fbpx
Khao Sok National Park & badeferie i Khao Lak

Thailand: Khao Sok National Park & badeferie i Khao Lak

Kom tæt på et af verdens ældste økosystemer, når vi besøger den 739 kvadratkilometers store jungle i Khao Sok, Thailand. Vi afslutter junglesafarien med en badeferie på La Flora hotel i Khao Lak.

Rejsens beskrivelse

Denne rejse er ideel til dig, der ønsker at opleve naturen i Sydthailands tropiske klima. Efter du har ankommet til Phuket lufthavn, kører vores lokale engelsktalende repræsentant dig til Anueak Community Lodge, hvor vi skal overnatte. De næste 3 dage byder på et fantastisk eventyr i Khao Sok National Park, hvor både trekking, cykling og en hyggelig sejltur med kano venter dig. Under turen oplever du områdets fantastiske flora og fauna, og får et indblik i, hvordan de lokale anvender naturrens ressourcer, til blandt andet at fremstille gummi. Du får også chancen for at opleve naturens vilde dyr – heriblandt gibbonaber – samt spor af de lidt større dyrearter der lever i junglen, nemlig: elefanter, bjørne, tapirer og indokinesiske leoparder. Vi afslutter turen med en 10-dages badeferie på fantastiske La Flora i Khao Lak.

En rejse til fordel for alle

På denne rejse inviterer Ferie med Formål dig på en 3-dages lettere aktiv rejse, i et af Sydthailands smukkeste naturområder, nemlig Khao Sok National Park. Under rejsen får du chancen for at opleve eksotiske dyr i det fri, når vi langsomt padler i kano ned langs Khao Sok floden. Du inviteres også dybt ind i junglen, hvor frodigt løv, dyreliv og 30 meter høje træer venter dig. Sidst men ikke mindst, tager vi på en frisk cykeltur ud til de lokale nærliggende landsbyer, der glædeligt tager imod os, og viser os lidt af den lokale industri, uden for turismen. En perfekt rejse til dig, der ønsker at opleve dyr i det fri, støtte lokalsamfundet og samtidig nyde en afslappet ferie, hvor nogle af dagene byder på lidt aktivitet i naturen.

Få et tilbud på rejsen

Alle vores rejser er skræddersyede eksempler. Du kan enten bestille rejsen som den er, eller skræddersy din helt egen rejse. Udfyld formularen eller kontakt os - så hjælper vi dig. Priserne som er vist er fra-priser med afrejse i lavsæsonen.

Inklusiv fly

Inkl. fly

Antal dage

16 dage

Ubegrænset

Sværhedsgrad: Let

Sværhedsgrad: Let (T1, C2)

På denne rejse trekker vi i junglen i Khao Sok, Thailand. Terræn er skovterræn og kan være vådt og glat i tilfælde af regn. Turen inkluderer også cykling på landeveje og grusveje. Alle kan være med. Almindelig god fysisk form kræves. Medbring gode sko samt tøj der kan tåle at blive beskidt.

Læs mere om vores sværhedsgrads gradering.

T1 & C2

Fra pris:14.999 DKK / pr. pers

Få et tilbud på rejsen

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Følgende er inkluderet i rejsen

Du kan blandt andet se frem til… 

 • Flybillet tur/retur fra Danmark
 • Transport tur/retur fra hotel/lufthavne i Thailand
 • Alt nævnt transport i køretøj med aircondition
 • Hotelophold på nævnte hoteller og lodges.
 • Alle nævnte dagsudflugter
 • Engelsktalende lokalguide
 • Afrejse garanti uanset antal deltagere
 • 13 x morgenmad (dag 3-15)
 • 1 x frokost (dag 3)
 • 2 x middag (dag 2 & 3)
 • Bådtur med La Moet
 • Indgangsgebyr til Khao Sok Nationalpark
 • Kano i Khao Sok (dag 3)
 • Cykeludlejning inkl. hjelm og udstyr (dag 3)

En oplevelse i et af verdens ældste økosystemer

Khao Sok er et af verdens ældste økosystemer, og udgør knap 739 kvadratkilometer.

Kanotur på Khao Sok floden

Vi oplever naturen udefra på en hyggelig kanotur langs flodens bredder.

Et glimt af kulturen

Vi besøger de nærliggende landsbyer, under en dejlig cykeltur på de små naturstier.

Jungle trekking

Du får chancen for at opleve dyr i det fri, når vi trekker væk fra landevejene, og dybt ind i junglen.

Badeferie på i Khao Lak

Omringet af tropisk natur, er Khao Lak er den perfekte feriedestination, til dig der bare vil koble af. 

Dagsprogram

Dag 01 - Afrejse fra Danmark

Vi rejser fra Danmark med bedst mulig flyløsning til dine valgte datoer.Vi rejser fra Danmark. Undervejs vil der være en mellemlanding.

Vi ankommer til Phuket imorgen.

Rigtig god fornøjelse.

