fbpx
local-in-rice-field-scaled

Rejse til Bali: Øens højdepunkter

Med fascinerende natur, tropisk regnskov, smukke strande og sit rige dyreliv, er rejser til Bali altid et hit.

Rejsens beskrivelse

Se frem til en rejse til Bali hvor et væld af oplevelser venter dig. Vi vandrer til det smukke vandfald Red Coral Waterfall, oplever Balis fascinerende templer, får chancen til at tage fantastiske billeder på øen Nusa Penida, får tid til afslapning og snorkelling på Crystal Beach og bliver invitereret indenfor i lokale landsbyer, hvor vi lærer, hvordan man lever i småbyerne uden for turistområderne – og har du lyst, kan du få lov til at hjælpe til i rismarkerne. Desuden gør også stop i den balinesiske non-profit organisation, Friends of the National Park Foundation. Alt det og en masse andet kan du se frem til på denne uforglemmelige 14-dages rundrejse.

En rejse til fordel for alle

På denne rejse inkluderer vi et besøg hos vores samarbejdspartner, Friends of The National Park Foundation (FNPF). FNPF er en balinesisk non-profit organisation, der kæmper for at passe på Indonesiens dyreliv, genoprette skovområder og hjælpe lokalsamfundet. Mange dyrearter i Indonesien kæmper for overlevelse, og nogle dyrearter er på grænsen til at uddø. Menneskeskabte aktiviter, såsom skovbyggeri, krybskytteri og salg af vilde dyr på ulovlige markeder, hænger sammen med det stigende antal fald af vilde dyrearter. Hårdest ramt er blandt andet Balistæren ‘Bali Starling’. Rapporter fra FNPF viser, at der kun er omkring 100 Balistære tilbage i Indonesien. Under besøget hos FNPF får du et indblik i deres store projekt.

Vi besøger også lokale landsbyer, hvor du får lov til at overnatte på samme vilkår som de lokale. En lokal værtsfamilie inviterer os indenfor, hvor vi får et gæsteværelse til rådighed – et såkaldt Homestay. Landsbyen ligger gemt væk fra turistområderne, og de lokale har derfor svært ved at få en ‘bid af kagen’ i turismen. Derfor har Ferie med Formål valgt – i samarbejde med landsbyens beboere – at inkludere et besøg i landsbyerne. Besøgene hos FNPF og landsbyerne er inkluderet i rejsens pris og går udelukkende til dem. På den måde, hjælper og støtter du både Balis dyrevelfærd og lokalbefolkning. Det kalder vi ‘at rejse med god samvittighed’.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

14 dage

2 personer

Sværhedsgrad: Let

Sværhedsgrad: Let (T1)

Denne rejse inkluderer trekking i skovterræn, når vi besøger Red Coral Waterfall. Medbring gode sko samt tøj der kan tåle at blive beskidt. Terræn kan være vådt og glat i tilfælde af regn. Vandring tager ca. 2 timer.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T1

Fra pris:16.399 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til…

  • Flybillet tur/retur fra Danmark
  • Transport tur/retur fra Bali lufthavn
  • Hotelophold på nævnte hoteller.
  • Engelsktalende lokalguide
  • Afrejse garanti uanset antal deltagere
  • 11 x morgenmad (dag 2-12)
  • 5 x frokost (dag 2, 3, 6, 8 & 9)
  • 1 x middag (dag 5)
  • Alle nævnte dags udflugter og dertilhørende transfer i et køretøj med aircondition
  • Indgange til seværdigheder
  • Indgang & gebyr til Friends of the National Park Foundation
  • Frivilligt arbejde i Nusa Penida (FNPF)
  • Båd transfer (speedbåd) til/fra Nusa Penida
  • Alle gebyrer og skatter

Abeskoven i Munduk

Vi tager forbi abeskoven i Munduk. Her kan du hilse på de fritgående aber der bor i skoven.

Et 2-timers trek til Red Coral Waterfall

Vi tager på en 2-timer trekking tur gennem kaffe-, vanilje-, acokado- og nellikeplantager, til vi ankommer til Red Coral Waterfall.

At opleve Jatiluwih risterrasserne

Disse risterrasser er på UNESCOs verdensrangliste over kulturelt landskab.

