fbpx
puluong_retreat_vietnam_fishing

Aktiv ferie i Vietnam: Oplev Pu Luong

En aktiv ferie i et af Vietnams smukkeste naturområder – Pu Luong – venter dig. Den perfekte rejse for naturfreaks og friluftenthusiaster.

Rejsens beskrivelse

På denne rejse sætter vi en aktiv ferie i Vietnam i fokus, og besøger et af landets smukkeste naturområder, nemlig Pu Luong. Vi oplever den frodige natur, og får et indblik i en lokal hverdag, der befinder sig uden for turismens områder. Her er det landbrug, der er indtægtskilderne.

En rejse til fordel for dig og de lokale

Langt de fleste dage på denne rejse, går med at besøge byer og områder, som ligger gemt væk fra masse-turismen. Dette har vi valgt, for at vise dig den ægte lokale kultur, og samtidig bidrage med støtte til lokalbefolkningen. Her bliver du inviteret indenfor i de lokale landsbyer, hvor du får lov til at få et indblik i deres liv. Elsker du at være aktiv i naturen, er denne tur noget for dig. På denne tur har vi nemlig udvalgt nogle helt særlige destinationer, som vi cykler & vandrer til – og det skønne Pu Luong Retreat, som vi overnatter på i Pu Luong, sørger for, at vi finder roen efter dagsudflugterne. Vi afslutter turen med flere autentiske oplevelser, i den smukke Lan Ha bugt. Her besøger vi lokale landsbyer på øen Cat Ba. En aktiv ferie i Vietnam, til dig, der elsker at færdes i naturen.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

11 dage

1 - 12 pers.

Sværhedsgrad: Medium

Sværhedsgrad: Medium (T2, C3)

Denne rejse inkluderer trekking i Pu Luong. Terræn er skiftende fra grusveje, græssletter og skovterræn. I tilfælde af regn, kan det være vådt, glat og mudret. Medbring gode sko – gerne vandrestøvler. Rejsen indeholder også en cykeltur på 12 km. Denne foregår off-road på grusstier og græsarealer.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

 

T2 & C3

Fra pris:11.599 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Transport til/fra Hanoi lufthavn i køretøj med aircondition
 • Transport under nævnte udflugter i køretøj med aircondition
 • Engelsktalende lokalguide
 • Bådtur i Lan Ha bugten
 • Bådtur til Cat Ba
 • Alle nævnte hoteller & lodges
 • 8 x morgenmad (dag 3-10)
 • 6 x frokost
 • 2 x aftensmad
 • Alle gebyrer og skatter

Fantastiske Pu Luong

Bjerglandskaber, store skovområder, rismarker og lokal kultur går i et når vi besøger Pu Luong.

Pu Luong Retreatet

Det er svært at finde et retreat der befinder sig i samme naturrige omgivelser, som Pu Luong Retreatet gør. Her får du 2 dage med helpension.

Lan Ha bugten

Lan Ha bugten byder på et øhav fyldt med kalkstensbjerge der dukker op fra vandets overflade. Området er som taget ud af en eventyrfilm.

Cat ba

VI besøger Cat Ba, og overnatter på en lokal eco lodge. Under opholdet får vi et indblik i de lokales hverdag, og besøger blandt andet en flydende fiskefarm.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark
Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark. Undervejs vil der være en mellemlanding.

Vi ankommer til Hanoi i morgen.

Rigtig god tur!

Dag 02 - Velkommen til Hanoi, Vietnam

Ferie med Formål ønsker dig varmt velkommen til Hanoi, Vietnam.  Når du ankommer og har modtaget din bagage, vil vores lokale repræsentant tage imod dig og køre dig til dit hotel.  Resten af dagen er på egen hånd, så du kan komme dig efter flyrejsen.  Dit eventyr starter i morgen! Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse, og glæder os til, at vise dig det bedste af Vietnam.Ferie med Formål ønsker dig varmt velkommen til Hanoi, Vietnam. Når du ankommer og har modtaget din bagage, vil vores lokale repræsentant tage imod dig og køre dig til dit hotel.  Resten af dagen er på egen hånd, så du kan komme dig efter flyrejsen. Dit eventyr starter i morgen! Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse, og glæder os til, at vise dig det bedste af Vietnam.

