fbpx
Rejser til Kanchanaburi

Khao Yai, Broen over floden Kwai, Kanchanaburi og badeferie i Hua Hin

Khao Yai National Park og Kanchanaburi, der er kendt for ‘broen over floden Kwai,’ er bare 2 af de fascinerende områder vi besøger på vores rejse i det centrale Thailand.

Rejsens beskrivelse

Vi ankommer til Thailands hovedstad, Bangkok. Efter en lang flyvetur, starter vi stille og roligt ud med en tur rundt i storbyen, hvor nogle af byens største seværdigheder venter os. Dagen efter forlader vi den travle storby, og bevæger os 3 timer nordpå, til vi ankommer til Khao Yai National Park. ‘Yai’ betyder ‘stor’ på thai – noget der passer glimrende til National Parken. Khao Yai National Park er nemlig Thailands største og ældste nationalpark. Her venter en smuk natur og et fantastisk dyreliv – et oplagt sted, at udføre en dags- og nat safari. Her kan du spotte alt fra jungledesmerdyr, 250 forskellige fuglearter og gibbonaber til elefanter, leoparder, bjørne og tigre – hvis du er heldig. Vi fortsætter mod Korat, og stopper i mindre landsbyer, hvor vi prøver kræfter med det lokale håndværk i form af vasedrejeri. Efter nogle dage med lokale, kulturelle oplevelser, står den på lidt historie, når vi springer tilbage til det 11. århundrede i Pi Mai Historical Park. Her venter os nogle af Thailands mest betydningsfulde Khmer-templer. Vi tager endnu en nat i Bangkoks storby, inden vi fortsætter mod vest, og besøger Kanchanaburi, der er verdenskendt for broen over floden Kwai. Efter et besøg og en spændende fortælling på broen, hopper vi ombord på en thailandsk husbåd, hvor vi både kan bade, solbade og slappe af i bådens hængekøjer. Vi besøger også Coconut Island, prøver at sejle i Kajak i de nærliggende grotter og hilser på den lokale Karen Hill Tribe. Vi afslutter eventyret med afslapning i feriebyen, Hua Hin.

En rejse til fordel for alle

På denne rejse befinder vi os i den centrale del af landet. Her er der mulighed for at opleve eksotiske dyr i det fri, når vi besøger landets største og ældste nationalpark, Khao Yai. Derudover inkluderer vi et par timers trekking, og mulighed for at bade i det smukke vandfald ‘Heiw Sawat.’ Vi besøger et par lokale landsbyer, og hilser på det etniske minoritetsgrupper i ‘Karen Hill Tribes Village.’ En perfekt rundrejse i det centrale Thailand.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

16 dage

4 personer

Sværhedsgrad: Moderat

Sværhedsgrad: Medium (T3)

Denne rejse inkluderer trekking gennem ‘Hellfire Pass’ i Kanchanaburi. Trekket er på ca. 5.5 km i skiftende terræn, smalle stier og løse sten. Almindelig god fysisk form kræves. Medbring gode sko. Eventuelle forhindringer kan forekomme på trekket. (træer, sten og bakker)

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T3

Fra pris:13.399 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Alle indenrigsfly
 • Alt transport i køretøj med aircondition
 • Hotelophold på nævnte hoteller.
 • Engelsktalende lokalguide
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 13 x morgenmad (dag 3-15)
 • 6 x frokost (dag 3-8)
 • Alle nævnte dags udflugter
 • Indgang til Hellfire Muséet
 • Alle nævnte bådture
 • Alle National Park gebyrer
 • Alle gebyrer og skatter

Bangkoks seværdigheder

Vi starter ferien med en rundvisning blandt Bangkoks største seværdigheder.

Luksuriøse indkvarteringer

Inkluderet i rejsen er fem x 4-stjernede hoteller der hver især sørger for en behagelig indkvartering.

Safari i Khao Yai National Park

Vi besøger Thailands største og ældste National Park hvor mange forskellige dyr lever i det fri. 

