fbpx
orangutan

Borneo og øens orangutanger

Kom på et fantastisk eventyr, når vi oplever dyrelivet både over og under havets overflade. En fantastisk oplevelse for dig der elsker dyr, og ønsker at støtte Borneo orangutangerne.

Rejsens beskrivelse

Elsker du at være aktiv i naturen, er denne rejse lige noget for dig. På dette 14-dages eventyr oplever vi Borneos bedste, og sætter øens dyrelive i fokus. Vi besøger en lokal Marine Park, vandrer til toppen af bjerget Mount Kinabalu og støtter de forældreløse Borneo orangutanger med vores besøg i en rehabiliteringscenter. Herefter forlader vi civilisationen og bevæger os ind i det tæt-bevoksede naturreservat, hvor en spændende safari op ad Kinabatangan-floden venter os. Vi kommer tæt på de sjældne proboscis-aber, får chancen for at opleve Borneo orangutanger i fri natur og mange andre eksotiske dyr – og hvis du tør, bevæger vi os ned i flagermushulerne i Mulu.

En rejse til fordel for dyrene

Drømmer du om at opleve eksotiske dyr i deres naturlige habitat, finder du ikke en bedre destination end Borneo. Borneo har en fantastisk frodig natur, hvor flere eksotiske dyrearter lever. Mange af dyrearter er dog truet, hovedsageligt på grund af menneskelige aktiviteter. Igen taler vi om alt fra krybskytteri til skovudryddelse, turistattraktioner og salg af vilde dyr på sorte markeder. På denne rejse kommer vi forbi et rehabilitation center, der passer på orangutangerne. Orangutangerne i dette rehabilitationscenter er forældreløse, og har derfor ikke lært at leve i naturen. En orangutang er nødt til at være hos sin mor mellem 7 til 8 år, indtil den bliver selvstændig nok til selv at kunne skaffe mad – stort set ligesom os mennesker. Faktisk deler vi 97% af vores DNA med orangutangen. Udover orangutanger møder vi også andre eksotiske dyr på vores vej. Dyrearter der lever over -og under havets overflade.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler og inkluderer både fly, hoteller, nævnte måltider og daglige udflugter. Ønsker du at ændre rejsen, tilføje flere dage, opgradere hoteller eller måske skræddersy din helt egen rejse? Kontakt os og få et tilbud.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

14 dage

4 personer

Sværhedsgrad: Medium

Sværhedsgrad: Medium (T3)

Denne rejse indeholder bjergvandring på Mt. Kinabalu. Trekket foregår over 2 dage, og du kommer op i en højde på 4095 meter over havet. Første trek varer 5-6 timer. Andet trek (til tops) varer ca. 5 timer og starter kl. 02:00 om natten. Medbring gode vandrestøvler og pandelampe. Vær opmærksom på, at der i 4095 meters højde er køligt. (0 – 5 grader).

Der er også et trek inkluderet i Bako National Park samt Mulu grotterne (3 km). Her er terrænet skiftende fra skovterræn til stenet terræn. Det kan være glat i tilfælde af regn. Disse trek er lette og her kan alle være med.

Læs mere om vores sværhedsgrad gradering.

T3

Fra pris:27.994 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Transport tur/retur fra lufthavne
 • Alle indenrigsfly
 • Alt transport under nævnte udflugter
 • Hotelophold på nævnte hoteller.
 • Engelsktalende lokalguide
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 13 x morgenmad (dag 3-15)
 • 8 x frokost (dag 4-10 & 14)
 • 8 x middag (dag 4, 5, 7, 8, 9, 10, 13 & 14)
 • Indgange til nationalparker
 • Indgang til rehabilitationscenter
 • Alle gebyrer og skatter

Orangutangerne på Borneo

Du får chancen for at opleve orangutanger i rehabilitationscenteret og i det fri.

Det fantastiske Mount Kinabalu

Vi bestiger Sydøstasiens højeste bjerg, Mt. Kinabalu

Klassiske canopy walks

Under rejsen udfører vi 2 canopy walks, hvor en fantastisk udsigt over regnskovens trætoppe venter os.

Tube ride langs Danum-floden

Nyd et afslappet tube ride, hvor en stor badering langsomt vil føre dig ned ad danum-floden. Flodens frodige bredder gør oplevelsen helt unik.