Dag 03 - Hanoi på cykel

Vi starter ferieeventyret med en tidlig taichi-klasse med vores instruktør.  Tai Chi består af langsomme, glidende bevægelser og stillinger, som umiddelbart virker ganske enkle. De forskellige øvelser skal dog udføres meget præcist og efter særlige anvisninger, hvor der er fokus på vejrtrækningen og koncentrationen. Målet med øvelserne er at blive mere udholdende og øge smidighed og balance. Efterfølgende mødes vi tæt på Long Bien broen ved cykelbutikken, hvor vi får stillet cykler til rådighed. Herfra cykler vi ad landevejene, der følger floden Red River.  Den næste del af cykelturen foregår langs søen Hanoi West Lake. Ferie med Formål har valgt denne rute, da du får set en anderledes side af Hanoi, og kommer væk fra storbyens travle hverdag. Efter cykelturen tager vi tilbage til hotellet, hvor vi overnatter. Vi starter ferieeventyret med en tidlig taichi-klasse med vores instruktør. Tai Chi består af langsomme, glidende bevægelser og stillinger, som umiddelbart virker ganske enkle. De forskellige øvelser skal dog udføres meget præcist og efter særlige anvisninger, hvor der er fokus på vejrtrækningen og koncentrationen. Målet med øvelserne er at blive mere udholdende og øge smidighed og balance. Efterfølgende mødes vi tæt på Long Bien broen ved cykelbutikken, hvor vi får stillet cykler til rådighed. Herfra cykler vi ad landevejene, der følger floden Red River. Den næste del af cykelturen foregår langs søen Hanoi West Lake. Ferie med Formål har valgt denne rute, da du får set en anderledes side af Hanoi, og kommer væk fra storbyens travle hverdag. Efter cykelturen tager vi tilbage til hotellet, hvor vi overnatter.

Dag 04 - Mod naturskønne Pu Luong (5 km)

Efter morgenmaden kører vi i bil  til Pu Luong. Her kan du næsten ikke undgå at blive imponeret af den smukke natur, der omgiver vejen mod Pu Luong Natur Reservat. Turen byder på et smukt bjerglandskab og en fantastisk panorama udsigt ud over bugten.  Når vi ankommer til Pu Luong Retreat, bliver der serveret en lækker frokost, hvorefter du har tid til at udforske det smukke retreat med dets uimodståelige panorama udsigt og rolige naturrige omgivelser på egen hånd.  Ud på eftermiddagen bevæger vi os ud i landskabet og går på opdagelse i det lokale miljø. Her vil du opleve det travle landbrug, se de fascinerende rismarker og lære mere om den lokale kultur. Sidst på dagen går vi tilbage til retreatet, hvor vi nyder en god middag. Efter morgenmaden kører vi i bil  til Pu Luong. Her kan du næsten ikke undgå at blive imponeret af den smukke natur, der omgiver vejen mod Pu Luong Natur Reservat. Turen byder på et smukt bjerglandskab og en fantastisk panorama udsigt ud over bugten. Når vi ankommer til Pu Luong Retreat, bliver der serveret en lækker frokost, hvorefter du har tid til at udforske det smukke retreat med dets uimodståelige panorama udsigt og rolige naturrige omgivelser på egen hånd. Ud på eftermiddagen bevæger vi os ud i landskabet og går på opdagelse i det lokale miljø. Her vil du opleve det travle landbrug, se de fascinerende rismarker og lære mere om den lokale kultur. Sidst på dagen går vi tilbage til retreatet, hvor vi nyder en god middag.

Vandring: Ca. 5 km

 

Dag 05 - På opdagelse i Pu Luong (5 + 12 km)
Vi starter dagen med en god morgenmad inden vi igen bevæger os ud i det lokale landbrug. Vi tager ned i bugten, som ligger foran retreatet, og som er omgivet af rismarker. Her bevæger vi os på små stier omgivet af frodig vegetation for i roligt tempo at nå frem til udsigten udover den lokale landsby, Uoi, der ligger for foden af det enestående bjerglandskab. Her kommer dit kamera for alvor på arbejde – så husk godt med batteri. Vi fortsætter ned ad bakken, til vi ankommer til et lokalt hjem, hvor der bliver tid til lidt afslapning, inden vi igen finder cyklerne frem for at cykle rundt i landsbyen Lan. Hvis tiden tillader det, besøger vi her en lokal familie, som vil fortælle os lidt om deres kultur, herunder deres brokadevævning. Vi bruger resten af dagen på at cykle fra landsby til landsby i det smukke landskab. Endestationen bliver Hieu Village, hvor der er god mulighed for at besøge det smukke Hieu-vandfald, som er reservatets eneste vandfald. Herefter tager vi tilbage til et af de lokale hjem, hvor en bil venter på os. Bilen kører os tilbage til retreatet, hvor vi spiser aftensmad.Vi starter dagen med en god morgenmad inden vi igen bevæger os ud i det lokale landbrug. Vi tager ned i bugten, som ligger foran retreatet, og som er omgivet af rismarker. Her bevæger vi os på små stier omgivet af frodig vegetation for i roligt tempo at nå frem til udsigten udover den lokale landsby, Uoi, der ligger for foden af det enestående bjerglandskab. Her kommer dit kamera for alvor på arbejde – så husk godt med batteri. Vi fortsætter ned ad bakken, til vi ankommer til et lokalt hjem, hvor der bliver tid til lidt afslapning, inden vi igen finder cyklerne frem for at cykle rundt i landsbyen Lan. Hvis tiden tillader det, besøger vi her en lokal familie, som vil fortælle os lidt om deres kultur, herunder deres brokadevævning. Vi bruger resten af dagen på at cykle fra landsby til landsby i det smukke landskab. Endestationen bliver Hieu Village, hvor der er god mulighed for at besøge det smukke Hieu-vandfald, som er reservatets eneste vandfald. Herefter tager vi tilbage til et af de lokale hjem, hvor en bil venter på os. Bilen kører os tilbage til retreatet, hvor vi spiser aftensmad.