Et besøg i Kanchanaburi

Kanchanaburi er en oplagt destinaiton, når man besøger det centrale Thailand. Vi oplever flere barske minder fra Anden Verdens, herunder Broen over floden Kwai og Hellfire Pass.

En badeferie i Hua Hin

Eventyret afsluttes i familievenlige Hua Hin. 

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark. Undervejs vil der være en mellemlanding.

Vi ankommer til Thailand i morgen.

Rigtig god tur!

Dag 02 - Velkommen til verdens travleste by, Bangkok
Ved ankomst i Bangkok lufthavn står vores guide klar til at tage dig med til dit hotel. Resten af dagen har du på egen hånd – slap af, eller tag ud og oplev byen på egen hånd.

Velkommen til Bangkok

Ved ankomst i Bangkok lufthavn står vores guide klar til at tage dig med til dit hotel. Resten af dagen har du på egen hånd – slap af, eller tag ud og oplev byen på egen hånd.
Dag 03 - Bangkoks mange seværdigheder

Når du har spist morgenmad, skal vi ud og opleve Bangkok og se nogle af byens største seværdigheder. Vi starter med at se det smukt dekorerede Grand Palace, som er ét af Thailands helligste steder. Herefter tager vi videre ud og ser de imponerende guld- og smaragdbuddhaer, hvorefter vi tager en sejltur på Chao Praya River i en traditionel langbåd gennem et område, som bliver kaldt ”Østens Venedig”. Det sidste punkt på dagens program er et besøg ved byens ældste tempel: Wat Arun. Her tager vi turen op ad stupaens stejle trappe for at få den fantastiske udsigt, man har herfra, med. Efter en lang dag med sightseeing har du resten af aftenen til velfortjent afslapning.

Wat Arun

Når du har spist morgenmad, skal vi ud og opleve Bangkok og se nogle af byens største seværdigheder. Vi starter med at se det smukt dekorerede Grand Palace, som er ét af Thailands helligste steder. Herefter tager vi videre ud og ser de imponerende guld- og smaragdbuddhaer, hvorefter vi tager en sejltur på Chao Praya River i en traditionel langbåd gennem et område, som bliver kaldt ”Østens Venedig”.

Det sidste punkt på dagens program er et besøg ved byens ældste tempel: Wat Arun. Her tager vi turen op ad stupaens stejle trappe for at få den fantastiske udsigt, man har herfra, med.
Efter en lang dag med sightseeing har du resten af aftenen til velfortjent afslapning.

 

Dag 04 - Khao Yai National Park

I dag forlader vi Bangkok for at tage til Khao Yai National Park, som ligger ca. 3 timers kørsel væk. Her skal vi på en uforglemmelig junglesafari. Khao Yai er Thailands ældste og mest berømte nationalpark, og den er hjem for imponerende mange spændende dyrearter, herunder sambarhjorten og vilde elefanter. Det er også kommet frem, at man har spottet tigre i parken. Sammen med guiden trekker du over parkens sletter til et vildttårn, hvorfra du har udsigt til en naturlig saltaflejring. Herfra kan du observere dyrene, der kommer for at slikke det vitale næringsstof i sig. Herefter kan du køle dig ned med en svømmetur ved det flotte Heiw Sawat-vandfald, før vi tager tilbage til byen, hvor du kan nå at slappe lidt af, inden vi skal afsted på en spændende natsafari i jeep. Ved hjælp af kraftige lygter navigerer vi gennem mørket, hvor guiden hjælper dig med at spotte områdets fascinerende natdyr – herunder de kattelignende jungledesmerdyr, pindsvin og endda rastløse elefanter.

Elefant langs vejen i Khao Yai National Park

I dag forlader vi Bangkok for at tage til Khao Yai National Park, som ligger ca. 3 timers kørsel væk. Her skal vi på en uforglemmelig junglesafari.
Khao Yai er Thailands ældste og mest berømte nationalpark, og den er hjem for imponerende mange spændende dyrearter, herunder sambarhjorten og vilde elefanter. Det er også kommet frem, at man har spottet tigre i parken. Sammen med guiden trekker du over parkens sletter til et vildttårn, hvorfra du har udsigt til en naturlig saltaflejring. Herfra kan du observere dyrene, der kommer for at slikke det vitale næringsstof i sig.

