fbpx

Malaysia

Rejser til Malaysia byder på oplevelser i et multikulturelt land med naturscenarier som man sent vil glemme! Majestætiske regnskove, store bjerge, kridthvide sandstrande og et fantastisk dyreliv venter dig.

Vælg mellem vores rejser

På disse rundrejser sætter vi Malaysias truede dyrearter i centrum. På vores rejser til Malaysia, gør vi et eller flere besøg hos nogle af vores samarbejdspartnere, der til dagligt kører rehabiliteringsprogrammer til fordel for de truede dyrearter - herunder orangutangen.

Find det bedste rejsetidspunkt til Malaysia og meget mere. Siden åbner i et nyt vindue.

Petronas tårnene i Kuala Lumpur måler 452 meter og rummer hele 88 etager. Tårnene er verdens højeste tvillingetårne. 

Rundrejse

Singapore og Malaysia: Moderne storby og eksotisk dyreliv

Besøg Singapores moderne storby og kom tæt på Borneos eksotiske dyr.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

17 dage

Antal personer

Ubegrænset

mulighed for trekkingmulighed for cyklingmulighed for at tage på safariTil fordel for dyrene

Fra pris:/ pr. pers24.997 DKK

Læs mere
Rundrejse

Singapore og Malaysias højdepunkter

Vi starter i Singapores topmoderne storby, inde vi bevæger os til nabolandet, Malaysia.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

18 dage

Antal personer

Ubegrænset

mulighed for cyklingmulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers18.399 DKK

Læs mere
Rundrejse

Rejse til Borneo: Oplev øens højdepunkter

Vi oplever det bedste af Borneo, når vi kommer tæt på øens dyr og bestiger Mt. Kinabalu.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

13 dage

Antal personer

Ubegrænset

mulighed for trekkingTil fordel for dyrenemulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers12.598 DKK

Læs mere
Rundrejse

Borneo og øens orangutanger

Oplev orangutangen på en rejse til Borneo og støt op om dyrevelfærdet.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

14 dage

Antal personer

Ubegrænset

mulighed for trekkingTil fordel for dyrenemulighed for at tage på safari

Fra pris:/ pr. pers12.598 DKK

Læs mere

Om Malaysia

En rejse til Malaysia kan indeholde mange forskellige oplevelser. Lige fra naturoplevelser og sol- og badeferie til kulturoplevelser og aktiv ferie. De fleste vil nok udpege Borneo – en af verdens største øer – til landets højdepunkt. På denne skønne naturperle, finder du høje bjerge med naturlige grotter, frodig jungle hvor sjældne dyr – herunder orangutanger – kan opleves i det fri, samt nogle af de stammefolk, der lever i pagt med naturen i traditionelle langhuse.

Malaysia er et multikulturelt land, og det giver sig for alvor til kende i landets hovedstad, Kuala Lumpur. Her finder du en pærevælling af forskellige religioner samt en blanding af historisk og moderne arkitektur. Gå på opdagelse blandt muslimske moskeer, hinduistiske helligdomme, kristne kirker og nutidens højeste tvillingetårne, Petronas Tower.

Ønsker man en aktiv ferie, kan rundrejsen med fordel kombineres med et trek på Sydøstasiens højeste bjerg, Mount Kinabalu. Trekket foregår om natten, men til gengæld venter der dig en fantastisk solopgang på toppen af bjerget – Det er det hele værd. Du kan også gå på opdagelse i Kinabalu Park. Her venter dig en tæt og frodig jungle. Har du mod på det, kan du også opleve junglen fra toppen på en fantastisk ‘Canopy Walk’, en hængebro, der hænger mellem trætoppene.

Afslut rundrejsen med sol og das under Langkawis palmer.

En rejse til fordel for dyrene
På disse rejser til Malaysia, kombinerer vi eventyret med en dag eller to i dyrenes tegn. På disse rejser udforsker vi den tæt bevoksede jungle, og får dermed mulighed for at opleve nogle af landets sjældne dyrearter på tæt hold. Desuden besøger vi et rehabiliteringscenter, der tager sig af forældreløse orangutanger. Lykkes rehabiliteringsprocessen, og orangutangerne kan klare sig selv, slippes de fri i naturen. Ved at besøge organisationen, støtter du deres arbejde, da din indgangsbillet er inkluderet i rejsens pris, og udelukkende går til organisationen.

Programmerne er skræddersyede eksempler på færdige pakkerejser. Ønsker du at tilføje noget, ændre noget eller at sammesætte din helt egen drømmerejse? Kontakt Ferie med Formål. Så skræddersyer vi den perfekte rejse til dig ud fra dine ønsker.