En autentisk oplevelse i Rumah Desa

Vi overnatter i et lokalt homestay på samme vilkår som de lokale. Her får vi et autentisk indblik i den balinesiske hverdag.

Fantastiske Nusa Penida

Vi oplever alle de skønne højdepunkter på Nusa Penida. Desuden støtter vi FNPF og lærer blandt andet hvordan man høster søgræs.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark
Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.
Dag 02 - Velkommen til Bali - Paradisets ø

Du ankommer til Ngurah Rai International Airport. Her møder du vores lokale engelsk-talende lokalguide, som sikrer, at du bliver taget godt imod.  Herefter går turen til Ubud, hvor du overnatter på hotel Bhanuswari  Resort & Spa i et superior-værelse.   Dagens højdepunkt bliver altså en rolig og hjertelig velkomst til Bali, ”The Island of God” – bedre kendt som Paradisets ø.   Efter indlogering på hotellet kan du læne dig tilbage, og glæde dig til 11 dage spækket med spændende oplevelser på Bali, der byder på fantastisk natur, uforglemmelige udsigter samt fascinerende bygninger og templer.   Sidst, men ikke mindst, kan du glæde dig til at møde øens lokale, som nok skal få dig til at føle dig velkommen med deres venlighed og gode humør.Du ankommer til Ngurah Rai International Airport. Her møder du vores lokale engelsk-talende lokalguide, som sikrer, at du bliver taget godt imod. Herefter går turen til Ubud, hvor du overnatter på hotel Bhanuswari Resort & Spa i et superior-værelse. Dagens højdepunkt bliver altså en rolig og hjertelig velkomst til Bali, ”The Island of God” – bedre kendt som Paradisets ø. Efter indlogering på hotellet kan du læne dig tilbage, og glæde dig til 11 dage spækket med spændende oplevelser på Bali, der byder på fantastisk natur, uforglemmelige udsigter samt fascinerende bygninger og templer. Sidst, men ikke mindst, kan du glæde dig til at møde øens lokale, som nok skal få dig til at føle dig velkommen med deres venlighed og gode humør.

Overnatning: Bhanuswari Resort & Spa

Dag 03 - Gunung Kawi Sabatu Temple

Du befinder dig på Bali, som også kaldes guds ø. De balinesiske folk er meget reli-giøse, og gør meget ud af at bevare øens og folkets kultur og traditioner.  På dag 2 får du lov til at  opleve den balinesiske spiritualitet i den lokale  by, Sebatu.   Med bil forlader vi hotellet, og sætter  kurs mod det charmerende område Sebatu, som huser flere forskellige templer, der stadig bliver besøgt  den dag i dag.  Her vil vores lokalguide vise dig rundt og fortælle om bygningerne, og om hvorfor  de stadig spiller en religiøs rolle for de lokale den dag i dag.  Efter en guidet rundtur, bevæger vi os opad og dybere ind i byen, hvor vi finder områdets hellige vand.   Her vil lokalguiden hjælpe dig med at tage en balinesisk sarong på og vise dig,  hvordan man beder til guderne.  Herefter er det tid til at tage en dukkert i det hellige vand – noget, der betragtes som et vigtigt renselsesritual.  Efterfølgende spiser vi frokost på en lokal restaurant, og besøger en smuk  Tegalalang-risterrasse, inden  vi vender tilbage til hotellet. Du befinder dig på Bali, som også kaldes guds ø. De balinesiske folk er meget religiøse, og gør meget ud af at bevare øens og folkets kultur og traditioner. Idag får du lov til at opleve den balinesiske spiritualitet i den lokale by, Sebatu. Med bil forlader vi hotellet, og sætter kurs mod det charmerende område Sebatu, som huser flere forskellige templer, der stadig bliver besøgt den dag i dag. Her vil vores lokalguide vise dig rundt og fortælle om bygningerne, og om hvorfor de stadig spiller en religiøs rolle for de lokale den dag i dag. Efter en guidet rundtur, bevæger vi os opad og dybere ind i byen, hvor vi finder områdets hellige vand.  Her vil lokalguiden hjælpe dig med at tage en balinesisk sarong på og vise dig, hvordan man beder til guderne. Herefter er det tid til at tage en dukkert i det hellige vand – noget, der betragtes som et vigtigt renselsesritual. Efterfølgende spiser vi frokost på en lokal restaurant, og besøger en smuk Tegalalang-risterrasse, inden vi vender tilbage til hotellet.