Herefter kan du køle dig ned med en svømmetur ved det flotte Heiw Sawat-vandfald, før vi tager tilbage til byen, hvor du kan nå at slappe lidt af, inden vi skal afsted på en spændende natsafari i jeep. Ved hjælp af kraftige lygter navigerer vi gennem mørket, hvor guiden hjælper dig med at spotte områdets fascinerende natdyr – herunder de kattelignende jungledesmerdyr, pindsvin og endda rastløse elefanter.

 

Dag 05 - Mod Korat
Efter en god gang morgenmad tager vi afsted mod Korat. På vejen dertil stopper vi og ser Buriram-ruinerne, som indbefatter templer, der er flere hundrede år gamle og bygget i Khmer-stil (samme stil som Angkor Wat). Vi stopper også ved de smukt restaurerede templer Phnom Rung og Muang Tham. Sidste stop inden Korat er en lille pottemagerlandsby, hvor du får lov at prøve at dreje en vase. Når vi ankommer til Korat, har du resten af dagen til fri afbenyttelse.

Haew Suwat vandfaldet i Khao Yai National Park

Efter en god gang morgenmad tager vi afsted mod Korat. På vejen dertil stopper vi og ser Buriram-ruinerne, som indbefatter templer, der er flere hundrede år gamle og bygget i Khmer-stil (samme stil som Angkor Wat). Vi stopper også ved de smukt restaurerede templer Phnom Rung og Muang Tham. Sidste stop inden Korat er en lille pottemagerlandsby, hvor du får lov at prøve at dreje en vase. Når vi ankommer til Korat, har du resten af dagen til fri afbenyttelse.
Dag 06 - Fra Korat til Bangkok
I dag skal du lære mere om Thailands fascinerende historie. Når du har spist morgenmad, tager vi afsted til Ban Prasart, som er en arkæologisk udgravning og et udendørs museum, hvor du kan se udgravningerne og de fund, de har gjort – herunder lertøj og knogler, der er over 3.000 år gamle. Lær om områdets historie før vi tager videre og besøger Phimai Historical Park, som huser Thailands mest betydningsfulde Khmer-templer, hvoraf nogle er opført helt tilbage i det 11. århundrede. Området markerer enden på en ældgammel vej, som forbandt Khmer-imperiet med Ayutthaya-kongeriget. Gå på opdagelse blandt de fascinerende ruiner, inden vi tager videre til Bangkok, hvor vi ankommer sen eftermiddag. Brug aftenen på at slappe af på hotellet eller på at opleve mere af byen på egen hånd.

Templerne minder meget om Cambodias ‘Angkor Wat’

I dag skal du lære mere om Thailands fascinerende historie. Når du har spist morgenmad, tager vi afsted til Ban Prasart, som er en arkæologisk udgravning og et udendørs museum, hvor du kan se udgravningerne og de fund, de har gjort – herunder lertøj og knogler, der er over 3.000 år gamle. Lær om områdets historie før vi tager videre og besøger Phimai Historical Park, som huser Thailands mest betydningsfulde Khmer-templer, hvoraf nogle er opført helt tilbage i det 11. århundrede. Området markerer enden på en ældgammel vej, som forbandt Khmer-imperiet med Ayutthaya-kongeriget. Gå på opdagelse blandt de fascinerende ruiner, inden vi tager videre til Bangkok, hvor vi ankommer sen eftermiddag. Brug aftenen på at slappe af på hotellet eller på at opleve mere af byen på egen hånd.
Dag 07 - Broen over floden Kwai, Kanchanaburi
Vi forlader Bangkok tidligt om morgenen for at tage ud til Kanchanaburi, hvor vi finder den berømte ’Bridge over River Kwai.’ Her lærer du om den tragiske historie bag én af verdens mest berømte broer, som blev bygget af tusindvis af amerikanske slaver. Når vi går over broen, bruger vi et øjeblik på at mindes de tragiske omstændigheder. Efter frokost fortsætter vi til en landsby, som ligger ned til flodbredden. Her går vi ombord på en Thailandsk husbåd. Eftermiddagen kommer til at gå med at svømme og slappe af i hængekøjer på husbåden, som langsomt sejler rundt i søen. Bliv vugget i søvn af bådens rolige bevægelser til lyden af naturen.