Kinabatangan River

Vi sejler langsomt ned lands Kinabatangan River, hvor eksotisk dyreliv og frodig natur venter os.

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark
Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark. Undervejs vil der være en mellemlanding.

Vi ankommer til Hanoi i morgen.

Rigtig god tur!

Dag 02 - Velkommen til Kota Kinabalu
Velkommen til Borneo. Når du ankommer og har modtaget bagagen, bliver du taget imod af vores lokale, engelsktalende repræsentant. Fra lufthavnen bliver du kørt til dit hotel, hvor resten af dagen går med afslapning, så du kan komme dig efter flyrejsen.

Velkommen til Kinabalu

Velkommen til Borneo. Når du ankommer og har modtaget bagagen, bliver du taget imod af vores lokale, engelsktalende repræsentant.
Fra lufthavnen bliver du kørt til dit hotel, hvor resten af dagen går med afslapning, så du kan komme dig efter flyrejsen.
Dag 03 - Kota Kinabalu
Vi starter dagen med en mindre sejltur til Marine Ecology Research Centre (MERC), der er placeret foran Tunku Abul Rahman Marine Park og blot et stenkast fra Kota Kinabalu, Sabah-provinsens hovedstad.  Marine Ecology Research Centre er hjem for koralrev og farverige fisk. Under dit besøg lærer du om centerets projekter, der går ud på at bevare livet under havets overflade. Du lærer også om sjældne arter, der kæmper for livet grundet klimaforandringer, heriblandt ”The Giant Clam” (den gigantiske musling). Hertil kommer du nærmere ind på centerets program for bevaring af havets undervandshabitater. Efterfølgende nyder vi en frokost, inden vi kører tilbage til resortet. Resten af dagen er på egen hånd.

Kota Kinabla City Mosque

Vi starter dagen med en mindre sejltur til Marine Ecology Research Centre (MERC), der er placeret foran Tunku Abul Rahman Marine Park og blot et stenkast fra Kota Kinabalu, Sabah-provinsens hovedstad.

Marine Ecology Research Centre er hjem for koralrev og farverige fisk. Under dit besøg lærer du om centerets projekter, der går ud på at bevare livet under havets overflade. Du lærer også om sjældne arter, der kæmper for livet grundet klimaforandringer, heriblandt ”The Giant Clam” (den gigantiske musling). Hertil kommer du nærmere ind på centerets program for bevaring af havets undervandshabitater.

Efterfølgende nyder vi en frokost, inden vi kører tilbage til resortet. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 04 - Kinabalu Park
Efter morgenmaden går turen mod Kinabalu Park. På vejen dertil kører vi forbi det bjergrige ”Crocker Range”, og du vil opleve spektakulære panoramaudsigter til landskabet flere steder på ruten. Undervejs har du blandt andet udsigt til Sydøstasiens højeste bjerg, Mount Kinabulu. Dette smukke, bjergrige landskab går senere i ét med Kinabalu-parken, som også er omgivet af frodig flora og fauna. Turen vil med andre ord blive en helt fantastisk oplevelse for dig, der elsker naturen: Nyd synet af Malaysias første verdensarvlistede område samt UNESCOs Biosfærereservat.  Senere på dagen kan du tage en dukkert i parkens varme kilder, ”The Pouring Hot Springs”, inden vi bevæger os op i højderne på en spændende ”canopy walk” på en hængebro, som ligger 41 meter over Borneos regnskov.  Vi overnatter i parkens hovedkvarter, som er placeret ca. 1.500 meter over havet.

Canopy Walk

Efter morgenmaden går turen mod Kinabalu Park. På vejen dertil kører vi forbi det bjergrige ”Crocker Range”, og du vil opleve spektakulære panoramaudsigter til landskabet flere steder på ruten. Undervejs har du blandt andet udsigt til Sydøstasiens højeste bjerg, Mount Kinabulu. Dette smukke, bjergrige landskab går senere i ét med Kinabalu-parken, som også er omgivet af frodig flora og fauna. Turen vil med andre ord blive en helt fantastisk oplevelse for dig, der elsker naturen: Nyd synet af Malaysias første verdensarvlistede område samt UNESCOs Biosfærereservat.