Overnatning: Bhanuswari Resort & Spa

Dag 04 - Fra Ubud til Munduk

Efter at have spist morgenmad på hotellet, checker vi ud og sætter kurs mod Munduk.   Undervejs stopper vi ved abeskoven i Ubud, hvor skovens fritgående aber nok kommer forbi og hilser på os.   Herefter kører vi op til Bedugul, som er et imponerende resort i bjergene, ca. 850 meter over havet. Vi fortsætter til Candi Kuning, hvor vi besøger det lokale frugt-  og blomstermarked på vejen, inden vi  når til dagens højdepunkt, nemlig Ulun Danu templet, som er dedikeret til havets gudinde, Dewi Danu. Templet befinder sig på søen i Beratan.   Afslutningsvis besøger vi højlandet, Gobleg, hvor du har en smuk panoramaudsigt udover tvillingesøerne, Buyan og Tambilngan.   Vi ankommer til hotel Puri Lumbung, hvor vi overnatter i hotellets Standard Cottage. Efter at have spist morgenmad på hotellet, checker vi ud og sætter kurs mod Munduk. Undervejs stopper vi ved abeskoven i Ubud, hvor skovens fritgående aber nok kommer forbi og hilser på os. Herefter kører vi op til Bedugul, som er et imponerende resort i bjergene, ca. 850 meter over havet. Vi fortsætter til Candi Kuning, hvor vi besøger det lokale frugt- og blomstermarked på vejen, inden vi når til dagens højdepunkt, nemlig Ulun Danu templet, som er dedikeret til havets gudinde, Dewi Danu. Templet befinder sig på søen i Beratan. Afslutningsvis besøger vi højlandet, Gobleg, hvor du har en smuk panoramaudsigt udover tvillingesøerne, Buyan og Tambilngan. Vi ankommer til hotel Puri Lumbung, hvor vi overnatter i hotellets Standard Cottage.

Overnatning: Puri Lumbung Cottages

Dag 05 - Red Coral Waterfall
Dag 4 byder på en 2-timers vandring i Munduk med det exceptionelt smukke vandfald Red Coral som destination.  På vej til Red Coral passerer vi forskellige plantager. Heriblandt kaffe-, vanilje-, avokado- og nellikeplantager.  Når vi ankommer til Red Coral vandfaldet, er der tid til en forfriskende dukkert, inden vi bevæger os tilbage til Puri Lumbung Cottages. På vejen tilbage går vi en anden rute, hvor vi undervejs passerer flere krydderihaver, hvor de lokale landmænd arbejder.

Red Coral Waterfall

Dagen idag byder på en 2-timers vandring i Munduk med det exceptionelt smukke vandfald Red Coral som destination.

På vej til Red Coral passerer vi forskellige plantager. Heriblandt kaffe-, vanilje-, avokado- og nellikeplantager. Når vi ankommer til Red Coral vandfaldet, er der tid til en forfriskende dukkert, inden vi bevæger os tilbage til Puri Lumbung Cottages. På vejen tilbage går vi en anden rute, hvor vi undervejs passerer flere krydderihaver, hvor de lokale landmænd arbejder.