Vandring: Ca. 5 km
Cykling: ca. 12 km

Dag 06 - Dong Dieng, Pu Luong (6 km)

Efter morgenmaden tager vi til landsbyen Dong Dieng. Ruten dertil tager os ned i den smukkeste dal i Pu Luong, der byder på både risterasser og kæmpe bjerglandskaber. Vi går ad naturskønne stier, der giver dig de mest uforglemmelige udsigter udover risterasserne og landsbyen. Vi passerer nogle lokale hjem undervejs, og du er mere end velkommen til at besøge dem og lære mere om deres kultur og livsstil. Vi tager tilbage til retreatet og spiser frokost. Senere på dagen kører vi til Hanoi, hvor vi overnatter.Efter morgenmaden tager vi til landsbyen Dong Dieng. Ruten dertil tager os ned i den smukkeste dal i Pu Luong, der byder på både risterasser og kæmpe bjerglandskaber. Vi går ad naturskønne stier, der giver dig de mest uforglemmelige udsigter udover risterasserne og landsbyen. Vi passerer nogle lokale hjem undervejs, og du er mere end velkommen til at besøge dem og lære mere om deres kultur og livsstil. Vi tager tilbage til retreatet og spiser frokost. Senere på dagen kører vi til Hanoi, hvor vi overnatter.

 

Vandring: Ca. 6 km

Dag 07 - Linh Ming, Cat Ba

Efter morgenmaden sætter vi kurs mod øen Cat Ba, som en speedbåd tager os til. Ud på eftermiddagen bevæger vi os mod landsbyen Lien Minh ad snoede veje, inden vi bevæger os ind i endnu et smukt bjerglandskab. Når vi ankommer til landsbyen, begynder dagens trek. På trekket vandrer vi gennem næsten uberørt terræn ad småstiger og ind i den fantastiske kalkstensjungle, hvor vi passerer traditionelle gårdplantager og bestiger en bjergtop, hvor vi får en fantastisk udsigt udover dalen. Vi tager tilbage til Lien Minh, for at slå benene op og slappe af efter vandringen. Det gør vi i værtsfamiliens have, som er flot og fyldt med bonsaitræer, og hvor du også kan slappe af i en hængekøje, inden turen går tilbage til Cat Ba landsbyen – denne gang bag på en lokal knallert.Efter morgenmaden sætter vi kurs mod øen Cat Ba, som en speedbåd tager os til. Ud på eftermiddagen bevæger vi os ad snoede veje mod landsbyen Lien Minh, inden vi senere ankommer til endnu smukt bjerglandskab. Når vi ankommer til landsbyen, begynder dagens trek. På trekket vandrer vi gennem næsten uberørt terræn, ad småstiger og ind i den fantastiske kalkstensjungle. Vi passerer traditionelle gårdplantager og bestiger en bjergtop, hvor vi får en fantastisk udsigt udover dalen. Senere tager vi tilbage til Lien Minh, for at slå benene op og slappe af efter vandringen. Det gør vi i værtsfamiliens have, som er flot og fyldt med bonsaitræer, og hvor du også kan slappe af i en hængekøje, inden turen går tilbage til Cat Ba landsbyen – denne gang bag på en lokal knallert.