Senere på dagen kan du tage en dukkert i parkens varme kilder, ”The Pouring Hot Springs”, inden vi bevæger os op i højderne på en spændende ”canopy walk” på en hængebro, som ligger 41 meter over Borneos regnskov.

Vi overnatter i parkens hovedkvarter, som er placeret ca. 1.500 meter over havet.

Dag 05 - Til fods på Mount Kinabalu (4-5 timer)
Efter morgenmaden starter dagens eventyr på Mount Kinabalu. Først kører vi til kontoret, hvor vi bliver registreret og møder vores bjergguide. Vi starter trekket ved Timpohon Gate og vandrer stejlt opad, til vi ankommer til Laban Rata Resthouse, placeret 3.300 meter over havet. Her er du garanteret en fantastisk udsigt.

Mod toppen af Mt. Kinabalu

Efter morgenmaden starter dagens eventyr på Mount Kinabalu. Først kører vi til kontoret, hvor vi bliver registreret og møder vores bjergguide.
Vi starter trekket ved Timpohon Gate og vandrer stejlt opad, til vi ankommer til Laban Rata Resthouse, placeret 3.300 meter over havet. Her er du garanteret en fantastisk udsigt.

Dag 06 - Toppen af Mt. Kinabalu (4 timer)
Ved daggry fortsætter vi vandringen – denne gang mod toppen af Mount Kinabalu. På toppen vil du opleve uforglemmelige udsigter ud over Borneohalvøen. Efter vi har taget nogle gode billeder, går vi tilbage til Laban Rata Resthouse, hvor vi spiser morgenmad. Herefter går vi tilbage til Timpohon Gate.  Ved hovedkvarteret får vi en god frokost, før vi bliver kørt til Sandakan, som er en traditionel fiskerlandsby og den andenstørste by i Kota Kinabalu. Turen tager ca. 5 timer, så du har tid til at slappe af efter trekket og nyde udsigten til naturen omkring byen.  Når vi ankommer til Sandakan er resten af dagen til fri afbenyttelse, og du vælger derfor helt selv, om tiden skal bruges på afslapning på hotellet eller på en tur ud i den smukke natur, der omringer hotellet.  Morgendagen er til fordel for dyrene – denne gang er det orangutangerne og andre abearter, du støtter.

Mt. Kinabalu

Ved daggry fortsætter vi vandringen – denne gang mod toppen af Mount Kinabalu. På toppen vil du opleve uforglemmelige udsigter ud over Borneohalvøen. Efter vi har taget nogle gode billeder, går vi tilbage til Laban Rata Resthouse, hvor vi spiser morgenmad. Herefter går vi tilbage til Timpohon Gate.

Ved hovedkvarteret får vi en god frokost, før vi bliver kørt til Sandakan, som er en traditionel fiskerlandsby og den andenstørste by i Kota Kinabalu.

Turen tager ca. 5 timer, så du har tid til at slappe af efter trekket og nyde udsigten til naturen omkring byen. Når vi ankommer til Sandakan er resten af dagen til fri afbenyttelse, og du vælger derfor helt selv, om tiden skal bruges på afslapning på hotellet eller på en tur ud i den smukke natur, der omringer hotellet. Morgendagen er til fordel for dyrene – denne gang er det orangutangerne og andre abearter, du støtter.

 

Dag 07 - I abernes fodspor
Efter morgenmaden sætter vi kursen mod et rehabiliteringscenter, som huser tidligere udsatte orangutanger. Centeret befinder sig i Kabili Sepilok-skovreservatet. Her lærer vi om centerets rehabilitationsprogram, hvorefter vi ser orangutangerne blive fodret.  I centret lærer de orangutangerne at overleve og finde mad i naturen. Orangutanger har, ligesom os mennesker, brug for at være ved deres forældre i deres første leveår. Fra de bliver født, har de brug for at være ved forældrene i minimum 5-6 år, for at blive nogenlunde selvstændige. Orangutangerne i dette center blev taget fra deres forældrene få måneder efter fødslen – til gavn for turismen – og de har derfor ikke lært at begå sig i naturen sammen med deres forældre. En stor del af projektet går ud på at lære orangutangerne at overleve på egen hånd, således de kan sættes fri i naturen.  Efter besøget kører vi videre til Sukau, der ligger ved bredden af Kinabatangan-floden. Her sejler vi med båd til Borneo Nature Lodge, hvor vi checker ind. Efter check-in nyder vi en hyggelig eftermiddagstur ombord på et mindre ”river cruise”, hvorfra vi kan spotte forskellige abeater og andet dyreliv, der ofte gæster bredden af floden. Heriblandt orangutangen.  Vi overnatter efterfølgende på Borneo Nature Reserve.