 Overnatning: Puri Lumbung Cottages

Dag 06 - Balis smukke risterrasser

Vi spiser morgenmad på hotellet, inden vi checker ud og bevæger os mod Tabanan.  Dagens første stop bliver ved Jatiluwih risterrasse, som er på UNESCOs verdens-rangliste over kulturelt landskab.   Herefter drager vi videre mod Rumah Desa, hvor de lokale er klar til at byde os velkommen. I Rumah Desa får du for alvor indblik i de lokales daglige liv. Du bliver inviteret med ud i rismarken, hvor du får lov  til at høste ris side om side med de  lokale værtsfamilier og deres  bøfler.   Du lærer også at lave en traditionel balinesisk dessert – og skulle du blive  tørstig i løbet af dagen, kan du nyde godt af læskende, friske kokosnødder.   Vi afslutter dagen med endnu et dyk ind i den balinesiske kultur, når der om aftenen er balinesisk dans og musik efterfulgt af en middag i ægte  balinesisk stil.   Vi overnatter på vores Homestay, Rumah Desa i et almindeligt standardværelse. Vi spiser morgenmad på hotellet, inden vi checker ud og bevæger os mod Tabanan. Dagens første stop bliver ved Jatiluwih risterrasse, som er på UNESCOs verdens-rangliste over kulturelt landskab. Herefter drager vi videre mod Rumah Desa, hvor de lokale er klar til at byde os velkommen. I Rumah Desa får du for alvor indblik i de lokales daglige liv. Du bliver inviteret med ud i rismarken, hvor du får lov til at høste ris side om side med de lokale værtsfamilier og deres bøfler. Du lærer også at lave en traditionel balinesisk dessert – og skulle du blive tørstig i løbet af dagen, kan du nyde godt af læskende, friske kokosnødder. Vi afslutter dagen med endnu et dyk ind i den balinesiske kultur, når der om aftenen er balinesisk dans og musik efterfulgt af en middag i ægte balinesisk stil.

Overnatning: Rumah Desa Homestay

Dag 07 - Sightseeing på vej til Sanur

Vi starter dagen med morgenmad på hotellet og et besøg på det lokale marked.  Herefter fortsætter madlavningskurset fra dagen før, når vi skal prøve kræfter med det lokale balinesiske køkken.   Her lærer du at lave traditionel balinesisk mad, og får samtidig nogle gode tips og tricks, som du kan tage med dig hjem.   Efter madlavningskurset nyder vi frokosten, inden vi checker ud fra  Rumah Desa.   Klokken 13:00 kører vi til Mengwi for at besøge Taman Ayun Templet – et tempel, som blev grundlagt af den tidligere konge, Kong I Gusti Agung Anon, i 1600-tallet.  Vi fortsætter herefter mod vores hotel i Sanur.  Inden vi ankommer, tager vi et sidste stop ved Tanah Lot, som er et imponerende tempel, der er bygget på en klippe  lige ud for kysten.   Tanah Lot er til dato det mest foto-graferede tempel på Bali, og det spiller  en vigtig rolle i den balinesiske mytologi. Man mener, at giftige søslanger bevogter templet og holder ubudne gæster - i form af onde ånder – væk. Der er også et sagn om, at der findes en enorm slange, som beskytter templet.   Efter Tanah Lot, fortsætter vi turen til Sanur, hvor vi overnatter på hotel  Taksu Sanur i en af hotellets Taksu -suiter. Vi starter dagen med morgenmad på hotellet og et besøg på det lokale marked. Herefter fortsætter madlavningskurset fra dagen før, når vi skal prøve kræfter med det lokale balinesiske køkken. Her lærer du at lave traditionel balinesisk mad, og får samtidig nogle gode tips og tricks, som du kan tage med dig hjem. Efter madlavningskurset nyder vi frokosten, inden vi checker ud fra Rumah Desa. Klokken 13:00 kører vi til Mengwi for at besøge Taman Ayun Templet – et tempel, som blev grundlagt af den tidligere konge, Kong I Gusti Agung Anon, i 1600-tallet. Vi fortsætter herefter mod vores hotel i Sanur. Inden vi ankommer, tager vi et sidste stop ved Tanah Lot, som er et imponerende tempel, der er bygget på en klippe lige ud for kysten. Tanah Lot er til dato det mest foto-graferede tempel på Bali, og det spiller en vigtig rolle i den balinesiske mytologi. Man mener, at giftige søslanger bevogter templet og holder ubudne gæster – i form af onde ånder – væk.

Der er også et sagn om, at der findes en enorm slange, som beskytter templet.

