er du heldig, kan du også opleve en tiger. Safarirejsen kombineres med en adrenalinfyldt oplevelse, når vi begiver os ud på en riverrafting. Under hele rejsens gang, får du også et indblik i den nepalesiske kultur, når vi overnatter i lokale homestays. Sidst men ikke mindst, vil vi en af dagene deltage i kampagnen ‘Lets Clean Up Nepal.’ Her besøger vi nærliggende templer, skoler og floder, og hjælper med oprydning.

En rejse til fordel for de alle

Vi begynder eventyret med en køretur i Chitwan Nationalpark. Undervejs checker vi ind i et lokalt gæstehus, og besøger den lokale landsby, Tharu, hvor der både venter os kulturelle oplevelser samt sang og dans. Vi fortsætter mod Chitwan Nationalpark, hvor vi kommer på en spændende jeepsafari i Nationalparken. Her venter dig et fantastisk dyreliv, så ha’ kameraet klar. Dagen efter bidrager vi med frivilligt arbejde i Nepal, når vi indgår i projektet ‘Lets Clean Up Nepal,’ der har det formål, at holde Nepal ren. Ligeledes lærer vi de lokale landsbybeboere, hvordan de bedre kan holde Nepals områder rene. Alle ophold i lokale gæstehuse er inkluderet i rejsens pris, og går udelukkende til værterne. En perfekt rejse, til dig, der ønsker at opleve dyr i det fri, få et glimt af kulturen og som brænder for at gøre en forskel.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

10 dage

2 - 10 pers.

Sværhedsgrad: Let

Sværhedsgrad: Let (T1)

Denne rejse indeholder trekking i skovterræn når vi besøger Chitwan National Park. Terræn kan være vådt og glat i tilfælde af regn. Medbring gode sko – gerne vandrestøvler – samt tøj der kan tåle at blive beskidt.

T1

Fra pris:11.997 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flyrejse tur/retur fra Danmark
 • Alle nævnte Indenrigsfly
 • Engelsktalende lokalguide
 • Transport til/fra lufthavn i Nepal
 • Ophold på nævnte hoteller og homestays
 • 7 x morgenmad (dag 3-9)
 • 3 x frokost (dag 3-5)
 • 3 x aftensmad (dag 3-5)
 • Trekkingtilladelser
 • Indgang til Chitwan National Park
 • Kanotur i Chitwan National Park
 • Jeepsafari i Chitwan National Park
 • Fuglekiggertur i Chitwan National Park
 • Guided tur i Kathmandu

Følgende er ikke inkluderet i rejsen

 • Rejseforsikring
 • Visa
 • Måltider der ikke er nævnt ovenfor

Oplev Nepal bag facaden

Vi oplever de lokale landsbyer, der ligger uden for de populære trekkingområder.

Det Nepalesiske køkken

Vores værtsfamilier forbereder maden. På den måde oplever og afprøver du det ægte nepalesiske køkken.

Dyrelivet i Chitwan National Park

Vi kommer på en ægte safarirejse i jeep – og til fods – i Chitwan National Park. Her får du chancen for at opleve parkens dyreliv.

Den smukke bjergby, Pokhara

Vores besøg i den smukke bjergby inviterer dig på en farverig kultur og en imponerende udsigt.

Verdensarv byen, Kathmandu

Vi oplever selvfølgelig Kathmandus vigtigste seværdigheder, når vi befinder os i byen.

Velgørenhed i Nepal

Gør en forskel, når vi sammen med de lokale landsbybeboere bliver en del af ‘Lets Clean Up Nepal-kampagnen.’

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer. Eventyret starter imorgen.
Rigtig god fornøjelse!

Dag 02 - Velkommen til Nepal
Velkommen til Nepal. Når du ankommer, og har taget imod din bagage, vil vores engelsktalende repræsentant tage imod dig uden for ankomsthallen. Her bliver du kørt til et hotel i Kathmandu, hvor du overnatter. I morgen tidlig rejser vi mod Pokhara.  Rigtig god fornøjelse. Velkommen til Nepal!
Når du ankommer i lufthavnen i Katmandu, står vores lokale engelsktalende guide klar til at tage imod dig og køre dig til dit hotel. Du får en kort gennemgang af morgendagens program, hvorefter du har resten af dagen til at slappe af og lade op. Vi ønsker dig en god fornøjelse.

Overnatning: Hotel

Dag 03 - Mod Tharu & Chitwan Nationalpark
Dagens program starter tidligt med en femtimers køretur langs floden gennem frodige bakker og små, lokale landsbyer. Destinationen er Chitwan National Park, som ligger i Nepals lavland. Når vi ankommer, checker vi ind på det lokale homestay og gennemgår programmet. Efter frokost besøger vi landsbyen Tharu. Her kommer du på cooking class, hvor du lærer at lave en traditionel, lokal ret. Herefter spiser vi mad, som de lokale har tilberedt for os. Aftenen slutter med en traditionel danseopvisning. Dagens program starter tidligt med en femtimers køretur langs floden gennem frodige bakker og små, lokale landsbyer. Destinationen er Chitwan National Park, som ligger i Nepals lavland. Når vi ankommer, checker vi ind på det lokale homestay og gennemgår programmet. Efter frokost besøger vi landsbyen Tharu. Her kommer du på cooking class, hvor du lærer at lave en traditionel, lokal ret. Herefter spiser vi mad, som de lokale har tilberedt for os. Aftenen slutter med en traditionel danseopvisning.