Broen over floden Kwai

Vi forlader Bangkok tidligt om morgenen for at tage ud til Kanchanaburi, hvor vi finder den berømte ’Bridge over River Kwai.’ Her lærer du om den tragiske historie bag én af verdens mest berømte broer, som blev bygget af tusindvis af amerikanske slaver. Når vi går over broen, bruger vi et øjeblik på at mindes de tragiske omstændigheder.

Dag 08 - Hellfire pass trek (5,5 km)

Togskinner i ‘Death Railway’

Idag besøger vi endnu et minde fra Anden Verdenskrig – togbanen gennem ‘Hellfire Pass’. Togbanen blev bygget af krigsfanger på blot 6 uger, da man tvang dem til at arbejde mellem 16-18 timer om dagen. Under aftenen tændte man fakler for at få lys. På grund af de mange lysende fakler, døbte man ruten ‘Hellfire pass.’ Vi besøger muséet der fremstår som minde for de mange krigsfanger der omkom. Efter besøger, trekker vi gennem Hellfire Pass, hvilket er ca. 5.5 kilometer.

Vi afrunder dagen med et besøg hos det nærliggende Saiyoke Noi vandfald, hvor der er mulighed for at svømme – hvis altså regnmængden tillader det.

Trekking: Ca. 5.5 km.

Dag 09 - Dag på egen hånd

Hellfire pass

Dagen idag er til fri afbenyttelse. Imorgen tager vi til Hua Hin, hvor en skøn badeferie venter dig.
Dag 10 - Badeferie i Hua Hin

Tuk Tuk i Hua Hin

Idag bliver du hentet efter morgenmaden. Herefter kører vi mod Hua Hin. Vi ønsker dig en fortsat god ferie.
Dag 10 - 14 - Hua Hin på egen hånd
Brug de næste dage på at slappe af ved stranden og poolen, eller udforsk den smukke by Hua Hin, som byder på både markeder, templer og et royalt sommerpalads. Er du sulten på flere eventyr kan du også tage med på nogle af de valgfrie ture til den nærtliggende nationalpark, hvor du kan river rafte, sejle i kajak og køre mountainbike. Besøg eventuelt Monkey Hill, hvor hundredvis af løsgående aber holder til.

Hua Hin

Brug de næste dage på at slappe af ved stranden og poolen, eller udforsk den smukke by Hua Hin, som byder på både markeder, templer og et royalt sommerpalads. Er du sulten på flere eventyr kan du også tage med på nogle af de valgfrie ture til den nærtliggende nationalpark, hvor du kan river rafte, sejle i kajak og køre mountainbike. Besøg eventuelt Monkey Hill, hvor hundredvis af løsgående aber holder til.
Dag 15 - Hjemrejse
Efter morgenmaden bliver du kørt til lufthavnen i Bangkok, hvorfra du flyver hjem til Danmark eller videre til din næste destination. Efter morgenmaden bliver du kørt til lufthavnen i Bangkok, hvorfra du flyver hjem til Danmark eller videre til din næste destination.
Dag 16 - Hjemkomst til Danmark
Velkommen hjem. Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igenVelkommen hjem.

Vi håber, at du har haft en uforglemmelig ferie.

Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

I-Residence Hotel Silom

★★★★

The Greenery Resort

★★★★

The Imperial Hotel

★★★★

River Kwai Resotel

★★★★

Loligo Resort

★★★★