Overnatning: Taksu Sanur

Dag 08 - Sanur på egen hånd

På dag 8 vågner du veludhvilet i Sanur – et af de mest populære strandområder på Bali.  Denne dag er til fri afbenyttelse, så du lægger selv programmet (hvis der over-hovedet skal være et).   Stranden i Sanur er meget familievenlig og en herlig badestrand. Med dens store, varme og klare laguner, er det et perfekt sted at svømme og snorkle – selvom du selvfølgelig også bare kan dase på stranden og nyde udsigten.   Sanur er også kendt for at have nogle af de smukkeste solopgange, du kunne forestille dig.   Kunne du tænke dig at opleve mere af Sanur, er du mere end velkommen til at følge med på vores cykeltur. Her står vi op inden solen går op, og starter med at cykle til Sanur strand, for at se solopgangen. Herefter cykler vi til det lokale marked, hvor vores lokalguide vil købe lidt lokale snacks – heriblandt banan pandekage og gule ris – som du kan smage.På dag 8 vågner du veludhvilet i Sanur – et af de mest populære strandområder på Bali. Denne dag er til fri afbenyttelse, så du lægger selv programmet (hvis der over-hovedet skal være et). Stranden i Sanur er meget familievenlig og en herlig badestrand. Med dens store, varme og klare laguner, er det et perfekt sted at svømme og snorkle – selvom du selvfølgelig også bare kan dase på stranden og nyde udsigten. Sanur er også kendt for at have nogle af de smukkeste solopgange, du kunne forestille dig. Kunne du tænke dig at opleve mere af Sanur, er du mere end velkommen til at følge med på vores cykeltur. Her står vi op inden solen går op, og starter med at cykle til Sanur strand, for at se solopgangen. Herefter cykler vi til det lokale marked, hvor vores lokalguide vil købe lidt lokale snacks – heriblandt banan pandekage og gule ris – som du kan smage.

Overnatning: Taksu Sanur

Dag 09 - Nusa Penida: I de lokales fodspor

Undergrundstempler fra oldtiden, uforglemmelige landskaber og idylliske strækninger af sandstrande er noget  af det, du ser på denne heldags tur.   Vi starter dagen med en tur med speedboat frem til paradisøen, Nusa Penida, hvor vi besøger Goa Giri Putri – et gammelt, helligt tempel beliggende inde i et underjordisk hulrum.   Den meget smalle revne i klippen tillader os – én ad gangen – at komme igennem og ind til et kolossalt stort undergrundstempel, som kan rumme over 5.000 mennesker.   Herefter fortsætter vi mod den søvnige  og uspolerede by, Semaya, hvor vi møder lokale søgræsbønder, som lærer os at  høste på kysten. Tillader tidevandet det,  kan du prøve at genplante og dyrke søgræs langs kysten sammen med dem.  Herefter går turen mod landsbyen Tanglad, hvor vi skal møde øens eneste mandlige Batikvæver.  Traditionelt set er batik-vævning noget, som kvinderne tager sig af, så det er lidt af en sjældenhed at møde en mand, som udfører hvervet. Vi får hans fortælling om, hvordan traditionen er nedarvet fra hans forfædre til ham. Under fortællingen bydes der på lidt at drikke samt lidt snacks.   Vi afslutter turen med et besøg på den smukke bounty strand, Atuh Beach.  Med dens smukke turkisfarvede vand,  kridhvide sandstrand og de forskellige klippe-formationer, der omkranser stranden, kan du tage nogle rigtigt  flotte billeder.  Vi spiser frokost på en lokal restaurant, inden speedbåden sejler os tilbage til Nusa Peneda. Undergrundstempler fra oldtiden, uforglemmelige landskaber og idylliske strækninger af sandstrande er noget af det, du ser på denne heldags tur. Vi starter dagen med en tur med speedboat frem til paradisøen, Nusa Penida, hvor vi besøger Goa Giri Putri – et gammelt, helligt tempel beliggende inde i et underjordisk hulrum. Den meget smalle revne i klippen tillader os – én ad gangen – at komme igennem og ind til et kolossalt stort undergrundstempel, som kan rumme over 5.000 mennesker. Herefter fortsætter vi mod den søvnige og uspolerede by, Semaya, hvor vi møder lokale søgræsbønder, som lærer os at høste på kysten. Tillader tidevandet det, kan du prøve at genplante og dyrke søgræs langs kysten sammen med dem. Herefter går turen mod landsbyen Tanglad, hvor vi skal møde øens eneste mandlige Batikvæver.