Dag 02 - Velkommen til Phuket, Thailand
Efter ankomst til Phuket Lufthavn, bliver du taget imod vores lokalguide. Her kører vi til Anueak Community Lodge, hvor du får nogle timer på egen hånd til at slappe af. (kørsel 2,5 time) Ca. kl. 16:00 tager vi ud og oplever den smukke Khao Sok Nationalpark langs Khao Sok-floden - og det gør vi i kano. Ferie med Formål har valgt at vi skal se Khao Sok fra floden, så du kan opleve den uberørte natur fra dens smukkeste side. I kanoen sidder man to og to, og det er vores lokale repræsentant, der padler for dig. Dette giver dig rig muglighed for at opleve naturen og fotografere dyrelivet i smukke, stille og rolige omgivelser. Vores lokale repræsentanter er eksperter i at spotte dyrelivet, så ha’ kameraet klar. Noget af det dyreliv, du kan spotte, er blandt andet eksotiske fugle, aber og sovende slanger. Undervejs gør vi et stop, hvor vores lokalguide forbereder kaffe og te til os over åben ild. Vandet bliver kogt i en bambuskrukke, hvilket gør, at teen og kaffen får en helt særlig smag af den søde bambus. Efterfølgende stoppet hoppet vi tilbage i kanoen og oplever mere natur og dyreliv, inden vi tager tilbage på hotellet. Her bliver der serveret aftensmad for os.

Velkommen til Phuket

Efter ankomst til Phuket Lufthavn, bliver du taget imod vores lokalguide. Her kører vi til Anueak Community Lodge, hvor du får nogle timer på egen hånd til at slappe af.
(kørsel 2,5 time)

Ca. kl. 16:00 tager vi ud og oplever den smukke Khao Sok Nationalpark langs Khao Sok-floden – og det gør vi i kano. Ferie med Formål har valgt at vi skal se Khao Sok fra floden, så du kan opleve den uberørte natur fra dens smukkeste side. I kanoen sidder man to og to, og det er vores lokale repræsentant, der padler for dig. Dette giver dig rig muglighed for at opleve naturen og fotografere dyrelivet i smukke, stille og rolige omgivelser. Vores lokale repræsentanter er eksperter i at spotte dyrelivet, så ha’ kameraet klar. Noget af det dyreliv, du kan spotte, er blandt andet eksotiske fugle, aber og sovende slanger.

Undervejs gør vi et stop, hvor vores lokalguide forbereder kaffe og te til os over åben ild. Vandet bliver kogt i en bambuskrukke, hvilket gør, at teen og kaffen får en helt særlig smag af den søde bambus.
Efter stoppet hopper vi tilbage i kanoen og oplever mere natur og dyreliv, inden vi tager tilbage på hotellet.
Her bliver der serveret aftensmad for os.

Dag 03 - Khao Sok på cykel
Vi starter dagen med morgenmad, inden vi bevæger os ud på en cykeltur langs landeveje omgivet af smuk natur. Ikke nok med at vi får naturen at se – du får også et indblik i den lokale kultur og dyrelivet langs vejene. Ruten tager os forbi lokale landsbyer, hvilket givet dig muligheden for at snakke med de venlige lokale og besøge lokale butikker. Du får også et indblik i den lokale industri, som bl.a. indbefatter produktion af frugt, gummi og palmeolie. Her får du et indblik i, hvordan frugten bliver dyrket, og du får historien om gummi og palmeolie. Vidste du for eksempel, at Thailand er én af verdens største eksportører af gummi og palmeolie? Vi runder turen af med et besøg i et buddhistisk tempel i en grotte. Her lærer du mere om buddhismen i netop denne region af Thailand og får mulighed for at fodre de rødhalede karper i vandet. Vi spiser frokost på Anurak Lodge.

Kanotur i Khao Sok

Vi starter dagen med morgenmad, inden vi bevæger os ud på en cykeltur langs landeveje omgivet af smuk natur. Ikke nok med at vi får naturen at se – du får også et indblik i den lokale kultur og dyrelivet langs vejene. Ruten tager os forbi lokale landsbyer, hvilket givet dig muligheden for at snakke med de venlige lokale og besøge lokale butikker. Du får også et indblik i den lokale industri, som bl.a. indbefatter produktion af frugt, gummi og palmeolie. Her får du et indblik i, hvordan frugten bliver dyrket, og du får historien om gummi og palmeolie. Vidste du for eksempel, at Thailand er én af verdens største eksportører af gummi og palmeolie? Vi runder turen af med et besøg i et buddhistisk tempel i en grotte. Her lærer du mere om buddhismen i netop denne region af Thailand og får mulighed for at fodre de rødhalede karper i vandet. Vi spiser frokost på Anurak Lodge. 

