fbpx
Mount Everest uden trekking

Mount Everest uden trekking

Man kan sagtens få en fantastisk oplevelse i Nepal uden at trekke. På denne rejse får du chancen. Oplev lokale landsbyer, kom tæt på Mt. Everest og overnat på 5-stjernede hoteller med Himalaya bjergene i horizonten.

Rejsens beskrivelse

Følg med på en luksuriøs rejse til Nepal, hvor trekking ikke gør sig gældede. I stedet for viser vi dig Katmandus spændende UNESCO-seværdigheder, oplever solopgangen bag Mt. Everest på en spektakulær flyvetur og bor i Nagarkot med Himalaya-bjergene i horizonten. En perfekt rejse for dig, der ønsker at opleve Nepal, men som ikke ønsker at vandre. Ønsker du at opleve Himalaya bjergene og Mount Everest på en trekking tur, kan du læse mere under vores rejser til Nepal.

En rejse til fordel for dig og de lokale

Under rejsen får du fortalt Nepals fascinerende historie, og du lærer om både deres kultur og religion, når vi besøger de mange smukke templer. Vi besøger også de to lokale landsbyer, Khokana og Bungmati. Her får du et autentisk indblik i den lokale kultur i Nepal, da traditioner og lokal kultur lever i bedste velgående i disse to landsbyer. Sidst, men ikke mindst, tager vi dig med ud på en spektakulær flyvetur, hvor du ser solen stå op over verdens højeste bjerg: Mount Everest.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

8 dage

2 - 10 pers.

Fra pris:12.997 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flyrejse tur/retur fra Danmark
 • Transfer til/fra lufthavn
 • Hotelophold i Katmandu & Nagarkot på 5-stjernet hoteller
 • Alt nævnt transport mellem destinaitoner
 • Alle indgangsgebyrer
 • 5 x morgenmad (dag 3-7)
 • Sightseeing inkl. engelsktalende lokalguide
 • Flyvetur til Mt. Everest

Følgende er ikke inkluderet i rejsen

 • Rejseforsikring
 • Visa
 • Drikkepenge
 • Måltider som ikke er nævnt ovenfor.

En idéel rejse til dig der ikke ønsker at trekke

Denne rejse er idéel til dig, der ikke ønsker at trekke, men alligevel vil opleve Kathmandu og Mt. Everest.

Verdensarv byen, Kathmandu

Vi oplever – og får fortælling om – alle de vigtige seværdigheder i Kathmandu Valley.

Toppen af verden

Du oplever solopgangen bag verdens højeste bjerg, Mt. Everest.

Rig kultur

I Kathmandu valley vil du opleve en kultur uden lige samt en enorm gæstfrihed 

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer. Eventyret starter imorgen.
Rigtig god fornøjelse!

Dag 02 - Velkommen til Nepal
Velkommen til Nepal! Når du ankommer i lufthavnen i Katmandu, står vores lokale engelsktalende guide klar til at tage imod dig og køre dig til dit hotel. Du får en kort gennemgang af turens program, hvorefter du har resten af dagen til at slappe af og lade op.Velkommen til Nepal! Når du ankommer i lufthavnen i Katmandu, står vores lokale engelsktalende guide klar til at tage imod dig og køre dig til dit hotel. Du får en kort gennemgang af turens program, hvorefter du har resten af dagen til at slappe af og lade op.

Overnatning: Hotel

Dag 03 - UNESCOs verdensarvssteder i Kathmandu
Efter morgenmaden kommer guiden og henter dig for at tage dig med ud på en sightseeingdag i Katmandu. Byen repræsenterer et fantastisk miks af hinduisme og buddhisme, og i dag skal vi rundt og se tre af byens største attraktioner: Boudhanath, Swyambhunath og Kathmandu Durbar Square. Alle tre er på UNESCO’s verdensarvliste. Swayambunath, som også bliver kaldt for Monkey Temple, er den ældste stupa i Kathmandu Valley: den er over 2.000 år gammel. Templet ligger på toppen af en bakke, hvorfra man har smuk udsigt til det meste af byen, og det siges, at det var fra dette sted, Katmandus herlighed strømmede, dengang byen blev til. Boudhanath er den største stupa i Kathmandu Valley og én af de smukkeste, kulturelle bygninger i Nepal. Den er bygget på en oktagonal platform tilbage i det 8. århundrede og ligger langs den gamle handelsrute til Tibet. I mange hundrede år var stupaen et fast stop på ruten for tibetanske købmænd, som både hvilede sig og bad her. Ved Kathmandu Durbar Square, som er det gamle, royale paladsområde, får vi set templer, slotsgårde og noget af den smukkeste Newararkitektur og -kunst, Katmandu har at byde på. Her besøger vi også den levende gudindes tempel, Kumari Ghar. Kommer vi på det rette tidspunkt, vil vi kunne se hende hilse på befolkningen fra sin balkon ved templet.