Overnatning: Homestay

Dag 04 - På safari i Chitwan National Park

Straks efter morgenmaden begiver vi os ud på dagens junglesafari. Vi tager første del af turen i dugoutkanoer, hvorefter vi går i land og fortsætter vores junglesafari til fods. Efter frokost fortsætter safarien i jeep. Vi kører gennem fantastisk, vild natur, og kommer til at se mange spændende dyr. Om aftenen skal vi opleve et lokalt Tharu-program. Straks efter morgenmaden begiver vi os ud på dagens junglesafari. Vi tager første del af turen i dugoutkanoer, hvorefter vi går i land og fortsætter vores junglesafari til fods. Efter frokost fortsætter safarien i jeep. Vi kører gennem fantastisk, vild natur, og kommer til at se mange spændende dyr – heriblandt næsehorn, elefanter, bukke, forskellige fuglearter samt gavialer. Om aftenen skal vi opleve et lokalt Tharu-program.

Overnatning: Homestay

Dag 05 - 'Lets Clean Up Nepal'
Vi får en tidlig start på dagen i dag – for vi har et langt program. Efter en tidlig morgenmad tager vi til det område, hvor vi er med til at rydde op ved templer, skoler og floder – og hvor vi lærer de lokale om, hvordan de passer bedst muligt på naturen omkring dem ift. bl.a. affaldssortering.

Kampagnen ‘Lets Clean Up Nepal’

Vi får en tidlig start på dagen i dag – for vi har et langt program. Efter en tidlig morgenmad tager vi til det område, hvor vi er med til at rydde op ved templer, skoler og floder – og hvor vi lærer de lokale om, hvordan de passer bedst muligt på naturen omkring dem ift. bl.a. affaldssortering.

Overnatning: Homestay

Bemærk: Det præcise sted for oprydning kan ikke garanteres på forhånd. Dette bliver planlagt i samarbejde med ‘Lets Clean up Nepal’ et par dage i forvejen.

Dag 06 - Fuglekigger tur i Chitwan Nationalpark
I dag står vi igen tidligt op, så vi kan nå at tage på fuglekiggertur, inden vi rejser til Pokhara - området har nemlig over 530 forskellige fuglearter! Efter vi har nydt naturen og de smukke fugle, flyver eller kører vi til Pokhara, hvor vi checker ind på vores hotel og overnatter.

Rødøret bulbul

I dag står vi igen tidligt op, så vi kan nå at tage på fuglekiggertur, inden vi rejser til Pokhara – området har nemlig over 530 forskellige fuglearter! Efter vi har nydt naturen og de smukke fugle, flyver eller kører vi til Pokhara, hvor vi checker ind på vores hotel og overnatter.

Overnatning Hotel

Dag 07 - Den smukke bjergby, Pokhara

I dag skal vi udforske den smukke by Pokhara. Vi starter med at besøge Gupteshwor Mahadev Cave, som ligger tæt på det utroligt smukke Devi’s Falls. Inde i grotten står en hellig stalagmit, og bag den er en tunnel, som ender i en fugtig grotte, der ligger bag Devi’s Falls dundrende vand. Efter besøget i grotten fortsætter vi til den næste store attraktion i Pokhara: World Peace Stupa, som ligger på toppen af en frodig, grøn bakke.I dag skal vi udforske den smukke by Pokhara. Vi starter med at besøge Gupteshwor Mahadev Cave, som ligger tæt på det utroligt smukke Devi’s Falls. Inde i grotten står en hellig stalagmit, og bag den er en tunnel, som ender i en fugtig grotte, der ligger bag Devi’s Falls dundrende vand. Efter besøget i grotten fortsætter vi til den næste store attraktion i Pokhara: World Peace Stupa, som ligger på toppen af en frodig, grøn bakke.

Overnatning Hotel

Dag 08 - Tur til Bhaktapur
Efter en afslappet morgenmad tager vi ud til lufthavnen, hvor vi tager en kort flyrejse på 30 minutter tilbage til Kathmandu. Ved ankomst til Kathmandu, checker du ind på dit hotel. Herefter tager vi ud og ser én af de smukkeste og ældste tempelbyer i Kathmandu Valley: Bhaktapur.

Pottemager i Bhaktapur

Efter en afslappet morgenmad tager vi ud til lufthavnen, hvor vi tager en kort flyrejse på 30 minutter tilbage til Kathmandu. Ved ankomst til Kathmandu, checker du ind på dit hotel. Herefter tager vi ud og ser én af de smukkeste og ældste tempelbyer i Kathmandu Valley: Bhaktapur.
Her får du en rundvisning, hvor du ser byens største seværdigheder. Der bliver også tid til at snuse lidt rundt i de små gader, og blandt andet besøge de lokale pottemagere, som byen også er kendt for.

Overnatning: Hotel

Dag 09 - Hjemrejse

I dag kan du slappe af på hotellet eller tage ud og shoppe, inden du bliver kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver videre til den næste destination eller hjem til Danmark. Dit trekkingeventyr til fordel for de lokale i Nepal er nu slut. Du har med din tur gjort en positiv forskel for de lokale og samtidig oplevet Nepals fantastiske natur og kultur. Du har med andre ord været på ferie med formål, og kan nu nyde dine feriebilleder og -minder med glæde og god samvittighed.

I dag kan du slappe af på hotellet eller tage ud og shoppe, inden du bliver kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver hjem til Danmark eller videre til din næste destination.

Du tager en hel uges spændende natur- og kulturoplevelser med dig hjem i rygsækken – og samtidig har du været med til at gøre en positiv forskel for miljøet i Nepal. Det er, hvad vi her hos Ferie med Formål kalder at rejse med god samvittighed!

Dag 10 - Ankomst til Danmark

Velkommen hjemVelkommen hjem til Danmark. Tusind tak for denne gang.

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Hotel Manaslu, Kathmandu

★★★

Homestay

Hotel Kuti, Pokhara

★★★+