Dag 04 - Jungle trek i Khao Sok
Efter frokost på lodgen tager vi ind i Khao Sok junglen, hvor et eventyr fyldt med frodigt løv, dyreliv og 30 meter høje træer venter dig. Via de gamle spor fra de tidligere jægere vandrer vi dybt ind i den 739 kvadratkilometer store jungle og forlader den moderne verden. Her oplever vi ét af verdens ældste økosystemer og får ekspertviden om området fra vores lokalguide. Langs trekket i junglen er det igen muligt at opleve dyrelivet – så ha’ også kameraet klar i dag. Der er chancer får at se spor og efterladenskaber fra junglens dyreliv – heriblandt elefanter, bjørne, tapirer og indokinesiske leoparder. Når det kommer til junglens dyreliv, så er chancen stor for at opleve eksotiske fugle, insekter og forskellige abearter, heriblandt gibbonaber. Hele dagen er du også omringet af den smukkeste flora og fauna, herunder de tårnhøje træer, blade på størrelse med spiseborde og forskellige planter, som bliver anvendt til medicinske formål. Afhængig af vejret og hvornår på sæsonen du rejser, kan du også opleve store vandfald og grotter. Rejser du i regnsæsonen (juli – oktober) vil du opleve vandfald, der gør grotterne svære at komme ind i, men som til gengæld er utroligt smukke. Rejser du uden for regnsæsonen, kan du opleve de fascinerende grotter. Om aftenen tager vi en ægte junglemiddag, inden vi bevæger os hjem mod lodgen.

Junglen udgør knap 739 kvadratkilometer

Efter frokost på lodgen tager vi ind i Khao Sok junglen, hvor et eventyr fyldt med frodigt løv, dyreliv og 30 meter høje træer venter dig. Via de gamle spor fra de tidligere jægere vandrer vi dybt ind i den 739 kvadratkilometer store jungle og forlader den moderne verden. Her oplever vi ét af verdens ældste økosystemer og får ekspertviden om området fra vores lokalguide.
Langs trekket i junglen er det igen muligt at opleve dyrelivet – så ha’ også kameraet klar i dag. Der er chancer får at se spor og efterladenskaber fra junglens dyreliv – heriblandt elefanter, bjørne, tapirer og indokinesiske leoparder. Når det kommer til junglens dyreliv, så er chancen stor for at opleve eksotiske fugle, insekter og forskellige abearter, heriblandt gibbonaber. Hele dagen er du også omringet af den smukkeste flora og fauna, herunder de tårnhøje træer, blade på størrelse med spiseborde og forskellige planter, som bliver anvendt til medicinske formål.

Afhængig af vejret og hvornår på sæsonen du rejser, kan du også opleve store vandfald og grotter. Rejser du i regnsæsonen (juli – oktober) vil du opleve vandfald, der gør grotterne svære at komme ind i, men som til gengæld er utroligt smukke.

Rejser du uden for regnsæsonen, kan du opleve de fascinerende grotter. Om aftenen tager vi en ægte junglemiddag, inden vi bevæger os hjem mod lodgen.

Dag 05 - 14 - Badeferie i Khao Lak
De næste 11 dage står på badeferie i Khao Lak

Khao Lak har fantastiske snorkelmuligheder

De næste 11 dage står på ren og skær afslapning på fantastiske La Flora – et vellidt hotel blandt skandinavere.
Khao Lak byder på en fantastisk omkringliggende natur, og er kendt for sine lange, hvide sandstrande. Mange søger til Khao Lak, da området både ligger gemt væk fra den travle scooter-trafik og festlighederne om natten – noget øvrige områder i Sydthailand har meget af.

Du kan læse mere om hotellet nedenfor.

Dag 15 - Hjemrejse

Tusind tak for denne gang

Du bliver kørt i lufthavnen af vores lokale repræsentant. Du ankommer til lufthavnen ca. 2 timer inden flyafgang.

Vi håber, at du har haft en god ferie.

Dag 16 - Hjemkomst til Danmark
Velkommen hjem

Velkommen hjem

Vi håber, at du har haft en god tur.

Velkommen hjem.

La Moet – Champagne

Er man på en badeferie i Thailand, er det et must at komme ud på havet. Ferie med Formål samarbejder med den bedste båduflugtsarrangør på Phuket & i Khoa Lak. Båden er skandinavisk ejet, og turen kan ikke købes på gadehjørnerne. Med La Moet, garanterer vi en dejlig oplevelse. Ønsker du at følge med, kan du kontakte Ferie med Formål. Turen afgår torsdage og fredage. 

La Moet - Phang Nga

Følg med på en bådtur i det frodige Phang Nga. Her sejler vi rundt blandt gigantiske kalkstensklipper. Vi gør forskellige stop undervejs, hvor vi kan hoppe i vandet fra båden. Turens højdepunkt bliver den flydende ø, ‘Koh Hong’, hvor en kridthvid sandstrand venter os. Har du lyst til at strække benene lidt, kan du gå en kort tur i øens jungle – måske du får øje på øens komodo veran, Lennart.

Bemærk: Denne tur er ikke en snorkeltur, men en afslappende sightseeing i en af Sydthailands smukkeste nationalparker.

Indkvarteringer

Nedestående indkvarteringer er inkluderet i rejsens pris. Det er muligt at opgradere sig mod gebyr. Klik på billederne for at læse mere.

Anurak Community Lodge

★★★

La Flora

★★★★