Orangutang ved Kinabatangan-floden

Efter morgenmaden sætter vi kursen mod et rehabiliteringscenter, som huser tidligere udsatte orangutanger. Centeret befinder sig i Kabili Sepilok-skovreservatet. Her lærer vi om centerets rehabilitationsprogram, hvorefter vi ser orangutangerne blive fodret.

I centret lærer de orangutangerne at overleve og finde mad i naturen. Orangutanger har, ligesom os mennesker, brug for at være ved deres forældre i deres første leveår. Fra de bliver født, har de brug for at være ved forældrene i minimum 5-6 år, for at blive nogenlunde selvstændige. Orangutangerne i dette center blev taget fra deres forældrene få måneder efter fødslen – til gavn for turismen – og de har derfor ikke lært at begå sig i naturen sammen med deres forældre. En stor del af projektet går ud på at lære orangutangerne at overleve på egen hånd, således de kan sættes fri i naturen.

Efter besøget kører vi videre til Sukau, der ligger ved bredden af Kinabatangan-floden. Her sejler vi med båd til Borneo Nature Lodge, hvor vi checker ind. Efter check-in nyder vi en hyggelig eftermiddagstur ombord på et mindre ”river cruise”, hvorfra vi kan spotte forskellige abeater og andet dyreliv, der ofte gæster bredden af floden. Heriblandt orangutangen.

Vi overnatter efterfølgende på Borneo Nature Reserve.

Dag 08 - Sukau
I dag vil du stå op til lyden af de lokale fugle, der fløjter daggryet velkommen. Dagens program starter nemlig tidligt med endnu en sejltur på floden, som vil føre os til Kenlenanap Ox-Bow Lake, hvor vi skal opleve nogle af områdets forskellige fuglearter og får chancen for at tage nogle fantastiske billeder af det lokale dyreliv. Vi bevæger os gennem Borneos betagende vildmark, inden vi vender tilbage til lodgen og spiser morgenmad.  Eftermiddagen har du på egen hånd. Du bestemmer selv om du vil slappe af, besøge nærliggende områder eller lokale landsbyer.  Om aftenen tager vi endnu en tur på floden – denne gang langs Borneos regnskov – hvor vi skal opleve endnu mere dyreliv. Når vi går i land, fortsætter vi til fods gennem uberørt terræn, inden vi tager tilbage til lodgen.

Kenlenanap Ox-Bow Lake

I dag vil du stå op til lyden af de lokale fugle, der fløjter daggryet velkommen. Dagens program starter nemlig tidligt med endnu en sejltur på floden, som vil føre os til Kenlenanap Ox-Bow Lake, hvor vi skal opleve nogle af områdets forskellige fuglearter og får chancen for at tage nogle fantastiske billeder af det lokale dyreliv. Vi bevæger os gennem Borneos betagende vildmark, inden vi vender tilbage til lodgen og spiser morgenmad.

Eftermiddagen har du på egen hånd. Du bestemmer selv om du vil slappe af, besøge nærliggende områder eller lokale landsbyer.

Om aftenen tager vi endnu en tur på floden – denne gang langs Borneos regnskov – hvor vi skal opleve endnu mere dyreliv. Når vi går i land, fortsætter vi til fods gennem uberørt terræn, inden vi tager tilbage til lodgen.