Traditionelt set er batik-vævning noget, som kvinderne tager sig af, så det er lidt af en sjældenhed at møde en mand, som udfører hvervet. Vi får hans fortælling om, hvordan traditionen er nedarvet fra hans forfædre til ham. Under fortællingen bydes der på lidt at drikke samt lidt snacks.

Vi afslutter turen med et besøg på den smukke bounty strand, Atuh Beach. Med dens smukke turkisfarvede vand, kridhvide sandstrand og de forskellige klippe-formationer, der omkranser stranden, kan du tage nogle rigtigt flotte billeder. Vi spiser frokost på en lokal restaurant, inden speedbåden sejler os tilbage til Nusa Peneda.

 Overnatning: Namaste Bungalow

Dag 10 - Nusa Penida

Efter morgenmaden bevæger vi os mod vestkysten af Nusa Penida.   Dagens først stop bliver ved et sted, hvorfra vi har en fantastisk udsigt udover Kelingking Beach – også kendt som T-rex klippen – måske du kan spotte hvorfor?   Vi fortsætter mod ”The Broken Beach”. The Broken Beach var ikke en strand, men en naturskabt bro, som blev skabt, da en grotte sank ned i havet.  Alt, der er tilbage,  er en lagune, som er lukket af en bro med en hvælvet åbning ud mod havet.    Gå en runde om lagunen på broen, og nyd den fascinerende udsigt til det klare vand.   Efter Broken Beach fortsætter vi til Angel’s Billabong, som bedst beskrives som en naturskabt infinity pool. En klippevæg afskærer søen fra havet, akkurat højt nok til at søen ikke påvirkes af bølgerne, der slår ind mod kysten. Dermed skabes en næsten uvirkelig kontrast mellem havets brusen og søens blikstille vand. Søen er et godt sted at tage en dukkert – og et smukt sted at tage billeder. Efter morgenmaden bevæger vi os mod vestkysten af Nusa Penida. Dagens først stop bliver ved et sted, hvorfra vi har en fantastisk udsigt udover Kelingking Beach – også kendt som T-rex klippen – måske du kan spotte hvorfor? Vi fortsætter mod ”The Broken Beach”. The Broken Beach var ikke en strand, men en naturskabt bro, som blev skabt, da en grotte sank ned i havet. Alt, der er tilbage, er en lagune, som er lukket af en bro med en hvælvet åbning ud mod havet. Gå en runde om lagunen på broen, og nyd den fascinerende udsigt til det klare vand. Efter Broken Beach fortsætter vi til Angel’s Billabong, som bedst beskrives som en naturskabt infinity pool. En klippevæg afskærer søen fra havet, akkurat højt nok til at søen ikke påvirkes af bølgerne, der slår ind mod kysten. Dermed skabes en næsten uvirkelig kontrast mellem havets brusen og søens blikstille vand. Søen er et godt sted at tage en dukkert – og et smukt sted at tage billeder.

Overnatning: Namaste Bungalow

Nusa Penida - fortsat

Inden turen går videre til Crystal Beach, hvor det bliver tid til sol, badning og snorkling, nyder vi en frokost på Namaste Bungalows.  Namaste Bungalow var det første Resort, som blev bygget på øen. Noget af det som gør Namaste Bungalows specielt, er at resortet er bygget af så mange genbrugs-materialer som muligt. Med genanvendt træ og second-hand møbler giver hotellets spisesal dig en rolig og hyggelig atmosfære at spise i.  Efter frokost tager vi til Crystal Beach, som er en af øens mest familievenlige strande. Med det krystalklare vand, som Crystal Beach har, er det også en perfekt strand at snorkle ved.  Efter vi har slappet lidt af på Crystal Beach, bliver vi om eftermiddagen kørt ud til kontoret hos Friends of the National  Parks Foundation (FNPF).  FNPF blev grundlagt i samarbejde med de lokale med det formål at skabe et bedre vilkår for dyrene, der lever i skoven langs Batukaru-bjergssletterne i den centrale del af Bali.   Overalt i Indonesien er fugle og dyr i stor fare grundet krybskytteri og ulovlige dyre-markeder. Faktisk ligger Indonesien nr. 2 på listen over lande med flest truede fugle. Inden turen går videre til Crystal Beach, hvor det bliver tid til sol, badning og snorkling, nyder vi en frokost på Namaste Bungalows. Namaste Bungalow var det første Resort, som blev bygget på øen. Noget af det som gør Namaste Bungalows specielt, er at resortet er bygget af så mange genbrugs-materialer som muligt. Med genanvendt træ og second-hand møbler giver hotellets spisesal dig en rolig og hyggelig atmosfære at spise i. Efter frokost tager vi til Crystal Beach, som er en af øens mest familievenlige strande. Med det krystalklare vand, som Crystal Beach har, er det også en perfekt strand at snorkle ved. Efter vi har slappet lidt af på Crystal Beach, bliver vi om eftermiddagen kørt ud til kontoret hos Friends of the National Parks Foundation (FNPF). FNPF blev grundlagt i samarbejde med de lokale med det formål at skabe et bedre vilkår for dyrene, der lever i skoven langs Batukaru-bjergssletterne i den centrale del af Bali. 

