fbpx

Nepal

Udover den smukke Himalaya-bjergkæde, der med sine hvide sneklædte tinder inviterer dig på et magisk eventyr og verdens bedste muligheder indenfor trekking, rafting og jungle safaris, byder rejser til Nepal også på meget andet. Landet mellem Himalayas bjergtinder byder nemlig på spændende og storslået kultur og natur.

Vælg mellem vores rejser

Med Himalaya-bjergene omkring dig, finder du næppe et smukkere sted, når det kommer til en aktiv ferie. Se frem til et eventyr, hvor trekking, cykling, yoga, rafting eller junglesafaris står på dagsordenen.

Find det bedste rejsetidspunkt til Nepal og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue.

Vender du kortet over Nepal 90 grader i urets retning, ligner det Portugal. Find dit atlas frem og prøv.

Slut september – november.

Rundrejse

Safari og frivilligt arbejde i Chitwan National Park

Oplev Chitwan Nationalpark og deltag i en oprydningskampagne med de lokale

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

10 dage

Antal personer

2 - 10 pers.

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers11.997 DKK

Læs mere
Rundrejse

Mount Everest uden trekking

Få et glimt af den kulturelle hverdag i Nepal og oplev solopgangen bag Mt. Everest.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

8 dage

Antal personer

2 - 10 pers.

Fra pris:/ pr. pers12.997 DKK

Læs mere
Trekking

Trekking i Nepal: Nepal bag facaden

Kom på en autentisk trekking i Nepal, når vi besøger lokale landsbyer.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

11 dage

Antal personer

2 - 10 pers.

mulighed for trekkingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers14.399 DKK

Læs mere

Om Nepal

Udover den smukke Himalaya-bjergkæde, der med sine hvide sneklædte tinder inviterer dig på et magisk eventyr og verdens bedste muligheder indenfor trekking, rafting og jungle safaris, byder rejser til Nepal også på meget andet. Landet mellem Himalayas bjergtinder inviterer dig på en spændende og storslået kultur samt en fascinerende natur med et imponerende dyreliv.

Nepal er klart et af verdens bedste lande, når det kommer til aktiv ferie. Selvom det er Himalaya-bjergene der tiltrækker de fleste, byder Nepal også på spændende oplevelser i landets hovedstad, Kathmandu. Kathmandu er landets største metropol med hele 7 steder, der fremgår på UNESCOs verdens kulturarv.

Ønsker man at udforske den nordlige del af Nepal, finder man her otte af verdens ti højeste bjerge, heriblandt verdens højeste punkt, Mount Everest. Mere end 240 af verdens toppe der alle måler mere end 6.096 meter over havets overflade, findes i Nepal. Den sydlige region er stedet, hvor grundlæggeren af ​​buddhismen “Lord Buddha” blev født. De sydlige regioner, også kendt som Terai-regionen, er frugtbare med et tropisk klima og hjemsted for mange truede dyrearter. Landet har registreret hele 182 pattedyr samt 850 fuglearter – perfekt til en fuglerejse i Nepal. 

Med landets vilde floder, dybe kløfter, enorme bjerge, fascinerende klima og stejle bjergstier, er Nepal et yndet sted for eventyrelskere såvel som for natur- og dyreelskere.

En rejse til fordel for de lokale
Nepal er uden tvivl en af verdens mest dominerende lande, når det kommer til trekking og bjergbestigning. På vores rejser kombinerer vi vores trekking med et eller flere besøg i lokale landsbyer. På nogle rejser får vi lov til at hjælpe med forskellige velgørende formål, der kommer lokalbefolkningen til gode, og på andre rejser får vi et indblik i den lokale hverdag, når vi besøger de lokale landsbyer. En hverdag, der finder sted i bjergbyerne, hvor landbrug er indtægten, og turismen ikke er udbredt.

Programmerne er skræddersyede eksempler på færdige pakkerejser. Ønsker du at tilføje noget, ændre noget eller at sammesætte din helt egen drømmerejse? Kontakt Ferie med Formål. Så skræddersyer vi den perfekte rejse til dig ud fra dine ønsker.