Dag 09 - Safari
Vi starter dagen med at køre til Lahad Datu, hvor vi besøger Borneo Nature Tour Office. Her gennemgår vi dagens program, hvorefter vi kører gennem Borneos ødelandskab for at ankomme til Borneo Rainforest Lodge. Turen tager ca. 2,5 time.  Når vi ankommer til lodgen, får vi en lækker velkomstdrink inden vi går til bords og spiser frokost. Om eftermiddagen skal vi atter have vandreskoene på. Denne gang skal vi vandre langs skovens naturstier og ud på endnu en spændende canopy walk, denne gang i 26 meters højde. Højden gør, at vi let kommer i kontakt med skovens søde beboere: aberne.  Når vi kommer tilbage til lodgen, nyder vi en lokal middag inden vi tager på en aftentur i skoven, hvor vi i et åbent køretøj skal spotte skovens natdyr.

Canopy Walk

Vi starter dagen med at køre til Lahad Datu, hvor vi besøger Borneo Nature Tour Office. Her gennemgår vi dagens program, hvorefter vi kører gennem Borneos ødelandskab for at ankomme til Borneo Rainforest Lodge. Turen tager ca. 2,5 time.

Når vi ankommer til lodgen, får vi en lækker velkomstdrink inden vi går til bords og spiser frokost.

Om eftermiddagen skal vi atter have vandreskoene på. Denne gang skal vi vandre langs skovens naturstier og ud på endnu en spændende canopy walk, denne gang i 26 meters højde. Højden gør, at vi let kommer i kontakt med skovens søde beboere: aberne.

Når vi kommer tilbage til lodgen, nyder vi en lokal middag inden vi tager på en aftentur i skoven, hvor vi i et åbent køretøj skal spotte skovens natdyr.

Dag 10 - Danum bugten
Vi starter dagen med morgenmad på lodgen, hvorefter vi tager ud på et morgentrek til Colin Cliff, som er gravsted for Kadaxandusun-folket. Efterfølgende vandrer vi mod et nærliggende udsigtspunkt, hvor du får en smuk udsigt ud over Dunam-dalen. Herefter går vi ned mod ”Jucuzzi Pool”, hvor en forfriskende dukkert venter dig. Vi tager tilbage til lodgen og spiser frokost.  Om eftermiddagen kan du se frem til en et hyggeligt ”tube ride” ned ad Danum-floden. Under et tube ride sidder du på en stor badering og bliver drevet langsomt frem ad strømmen i floden.  På lodgen spiser vi middagsmad, inden vi tager på en spændende natsafari i junglen.

Tube Ride

Vi starter dagen med morgenmad på lodgen, hvorefter vi tager ud på et morgentrek til Colin Cliff, som er gravsted for Kadaxandusun-folket. Efterfølgende vandrer vi mod et nærliggende udsigtspunkt, hvor du får en smuk udsigt ud over Dunam-dalen. Herefter går vi ned mod ”Jucuzzi Pool”, hvor en forfriskende dukkert venter dig. Vi tager tilbage til lodgen og spiser frokost.

Om eftermiddagen kan du se frem til en et hyggeligt ”tube ride” ned ad Danum-floden. Under et tube ride sidder du på en stor badering og bliver drevet langsomt frem ad strømmen i floden.

På lodgen spiser vi middagsmad, inden vi tager på en spændende natsafari i junglen.

Dag 11 - Mod Kuching
Vi spiser morgenmad og frokost på lodgen, inden vi kører mod Lahad Datu lufthavn, hvorfra vi flyver mod Kuching. Her mødes vi med guiden, inden vi bliver kørt til vores nye hotel.  Resten af dagen er til fri afbenyttelse, og det er altså helt op til dig, om du vil slappe af eller ud og opleve byen.

Sarawak State Legislative Assembly Building, Kuching,

Vi spiser morgenmad og frokost på lodgen, inden vi kører mod Lahad Datu lufthavn, hvorfra vi flyver mod Kuching. Her mødes vi med guiden, inden vi bliver kørt til vores nye hotel.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse, og det er altså helt op til dig, om du vil slappe af eller ud og opleve byen.

Dag 12 - På opdagelse i Kuching
Efter morgenmaden kører vi mod Bako National Park, hvor vi får en guidet tur. Parken ligger på en halvø, som ligger ca. 1 time fra Kuching, og den huser hele syv forskellige regnskovshabitater. Fordi den huser så mange forskellige habitater, er parken hjem for flere usædvanlige dyr. Blandt andet finder du de sjove næseaber (proboscis aber), hanuman langure, svinehaleaber, vildsvin, flyveegern og varaner. I løbet af turen vil du også opleve en masse fascinerende plantearter – særligt i mangroveskoven, som har en helt særlig vegetation. Vi spiser frokost ved kysten. Resten af dagen har du til fri afbenyttelse.