Overalt i Indonesien er fugle og dyr i stor fare grundet krybskytteri og ulovlige dyre-markeder. Faktisk ligger Indonesien nr. 2 på listen over lande med flest truede fugle.

Overnatning: Namaste Bungalow

Dag 11 - Til fordel for dyrene

Efter morgenmaden på Namaste Bungalow, bliver du hentet på hotellet, hvorfra vi igen kører til FNPS’s kontor.   Dagen går med frivilligt arbejde for organisationen. Om aftenen kører vi tilbage til Namaste Bungalow, hvor vi har den sidste overnatning, inden turen går  tilbage til Bali.Efter morgenmaden på Namaste Bungalow, bliver du hentet på hotellet, hvorfra vi igen kører til FNPS’s kontor. Dagen går med frivilligt arbejde for organisationen. Om aftenen kører vi tilbage til Namaste Bungalow, hvor vi har den sidste overnatning, inden turen går tilbage til Bali.

Overnatning: Namaste Bungalow 

Dag 12 - Tilbage til Bali

Vi spiser morgenmad på Namaste Bungalow, inden vi checker ud og bliver  kørt til Toyapakeh havn for at tage speedbåden tilbage til Bali.   Når vi ankommer til Sanur havn, bliver du kørt tilbage til Taksu Sanur, hvor vi overnatter i en Taksu Suite.   Resten af dagen er på egen hånd.Vi spiser morgenmad på Namaste Bungalow, inden vi checker ud og bliver kørt til Toyapakeh havn for at tage speedbåden tilbage til Bali. Når vi ankommer til Sanur havn, bliver du kørt tilbage til Taksu Sanur, hvor vi overnatter i en Taksu Suite. Resten af dagen er på egen hånd.

Overnatning: Taksu Sanur

Dag 13 - Hjemrejse

Du spiser morgenmad på hotellet og bliver kørt til lufthavnen på et tidspunkt, der passer ift., hvornår dit fly går.  Med dig hjem i bagagen har du en masse mindelsesværdige oplevelser.   Ikke nok med, at du har støttet organisationen FNPF ved hjælp af dit besøg, har du også været fysisk aktiv. Ikke kun under vandringen mod Red Coral Waterfall, men også i rismarkerne.   Vi ønsker dig en god hjemrejse og forhåbentlig på gensyn.   Tusind tak for denne gang.Du spiser morgenmad på hotellet og bliver kørt til lufthavnen på et tidspunkt, der passer ift., hvornår dit fly går. Med dig hjem i bagagen har du en masse mindelsesværdige oplevelser. Ikke nok med, at du har støttet organisationen FNPF ved hjælp af dit besøg, har du også været fysisk aktiv. Ikke kun under vandringen mod Red Coral Waterfall, men også i rismarkerne. Vi ønsker dig en god hjemrejse og forhåbentlig på gensyn.

Dag 14 - Ankomst til Danmark
Tusind tak for denne gang!Tusind tak for denne gang!

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Bhanuswari Resort & Spa

Bhanuswari Resort & Spa

★★★★

Puri Lumbung Cottages

★★

Rumah Desa, Tabanan

Homestay

Taksu Sanur Hotel

★★★★

Namasta Bungalows

★★★★