Kathmandu

Efter morgenmaden kommer guiden og henter dig for at tage dig med ud på en sightseeingdag i Katmandu. Byen repræsenterer et fantastisk miks af hinduisme og buddhisme, og i dag skal vi rundt og se tre af byens største attraktioner: Boudhanath, Swyambhunath og Kathmandu Durbar Square. Alle tre er på UNESCO’s verdensarvliste. Swayambunath, som også bliver kaldt for Monkey Temple, er den ældste stupa i Kathmandu Valley: den er over 2.000 år gammel. Templet ligger på toppen af en bakke, hvorfra man har smuk udsigt til det meste af byen, og det siges, at det var fra dette sted, Katmandus herlighed strømmede, dengang byen blev til.

Boudhanath er den største stupa i Kathmandu Valley og én af de smukkeste, kulturelle bygninger i Nepal. Den er bygget på en oktagonal platform tilbage i det 8. århundrede og ligger langs den gamle handelsrute til Tibet. I mange hundrede år var stupaen et fast stop på ruten for tibetanske købmænd, som både hvilede sig og bad her. Ved Kathmandu Durbar Square, som er det gamle, royale paladsområde, får vi set templer, slotsgårde og noget af den smukkeste Newararkitektur og -kunst, Katmandu har at byde på. Her besøger vi også den levende gudindes tempel, Kumari Ghar. Kommer vi på det rette tidspunkt, vil vi kunne se hende hilse på befolkningen fra sin balkon ved templet.

Overnatning: Hotel

Dag 04 - Sightseeing i Patan og kørsel til Nagarkot

Efter morgenmaden fortsætter vi vores udforskning af Nepals kultur og historie, når vi tager ud til en anden af Katmandu Valleys gamle, kulturrige byer, som også rummer en lang række buddhistiske templer og klostre: Patan. Efter vi har udforsket Patan, kører vi ca. 32 km til et smukt opholdssted, hvorfra vi har en helt fantastisk udsigt til Himalaya. Her overnatter vi. Efter morgenmaden fortsætter vi vores udforskning af Nepals kultur og historie, når vi tager ud til en anden af Katmandu Valleys gamle, kulturrige byer, som også rummer en lang række buddhistiske templer og klostre: Patan. Efter vi har udforsket Patan, kører vi ca. 32 km til et smukt opholdssted, hvorfra vi har en helt fantastisk udsigt til Himalaya. 

Overnatning: Hotel

Dag 05 - Bhaktapur
I dag bestemmer du selv, om du vil sove længe og nyde en afslappet morgen, eller om du vil stå tidligt op og se den fantastiske solopgang. Når vi forlader denne smukke bakkestation, er det for at tage videre til den næste gamle, historiske by: Bhaktapur. Her skal vi på sightseeing i et levende museum for middelalderkunst og -arkitektur. Herfra tager vi tilbage til Katmandu, hvor du har resten af dagen og aftenen til fri afbenyttelse.

Pottemager i Bhaktapur

I dag bestemmer du selv, om du vil sove længe og nyde en afslappet morgen, eller om du vil stå tidligt op og se den fantastiske solopgang. Når vi forlader denne smukke bakkestation, er det for at tage videre til den næste gamle, historiske by: Bhaktapur. Her skal vi på sightseeing i et levende museum for middelalderkunst og -arkitektur. Herfra tager vi tilbage til Katmandu, hvor du har resten af dagen og aftenen til fri afbenyttelse.

Overnatning: Hotel

Dag 06: Mount Everest og traditionelle byer
Mount Everest og traditionelle byer

Solopgang, Mt. Everest

Tidligt om morgenen inden vi har spist morgenmad, kører vi til lufthavnen for at komme ud og se solen stå op over Mt. Everest i fly. Det er en lille flyvetur på en time, som tager dig med helt tæt på verdens højeste bjerg – og som med garanti vil blive en tur, du aldrig glemmer. Herefter spiser vi morgenmad og slapper lidt af, inden vi kører syd for Katmandu og besøger de gamle, traditionelle landsbyer Khokana og Bungmati. Her får du et autentisk indblik i den lokale kultur i Nepal, da traditioner og lokal kultur lever i bedste velgående i disse to landsbyer.

Overnatning: Hotel

Dag 07 - Hjemrejse
I dag kan du slappe af på hotellet eller tage ud og shoppe, inden du bliver kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver videre til den næste destination eller hjem til Danmark. I dag kan du slappe af på hotellet eller tage ud og shoppe, inden du bliver kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver videre til den næste destination eller hjem til Danmark.
Dag 08 - Ankomst til Danmark

Velkommen hjemVelkommen hjem til Danmark. Tusind tak for denne gang.

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet rejsens pris. Klik på billedet for at læse mere.

Hotel Yak & Yeti

★★★★★

Club Himalaya

★★★★★