Bako National Park

Efter morgenmaden kører vi mod Bako National Park, hvor vi får en guidet tur. Parken ligger på en halvø, som ligger ca. 1 time fra Kuching, og den huser hele syv forskellige regnskovshabitater. Fordi den huser så mange forskellige habitater, er parken hjem for flere usædvanlige dyr. Blandt andet finder du de sjove næseaber (proboscis aber), hanuman langure, svinehaleaber, vildsvin, flyveegern og varaner. I løbet af turen vil du også opleve en masse fascinerende plantearter – særligt i mangroveskoven, som har en helt særlig vegetation.

Vi spiser frokost ved kysten.

Resten af dagen har du til fri afbenyttelse.

Dag 13 - Flagermus grotterne i Mulu
Vi starter dagen med at køre til lufthavnen. Herfra flyver vi til Mulu, hvor vi møder vores guide og bliver kørt til vores hotel.  Om eftermiddagen mødes vi igen med guiden for at tage på en afslappet vandretur på ca. 3 kilometer. Vandreturen fører os til ”Deer and Lang”-grotterne. Her klatrer vi ned til flagermusobservatoriet, hvor vi skal se flagermus flyve ud af grotten ved solnedgang.  Vi overnatter i Mulu.

Flagermus, Grotterne i Mulu

Vi starter dagen med at køre til lufthavnen. Herfra flyver vi til Mulu, hvor vi møder vores guide og bliver kørt til vores hotel.

Om eftermiddagen mødes vi igen med guiden for at tage på en afslappet vandretur på ca. 3 kilometer. Vandreturen fører os til ”Deer and Lang”-grotterne. Her klatrer vi ned til flagermusobservatoriet, hvor vi skal se flagermus flyve ud af grotten ved solnedgang.

Vi overnatter i Mulu.

Dag 14 - Cleawater kilderne
Vi starter ud med en god morgenmad, inden vi hopper ombord på en longtailbåd med kurs mod Batu Bungan Penan Settlement, hvor vi skal lære om de lokale stammers kultur og traditioner. Bl.a. skal vi se, hvordan de udfører deres traditionelle kunsthåndværk.  Vi fortsætter mod ”Wind and Clearwater”-grotterne, inden vi nyder en god picnic ved Clearwater-hytterne.  Som afslutning på dagens program kan du tage en kølig dukkert i Clearwater-kilderne, inden vi tager tilbage til hotellet.

Clearwater kilderne

Vi starter ud med en god morgenmad, inden vi hopper ombord på en longtailbåd med kurs mod Batu Bungan Penan Settlement, hvor vi skal lære om de lokale stammers kultur og traditioner. Bl.a. skal vi se, hvordan de udfører deres traditionelle kunsthåndværk.

Vi fortsætter mod ”Wind and Clearwater”-grotterne, inden vi nyder en god picnic ved Clearwater-hytterne.

Som afslutning på dagens program kan du tage en kølig dukkert i Clearwater-kilderne, inden vi tager tilbage til hotellet.

Dag 15 - Hjemrejse
Efter morgenmaden har du tid til lidt afslutning, inden vi kører til lufthavnen, hvorfra du skal med dit fly.

Tak for denne gang

Efter morgenmaden har du tid til lidt afslutning, inden vi kører til lufthavnen, hvorfra du skal med dit fly.
Dag 16 - Hjemkomst til Danmark
Velkommen hjem. Vi håber, at du har haft en uforglemmelig ferie. Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igenVelkommen hjem.

Vi håber, at du har haft en uforglemmelig ferie.

Tusind tak fordi du valgte Ferie med Formål.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Klik på billederne for at læse mere.

Horizon Hotel, Kota Kinabalu

★★★+

Sabah Hotel, Sandakan

★★★★

Hill Lodge, Mt. Kinabalu

Laban Rata Resthouse

Borneo Nature Lodge

★★

Borneo Rainforest Lodge

★★★★

Damai Beach Resort

★★★★

Mulu Mariott Hotel

★★★★