Dag 08 - Lan Ha bugten

Efter morgenmaden går turen til den mindre besøgte og dermed mindre turistede Lan Ha-bugt. Det er en imponerende bugt fyldt med kalkstenstoppe, der stikker op vandet. I løbet af dagen bevæger vi os gennem labyrinten af kalkstensklipper, for at komme til en flydende fiskefarm, hvor vi får udleveret vores kajakker. Vi ligger for anker og nyder udsigten til de mange små kalkstensøer, der omringer os, inden vi hopper i kajakkerne og sejler langsomt mod skjulte laguner, øde strande, huler og grotter. Med kajakken kommer vi tæt på klippevæggene, hvorpå man ofte kan være heldig at se aber.  Vi nyder en traditionel vietnamesisk frokost midt på dagen, som vores lokale repræsentanter forbereder til os.  Efter frokost kan du tage en drink, læse i en bog, tage en lur eller tage flere flotte billeder, mens vi sejler gennem nye områder i bugten.  Vi gør et stop ud på eftermiddagen, inden vi ved solnedgang sejler tilbage til Cat Ba. Efter morgenmaden går turen til den mindre besøgte og dermed mindre turistede Lan Ha-bugt. Det er en imponerende bugt fyldt med kalkstenstoppe, der stikker op vandet. I løbet af dagen bevæger vi os gennem labyrinten af kalkstensklipper, for at komme til en flydende fiskefarm, hvor vi får udleveret vores kajakker. Vi ligger for anker og nyder udsigten til de mange små kalkstensøer, der omringer os, inden vi hopper i kajakkerne og sejler langsomt mod skjulte laguner, øde strande, huler og grotter. Med kajakken kommer vi tæt på klippevæggene, hvorpå man ofte kan være heldig at se aber. Vi nyder en traditionel vietnamesisk frokost midt på dagen, som vores lokale repræsentanter forbereder til os. Efter frokost kan du tage en drink, læse i en bog, tage en lur eller tage flere flotte billeder, mens vi sejler gennem nye områder i bugten. Vi gør et stop ud på eftermiddagen, inden vi ved solnedgang sejler tilbage til Cat Ba.

Dag 09 - Tilbage til Hanoi

Efter morgenmaden rejser vi tilbage til Hanoi. Vi spiser frokost på en sund, vegetarisk restaurant og tager en drink på Hidden Gems Café.  For at få en god og afslappende afrunding på turen, har Ferie med Formål inkluderet en spabehandling. Efter morgenmaden rejser vi tilbage til Hanoi. Vi spiser frokost på en sund, vegetarisk restaurant og tager en drink på Hidden Gems Café. For at få en god og afslappende afrunding på turen, har Ferie med Formål inkluderet en spabehandling.

Dag 10 - Hjemrejse

Efter morgenmad, bliver du kørt til lufthavnen, hvor rejsen går tilbage til Danmark.  Du får en masse gode minder med hjem fra denne rejse. Men ikke nok med at du har haft en aktiv ferie fyldt med lokale og kulturelle oplevelser, som har beriget dig – dit besøg i de lokale landsbyer har også været til god gavn for de lokale.  Vi ønsker dig en god hjemrejse.Efter morgenmad, bliver du kørt til lufthavnen, hvor rejsen går tilbage til Danmark. Du får en masse gode minder med hjem fra denne rejse. Men ikke nok med at du har haft en aktiv ferie fyldt med lokale og kulturelle oplevelser, som har beriget dig – dit besøg i de lokale landsbyer har også været til god gavn for de lokale. Vi ønsker dig en god hjemrejse.

Dag 11 - Hjemkomst til Danmark

Velkommen hjem. Vi håber, at du har haft en uforglemmelig ferie. Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igenVelkommen hjem. Vi håber, at du har haft en uforglemmelig ferie. Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Hotel Ngoc Dynastie

★★★★

Pu Luong Retreat

★★★

Cat Ba Ecolodge

★★★

Kombiner med en ferieforlængelse

Et det for tidligt at rejse hjem efter 11 dage? Vi har lavet nogle forslag til dig, der ønsker at slå benene op og afrunde eventyret med sol, bad og afslapning. Ønsker du at forlænge din ferie, kan du kombinere denne rejse med ren ferieafslapning i  Phu Quoc, Hoi An eller Phan Tiet.

Læ mere herunder

Phu Quoc


En rejse til Phu Quoc er fantastisk oplevelse. Øen er mindre end 50 kilometer lang fra nord til syd, omkranset af hvide sandstrande og klippeformationer og med et frodigt landskab bestående af skiftevis sletter og bølgende bakker. På en rejse til Phu Quoc venter sol og strand, men også interessant vietnamesisk historie og kultur.

Phan Thiet


Phan Thiet har længe været berømt for sin smukke natur, og i den senere tid er mange også begyndt at rejse hertil for at holde sin badeferie. De fleste fravælger dog byens egen strand, og søger i stedet til den bedre strand ‘Ham Tien Beach’, der ligger godt 10 km øst for Phan Thiet. Af den grund har Ferie med Formål udvalgt hotellet på Ham Tien Beach.

Hoi An

Hoi An
Hoi An er lige så hyggelig som den er charmerende. Den lille fiskerby huser nogle af de ældste huse i Vietnam. Havnen var, indtil den sandede til, en vigtig havneby, hvor mange købmænd fra både Kina, Portugal og Japan rejste til. De mange tilrejsende har sat deres præg på byen, som særligt kan ses på arkitekturen. Den gamle by er på listen over UNESCOs kulturarv.